Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Μακάρι να έρθει αλλά όχι στα ποσά που ακούγονται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ πληρωνεις ρε πτολ? Ολοι μιλατε λες και ειναι επιχειρηση σας, η εποχη των λογιστων γαμω το ιντερνετ
Δεν είναι τυχαίο ότι από το πρωί υπάρχει "κάρφωμα" Μίχελ πως είναι αυτός που αντιδρά για τον Βιερίνια, value for money.
Όντως ο Πωλ ταΐζει κόσμο.
Π.Α.Ο.Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ 2017 - 2018
Εν τω μεταξύ ο Μίχελ τοποθετήθηκε δημόσια με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο για την συγκεκριμένη υπόθεση και τη δική του στάση.
- paokovios1974
Βραζει ο κοσμος με Μιχελ, γραφει εκει που βγηκε η ειδηση οτι χαλασε του βιερινια.
Εγω παντως που μετρηθηκα 37,1 εδειξε.
Μαλλον δεκατα εχω
Εγω παντως που μετρηθηκα 37,1 εδειξε.
Μαλλον δεκατα εχω
-
Επειδη ακουγα και τζαντζαρα που ελεγε το ιδιο. Ρε παιδια τι θα πει αν ειμαστε λογιστες?Dimg4 έγραψε:Εσυ πληρωνεις ρε πτολ? Ολοι μιλατε λες και ειναι επιχειρηση σας, η εποχη των λογιστων γαμω το ιντερνετ
Ελεγε ο τζατζαρας, ο βιερινια πρεπει να ερθει και ο παοκ μονο κερδος θα εχει και ας μην κανουν τοσο πολυ τους λογιστες στην παε γιατι το αγωνιστικο μετραει περισσοτερο.
Μα συγγνωμη αλλα αυτο ειναι βλακεια. Το οικονομικο με το αγωνιστικο ειναι πακετο.
Τι θα πει πρεπει να ερθει? Και ο ιγκουαιν κανει 90 μυρια τοτε ας παει να το δωσει. Και ο βιδαλ για το κεντρο, δεν μας νοιαζει ποσο κανει (αυτα τα κανουν οι λογιστες), ο ΠΑΟΚ μονο κερδος θα εχει αγωνιστικο! Ε σωπα! Κατι μας ειπες τωρα! Ε προφανως. Καθετι εχει την τιμη του. Αν θες να δωσεις καποια χρηματα ζυγιζεις τις επιλογες σου και τα δινεις αναλογα. Μπορει να θελει να δωσει τα ιδια λεφτα για παικτη που θα εχει μεγαλυτερη προοπτικη. Ή μπορει να τα δωσει για την τρελα του. Ή μπορει να μην θελει να τα δωσει. Προφανως οποιος παικτης εχει συμβολαιο του μυριου και πανω, θα κανει τη διαφορα. Σιγα τα ωα
Εγω αν ημουν παντως στον ΠΑΟΚ δεν θα εδινα 1.5 μυριο σε ομαδα για εναν παικτη που μπορω να υπογραψω τσαμπα σε 6 μηνες.
Ο Μίχελ θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να φέρει τον Βιερίνια, ακόμα και να βγάλει προς τα έξω στους ΑΡΔ ότι χαλάει. Γύρω στις 31 Αυγούστου θα δούμε τις πραγματικές προθέσεις του.
εγω θα το ξαναπω ......ρε παμε καλα ? μας χαλαει ο βιερινια ? πεντε κλασεις πανω απο τα αλλα εξτρεμ μας ειναι και ο καλυτερος του πρωταθληματος και για καποιους φιλους που αναρωτιουνται ποιος τον θελει θα του πω οποιος ξερει εστω και λιγο μπαλιτσα και συγνωμη αν προσβαλω αλλα ημαρτον ρε μαγκες ποιον θελετε ? δηλαδη τον καρσελα του γαυρου τον θεωρειται καλυτερο ? δεν τον βλεπει καν αντικειμενικα ο βιερι η για να παμε στα δικα μας τι να συγκρινω με μακ τζαλμα και ενρικε ,ολοι μαζι και μονος του
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
το άκουσα κι εγώ στο Ραγκατση λόγιε και σκέφτηκα το ίδιο.
αυτό που έμαθα όμως το΄μαθα από αλλού,πιο αρμόδιο του Μίχελ.
Όχι άλλα αν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα τον πάρουμε καλα θα κάνουμεDimg4 έγραψε:Εσυ πληρωνεις ρε πτολ? Ολοι μιλατε λες και ειναι επιχειρηση σας, η εποχη των λογιστων γαμω το ιντερνετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 24 Αύγ 2017, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ πιθανόlogios έγραψε:Δεν είναι τυχαίο ότι από το πρωί υπάρχει "κάρφωμα" Μίχελ πως είναι αυτός που αντιδρά για τον Βιερίνια, value for money.
Να έρθει ο Βιεϊρίνια στα ποσά που ακούγονται και να σε δω να γκρινιάζεις και μετά θα τα χω δει όλαeorptol1 έγραψε:Μακάρι να έρθει αλλά όχι στα ποσά που ακούγονται
Αν θέλει ο Ιβάν να τα δώσει ας τα δώσει δικιά του τσέπη είναι, αλλά δεν κάνει το χατήρι του κουτσολιακου στα ποσά κανένας δεν θα τον κατηγορείσει
στην γερμανια οπως το ειπες,,,,εσυ αυριο μεθαυριο αν το παιδι σου εχει να επιλεξει γερμανια η σουπα λιγκ κρατα τον εδω ποια γερμανια τωρα και ποια δυο μθρια συμβολαιο εδω ελλαδαρα γιατι του χρονου μπορει ο ηλιος η θαλασσα και οι ομορφιες να φυγουν και ποιος νομιζει οτι ειναι να λεει οχι στον ΠΑΟΚ ......παιδια ωραιο το οπαδιλικι αλλα υπαρχει και ο ρεαλισμος και ειτε μας αρεσει ειτε οχι το επιπεδο του παικτη του συγκεκριμενου ειναι πανω απο το επιπεδο το δικο μας οποτε εμεις παρακαλαμε οχι αυτος και μην πει καποιος 32 και αλλα τετοια γιατι πλεον και στα 35 αν εισαι ΑΘΛΗΤΗΣ παιζεις ανετα μπαλαραBlackBlockAttack έγραψε:Η πιεση ειναι απο τους ΑΡΔ...kos έγραψε:και η πλακα ειναι οτι βγαινει προς τα εξω μια και καλα "πιεση" απο τον κοσμο να ερθει ο βιερινια, η οποια ειναι απο περιεργη εως υποπτη. οι περισσοτεροι τον θελουν πισω αλλα κανενας δεν κανει κρα. κανενα δεν τον χαλαει η επιστροφη και κανενας δεν θα χαλαστει αν ερθει καποιος αλλος. "παικταρας να ειναι και ας τον λενε οπως θελει".
αυτο ακουω εγω τουλαχιστον στις συζητησεις.
Απο "ρεπορταζ" τυπου ο ΠΑΟΚ ξερει ποσα θελει ο Βιερινια και αυτα ειναι ας κανει κινηση να τον παρει(πριν απο 10 μερες)καταληξαμε στα εχει πεσει ο Βιερινια πολυ και σε αυτα που θελει ο ΠΑΟΚ γιατι δε κανει κινηση η ομαδα?
Παικταρας ο Βιερινια αλλα αφου θελει να γυρισει πισω θα ερθει με αυτα που του δινει ο ΠΑΟΚ...Εαν δε του κανουν εχει ενα ακομα χρονο συμβολαιο στην εξωτικη Γερμανια
ποιο αρμόδιο του μιχελ;;;;;;;;;;;;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:το άκουσα κι εγώ στο Ραγκατση λόγιε και σκέφτηκα το ίδιο.