19.Jairo De Macedo da Silva
- zarathustra79
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Είναι απίστευτο το οτι μέσα σε πέντε πόστ η αξία του ζάιρο μεταβάλλεται από τον υπερπαικταρά των πέντε ηπείρων σε παίκτη που δεν αξίζει να μπαίνει ούτε σε αποστολή...!!
Αν εννοεις εμενα φιλε Ζarathustra79,το εγραψα κυριως γιατι εχω αρχισει και ψυχολογω τον Τουντορ οχι γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καλος ο Ζαιρο.
Περιεργος παικτης ο βραζιλιανος,δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει ασφαλες συμπερασμα για την αξια του,τουλαχιστον πλεον με το 4-2-3-1 και αυτος και ο Γκαρυ θα εχουν τις ευκαιριες τους να αξιολογηθουν ως εξτρεμ.
- zarathustra79
Όχι δεν αναφερόμουν σε κανέναν προσωπικά, αλλά σε όλους μαζί συνολικά. Τεράστια ποικιλία στις απόψεις!!
δεν θέλω να πιστεύω ότι βγήκε αμέσως αλλαγή με το που έχασε το τετ α τετ, νομίζω πως η αλλαγή ήταν να γίνει ούτως η άλλος.
Αναμενομενα τα σκαμπανεβασματα του αν συνυπολογισεις το οτι ειναι βραζιλιανος, οτι πριν το γιαννενο ειχε ν παιξει απο 3 Δεκεμβρη και κυριως το οτι μολις τωρα στηρίχθηκε στη σωστη του θέση με 2-3 συνεχομενα ματς..
Πρεπει να αποκτήσει μεγαλύτερη διαρκεια κ ουσιαστικοτητα, ακομα και οταν δεν του "βγανει" το παιχνίδι...
Εγκλημα ομως αν συμβει αυτο π ανεφερε ο μπανε (κ γω αυτο φοβαμαι), οπως εγινε και μετα απτα ματς π σε βοηθησε πολυ με βαζελο,κρασνονταρ..
Ειδικα αν τον κρινουμε μετα απο μια βδομάδα με 2 συνεχομενα ματς τεταρτη κυριακη και απο ενα ματς με σκονδρα απο πισω του!
Πρεπει να αποκτήσει μεγαλύτερη διαρκεια κ ουσιαστικοτητα, ακομα και οταν δεν του "βγανει" το παιχνίδι...
Εγκλημα ομως αν συμβει αυτο π ανεφερε ο μπανε (κ γω αυτο φοβαμαι), οπως εγινε και μετα απτα ματς π σε βοηθησε πολυ με βαζελο,κρασνονταρ..
Ειδικα αν τον κρινουμε μετα απο μια βδομάδα με 2 συνεχομενα ματς τεταρτη κυριακη και απο ενα ματς με σκονδρα απο πισω του!
ήταν απο τους λίγους στην χθεσινή 11αδα με 2 συνεχόμενα 90λεπτα στα πόδια του. φυσιολογικότατη και η κούραση και η αλλαγή.zoomgr έγραψε:δεν θέλω να πιστεύω ότι βγήκε αμέσως αλλαγή με το που έχασε το τετ α τετ, νομίζω πως η αλλαγή ήταν να γίνει ούτως η άλλος.
εμένα ο βραζιλιάνος μου αρέσει και ας είναι λίγο αναρχος στο παιχνίδι του. άλλωστε και εγω, αναρχοαυτονομος δηλώνω, άρα ταιριάζουμε!

υγ: χθές πρέπει να κέρδισε πάνω απο 7-8 φαουλ καθώς δεν του έπαιρναν αλλιώς τη μπάλα...

Για την φάση...
Το είχα γράψει στην ώρα του αγώνα.
Μάλιστα έβρισα την ταναπου, που δεν του πήγε στρωμένη αλλά αναπηδησε...
Πολύ δύσκολο να μπει
SM-G920F
Το είχα γράψει στην ώρα του αγώνα.
Μάλιστα έβρισα την ταναπου, που δεν του πήγε στρωμένη αλλά αναπηδησε...
Πολύ δύσκολο να μπει
SM-G920F
"Ξανά μανά" τα ίδια
..."Μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα"
...Για ομάδα "street football" σε κανένα πάρκο πιστεύω ότι θα ήσουν πολύ πιο χρήσιμος...
Κρίμα στην σιγουριά που είχα όταν σε "εκτίμησα"...

- john4serres
- Amon Tobin
Αν ήταν χρόνος μπασκετικός θα είχε δίκαιο ο γκοραν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα τον ξεκίναγα χθες, σαν αριστερό εξτρέμ. Πολύ καλύτερα από τον Sabo θα τα πήγαινε.