Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Pr.Jon

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Pr.Jon »

sourmenetes έγραψε:
Pr.Jon έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:1 σουτ με τον αγιαξ???? :lol: :lol:

φαρδος με φιορεντινα??? :lol: :lol:

τιποτα δεν εγινε που κερδισες ντορτμουντ κ φιορεντινα κ συ.... σιγα!

Ρε file 1 σουτ κάναμε με άγιαξ εκτος
Αδελφε πλακα μας κανεις...αστο,σημερα ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος.
file συγγνώμη δεν θέλω να το συνεχίσω αλλα δες το video σε παρακαλώ και πες μου εσύ στο mats auto πια ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Και δεν λέω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Άγιαξ εκτος αλλα όχι ότι τους πατήσαμε κι όλας. χεσμένοι κατεβήκαμε να κλείσουμε πίσω και άγιος ο θεός. Δες το εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=ieiGGWRIa4s

Αυτά αν διαφωνείτε τόσο πολύ, διαγράψτε το οποιο comment. Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε και να ξοδεύουμε ενέργεια χωρίς λόγο.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

aspromaura ioannina έγραψε:Dr Jon δεν μου πεφτει και πολυς λογος και συγγνωμη εκ των προτερων αλλα ανετρεξα σε προηγουμενα σχολια σου και ειδα οτι πριν απο 2 μηνες εγραφες οτι ο Ivic και ο Michel τα πανε μια χαρα και μαλιστα συνιστουσες στον κοσμο να παυσει να γκρινιαζει και να στηριξει την ομαδα. Ολα αυτα μολις πριν δυο μηνες. Τοσο πολυ την κατιουσα εχει παρει η ομαδα και εκανες ξαφνικα τετοια μεταστροφη;
file μου σου λέω: εγώ έχασα την πιστη μου. δεν είπα ότι ο Ίβιτς έγινε ξαφνικά Τεννές. Αν την έχασαν και οι παίκτες θα φανεί. Auto πιστεύω auto είπα. Και επίσης είπα και τα τραγικά λάθη που πιστεύω ότι έγιναν στο σημερινό mats. Και γίνονται και συνεχόμενα σε κάποια mats ειδικά κομβικής σημασίας. Auto. Όπως λες και εσύ, δεν ήμουν απ την αρχή ούτε "ιβικοσκιλο" ούτε μαλακίες. Λέω αυτά που είδα και εντάξει ξέρεις απόψεις αλλάζουμε δεν είμαστε εγωιστές. Εκτιμήσεις κάνουμε και μπορεί να κάνουμε και λάθος.
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Νομίζω ότι η χρήση του Κρέσπο αριστερά ήταν λάθος για αυτό το ματς. Ο Λέοβατς βοήθησε αμέσως όταν μπήκε. Δικαιούται και ο προπονητής να κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Σήμερα δεν ήταν η καλύτερή του μέρα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τώρα είδα τις δηλώσεις σου.
Πραγματικά είναι η απόδειξη ότι σήμερα ήσουν σε άλλο γήπεδο.

Υγ Δυστυχώς μ αυτά που είδα σήμερα είμαι πολύ κοντά στο να χρησω φαβορί για τα π ο την κούλα.
Το μόνο καλό είναι το ότι έχει μικρό ροστερ και δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Υγ αυτός ο αραουχος είναι πραγματικά ότι ψάχνουμε τα τελευταία πολλά χρόνια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολλά λάθη σήμερα Βλάνταρε...Και από τους παίχτες αλλά κι από σένα στην διαχείριση του αγώνα... :(

Προχωράμε μπροστά γιατί πιστεύω ότι μαθαίνεις απ αυτά... :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βλανταν οπως βλεπεις πολλοι οπαδοι οι οποιοι δεν εγιναν προπονητες και αδικηθηκαν απο το συστημα διακρινουν συνεχεια λαθη σου. Επρεπε να το περιμενεις. Βλεπεις 14 ματς που τους πηγαινες γαμιωντας ησουν ο μαγος σερβος, μετα ησουν "απειρος" με το χ στη γρια και μετα ξαναεγινες μαγος με το καθαροτατο 2-0 με τον γαυρο.
Σημερα εφαγες 3 απο το πουθενα οποτε επεσαν σαν τα κορακια σε πτωμα να σε φανε οι γνωστοι αγνωστοι.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις την σπανια γκελα του Τσιμιροτ απο οπου ο οντως παιχταρας Αραουχο εβαλε γκολαρα. Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι ο Μαλεζας θα κανει ενα απιστευτο για την εμπειρια του λαθος και θα φαει κοκκινη.
Φυσικα το οτι με την μαγκια σου πατησες την αεκ με 10 παικτες και αν ηταν λιγοτερο ατσουμπαλοι στην τελικη οι παικτες μας θα ηταν 1-2, το παραβλεπουμε. Βλεπεις δεν συμφερει.
Οποτε μετα που φυσιολογικοτατα κλαταρε η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια του 50-80, τρως ενα πολυ ομορφο γκολ λογω κακης θεσης του γλυκου και τελειωνει το πανηγυρι. Το 3ο γκολ απλα ηρθε λογικα.

Εγω ΒΛΑΝΤΑΝ σημερα θα σε στηριξω και θα σου πω μπραβο. Βλεπεις μολις πατησες τον γαυρο και οταν εκανες τα σερι, δεν μπηκα να σου λεω μπραβο γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Τωρα που θα πατησεις τον νιονιο δε θα με δεις σε αυτο το τοπικ. Ουτε οταν κερδισεις καθαρα τον λαγο.
Οταν φερεις χ με καναν πλατανια θα ειμαι εδω. Ο Σαντος ντερμπι δεν επαιρνε ουτε με αιτηση στον ΟΗΕ την πρωτη χρονια και τον ελεγαν λουζερ.
Βεβαια μετα καταπιαν τη γλωσσα τους και σου εκλεψαν το πρωταθλημα. Ο Βλανταν δε θα πεσει στην ιδια παγιδα του χρονου. Ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει ζητηθει τερματοφυλακας, χαφ και εξτρεμ επιπεδου Πριγιοβιτς.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

dim αλλο ματς ειδες παντως να το ξες :mrgreen:
οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Precious! :opaokara:

Χαβαλε κανω αλλα ριξε κ συ τους τονους, μην τρελαινεσαι, ενα ατομο μονο την ειπε στον ιβιτς..
εκτος αν την λες και σε οσους ειδαν λαθη του βλαντο χθες, οποτε ή ψοφας για κοντρες ή θες εναγωνιως να δειξεις οτι εισαι υποστηρικτικος μετα τα σκηνικα με κλαoυς κ τζαλμα (στα οποια κ συ αδικηθηκες απτο σύστημα ως αναλυτης του ποδοσφαιρου?) ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Την παλευεις φιλε?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γιατι το λες αυτο?

Η αληθεια ειναι πάντως οτι εχω κλονιστει λιγακι, οπως κ σχεδον ολη ελλαδα, με την πλεκτανη στο σερβαιβορ (λινκς και στο σδνα ρε μλκ), αλλα νομιζω πως την παλευω ακομη..θα αντεξω!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ευτυχώς αυτό το ματς δεν κρίνει τίποτε πέρα από την ψυχολογία που δίνει στην μετριότατη ποιοτικά αεκ τα σπουδαία είναι μπροστά μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βλαντο στα ντερμπι μεχρι τωρα η ομαδα ειναι λιγη και με κακη νοοτροπια μη σου πω και φοβο,αποκλειστικος υπευθυνος γιαυτο ειναι ο προπονητης.
Δεν ξερω πως αλλαζει, αν δεν αλλαξει ομως δε μας βλεπω καλα.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

κόουτς μετά και το χθεσινό παιχνίδι είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή.
Και επειδή αν αυτή δεν υπάρχει δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν νομίζω ότι πέρα από τακτικές,συστήματα και μεταγραφές το κύριο μέλημα σου είναι να την περάσεις στους υπάρχοντες παίχτες με όποιο τρόπο μπορείς μέχρι το τέλος της σεζόν.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Χθες ηταν ντεφορμέ με τα 3 σέντερ Μπακ που έβαλε κόντρα σε μια ομας που παίζει την κόντρα ,έπρεπε να βαλει λεοβατς.Τέλος πάντων συνεχιζουμε
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια. Οκ κακο παιχνιδι, οκ εχουμε προβλημα με το ΠΟΚ εκτος (ποτε δεν ειχαμε αλλωστε), αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα. Η ομαδα ειναι σε καλο δρομο, λαθη γινονται σιγουρα αλλα ολα ειναι φυσιολογικα οταν ΧΤΙΖΕΙΣ μια ομαδα απο την αρχη, οπως κανοιυμε φετος. Ειναι μια διαδικασια που θα περασουμε υποχρεωτικα ειδικα με εναν απειρο προπονητη.
Εγω βλεπω οτι με 10παιχτες ειμασταν πιο απειλιτικοι αποτην αεκ για 30 λεπτα, βλεπω οτι η αεκ δε με απειλισε με οργανωμενο ποδοσφαιρο ενω εγω οτι φασεις εβγαλα τις εβγαλα μεσα απο αναπτυξη κ οχι απο τσουρουκια... Σιγουρα το θεμα νοοτροπιας προβληματιζει αλλα οταν βλεπω πως παιζοντας με τη μπαλα κατω μπορω σαν ομαδα να παραγω κ να φτιαξω φασεις δε φοβαμαι. Θα ερθει η ωρα που θα το κανω κ σε ντερμπι. Υπομονη κ ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα φορμαριστει κ παλι στα πλευ οφ. Αλλωστε το συνθημα πωπω λαος ειναι πολυ γαματο κ ειμαι σιγουρος κ ο Βλανταν θελει να το ξανακουσει... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Όπως και να χει η ομάδα υπολείπεται από αυτό που είναι το βασικό χαρακτηριστικό για να κάνει πρωταθλητισμο την νοοτροπία του νικητή. Και σαυτο το κομμάτι έχεις την ευθύνη να τους το μεταδόσεις δεν ξέρω πως εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο. Πάντως για μένα όπως έγραψε και κάποιος φίλος σε άλλο τόπικ στο πρόσωπο σου όσο αφορά το αγωνιστικό για να δημιουργήσεις την ομάδα που θέλεις και χρειάζεται πρέπει να υπάρχει ένα είδος ασυλίας τωρα οσο παραξενο κι αν ακούγεται. Αυτό που υπολείπεται από το σύνολο παρόλο τις καλές κινήσεις του Γενάρη είναι η έλλειψη ηγετικής μορφής-προσωπικοτητας που θα βγάζει το κάρο από την λάσπη όταν θα χρειαστεί.
Είναι εξαιρετικά σημαντική η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού αφού δεν έχεις παρά να κάνεις ελάχιστες και στοχευμενες κινήσεις που θα σε εκτοξεύσουν ώστε στην αφετηρια του νέου πρωταθλήματος να ξεκινήσεις την κούρσα από την pole position παντα με γνώμονα αυτό το θέμα.
Συνεχίζουμε τίποτα δεν τελείωσε τα καλύτερα έρχονται :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”