Ιβάν Σαββίδης ΙV
- Sick Bastard
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, η χειρότερη χρονιά από τότε που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Ένα ατελείωτο φιάσκο, σε όλα τα επίπεδα με τελική εικόνα αυτή του σημερινού εκτρώματος.
Για πολλοστή φορά, όσο υπεύθυνος είσαι για τον περυσινό θρίαμβο, το ίδιο υπεύθυνος είσαι για το φετινό ναυάγιο.
Εγώ σαν απλός φίλαθλος θα ήθελα μια σ.τ. απολογιστική για τη χρόνια, έστω κι από τον ΚΚ.
Το βλέπω χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Η ομάδα πάντως δεν πάει καλά κι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν δείχνει ότι θα ανακάμψει. Ίδωμεν.
Λαμπάδα στο επιτελείο του Γκαρσία που ετοίμασε κι έφτιαξε 2 παίχτες γι αυτή την ομάδα.
Φοβάμαι ότι, όπως είναι τα πράγματα στην ομάδα, είναι πιθανότερο να τους γαμήσετε από άποψη διαχείρισης και θα φύγουν σαν αποτυχημένοι αλλά για την ώρα είναι 2 έτοιμοι παίχτες για την ομάδα.
Καλό καλοκαίρι.
Ένα ατελείωτο φιάσκο, σε όλα τα επίπεδα με τελική εικόνα αυτή του σημερινού εκτρώματος.
Για πολλοστή φορά, όσο υπεύθυνος είσαι για τον περυσινό θρίαμβο, το ίδιο υπεύθυνος είσαι για το φετινό ναυάγιο.
Εγώ σαν απλός φίλαθλος θα ήθελα μια σ.τ. απολογιστική για τη χρόνια, έστω κι από τον ΚΚ.
Η ομάδα πάντως δεν πάει καλά κι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν δείχνει ότι θα ανακάμψει. Ίδωμεν.
Λαμπάδα στο επιτελείο του Γκαρσία που ετοίμασε κι έφτιαξε 2 παίχτες γι αυτή την ομάδα.
Φοβάμαι ότι, όπως είναι τα πράγματα στην ομάδα, είναι πιθανότερο να τους γαμήσετε από άποψη διαχείρισης και θα φύγουν σαν αποτυχημένοι αλλά για την ώρα είναι 2 έτοιμοι παίχτες για την ομάδα.
Καλό καλοκαίρι.
από εδώ και πέρα, το καρπούζι και το μαχαίρι είναι σε σένα
οι κινήσεις σου, θα δείξουν πολλά για το μέλλον
για να δούμε
οι κινήσεις σου, θα δείξουν πολλά για το μέλλον
για να δούμε
Σε δάαγκωσαν γερά φέτος.
Αν τους αφήσεις για άλλη μία χρονιά, κάτι δεν πηγαίνει καλά.
Αν τους αφήσεις για άλλη μία χρονιά, κάτι δεν πηγαίνει καλά.
Αυτό ακριβώς!Sick Bastard έγραψε:Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, η χειρότερη χρονιά από τότε που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Καλό καλοκαίρι.
- Maximus
Είσαι εσύ ο Ιβάν και καλείς στο γραφείο σου τον Αμπελ να συζητησετε για την ομάδα...
Από μπάλα δεν σκαμπάζεις.
Σε πιάνει στο μπιρι μπιρι ο Πορτογάλλος, έχει ευφράδεια λόγου, στα λέει έτσι ωραια, σου πετάει μερικές φιλοσοφίες, αλλα ωραία για επιθετικό ποδόσφαιρο, σε πείθει...
Καλείς τον Ρέμπε.
"Δεν ξέρω εγω μάνα μου, καινουριος είμαι. Ότι σε είπε ο Μπράνκο"
Μιλάς πχ με τον Βιερίνια (τυχαίο το όνομα).
"Ειναι συμπατριώτης μου, αλλα πρόεδρε δεν το χει, δεν παμε μπροστά"
Ξύνεις το κεφάλι σου.
Κοιτάς λίγο αμήχανα.
Δεν ξερεις και απο μπαλα ρε γαμώτο, για να έχεις άποψη!
Να μιλήσεις με τον Γιώργη να σε πει την γνώμη του?
Να μιλήσεις με τον Κυριάκο?
Να μιλήσεις με τον Γκαρσία? (ασε που αυτός δεν έχει ακομα διπλωμα)
Τι να κανεις?
Ελα ντε...
Καλο παιδι ο Αμπελ τελικά.
Έχει και ωραίο χαμόγελο...
ΥΓ. Ελπίζω σενάριο φαντασίας...
Από μπάλα δεν σκαμπάζεις.
Σε πιάνει στο μπιρι μπιρι ο Πορτογάλλος, έχει ευφράδεια λόγου, στα λέει έτσι ωραια, σου πετάει μερικές φιλοσοφίες, αλλα ωραία για επιθετικό ποδόσφαιρο, σε πείθει...
Καλείς τον Ρέμπε.
"Δεν ξέρω εγω μάνα μου, καινουριος είμαι. Ότι σε είπε ο Μπράνκο"
Μιλάς πχ με τον Βιερίνια (τυχαίο το όνομα).
"Ειναι συμπατριώτης μου, αλλα πρόεδρε δεν το χει, δεν παμε μπροστά"
Ξύνεις το κεφάλι σου.
Κοιτάς λίγο αμήχανα.
Δεν ξερεις και απο μπαλα ρε γαμώτο, για να έχεις άποψη!
Να μιλήσεις με τον Γιώργη να σε πει την γνώμη του?
Να μιλήσεις με τον Κυριάκο?
Να μιλήσεις με τον Γκαρσία? (ασε που αυτός δεν έχει ακομα διπλωμα)
Τι να κανεις?
Ελα ντε...
Καλο παιδι ο Αμπελ τελικά.
Έχει και ωραίο χαμόγελο...
ΥΓ. Ελπίζω σενάριο φαντασίας...

Προστιμο στην ομαδα γραφει το sdna για την συνολικη εικονα καθ'ολη την διαρκεια της χρονιας.
- navigator11
Παίχτες υπάρχει η διάθεση - πρόθεση να παρθούν; Αν όχι, να διωχθεί ο προπονητής. Αλλά κι αυτό να συμβεί, μαζί με αυτόν, υπάρχουν κραυγαλέες περιπτώσεις "παιχτών", που πρέπει να ξεκουμπιστούν ένα κλικ νωρίτερα. Όύτε ξύσιμο κεφαλής χρειάζεται, ούτε πλάτης, ούτε γαμπών.
-
Νσι τώρα που το λες κάτι θυμάμαι. Ήταν το 2014 που συνάψαμε συνεργασία με την Sportfive, εταιρία στρατηγικών συμβούλων αθλητικού μάρκετινγκ και μέσα στο έργο τους θα ήταν και η αξιολόγηση όλης της δομής της εταιρίας. Ήταν επί προεδρίας του Κύπριου του Τζάκ Αγγελίδη. Τελικά δεν μάθαμε τι απέγινε αυτή η ιστορία. Επειδή μάλλον ήταν πρωτοβουλία Αγγελίδη που είχε τη δυτική (Βρετανική) νοοτροπία στην εταιρική διακυβέρνυση, όταν έφυγε ο Αγγελίδης θα τελείωσε και αυτή η ιστορία. Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που λες για τη νοοτροπία του ΙΒΑΝ. Δεν μπορεί να μπει στο καλούπι το δυτικό, αυτό που προσπάθησε να φέρει ο Τζακ ο Αγγελίδης ή ακόμα και το Ελληνικό αλλά τώρα μάλλον είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων κάτι να κάνει.dimbar έγραψε:Ο Ιβαν Σαββίδης έχει πληρώσει χοντρά ξένη εταιρία με εμπειρία στην οργάνωση ποδοσφαιρικών ΑΕ.Η μελέτη παραδόθηκε αλλά η τύχη της αγνοείται.Προφανώς τα συμπεράσματα και οι προτάσεις δεν συνάδουν με την επιχειρηματική αντίληψη του ιδιοκτήτη. Τα περί συναισθηματισμού και θέσεων εργασίας τα θεωρώ στάχτη στα μάτια.dimitris88 έγραψε: Δεν λέω ότι όλοι είναι άχρηστοι και δεν αξίζουν σαν επαγγελματίες αλλά σίγουρα δεν είναι οργανωμένη η εταιρία ιδανικά. Θα μπορούσε να προσλάβει ο ΙΒΑΝ μια ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων και να κρίνει τα πάντα για το πως λειτουργεί η εταιρία και να του πει τι πρέπει να γίνει, ποιοί να φύγουν και ποιοί να προσληφθούν, ποιά κενά υπάρχουν. Το πρόβλημα όμως είναι συναισθηματικό του ΙΒΑΝ και εξηγώ που κολλάει, στο ότι δε θέλει να γίνει αιτία να χάσει τη δουλειά του κανένας άνθρωπος εξαιτίας του ακόμη και εάν τον ζημιώνει. Ακόμη και στα συμβόλαια των παικτών παραδέχτηκε ο ίδιος ότι λειτούργησε συναισθηματικά εις βάρος της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που το πόνισε η οικογένεια φέτος και μάλιστα δήλωσαν ότι θα το αλλάξουν δηλαδή όχι πια συναίσθημα στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, Θα γίνονται προσφορές σε λογικά επίπεδα και εάν θέλουν οι παίκτες, εάν δεν θέλουν το μοναστήρι να είναι καλά.
Δεν ξέρω εάν έχει πάρει την απόφαση να αφήσει και αυτόν του τον συναισθηματισμό και στο θέμα των διοικητικών στελεχών και προσωπικού. Ο χρόνος θα δείξει τι θα αποφασίσει να κάνει. Ίσως η αμέλεια του γιατρού (για μένα είναι μόνο αμέλεια, όποιος μιλάει για δ'όλο υπερβάλει γιατί δεν υπάρχει όφελος για κάποιον για να στηθεί κάτι τέτοιο) γίνει η αφορμή να κάνει τη μεγάλη ανανέωση (εκτός από το αγωνιστικό) και στο διοικητικό κομμάτι και να εκσυγχρονίσει την εταιρία γιατί διοικητικά ακόμη είμαστε στη βυσματική Δεκο που είχε φτιάξει ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης!!
Το οργανωτικό χάλι της ΠΑΕ , όπως το σντιλαμβανόμαστε, δεν πρόκειται να διορθωθεί γιατι απλούστατα η οργάνωση , πάλι όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς, δεν είναι στο πλαίσιο σκέψης (mind frame) του Σαββίδη.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα λεφτά του τα έκανε και τα κάνει στο Ροστόφ με τις εκεί επικρατούσες συνθήκες, ούτε στην Νεα Υόρκη ούτε καν στην Ελλάδα.
Θα ήθελα να ελπίζω στον έτερο υιό Σαββίδη αλλά μου φαίνεται πολύ αχνό σενάριο.
Χαίρομαι και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της ομάδας που τις περιμένω να έρχονται περιστασιακά και όχι συστηματικά και θεωρώ τα υπόλοιπα σαν το τίμημα αυτών των επιτυχιών.
- Sick Bastard
- Mitsospaoki4
- Moderator
- kataramenos5
- paok_athens_g4
Ο Εσκομπάρ στη φιέστα πήρε το κάλπικο παραμασχαλα,το σήκωσε πρώτος λες κ είναι ο αρχηγός της πουστομαδας....κ δεν άφησε κανέναν παίκτη να του το πάρει απ' τα χέρια...συγκρίνοντας αυτές τις στιγμές με την περσινή φιέστα,καταλαβαίνεις τη διαφορά.....όχι ότι χρειαζόταν αυτή η λεπτομερεια....