Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Petros1988 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εις άνοιξε το τοπικ λεμενμμμε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

KΙ εδω λεει πηραμε Ρει.
http://www.cadenaba.com.ar/nota.php?Id=42679

By then, the Bernardi will not have the goalkeeper Rodrigo Rey, transferred to PAOK Salóncia (Greece), although the bleeding may be greater: Guillermo "Pol" Fernandez has an offer from Turkey; Gastón Giménez, Santiago García and Abecasis could suffer the same fate.

Ελα ρε παιχταρα!!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

-Έλα ρέι,τι γίνεται?
-Πάω Ολλανδία για ΠΑΟΚ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

omerta76 έγραψε:H ΠΑΕ στο twitter εβγαλε μαντεψτε ποιος ερχεται.... :opaokara: :opaokara:

Τρομερα αντανακλαστικα απ την παε.Λιγο ακομα και θα τελειωνε ο δανεισμος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Καλώς τον! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κάναν προπονητή που να παίζει το 4-2-3-1 προλαβαίνουμε να φέρουμε? Προσωπικά δεν κατάλαβα αυτή την αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς πάμε σε πείραμα με το καλύτερο υλικό από το 1990 και μετά (ίσως). Αυτό το 4-4-2 πέθανε. Βρες μου Edgar Davids στα χαφ και παίξτο, αλλά και πάλι ακριβώς σε εκείνη την εποχη πέθανε το κλασικό συμμετρικό 4-4-2. Τουλάχιστον πήραμε τον Μακ που θα δέσει σε σχήμα με 2 επιθετικούς. Πειράματα σε ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα, δεν το κατάλαβα. Βασικά θεωρούσα τον ΠΑΟΚ φαβορί, αν έκανε 2-3 κινήσεις αλλά Μακ. Τώρα τις κάνουμε, και μας θεωρώ πάλι αουτσάιντερ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και λυπάμαι για αυτήν. Να πω ψέμματα μόνο και μόνο για να είμαι θετικός δε το κάνω.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τετοια δημοσιευματα υπήρξαν πολλά εδώ και μέρες, όπως υπήρξαν και για πολλούς άλλους παίκτες. Όπως ταυτόχρονα υπάρχουν και δημοσιεύματα οτι ο παίκτης έχει κ αλλες προτάσεις και δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία. Μονο αν δουμε αναρτηση 'Welocme Rey' να θεωρούμε κλεισμένο τον παίκτη!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Ο ζαιρης ειπε οτι μετα την προπόνηση θα κάνει δηλώσεις ο μιχελ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια ... χαθήκαμε λίγο λόγω θεμάτων αλλά αφού είμαστε ακόμα εδώ δόξα το Θεό ...

Θα ήθελα να γράψω δύο σκέψεις λόγω της χαρμόσυνης είδησης για ΜΑΚ ...

Καλή επιστροφή κυρίως γιατί φαίνεται ότι γουστάρει το παλικάρι ... εμένα πάντα μου άρεζε ... έλειψε πολύ πέρσι ... και σίγουρα είναι αναβάθμιση στο ρόστερ ...

Γενικά εμένα δεν μου αρέσει η φάση ...
Βλέπω καινούριο κόουτς ξαφνικά και μου μιλάνε για 4-4-2 ... με αυτό το ρόστερ δύσκολα ...
βλέπω τα πολλά πλέον εξτρέμ που έχουμε να βαφτίζονται πλάγια χαφ ...
και επίσης βλέπω 4-4-2 με χαφ που δεν την παλεύουν καθόλου για τέτοιο παιχνίδι (ίσως μόνο ο Τσίμιροτ και αυτό με ερωτηματικό).

Εγώ για να μην σας ταλαιπωρώ περιμένω μεγάλες προσθήκες σε τέρμα, σέντερ μπακ και χαφ. Με ΜΑΚ νομίζω μπροστά έχουμε κλείσει και με Πρίγιοβιτς νομίζω έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό τα τελευταία πολλά χρόνια σε επίπεδο ποιότητας. Από πίσω όμως εάν δεν έρθουν τρεις μεγάλοι παίχτες δεν βλέπω πολλά ούτε για φέτος ...

Γενικά η φάση μου μοιάζει πάλι προβληματική ...

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε εξτρεμ τώρα έχουμε ένα κάρο ... και χωρίς κανένας να είναι επιπέδου Βιερίνια (σχήμα λόγου αυτό για να γίνω κατανοητός). Τον Μπίσεσβαρ που είναι ότι πιο κοντινό σε ποιότητα πάμε να τον βαφτίσουμε πλάγιο χαφ λόγω 4-4-2 ... δεν μου αρέσει η φάση ...

Καλό θα είναι αυτός που φέρανε να κάνει τον προπονητή να του πούνε ότι το ρόστερ είναι για άλλα πράγματα ... ταπεινή μου γνώμη είναι ότι εάν συνεχίσει έτσι ... νύχτα θα φύγει ... !

Ένα τελευταίο παράπονο είναι η τραγική για ακόμα μία φορά διαχείριση των πολλών νεαρών παιχτών του ΠΑΟΚ ... δεν βλέπω προγραμματισμό στον δανεισμό του και την ανάπτυξή τους ... και σίγουρα δεν βλέπω κινήσεις για την ανάδειξή τους ... αντίθετα στον αντίπαλο τα σκατά τα κάνουν χρυσό ... το ότι δεν το κάνουμε εμείς με ανησυχεί ... γιατί τον πρόεδρο δεν τον έχω για χαζό ...

Τέλος πάντων ... πολύ γκρίνιαξα μετά από καιρό ... απλά λέω την ανησυχία μου για την ομαδάρα μας

Να είστε καλά όλοι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σωστος ο VS40.
Edgar Davids ε? Εχουμε Εργκούς Κάτσε.

Ο Στανό δεν ειναι κουτός. Θα δει τις αδυναμιες και θα ελιχθεί ανάλογα. Άλλωστε το είπε: Συστήματα δεν υπάρχουν στη συγχρονη εποχη.

Ίσως ηξερε για Μακ απο την αρχη, γι αυτο μιλησε εξ αρχης για 2 striker. O Μακ βεβαια διέπρεψε ως 2ος επιθετικός, αλλά αν δεί ότι δεν τον παίρνει μ αυτα τα χαφ να παρει το κεντρο, θα παιξει ακραιος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν παίξουμε 4-2-4 με τον έναν εκ των δύο εξτρέμ να συγκλίνει ΜΟΝΙΜΑ ώστε να βοηθά στην ανάπτυξη και να κλείνει τρύπα ανάμεσα σε χαφ και επίθεση τότε έχει ελπίδες το εγχείρημα.

Προπονητής δεν είμαι, διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν, υποτιθέμενες λύσεις υπάρχουν.

Στην πράξη δεν τις έχω δει ποτέ.

Άιντε να δουμε.

Καλή κίνηση ο Μακ, καλύτερη αν έρθει μια ΧΑΦΑΡΑ υπεργαμαουα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ένα άλλο που δε μου άρεσε είναι το πως δήλωσε ότι παίζει ο κόουτς. Είπε agressive, direct 4-4-2 με ψηλά τη γραμμή του οφσάιτ και πίεση ψηλά. Επιθέσεις 12 δευτερολέπτων αντί για 20 επί Ίβιτς. Βουτηρο στο χωμί δηλ των λιμών της σούπερλιγκ. Η λίγκα μας θέλει υπομονή στο παιχνίδι. Το direct ποδόσφαιρο ωφελεί τις ομάδες που πάνε στις αντεπιθέσεις και θέλουν να κάνουν γρήγορα την επίθεσή τους. Ομαδα κατοχής με γρήγορες επιθέσεις και direct ποδόσφαιρο = χύμα στο κύμα, αχταρμάς, μετά νεύρα και άγχος στο 0-1. Ο αντίπαλος απλά έχει άπειρες ευκαιρίες να σε χτυπήσει στην κόντρα. Τον προκαλείς μάλιστα. Πραγματικά προβλέπω να κάνουμε προπονηταρά τον κάθε αντίπαλο κόουτς που θα μας παίρνει τα σόβρακα. Θα ρίχνουμε και ενίοτε ένα 6-0 και θα λέμε μπαλάρα, ενώ ο τίτλος θα έχει ήδη κριθεί. Μεγαλύτερο fail από το direct 4-4-2 δεν υπάρχει. Αν παίζαμε έτσι με Φιορεντίνα, θα μαζεύαμε όσα και ο γαύρος από Γιούβε τότε. Επί Μπάγιεβιτς μια χαρά το έπαιζε το 4-4-2 ο γκέι στην Ελλάδα, αφού καθαρίζανε πίσω τα κοράκια και φυσικά τα γνωστά πέναλτι όταν ζορίζονταν στο γκολ. Μόλις έβγαινε Ευρώπη τον κερνούσανε όλες οι ομάδες 5άρες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 05 Ιούλ 2017, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Θυμάμαι πρόπερσι τον Τούντορ να έχει κολλήσει σε κάτι σαν 3-5-2, έχοντας στο ρόστερ μόνον 2,5 στόπερ...

Είδα και χθες τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παίξει 4-4-2 χωρίς να έχει χαφ που να μπορούν να το υποστηρίξουν.

Φυσικά ακόμα δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, ένα φιλικό - προπόνηση είδαμε όλο και όλο. Ευελπιστώ να μην έχει στο μυαλό του το κλασσικό 4-4-2, γιατί έτσι αχρηστεύεται ότι πιο ποιοτικό έχει η ομάδα, που ακούει στο όνομα Μπίσεσβαρ.
Πάντως για να πω την αλήθεια, εμένα πιο πολύ σαν 4-2-2-2 μου έμοιασε... Πέλκας, Ενρίκε και ιδίως Κάμπος και Μπίσεσβαρ, έπαιζαν περισσότερο πίσω από τους επιθετικούς, παρά πάνω στη γραμμή. Τα 2 μπακ όταν ανέβαιναν έπαιζαν όλη την πλευρά μόνα τους. Για πιο σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους αγώνες.
Πάντως ακόμα και έτσι, ο Μπίσεσβαρ περιορίζεται. Λογικά, αυτός πρέπει να παίζει ελεύθερος στον άξονα, να κινείται όπου και όπως νομίζει. Ίσως ο ρόμβος να βοηθάει περισσότερο (αξιοποιείται καλύτερα και ο Κάνιας), αλλά τότε αχρηστεύονται όλα τα εξτρέμ - πλάγιοι χαφ που έχουμε. Και χρειάζονται και επιπλέον χαφ...

Ας περιμένουμε λίγο και τους υπόλοιπους αγώνες να δούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά γενικώς και εμένα δεν μου πολυαρέσουν οι προπονητές που έχουν εμμονές με συγκεκριμένα συστήματα, και συνήθως καταλήγουν σε ναυάγια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Φερε ιβανε τωρα και βιερινια.....και σας παιζω και χωρις τερμα ρε κουφαλες.....
....ναι ρε....τιποτα....αδεια εστια...παλι θα σκισω ρε πουστ@ ρες....

.....κανε μας τα γουστα ρε ποντιε....να γινει εδω της...ζαμπια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”