Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzoker

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από tzoker »

Δλδ σε ολους φιλαθλους του γαυρου δεν βρεθηκαν 1000 να πουνε ουτι ηταν ξεφτιλα ο Μποκανι.
Φτανει μια ζωη με τους μιζερους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.Εδω γραφουν ποσοι διαφορετικοι χαρακτηρες.Αν ειχαν ολη την ιδια αποψη η ρομποτ θα ημασατν η θα παιρναμε non paper.Οσο και να σας φταιει παντα ο λαος του ΠΑΟΚ που ειναι μιζερος οπως πιστευετε, απλα παρτε τ αποφαση ο ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του με τους κουτσους και τους στραβους.
Οσο κουρασα εγω τοσο κουρασε και η μιζερια για την διοικηση και την παε αλλα και για τους προβληματικους φιλαθλους.
Προφανως και δν θεωρω ξεφτιλα αν χαλασει, σε τετοια θεματα ειμαι παντα με την ομαδα, αφου αν αλλαξει κατι ειναι παντα εξαιτιας του παικτη.Απλα μην κατηγορουμε συνεχεια οποιον εχει διαφορετικη αποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Γράφτηκε κάπου ότι θα χαλάσει του Καντουρί, υπάρχει κάποια ένδειξη ότι συμβαίνει κάτι? Ή είναι απλά σενάρια τα όσα συζητάτε? Δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ, γι αυτό ρωτάω
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ενας (1) οπαδος εδω μεσα εδωσε ελαφρυντικο στην υποθεση Μποκανι εναντι της υποθετικης δικης μας, μονο λιγα λεπτα μετα την αναρτηση, ενας αλλος μιλαει για ξεφτιλες. Και δεν εχει υπαρξει ακομα αποτυχια.
Ε αυτοι οι δυο μονο ειναι το προβλημα. Πολυ ρεαλιστικα το παρουσιαζεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες φτανει με τις θεωριες και με τα σεναρια.
Αντε πρωι πρωι με τον μποκανι και τις ηττες επικοινωνιακες.

Δεν παιρνουμε παικτες για επικοινωνιακες νικες.παιρνουμε παικτες για να παιζουν μπαλα στο γηπεδο.

Επιπλεον κοψτε τα σεναρια που εσεις νομιζετε.αν ξερετε κατι πειτε το,αλλιως το "αργει,αρα χαλαει ή κατι δεν παει καλα" κοφτε τα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά ότι να ναι..... Μιλάμε για ξεφτυλα για κάτι που δεν υπάρχει καν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ παρουσιάζω το γενικό πλάνο. Γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω. Αν ισχύει για ένα άτομο, δεν είναι άξιο αναφοράς. Ή τουλάχιστον να αποτυπώνεται και συγκεκριμένα στον γραπτό λόγο και να μην γενικεύουμε.
Όταν κόπηκε στα ιατρικά ο Μποκανί, το ξαναλέω, γέλασε όλος ο κόσμος. Και εδώ και κυρίως στα social media.
Απάντησέ μου εσύ sic, ήταν φιάσκο ή όχι;
Ε αντίστοιχα θα γελούσε και μαζί μας αν χαλούσε του Ελ Καντουρί, που παρεμπιπτόντως δε θα χαλάσει και δεν ξέρω γιατί έχει ξεκινήσει αυτή η κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:Γιατί είναι ξεφτίλα?
Γιατι χανουμε το πρωταθλημα, τι γιατι?Εκει που το χαμε σιγουρο ρε γμτ.. :(

Σοβαρα τωρα ακουστηκε-γραφτηκε οτι χαλασε η μεταγραφη ή παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο και τα 500 του Ραιολα εμφανιστηκαν σαν αιτια της καθυστερησης?

Κ@@ριολη Ρ@ιολα
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ρε Mingus ξερεις να διαβαζεις ρε φιλε;;;
Ποσταρω πριν λιγο να το κοψετε με τον καθε μαλακα πουστογαυρο και τι εχει γινει με το μποκανι, δε βλεπεις;;

Τι θελετε ρε παιδες για να καταλαβετε;;
Μπαν επι μπαν μπας και ισιωσετε;;;

Κοφτε το.
Αν θελετε να μιλησετε για τον ΠΑΟΚ,μιληστε,αλλιως θα φευγετε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο Ραιολα περσι στη μεταγραφη του Πογκμπα πηρε προμηθεια 48.00.000. Αμα θες να κανεις δουλειες με τετοιους μανατζερ θα τους πληρωσεις. Απλα ειναι τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δεν μιλάω για δικαιολογίες, ούτε δικαιολογώ κάτι κτλ... μη λέτε ότι να 'ναι!
Μιλάω για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων από μερίδες ΑΡΔ, οπαδών κτλ.
Και αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και για διάφορες περιπτώσεις... πχ. οι gay δικαιολόγησαν απόλυτα το κόψιμο του Mpokani από αυτούς λόγω ιατρικών, αλλά σχεδόν στα καπάκια βγάλαν ψεύτες τους Ρώσους που κόψαν τον Ofoe στα ιατρικά -πριν καταλήξει στον gay-.

nothu έγραψε:Αμα θες να κανεις δουλειες με τετοιους μανατζερ θα τους πληρωσεις. Απλα ειναι τα πραγματα.
Με το 6αρι και το CB κάνα νέο? Αυτά με καίνε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω ξαναρωταω ποιος εγραψε για την προμηθεια...επισης ετσι λεγατε ορισμενοι και με τον τσιμιροτ και καλα οτι μπηκε σφηνα ο γκει και αλλα τετοια και εκτεθηκατε .ελεος πια...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν ξέρω να διαβάζω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διαβάζοντας απλά την τελευταία σελίδα, κατάλαβα ότι δε θα είναι καλή ιδέα για την πίεσή μου να ... ξεφυλλίσω προς τα πίσω. :mrgreen: :mrgreen:

:pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη το οτι ο παιχτης εχει ερθει απο την τριτη και δεν εχει ανακοινωθει ακομα,δεν ειναι αιτια εκνευρισμου των οπαδων;
Αυτη η καθυστερηση δηλαδη αποκλειει το να εχει κολλησει η μεταγραφη,ακομα και να εχει χαλασει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αλλο ο εκνευρισμος αλλο η δημιουργια σεναριων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”