+Ελεος ρε παιδια ουτε καν επρεπε να μπουμε στο τοπικ του κ να κανουμε κριση.Odi έγραψε:Από τα 7 λεπτά που έπαιξε είναι το συμπέρασμα;
19.Jairo De Macedo da Silva
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ροντρίγκες, Μακ και Ζάιρο είναι τα όπλα του ΠΑΟΚ και πρέπει να ξεκινάνε και οι τρεις
- ΑποστόληςΑ
είναι το μόνο εξτρέμ που έχει εκείνα τα στοιχεία για να παίξει απέναντι σε κλειστές άμυνες...
διάρκεια δεν έχει, και είναι λιγο τσαπα-τσούλης..
είναι απαραίτητος πάντως
διάρκεια δεν έχει, και είναι λιγο τσαπα-τσούλης..
είναι απαραίτητος πάντως
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στον FA που τον έφερε (όπως και Rod). Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.
- Aureliano Buendia
Από τους παίκτες που πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να πάρουν ρυθμό αγώνων.
Είναι εξαιρετικός στο 1 vs. 1, είναι γρήγορος, είναι τεχνίτης, είναι δυνατος σαν ταύρος.
Είναι κάπως παρορμητικός και δεν νομίζω πως έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα,
αλλά μου φαίνεται μανούλα τόσο στο να ανοίγει κλειστές άμυνες όσο και στο να ξεδιπλώνει αντεπιθέσεις.
Μέγα σφάλμα που δεν έχει ενταχθεί ακόμη επί της ουσίας στην ομάδα.
Σφάλμα που βαραίνει εξ ορισμού τον προπονητή.
Είναι εξαιρετικός στο 1 vs. 1, είναι γρήγορος, είναι τεχνίτης, είναι δυνατος σαν ταύρος.
Είναι κάπως παρορμητικός και δεν νομίζω πως έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα,
αλλά μου φαίνεται μανούλα τόσο στο να ανοίγει κλειστές άμυνες όσο και στο να ξεδιπλώνει αντεπιθέσεις.
Μέγα σφάλμα που δεν έχει ενταχθεί ακόμη επί της ουσίας στην ομάδα.
Σφάλμα που βαραίνει εξ ορισμού τον προπονητή.
εχει συμμετοχή και στα τελευταία 5 ματς του ΠΑΟΚ, στα 3 μάλιστα ξεκίνησε βασικός.
- Aureliano Buendia
Άνευ λόγου αντίλογος νομίζω, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Αν θεωρείς πως έχουμε πάρει από τον παίκτη όσα μπορούσαμε να πάρουμε, πάω πάσο.
Αν θεωρείς πως είναι ενταγμένος στην ομάδα με φουλ τρόπο, όταν σε ένα ντέρμπι μπαίνει στο τέλος, πάω επίσης πάσο.
Αν θεωρείς ότι 3 ματς βασικός είναι επαρκή, πάω ξανά πάσο.
Αν θεωρείς πως έχουμε πάρει από τον παίκτη όσα μπορούσαμε να πάρουμε, πάω πάσο.
Αν θεωρείς πως είναι ενταγμένος στην ομάδα με φουλ τρόπο, όταν σε ένα ντέρμπι μπαίνει στο τέλος, πάω επίσης πάσο.
Αν θεωρείς ότι 3 ματς βασικός είναι επαρκή, πάω ξανά πάσο.
ας πουμε τοτε κατι αξιο λογου.
είναι δεδομένο ότι δεν ξεκίνησε "καλά", βλεπε τον αγώνα στα γιάννενα.
είναι επισης δεδομένο, αφού και εσύ το είπες άρα συμφωνούμε, ότι ειναι παρορμητικός. εγώ θα έλεγα ολίγον τι...άναρχος.
τελευταίο δεδομένο είναι ότι όσο προχωράει η χρονιά και -λογικά- δένει περισσότερο με το σύνολο, ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί περισσότερο και για αυτό άλλωστε έκανα την ανάξια λόγου παραπάνω παρέμβαση.
ένα ακόμα δεδομένο, με αστερίσκο (*) είναι ότι στα εξτρέμ και με την αλλαγή συστήματος πλέον, έχουμε και τον μακ (πρώτος σκόρερ σου φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) και τον ταχύτατο Ροντρίγκεζ. Συν μια επιπλέον λύση του ελπιδοφόρου Μυστακίδη.
Λογικά, κάποια στιγμή, ίσως και στο ματς με το νιονιο, τον δούμε στα άκρα μαζι με γκαρυ και κορυφή τον μακ. πάντως σίγουρα, οι επιλογές είναι πολλές.
υγ: για να το θεσω ορθοτερα βασικά : ξεκίνησε με μεγάλες μεταπτώσεις. πχ με ξανθη μεσα (αν δεν θυμαμαι λαθος γιατι βαριεμαι να το ψαχνω) ηταν καλος. με παναιωτολικο μεσα ηταν κακιστος ενώ με βάζελο εξαιρετικός. Επίσης σημαντικό ότι η αλλαγή συστήματος βοήθησε στο να βρει καλύτερα τη θέση του, αφού ειναι καθαρό εξτρέμ και δεν μπορεί να έχει και το ρόλο του μπακ χαφ όπως πχ ο Ροντρίγκες.
είναι δεδομένο ότι δεν ξεκίνησε "καλά", βλεπε τον αγώνα στα γιάννενα.
είναι επισης δεδομένο, αφού και εσύ το είπες άρα συμφωνούμε, ότι ειναι παρορμητικός. εγώ θα έλεγα ολίγον τι...άναρχος.
τελευταίο δεδομένο είναι ότι όσο προχωράει η χρονιά και -λογικά- δένει περισσότερο με το σύνολο, ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί περισσότερο και για αυτό άλλωστε έκανα την ανάξια λόγου παραπάνω παρέμβαση.
ένα ακόμα δεδομένο, με αστερίσκο (*) είναι ότι στα εξτρέμ και με την αλλαγή συστήματος πλέον, έχουμε και τον μακ (πρώτος σκόρερ σου φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) και τον ταχύτατο Ροντρίγκεζ. Συν μια επιπλέον λύση του ελπιδοφόρου Μυστακίδη.
Λογικά, κάποια στιγμή, ίσως και στο ματς με το νιονιο, τον δούμε στα άκρα μαζι με γκαρυ και κορυφή τον μακ. πάντως σίγουρα, οι επιλογές είναι πολλές.
υγ: για να το θεσω ορθοτερα βασικά : ξεκίνησε με μεγάλες μεταπτώσεις. πχ με ξανθη μεσα (αν δεν θυμαμαι λαθος γιατι βαριεμαι να το ψαχνω) ηταν καλος. με παναιωτολικο μεσα ηταν κακιστος ενώ με βάζελο εξαιρετικός. Επίσης σημαντικό ότι η αλλαγή συστήματος βοήθησε στο να βρει καλύτερα τη θέση του, αφού ειναι καθαρό εξτρέμ και δεν μπορεί να έχει και το ρόλο του μπακ χαφ όπως πχ ο Ροντρίγκες.
- Aureliano Buendia
Ε ναι βρε Kgeo, αυτό το ποστ ήταν προφανώς food for thought και λαβή για συζήτηση. Το προηγούμενο ήταν σαν να ήθελες απλώς να διαφωνήσεις μαζί μου. Και συμφωνώ απόλυτα πως η αλλαγή συστήματος του πάει γάντι. Ένας ακόμη λόγος για να παίζει βασικός σε ματς σαν το χτεσινό. Γενικά πρέπει να πάρει πολλά ματς σερί στα πόδια του, κατά τη γνώμη μου. Έχουν πάρει άλλοι κι άλλοι, που δεν νομίζω πως το δικαιολόγησαν.
υγ: στα Γιάννενα πήρε χαζή κόκκινη, αλλά δεν συμφωνώ πως δεν ξεκίνησε καλά. Στην πρεμιέρα με Ξάνθη ήταν η μόνη πηγή κινδύνων για την ομάδα.
υγ: στα Γιάννενα πήρε χαζή κόκκινη, αλλά δεν συμφωνώ πως δεν ξεκίνησε καλά. Στην πρεμιέρα με Ξάνθη ήταν η μόνη πηγή κινδύνων για την ομάδα.
ειπα μετα το ποστ στου μπερμπα να το παιξω λακωνικος.
πιστεύω ότι επειδή και ο μακ έχει επιβαρυνθεί τελευταία (φάνηκε και χθες ότι δεν ειναι στα χαϊ του), θα παρει και άλλα ματς ως βασικός τον επόμενο καιρό.

πιστεύω ότι επειδή και ο μακ έχει επιβαρυνθεί τελευταία (φάνηκε και χθες ότι δεν ειναι στα χαϊ του), θα παρει και άλλα ματς ως βασικός τον επόμενο καιρό.
- Aureliano Buendia