Απίστευτοι !!! Και τρέχει η ομάδα μας όλη την χρονιά για το τίποτα...Sick Bastard έγραψε:Υπάρχει κάποιος λόγος που το επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν τους έχει ξεσκίσει ακόμα
γι αυτή την άμεση παραδοχή τριγωνικής συνεργασίας κι αλλαξοκωλιάς;
ή είναι απλά νωρίς;
(δεν ξέρω σε ποιό τόπικ να μπει ή είναι το κατάλληλο)
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
-
ΑΝ,ΑΝ ξαναλεω η διαρροη ειναι πραγματι απο τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟ,τοτε το-ΕΙΜΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ -νομιζω οτι ταιριαζει ακριβως στην περισταση.
Βεβαια αντι του ΞΕΦΤΙΛΑ υπαρχουν λεξεις που θα ταιριαζανε περισσοτερο, το αφηνω ομως στην δημιουργικη φαντασια των συνοπαδων.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζει να παρει κανεις σοβαρα την ανακοινωση του ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ .
Να ειστε καλα,μας κανατε και γελασαμε.
Βεβαια αντι του ΞΕΦΤΙΛΑ υπαρχουν λεξεις που θα ταιριαζανε περισσοτερο, το αφηνω ομως στην δημιουργικη φαντασια των συνοπαδων.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζει να παρει κανεις σοβαρα την ανακοινωση του ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ .
Να ειστε καλα,μας κανατε και γελασαμε.
- PAOK_Antarctica
-
-
Ρε δεν παν να εγκριθούν τα σχέδια για το νέο γήπεδο από όλο το μητσοτακεικο...
ΠΡΩΤΑ θα μπούμε ομίλους τσουλου και ΜΕΤΑ θα γκρεμιστεί η Τούμπα.
Βγες μπροστά, ξαναφτιαξε ομάδα να χτυπάει πρωτάθλημα.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
ΠΡΩΤΑ θα μπούμε ομίλους τσουλου και ΜΕΤΑ θα γκρεμιστεί η Τούμπα.
Βγες μπροστά, ξαναφτιαξε ομάδα να χτυπάει πρωτάθλημα.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Είμαι σε δύσκολη ηλικία και φοβάμαι πολύ για την υγεία μου. Δεν γράφω πολύ καιρό γιατί δεν έχω να πω τίποτα. Άλλωστε τι μπορεί να πει κάποιος για όλα αυτά που συμβαίνουν. Είμαι αρκετά έμπειρος για να ξέρω ότι πολλές φορές ο άνθρωπος, όσο ικανός και αν είναι, δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη ή ακόμη και τα λάθη του παιδιού του. Τότε τον καταλαμβάνει ένας θυμός προς τους άλλους, αδικαιολόγητος. Αυτό το συναίσθημα στέλνει μπερδεμένα μηνύματα προς όλο τον οργανισμό, στελέχη, υπο-στελέχη, προπονητές και φυσικά ποδοσφαιριστές. Και δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι στην συντριπτική πλειοψηφία μιλάμε για πολύ νέους ανθρώπους, ακόμη και παιδιά τα οποία (ειλικρινά δεν υπονοώ τίποτα) δεν είναι και τα πιο καλλιεργημένα άτομα.
Ο Ιβάν είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ μας, αναμφισβήτητα. Μια ματιά στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης σε κάνει να λες δόξα το Θεό που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στο δρόμο μας.
Καλώς ή κακώς καλομάθαμε και αυτό δεν αλλάζει.
Πρόεδρε και ο πιο αφελής καταλαβαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει μέσα στην ομάδα.
Πρόεδρε και ο πιο άσχετος συμπεραίνει ότι η απουσία όλων των αρχηγών στην πιο κρίσιμη στιγμή σημαίνει πολλά.
Πρόεδρε και ο πιο μικρός έχει κουφαθεί από την εκκωφαντική σιωπή όλων μα όλων στη διοίκηση.
Πρόεδρε και ένας κακόπιστος καταλαβαίνει τα πικρά ποτήρια που ήπιες από"φίλους" και εχθρούς, τα πίνουμε δεκαετίες
Πρόεδρε θα στεναχωρηθώ πολύ αν καταλάβω ότι δεν ένιωσες πιο λαό έχεις μαζί σου. Τον πιο δυνατό και πιστό του κόσμου όλου. Ότι και να λένε οι κάτω, ο λαός του ΠΑΟΚ έχει την δύναμη να γκρεμίσει τα πάντα, είναι φόβος, γιατί η δύναμη του δεν πηγάζει μόνο από την λατρεία του για τον ΠΑΟΚ αλλά από βαθιές κοινωνικές και τέλος πάντων διακρίσεις.
Πρόεδρε δεν είναι ώρα για εγωισμούς, είναι ώρα για παραδειγματισμούς.
Πρόεδρε ουδείς αλάνθαστος. Οι μεγαλύτεροι ηγέτες αποδέχονται και μελετούν τα λάθη και επανέρχονται σαν κεραυνοί.
Μίλησε Πρόεδρε ανοικτά. Βγές και μίλησε, ανέπτυξε το πλάνο όποιο και να είναι. Ας είναι και χαμηλής πτήσης. Πες τα προβλήματα πιστεύω ότι το 90% θα καταλάβει.
Πρόεδρε με όλο το σεβασμό για όσα έχεις πετύχει στην ζωή σου, αλλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ μας, μόνο με το θάρρος που μου δίνουν τα 10 περισσότερα χρόνια που έχω, σε παρακαλώ επάνδρωσε την ομάδα σε όλα τα πόστα με ικανούς γνώστες του ποδοσφαίρου. Σε όλα τα πόστα. Χτίσε από τα θεμέλια και όχι από την ταράτσα. Αυτή βέβαια είναι η βιτρίνα, αλλά αν τα θεμέλια είναι σάπια?
Ο Ιβάν είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ μας, αναμφισβήτητα. Μια ματιά στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης σε κάνει να λες δόξα το Θεό που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στο δρόμο μας.
Καλώς ή κακώς καλομάθαμε και αυτό δεν αλλάζει.
Πρόεδρε και ο πιο αφελής καταλαβαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει μέσα στην ομάδα.
Πρόεδρε και ο πιο άσχετος συμπεραίνει ότι η απουσία όλων των αρχηγών στην πιο κρίσιμη στιγμή σημαίνει πολλά.
Πρόεδρε και ο πιο μικρός έχει κουφαθεί από την εκκωφαντική σιωπή όλων μα όλων στη διοίκηση.
Πρόεδρε και ένας κακόπιστος καταλαβαίνει τα πικρά ποτήρια που ήπιες από"φίλους" και εχθρούς, τα πίνουμε δεκαετίες
Πρόεδρε θα στεναχωρηθώ πολύ αν καταλάβω ότι δεν ένιωσες πιο λαό έχεις μαζί σου. Τον πιο δυνατό και πιστό του κόσμου όλου. Ότι και να λένε οι κάτω, ο λαός του ΠΑΟΚ έχει την δύναμη να γκρεμίσει τα πάντα, είναι φόβος, γιατί η δύναμη του δεν πηγάζει μόνο από την λατρεία του για τον ΠΑΟΚ αλλά από βαθιές κοινωνικές και τέλος πάντων διακρίσεις.
Πρόεδρε δεν είναι ώρα για εγωισμούς, είναι ώρα για παραδειγματισμούς.
Πρόεδρε ουδείς αλάνθαστος. Οι μεγαλύτεροι ηγέτες αποδέχονται και μελετούν τα λάθη και επανέρχονται σαν κεραυνοί.
Μίλησε Πρόεδρε ανοικτά. Βγές και μίλησε, ανέπτυξε το πλάνο όποιο και να είναι. Ας είναι και χαμηλής πτήσης. Πες τα προβλήματα πιστεύω ότι το 90% θα καταλάβει.
Πρόεδρε με όλο το σεβασμό για όσα έχεις πετύχει στην ζωή σου, αλλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ μας, μόνο με το θάρρος που μου δίνουν τα 10 περισσότερα χρόνια που έχω, σε παρακαλώ επάνδρωσε την ομάδα σε όλα τα πόστα με ικανούς γνώστες του ποδοσφαίρου. Σε όλα τα πόστα. Χτίσε από τα θεμέλια και όχι από την ταράτσα. Αυτή βέβαια είναι η βιτρίνα, αλλά αν τα θεμέλια είναι σάπια?
Θα αρχίσω να πιστεύω πως η στάση σου εδώ και καιρό,η αποχή,η σιωπή και η εικόνα εγκατάλειψης αποσκοπεί στο να δημιουργήσει μαζικές αντιδράσεις για να δικαιολογήσει αποχώρηση αλά DPG...Σε παρακαλώ διέψευσε με,δώσε σημάδια ζωής...
είναι τραγικό να ισχύει κάτι τέτοιο.
Αισιοδοξώ πως έχει επικεντρωθεί στα του νέου γηπέδου και έχει αφήσει την ομάδα στον ''αυτόματο πιλότο'', ο οποίος όμως δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να πιάσει το τιμόνι.
Γενικά, από την αλλαγή της κυβέρνησης και τα όσα προέκυψαν με τις συναντήσεις των ''μεγάλων'' ΠΑΕ και τις θέσεις της Ουέφα πάνω στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνει ξενερωμένος.
Είναι όμως Πόντιος, επιχειρηματίας και με σεβασμό στην υστεροφημία του.
Παραμένω προς το παρών αισιόδοξος πως δεν ισχύει το σενάριο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω.
Αισιοδοξώ πως έχει επικεντρωθεί στα του νέου γηπέδου και έχει αφήσει την ομάδα στον ''αυτόματο πιλότο'', ο οποίος όμως δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να πιάσει το τιμόνι.
Γενικά, από την αλλαγή της κυβέρνησης και τα όσα προέκυψαν με τις συναντήσεις των ''μεγάλων'' ΠΑΕ και τις θέσεις της Ουέφα πάνω στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνει ξενερωμένος.
Είναι όμως Πόντιος, επιχειρηματίας και με σεβασμό στην υστεροφημία του.
Παραμένω προς το παρών αισιόδοξος πως δεν ισχύει το σενάριο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω.
Υπαρχει κανεις?
Νοιάζεται κανεις?
Ντρεπεται κανεις?
Θυμωνει κανεις?
Πεισμωνει καποιος?
Τι ειναι αυτο ακριβως που σε ενοχλησε προεδρε και εξαφανιστηκες?
Τι σε απομακρυνε απο την ομαδα?
Γιατι αυτο που βιωνουμε εδω και ενα χρονο ειναι η απολυτη εγκαταληψη!
Σου καναμε κατι?
Σου φταιμε εμεις για τον αποκλεισμό από την ευρωπη?
Σου φταίμε εμεις για τον τσαρλατανο στον παγκο?
Σου φταιμε εμεις που πεταξες 11 μυρια για να φερεις χειροτερους απ αυτους π ειχε περσι?
Γιατι μας τιμωρεις? Γιατι τιμωρεις τον ΠΑΟΚ?
Εμεις πληρωνομαστε για να διοικουμε?
Εμεις πληρωνομαστε για να επιλεγουμε?
Εμεις πληρωνομαστε για να εισηγουμαστε και να συμβουλεύουμε?
Εμεις σε τρυπησαμε στο θεμα της Ξανθης?
Εμεις φταιμε για την ΕΕΑ?
Γιατι χτυπάς το σαμαρι οταν φταιει το γαιδουρι?
Για ποσο ακομη θα επιτρεψεις ο τυχαρπαστος π ειναι στον παγκο και οποιος αλλος ευθυνεται για αυτο το χαλι, να ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ μας?
Μας εταξες πολλα. Πετυχες πολλα. Αλλα αν δεν μπορεις να τα πετύχεις ολα, τουλαχιστον μην αφηνεις να κατρακυλαμε μεσα σε μια χρονια τοσο χαμηλα! Αυτο που ζουμε ειναι ξεφτιλα ανείπωτη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νοιάζεται κανεις?
Ντρεπεται κανεις?
Θυμωνει κανεις?
Πεισμωνει καποιος?
Τι ειναι αυτο ακριβως που σε ενοχλησε προεδρε και εξαφανιστηκες?
Τι σε απομακρυνε απο την ομαδα?
Γιατι αυτο που βιωνουμε εδω και ενα χρονο ειναι η απολυτη εγκαταληψη!
Σου καναμε κατι?
Σου φταιμε εμεις για τον αποκλεισμό από την ευρωπη?
Σου φταίμε εμεις για τον τσαρλατανο στον παγκο?
Σου φταιμε εμεις που πεταξες 11 μυρια για να φερεις χειροτερους απ αυτους π ειχε περσι?
Γιατι μας τιμωρεις? Γιατι τιμωρεις τον ΠΑΟΚ?
Εμεις πληρωνομαστε για να διοικουμε?
Εμεις πληρωνομαστε για να επιλεγουμε?
Εμεις πληρωνομαστε για να εισηγουμαστε και να συμβουλεύουμε?
Εμεις σε τρυπησαμε στο θεμα της Ξανθης?
Εμεις φταιμε για την ΕΕΑ?
Γιατι χτυπάς το σαμαρι οταν φταιει το γαιδουρι?
Για ποσο ακομη θα επιτρεψεις ο τυχαρπαστος π ειναι στον παγκο και οποιος αλλος ευθυνεται για αυτο το χαλι, να ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ μας?
Μας εταξες πολλα. Πετυχες πολλα. Αλλα αν δεν μπορεις να τα πετύχεις ολα, τουλαχιστον μην αφηνεις να κατρακυλαμε μεσα σε μια χρονια τοσο χαμηλα! Αυτο που ζουμε ειναι ξεφτιλα ανείπωτη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Με όλο το θάρρος αδελφέ και συγνώμη, αυτό τι είναι ψυχανάλυση?PAOK_Antarctica έγραψε:Σταματήστε να θέλετε να φύγει ο Ιβάν