Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Πολύ τυχερός σήμερα.
Αλλά κανείς δε γίνεται σπουδαίος αν δεν έχει τύχη.
Δε ξέρω τι να πω.
Αλλά κανείς δε γίνεται σπουδαίος αν δεν έχει τύχη.
Δε ξέρω τι να πω.
- sourmenetes
- Moderator
Δε διαφωνω...CCCP έγραψε:Τα λαθη δικαιολογουνται, ειδικα οταν μαθαινεις απο αυτα. Τα επαναλαμβανωμενα ιδια λαθη με προβληματιζουν ομως.sourmenetes έγραψε:Το οτι ο Βλανταν ειναι απειρος δεν πρεπει να το ξεχναμε...
Κατα τ αλλα ελπιζω να μην ξαναδουμε αυτο το πρωτο ημιχρονο.
Θα δανειστώ κάτι που ειπώθηκε χθες για το χάνουμι. Σήμερα πήρες τζάμπα μάθημα. Ξεκολλα το μυαλό σου άσε τα πειράματα και επιτέλους τελειωνε με παίχτες τύπου Κάμπος που δεν έχουν και δεν μπορούν να προσφέρουν απόλυτος τίποτα στην ομάδα.
Είμαστε δυο κλάσεις πάνω από την κούλα σε roster. Μη σε ξανά πιάσουν κορόιδο.
Είμαστε δυο κλάσεις πάνω από την κούλα σε roster. Μη σε ξανά πιάσουν κορόιδο.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Alastor έγραψε:Απτην στιγμη που διορθωσες το λαθος σου στο ημιχρονο,εμενα αυτο με νοιαζει.Γιατι σημαινει οτι μαθαινεις
- hasio_john
Σωστό αυτό .... ΑΛΛΑ ..., αλλά ... έπρεπε να χάσουν οι άλλοι τ' άχαστα για να φτάσουμε στο β' ώστε να γίνουν οι ΟΡΘΕΣ αλλαγές! Ο Ιβίτσαρος σήμερα είχε άστρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακριβώς.Alastor έγραψε:Απτην στιγμη που διορθωσες το λαθος σου στο ημιχρονο,εμενα αυτο με νοιαζει.Γιατι σημαινει οτι μαθαινεις
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
και εγώ αυτό σκεφτόμουν από την αρχή του ματς.Ότι θα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας με αυτές τις δυο αλλαγές.Pater έγραψε:Νομίζω δεν είναι τυχαία η χρησιμοποίηση Κάνιας- Μπίσεσβαρ μόνο στο δεύτερο.
Ήθελε να κουραστούν οι βάζελοι και να κάνει ότι ήθελε με φρέσκους το τρεχαντήρι και τον τεχνίτη του.
Ευτυχώς του βγήκε
Και δε κατάλαβα, γιατί είναι τυχερός ο Ίβιτς ? Δυο παιχταράδες έβαλε. Αν τους είχε στην αρχή και δεν μας έβγαινε ποιους θα έβαζε να κάνουν τόση διαφορά?
- aspromaura ioannina
Βλανταν, εισαι μια ζωη στα γηπεδα. Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν βλεπεις οτι ο Μπισεσβαρ πρεπεθ να αγωνιζεται σε καθε ματς!
Τυχερός σήμερα γιατί αν ο Κλωναριδης έβαζε τα μισά αχαστα στο πρώτο ημίχρονο, και τον Μέσι με τον Ρονάλντο να έβαζε στο δεύτερο, το ματς δεν γύριζε.
Τύχη δεν είναι ο γλυκος ο οποίος μας χρωστούσε από τότε με τον αέρα μια τέτοια εμφάνιση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- aspromaura ioannina
Ακριβως!καμια τυχη!Ο γλυκος ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. Τυχεροι θα ημασταν αν ειχαν 2 3 δοκαρια!
δεν θελω να την "μπω" σε συνοπαδο τετοια μερα που ειναι, αλλα ρε φιλε ακου τις δηλωσεις του Ιβιτς. και επισης πρεπει επιτελους να δειξουμε εμπιστοσυνη σε αυτον που μας πηγε 32 γιουροπα, τελικο κυπελλου και -3 απο την κορυφη στην πρωτη του ολοκληρωμενη χρονια. δηλαδη ημαρτονaspromaura ioannina έγραψε:Βλανταν, εισαι μια ζωη στα γηπεδα. Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν βλεπεις οτι ο Μπισεσβαρ πρεπεθ να αγωνιζεται σε καθε ματς!
- aspromaura ioannina
Αδερφε μου απο την αρχη της χρονιας στηριζω Ιβιτς αδιαλειπτως και θα συνεχισω επ αοριστου. Απλα ανεφερα κατι που εχω παρατηρησει. Σωστο ή λαθος δεν ξερω, αυτο βλεπω αυτο λεω.Napoli4 έγραψε:δεν θελω να την "μπω" σε συνοπαδο τετοια μερα που ειναι, αλλα ρε φιλε ακου τις δηλωσεις του Ιβιτς. και επισης πρεπει επιτελους να δειξουμε εμπιστοσυνη σε αυτον που μας πηγε 32 γιουροπα, τελικο κυπελλου και -3 απο την κορυφη στην πρωτη του ολοκληρωμενη χρονια. δηλαδη ημαρτονaspromaura ioannina έγραψε:Βλανταν, εισαι μια ζωη στα γηπεδα. Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν βλεπεις οτι ο Μπισεσβαρ πρεπεθ να αγωνιζεται σε καθε ματς!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Γιαννιωτη συμφωνω και γω.
Κακα τα ψεμματα δευτερο παικτη που να κάνει στο γηπεδο οσα ο Μπισεσβαρ δεν εχουμε.
Γενικά σημερα πήραμε πολλά ρισκα αλλα βγηκαν. Δε αλλα ματς (Αγιαξ, αεκ) δεν βγηκαν. Καποια στιγμη επρεπε να μας χαμογελάσει και μας η πουτ@να η τυχη!
Κακα τα ψεμματα δευτερο παικτη που να κάνει στο γηπεδο οσα ο Μπισεσβαρ δεν εχουμε.
Γενικά σημερα πήραμε πολλά ρισκα αλλα βγηκαν. Δε αλλα ματς (Αγιαξ, αεκ) δεν βγηκαν. Καποια στιγμη επρεπε να μας χαμογελάσει και μας η πουτ@να η τυχη!