Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δλδ σε ολους φιλαθλους του γαυρου δεν βρεθηκαν 1000 να πουνε ουτι ηταν ξεφτιλα ο Μποκανι.
Φτανει μια ζωη με τους μιζερους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.Εδω γραφουν ποσοι διαφορετικοι χαρακτηρες.Αν ειχαν ολη την ιδια αποψη η ρομποτ θα ημασατν η θα παιρναμε non paper.Οσο και να σας φταιει παντα ο λαος του ΠΑΟΚ που ειναι μιζερος οπως πιστευετε, απλα παρτε τ αποφαση ο ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του με τους κουτσους και τους στραβους.
Οσο κουρασα εγω τοσο κουρασε και η μιζερια για την διοικηση και την παε αλλα και για τους προβληματικους φιλαθλους.
Προφανως και δν θεωρω ξεφτιλα αν χαλασει, σε τετοια θεματα ειμαι παντα με την ομαδα, αφου αν αλλαξει κατι ειναι παντα εξαιτιας του παικτη.Απλα μην κατηγορουμε συνεχεια οποιον εχει διαφορετικη αποψη.
Φτανει μια ζωη με τους μιζερους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.Εδω γραφουν ποσοι διαφορετικοι χαρακτηρες.Αν ειχαν ολη την ιδια αποψη η ρομποτ θα ημασατν η θα παιρναμε non paper.Οσο και να σας φταιει παντα ο λαος του ΠΑΟΚ που ειναι μιζερος οπως πιστευετε, απλα παρτε τ αποφαση ο ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του με τους κουτσους και τους στραβους.
Οσο κουρασα εγω τοσο κουρασε και η μιζερια για την διοικηση και την παε αλλα και για τους προβληματικους φιλαθλους.
Προφανως και δν θεωρω ξεφτιλα αν χαλασει, σε τετοια θεματα ειμαι παντα με την ομαδα, αφου αν αλλαξει κατι ειναι παντα εξαιτιας του παικτη.Απλα μην κατηγορουμε συνεχεια οποιον εχει διαφορετικη αποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράφτηκε κάπου ότι θα χαλάσει του Καντουρί, υπάρχει κάποια ένδειξη ότι συμβαίνει κάτι? Ή είναι απλά σενάρια τα όσα συζητάτε? Δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ, γι αυτό ρωτάω
Ενας (1) οπαδος εδω μεσα εδωσε ελαφρυντικο στην υποθεση Μποκανι εναντι της υποθετικης δικης μας, μονο λιγα λεπτα μετα την αναρτηση, ενας αλλος μιλαει για ξεφτιλες. Και δεν εχει υπαρξει ακομα αποτυχια.
Ε αυτοι οι δυο μονο ειναι το προβλημα. Πολυ ρεαλιστικα το παρουσιαζεις.
Ε αυτοι οι δυο μονο ειναι το προβλημα. Πολυ ρεαλιστικα το παρουσιαζεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μαγκες φτανει με τις θεωριες και με τα σεναρια.
Αντε πρωι πρωι με τον μποκανι και τις ηττες επικοινωνιακες.
Δεν παιρνουμε παικτες για επικοινωνιακες νικες.παιρνουμε παικτες για να παιζουν μπαλα στο γηπεδο.
Επιπλεον κοψτε τα σεναρια που εσεις νομιζετε.αν ξερετε κατι πειτε το,αλλιως το "αργει,αρα χαλαει ή κατι δεν παει καλα" κοφτε τα.
Αντε πρωι πρωι με τον μποκανι και τις ηττες επικοινωνιακες.
Δεν παιρνουμε παικτες για επικοινωνιακες νικες.παιρνουμε παικτες για να παιζουν μπαλα στο γηπεδο.
Επιπλεον κοψτε τα σεναρια που εσεις νομιζετε.αν ξερετε κατι πειτε το,αλλιως το "αργει,αρα χαλαει ή κατι δεν παει καλα" κοφτε τα.
Πραγματικά ότι να ναι..... Μιλάμε για ξεφτυλα για κάτι που δεν υπάρχει καν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ παρουσιάζω το γενικό πλάνο. Γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω. Αν ισχύει για ένα άτομο, δεν είναι άξιο αναφοράς. Ή τουλάχιστον να αποτυπώνεται και συγκεκριμένα στον γραπτό λόγο και να μην γενικεύουμε.
Όταν κόπηκε στα ιατρικά ο Μποκανί, το ξαναλέω, γέλασε όλος ο κόσμος. Και εδώ και κυρίως στα social media.
Απάντησέ μου εσύ sic, ήταν φιάσκο ή όχι;
Ε αντίστοιχα θα γελούσε και μαζί μας αν χαλούσε του Ελ Καντουρί, που παρεμπιπτόντως δε θα χαλάσει και δεν ξέρω γιατί έχει ξεκινήσει αυτή η κουβέντα.
Όταν κόπηκε στα ιατρικά ο Μποκανί, το ξαναλέω, γέλασε όλος ο κόσμος. Και εδώ και κυρίως στα social media.
Απάντησέ μου εσύ sic, ήταν φιάσκο ή όχι;
Ε αντίστοιχα θα γελούσε και μαζί μας αν χαλούσε του Ελ Καντουρί, που παρεμπιπτόντως δε θα χαλάσει και δεν ξέρω γιατί έχει ξεκινήσει αυτή η κουβέντα.
- kataramenos5
Γιατι χανουμε το πρωταθλημα, τι γιατι?Εκει που το χαμε σιγουρο ρε γμτ..desperando έγραψε:Γιατί είναι ξεφτίλα?

Σοβαρα τωρα ακουστηκε-γραφτηκε οτι χαλασε η μεταγραφη ή παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο και τα 500 του Ραιολα εμφανιστηκαν σαν αιτια της καθυστερησης?
Κ@@ριολη Ρ@ιολα
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε Mingus ξερεις να διαβαζεις ρε φιλε;;;
Ποσταρω πριν λιγο να το κοψετε με τον καθε μαλακα πουστογαυρο και τι εχει γινει με το μποκανι, δε βλεπεις;;
Τι θελετε ρε παιδες για να καταλαβετε;;
Μπαν επι μπαν μπας και ισιωσετε;;;
Κοφτε το.
Αν θελετε να μιλησετε για τον ΠΑΟΚ,μιληστε,αλλιως θα φευγετε.
Ποσταρω πριν λιγο να το κοψετε με τον καθε μαλακα πουστογαυρο και τι εχει γινει με το μποκανι, δε βλεπεις;;
Τι θελετε ρε παιδες για να καταλαβετε;;
Μπαν επι μπαν μπας και ισιωσετε;;;
Κοφτε το.
Αν θελετε να μιλησετε για τον ΠΑΟΚ,μιληστε,αλλιως θα φευγετε.
Ο Ραιολα περσι στη μεταγραφη του Πογκμπα πηρε προμηθεια 48.00.000. Αμα θες να κανεις δουλειες με τετοιους μανατζερ θα τους πληρωσεις. Απλα ειναι τα πραγματα.
- GiorgosAtha
Δεν μιλάω για δικαιολογίες, ούτε δικαιολογώ κάτι κτλ... μη λέτε ότι να 'ναι!
Μιλάω για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων από μερίδες ΑΡΔ, οπαδών κτλ.
Και αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και για διάφορες περιπτώσεις... πχ. οι gay δικαιολόγησαν απόλυτα το κόψιμο του Mpokani από αυτούς λόγω ιατρικών, αλλά σχεδόν στα καπάκια βγάλαν ψεύτες τους Ρώσους που κόψαν τον Ofoe στα ιατρικά -πριν καταλήξει στον gay-.
Μιλάω για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων από μερίδες ΑΡΔ, οπαδών κτλ.
Και αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και για διάφορες περιπτώσεις... πχ. οι gay δικαιολόγησαν απόλυτα το κόψιμο του Mpokani από αυτούς λόγω ιατρικών, αλλά σχεδόν στα καπάκια βγάλαν ψεύτες τους Ρώσους που κόψαν τον Ofoe στα ιατρικά -πριν καταλήξει στον gay-.
Με το 6αρι και το CB κάνα νέο? Αυτά με καίνε...nothu έγραψε:Αμα θες να κανεις δουλειες με τετοιους μανατζερ θα τους πληρωσεις. Απλα ειναι τα πραγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 24 Αύγ 2017, 12:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
Εγω ξαναρωταω ποιος εγραψε για την προμηθεια...επισης ετσι λεγατε ορισμενοι και με τον τσιμιροτ και καλα οτι μπηκε σφηνα ο γκει και αλλα τετοια και εκτεθηκατε .ελεος πια...
- navigator11
Διαβάζοντας απλά την τελευταία σελίδα, κατάλαβα ότι δε θα είναι καλή ιδέα για την πίεσή μου να ... ξεφυλλίσω προς τα πίσω.

Δηλαδη το οτι ο παιχτης εχει ερθει απο την τριτη και δεν εχει ανακοινωθει ακομα,δεν ειναι αιτια εκνευρισμου των οπαδων;
Αυτη η καθυστερηση δηλαδη αποκλειει το να εχει κολλησει η μεταγραφη,ακομα και να εχει χαλασει;
Αυτη η καθυστερηση δηλαδη αποκλειει το να εχει κολλησει η μεταγραφη,ακομα και να εχει χαλασει;
- sourmenetes
- Moderator