19.Jairo De Macedo da Silva
- ΑποστόληςΑ
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Όταν η ομάδα θα παίζει με κλασσικά εξτρέμ που θα μπουκάρουν και θα απελευθερώνουν τον άξονα, ώστε το φορ να γράφει, η ζωή μας θα είναι πιο εύκολη. Αυτό που είδαμε σήμερα μακάρι να το δούμε σε όλους τους αγώνες από δω και μπρος, αρχής γενομένης από μεθαύριο με Καλλονή. Ο Jairo είχε δείξει καλά στοιχεία σαν εξτρέμ και στον αγώνα στα Χανιά.
Μακάρι όταν θα επιστρέψει ο Rod να αναλάβουν τις δύο πτέρυγες.
Μακάρι όταν θα επιστρέψει ο Rod να αναλάβουν τις δύο πτέρυγες.
Είδα το α π καλος μου φανηκε ξερει να συνδυάζεται δε γρήγορο τέμπο
Ο μονος που δεν το ακολουθεί ειναι ο κλαους
Ο μονος που δεν το ακολουθεί ειναι ο κλαους
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από ότι κατάλαβα Αποστόλη ο Ζαιρο είναι η αλλαγή του Ροδριγες, αν και παίζει ο Τουντορ με άλλο σύστημα. Δεν εμπιστεύεται το Βραζιλιάνο στο τακτικό κομμάτι οσο τον Γκάρι
- Aureliano Buendia
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλα ρε εισαι κ πουλεν τι χανεις εκει ρε στο παρε βαλε.Κατσε παγκο σε ενα ματς απο μενα,κ
Την επομενη φορα να το βαλεις.

Την επομενη φορα να το βαλεις.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ειναι πουλεν μου γι αυτο εφαγε κ την καρτα.Εε ενταξει δεν το λες κ ευκολο σιγουρα αλλα ολοι ειπαμε γκολ.Θα επαιρνε κ το χειροκροτημα του πιο πολυ αμεσως μετα που εγινε αλλαγη.
καλύτερα. θα έμπαινε νωρίς το 2ο, θα γινόταν και το 3-1 και θα πηγαινα κουβά.

Εντάξει, φάτσα με το τέρμα φαίνεται εύκολο, αλλά συμβαίνουν και στραβές. Είδα καλή διάθεση να προσφέρει και ανασταλτικά, χωρίς πουλήματα μπάλας και χωρίς σέντρες να φύγει η μπάλα κι όπου πάει. Αλλά στην αλλαγή, με το σκορ στο 1-1, που έφυγε περπατώντας, με εξόργισε.
Μπορείς πολλά περισσότερα και επιτέλους δείξε την ποιότητα σου βάζοντας ουσία στο παιχνίδι σου...Η φλυαρία σου με σκοτώνει
...Μπορείς και
3-4 τελικές-ασσίστ σε κάθε παιχνίδι, γιατί δεν το κάνεις ρε αγόρι μου;;; 

- Aureliano Buendia
Η φάση που χάνει το πουλέν είναι πολύ πιο δύσκολη απ' ότι φαίνεται, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν τρομερή χαμένη ευκαιρία. Προσπάθησε κι έτρεξε το πουλέν, αλλά φάνηκε ακίνδυνος. Όπως είπε όμως και ο Στέφανος πιο πάνω, όταν βιαζόμαστε, δεν νοείται ένας παίκτης μας να βγαίνει περπατώντας στην αλλαγή.
Η φάση που χάνει είναι πολύ δύσκολη.Η μπάλα έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ο Ζάιρο έχει ήδη κάνει τρομερό σπριντ για να μπει στην περιοχή και να μπει και μπροστά από τον αντίπαλο..
Γενικά έχει πολλά στοιχεία,έχω μεγάλες προσδοκίες.
Γενικά έχει πολλά στοιχεία,έχω μεγάλες προσδοκίες.
παικταράς είναι, αυτός όταν πιάσει ρυθμό θα κάνει παπάδες, δεν είδαμε τίποτα ακόμα
και δεν πέφτει με τίποτα κάτω ο φούστης!
επίσης εκει που λες θα κανει την τσαπατσουλιά το γυρνάει σε τρίπλα και σε βγάζει μαλάκα
απρόβλεπτος πολύ!
και δεν πέφτει με τίποτα κάτω ο φούστης!
επίσης εκει που λες θα κανει την τσαπατσουλιά το γυρνάει σε τρίπλα και σε βγάζει μαλάκα
απρόβλεπτος πολύ!
Είναι απίστευτες οι κινήσεις του σε πολύ μικρό χώρο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αν είχε αριστερό θα το είχε γράψει πολύ εύκολα. Πάντως ήταν και πάλι μέτριος. Φαίνεται ότι δεν είναι εξτρέμ που μπορείς να τον εμπιστευθείς. Σαφώς κατώτερος (αυτή τη στιγμή) του Garry.