Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Aν αληθευει οτι ο Ραιολα ζητησε 500 χιλ προμηθεια, βλεπω να χαλαει η μεταγραφη του Μαροκινου.
Ειναι κολοπιασιμο αυτο
Ειναι κολοπιασιμο αυτο
Αυτοί οι μανατζερς με τετοια ποσοστα δουλευουν,δε νομιζω να μη τογνωριζουν στην παε
-
Μισό εκατομύριο; εεε ρε πούστη μου μάνατζερ έπρεπε να γίνω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Chuck Norris
για μενα δεν ειναι κ τοσα σε συγκριση μετα οφέλη σε μια συνεργασία με τετοιου επιπεδουμανατζερς
- paokovios1974
Δηλαδη αγαπαμε τον ΠΑΟΚ μας μονο οταν κανει μεταγραφες, και ακομα καλυτερα μονο οταν κανει τις μεταγραφες που γουσταρει ο καθενας "ατομικα" , γιατι μπορει να κανει μεταγραφη που δεν γουσταρει και να τα ξαναχωσει στην ομαδα.
Αυτοι ειμαστε, ετσι καταντησαμε.
Χωρις αποψη χωρις νου , με διαμορφωμενη πληρως την γνωμη μας απο την"περιρεουσα ατμοσφαιρα¨ , ποια περιρεουσα ατμοσφαιρα? την συνεχη αρνητικη κριτικη για τα παντα δηλαδη.
Ντροπη μας ρε.
Χωρις αποψη χωρις νου , με διαμορφωμενη πληρως την γνωμη μας απο την"περιρεουσα ατμοσφαιρα¨ , ποια περιρεουσα ατμοσφαιρα? την συνεχη αρνητικη κριτικη για τα παντα δηλαδη.
Ντροπη μας ρε.
Λέτε να υπάρχει περίπτωση να χαλάσει του Μαροκινού;;;Ελπίζω σε ανακοίνωση σήμερα αλλιώς βρωμάει η δουλειά

Πέστα χρυσόστομε.paokovios1974 έγραψε:Δηλαδη αγαπαμε τον ΠΑΟΚ μας μονο οταν κανει μεταγραφες, και ακομα καλυτερα μονο οταν κανει τις μεταγραφες που γουσταρει ο καθενας "ατομικα" , γιατι μπορει να κανει μεταγραφη που δεν γουσταρει και να τα ξαναχωσει στην ομαδα.
Ντροπη μας ρε.
Επίσης , πολύ ωραία υπογραφή.
- GiorgosAtha
Δηλαδή συμφωνήσαν ΠΑΟΚ, Empoli, παίχτης, μανατζαρέοι σε όλα... υπεγράφησαν προσύμφωνα -εκτός αν νομίζουμε ότι απλά δίνουν τα χέρια και όλα καλά-... ήρθε ο παίχτης Θεσσαλονίκη... και ξαφνικά ο μάνατζερ του ζήτησε 500 χιλ. προμήθεια χωρίς να το ξέρει κανείς?
Οοοοοοκκκκκκ....

Οοοοοοκκκκκκ....

- Dimitris_L4
Πρωτον απο που βγηκε οτι ο ραιολα θελει προμηθεια..
Δευτερον εαν ισχυει ειναι φυσιολογικο διοτι εαν θες να ανοιξεις τετοιο διαυλο με τετοιους μανατζερ πρεπει να πληρωσεις...
Δευτερον εαν ισχυει ειναι φυσιολογικο διοτι εαν θες να ανοιξεις τετοιο διαυλο με τετοιους μανατζερ πρεπει να πληρωσεις...
paokovios1974 »
+++++++++++++++++
"Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα ",
εκτός από το τεράστιο αρρωστημένο ΕΓΩ μας.
+++++++++++++++++
"Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα ",
εκτός από το τεράστιο αρρωστημένο ΕΓΩ μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 24 Αύγ 2017, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρθε ο παικτης μεχρι την ελλαδα και μετα ζητησε ο μανατζερ προμηθεια;;;
Νταξει...αστεια πραγματα...
Νταξει...αστεια πραγματα...
δεν νομίζω να χαλάσει ρε σεις ολα κομπλέ θα πάνε
δεν ξέρω αν θέλουν τους παρουσιάσουνε μαζί τους παίχτες καθώς μόλις άκουσα οτι εφτασε ο Μιχελ στη σουηδια και ειχε ενδιάμεση στάση σε κάποια αγνωστη προς το παρον πόλη για μεταγραφή οπως είπε ο αρδ
δεν ξέρω αν θέλουν τους παρουσιάσουνε μαζί τους παίχτες καθώς μόλις άκουσα οτι εφτασε ο Μιχελ στη σουηδια και ειχε ενδιάμεση στάση σε κάποια αγνωστη προς το παρον πόλη για μεταγραφή οπως είπε ο αρδ
Πες τα ρε φίλε! Εγώ τα λέω εδώ και καιρό...paokovios1974 έγραψε:Δηλαδη αγαπαμε τον ΠΑΟΚ μας μονο οταν κανει μεταγραφες, και ακομα καλυτερα μονο οταν κανει τις μεταγραφες που γουσταρει ο καθενας "ατομικα" , γιατι μπορει να κανει μεταγραφη που δεν γουσταρει και να τα ξαναχωσει στην ομαδα.
Ντροπη μας ρε.
Επιπλέον, ειναι μεταγραφική περίοδος παιδιά, είναι παζάρι, δε μπορεί να πας και να πάρεις 10 παίκτες από τέλη Μαϊου. Ειναι παραλογο, κανεις δεν το κανει, οι μεγαλυτερες δε ομάδες ακόμα και τώρα κάνουν μεταγραφές. Επιπλέον, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ δεκα παίκτες.
Και κάτι ακόμα...δεν είναι "αποτυχημένοι εκεί στην ΠΑΕ" αν δε σου φέρουν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τον όποιον Ζαμπράνο ή Ελ Καντουρί επειδή ΑΥΤΟΥΣ γράφουν οι αρδ. Μεχρι χτες δεν τους ηξερες (και ας ειναι καλοι). Έχει πολλές και καλές πορτοκαλιες και αλλου.
Όσο αφορα ομως τον γενικοτερο σχεδιασμο, θεμα προπονητη κτλ εκει τα κάναμε μαντάρα. Αδικαιολόγητοι, εκεί να κράξω, ναι.
Τέλος εμένα με ενοχλεί απίστευτα ο Αφελληνισμός, αλλά ακόμα χειρότερα, ο "ΑφΠΑΟΚισμός" της ομάδας. Πόσο ΠΑΟΚ είναι δηλ. η τωρινή ομάδα με 11 μισθοφόρους στο αρχικό σχήμα;; Δεν είδα ΚΑΘΟΛΟΥ πάθος, είδα μόνο κούραση και βαρεμάρα...
ΟΜΩΣ είμαι ΠΑΟΚ και στηρίζω με τα καλά και τα στραβά...
Ειτε ελληνες ειτε ξενοι,ολοι μισθοφοροι ειναι.Αν δεν τους πληρωσεις θα κανουν προσφυγη.