Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cantona4 έγραψε:Η αβάντα που έχουν από τα μέσα με αηδιάζει πάντως. Οι τύποι έχουν μετατρέψει τις 2 ισοπαλίες με την Αούστρια και την Ριέκα σε θριάμβους. Αεκ με τρέλα, έβγαλε ψυχή κτλ...Αν ήταν ο ΠΑΟΚ οι τίτλοι θα ήταν: Ούτε πάλι νική, ομάδα αλλοπρόσαλλη χωρίς αρχή και τέλος, κτλ. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι και οι αντίστοιχοι φίλαθλοι το αντιμετωπίζουμε έτσι.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ¨θα ήταν¨, ήταν πάντα και όταν χάναμε πόντο ή δε βγαίναμε πρώτοι στον όμιλο.
Ολες τις χρονιές!
Η χθεσινή μέρα μου άφησε νεύρα όχι για την κούλα αλλά πιο πολύ για εμάς,τον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε τόσο ηττοπαθείς,γιατί δεν αποβάλλουμε αυτήν την νοοτροπία,γιατί έχουμε έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες μας . Δεν μιλάω για την ομάδα,μιλάω για εμάς γιατί μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε,άσχετα που αν αλλάξουμε εμείς θα αλλάξει κ η ομάδα,έτσι πάει το έχει δείξει η ιστορία.Τι έχουν παραπάνω αυτοί από εμάς;; Είναι σε χειρότερη θέση,έχοντας περάσει δύο χρόνια μακρυά απο την σούπερλιγκ,έχοντας και αυτοί να κατακτήσουν αρκετά χρόνια πρωτάθλημα βγάζουν πίστη για την ομάδα τους,όχι μόνο φέτος που τους πάει καλά αλλά και πέρυσι και πρόπερσι. Γιαυτό καταφέρνουν σε ματς όπως το χθεσινό να μένουν μέσα στο παιχνίδι. Δεν το λέω σε καμία περίπτωση για να τους εκθειάσω,προσωπικά τους σιχαίνομαι για λόγους που είναι γνωστοί σε όλους μας. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι αν πετάξουμε την ηττοπάθεια και αν ανακτήσουμε την αισιοδοξία και όχι την αλαζονεία θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα και αυτό εξαρτάται από εμάς. Μόνο ενωμένοι έχουμε καταφέρει πράγματα,ακόμη να το καταλάβουμε;; Ίσως να έχω άδικο ή να είμαι υπερβολικός. Τα γράφω όμως γιατί πιστεύω ακράδαντα στην σύνδεση του κόσμου με την ομάδα. Πόσο μπορούμε να τους ανεβάσουμε αλλά και να τους κατεβάσουμε...εξάλλου ο κάθε ζαμπράνο ή ο κάθε καντουρί δεν βλέπουν την προιστορία,τώρα μας ζουν,έμεις τους παραδίδουμε μια ανασφάλεια. Ξυπνάμε όλοι,γινόμαστε μια γροθιά και πάμε για το πρωτάθλημα, τα εχέγγυα υπάρχουν. Συγγνώμη αν κούρασα..
obanebane έγραψε:Θελω να βγει η Εστερσουντ πρωτη και να κληρωθει με την ΑΕΚ.
Το αυτό... να την δω να "αναγκαστεί" να παίξει ως φαβορί -να δημιουργήσει δηλαδή- από το πρώτο λεπτό απέναντι σε μια σκληροτράχηλη, οργανωμένη ομάδα που -τρόπος του λέγειν- δεν θα έχει άγχος και τίποτε να χάσει -όπως δηλαδή ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ-... Και όχι ταμπούρι, να χτυπήσουμε στην κόντρα και "πάμε παλικάρια γερά με τσαμπουκά".
Και εκεί δεν θα έχει πέναλτι εκτός περιοχής και 2-3 κόκκινες να "ξεκολλήσει".
Να παίξει δηλαδή απέναντι σε ένα αντίγραφο του εαυτού της.
ΥΣ. Ακριβώς όπως ο gay στην Ευρώπη... να παίξει ταμπούρι είναι καλός (βλ. Barca), να δημιουργήσει γελάνε και τα τσιμέντα (βλ. Sporting)
Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι κάποιοι συμφορουμίτες έχουν ρε αδερφέ τον τρόπο τους να χύνουν δηλητήριο. Παιδικές χαρές, τσίρκα κλπ. Χτυπάνε στις παιδικές αναμνήσεις ...
Ντεσπε, ασφαλώς και "ευνοηθήκαμε". Μερικοί έσπευσαν να δηλώσουν απερίφραστα τον τρόμο τους μην τυχόν και γίνουμε γαύροι! Αυτό για μια φάση που ήταν πέναλτι!
Έχω την αίσθηση ότι το σημερινό καθεστώς από την ΕΠΟ, την Superleague ως την ΚΕΔ, δεν έχουν μια εμφανή τάση να ευνοήσουν ή να αδικήσουν κάποιον. Δημόσιες σχέσεις κάνουν με όλους και κάνει μπαμ αυτό. Όταν θα θελήσουν να σπάσουν αυγά, αν το θελήσουν ποτέ, θα τα πούμε.
Παλι καλα να λεμε που δε μας τιμωρησαν περσι για διακωμωδηση του αθλήματος επειδη δν εβγαλε αιμα ο ιβιτς..
Υ.Γ. Αλήθεια, αυτο με την ευνοια στο πέναλτι επαιξε πολυ μετα το ματς?
Τρεμω να μπω να διαβασω το θρεντ, γιατι το αμπαλομετρο ειχε ηδη χτυπησει κοκκινο με τα περι τραγικης χρησιμοποίησης αντελινο πίσω..
Υ.Γ2. Παντως πλακα πλακα, καλα θα ηταν να κερδιζε χθες η κουλα (κ να προκριθει) μπας και καταφέρουμε να μείνουμε πανω απτην Ελβετία στην καταταξη, ωστε να μην αναγκαστουμε να παίξουμε προκριματικους (ανεξαρτητως διοργάνωσης) απο αρχες Ιούλη.
giapas έγραψε:H τιμωρία του Χιμένεθ , δείχνει καθαρά γιατί η κούλα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.
Τι περίμενες ρε Γιάννης Αφαίρεση βαθμών; Έτσι θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα; Με το να αφαιρούνται βαθμοί από τους αντιπάλους;
Καμία σχέση Αποστόλη. Αλλά η ποινή είναι αστεία και άκρως ενδεικτική του ποιος κάνει κουμάντο. Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στη Πρεμιερ Λιγκ.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει πρωτάθλημα κούλας και προσωπική αίσθηση είναι πως αυτό δε μπορεί να γίνει δίχως κάποιου είδους συναίνεση. Ξέρω, φαίνεται απίθανο αλλά δε μπορώ να βρω λογιή εξήγηση σε κάποια πράγματα.
Παλι καλα να λεμε που δε μας τιμωρησαν περσι για διακωμωδηση του αθλήματος επειδη δν εβγαλε αιμα ο ιβιτς..
Υ.Γ. Αλήθεια, αυτο με την ευνοια στο πέναλτι επαιξε πολυ μετα το ματς?
Τρεμω να μπω να διαβασω το θρεντ, γιατι το αμπαλομετρο ειχε ηδη χτυπησει κοκκινο με τα περι τραγικης χρησιμοποίησης αντελινο πίσω..
Υ.Γ2. Παντως πλακα πλακα, καλα θα ηταν να κερδιζε χθες η κουλα (κ να προκριθει) μπας και καταφέρουμε να μείνουμε πανω απτην Ελβετία στην καταταξη, ωστε να μην αναγκαστουμε να παίξουμε προκριματικους (ανεξαρτητως διοργάνωσης) απο αρχες Ιούλη.
Ναι, σιμπα, είχαμε παρακρούσεις! Μετά νευριάζουμε με το γιουσουφάκι τον σπανο και κάθε σπανο. Τέλος πάντων!