19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Highlight του απογεύματος στην Τούμπα, ο τύπος από τα μεγάφωνα που μετά το γκολ φώναζε Ζάιρο και ο κόσμος απαντούσε Ζάιρο και αφού και οι 3 προσπάθειες ήταν αποτυχημένες, προσέθεσε μόνος του στο τέλος το De Macedo da Silva.
pilotos έγραψε:Όχι, γιατί θα πάθουμε ναυτία
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου

- pisakaipoupoula
Βραζιλιάνος από πού όμως?Mapogo έγραψε:Σήμερα έπαιξε σαν Βραζιλιάνος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γιατι με βαζελο δεν σου αρεσαν αριστερα;MANIAKOS έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να δουμε ζαιρο ροντειγκεζ στα δεξια μαζι ;
Πρώτη φορά σκόραρε στην Τούμπα, τον έπιασε απροετοίμαστο!kataramenos5 έγραψε:Παιχνιδια θελει αλλα...
Καλα ο μεγαφωνατζης() στο γκολ περιμενε να φωναξουμε ..De Macedo da Silva?
![]()
Την επόμενη να φωνάζει Ντε Μασέδο ντα Σίλβα για να συμπληρώνει ο κόσμος αυτό που ξέρει.

Νομίζω ο μοναδικός που αδικείται από το 3-5-2 ενώ τον βολεύει πολύ ο σημερινός σχηματισμός. Το μόνο κακό ότι δεν πολυγυρίζει να μαρκάρει πίσω.
Με βάζελο αν θυμάμαι καλα δεκάρι ήταν ο Ζάιρο και δεξιά ο Ροντρίγκες χωρίς να είμαι σίγουρος.theo-drama έγραψε:Γιατι με βαζελο δεν σου αρεσαν αριστερα;MANIAKOS έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να δουμε ζαιρο ροντειγκεζ στα δεξια μαζι ;
Έχει ένα δίκιο όμως ο Μανιακός ότι ο Ροντρίγκες θα είναι φοβερό δεξί μπακ και αν κάνει δύδυμο με Ζαιρο θα γίνεται το έλαν να δεις από την πλευρά.
Αλλά δεν ξέρω αν θα θέλει και ο ίδιος να παίξει εκεί.
Μπορούν να χωρέσουν πάντως Μακ, Ροντρίγκες και Ζαιρο αν παίξει ο Ζάιρο στον άξονα είτε δεκάρι είτε και φορ.
Ο Μακ δεν μπορεί να παίξει σίγουρα μόνος φορ.
Ο Ζάιρο πιστεύω μπορεί γιατί έχει και την δύναμη
Άντε ρε παλικάρι μου, δικαίωσε με επιτέλους...δείξε την ουσία που μπορείς...Ελπίζω το σημερινό να ήταν μία καλή αρχή που θα έχει μία πολύ καλύτερη συνέχεια...Cariocas είσαι ρε...και
είσαι...αφού...Συγχαρητήρια...

Mīngus έγραψε:Highlight του απογεύματος στην Τούμπα, ο τύπος από τα μεγάφωνα που μετά το γκολ φώναζε Ζάιρο και ο κόσμος απαντούσε Ζάιρο και αφού και οι 3 προσπάθειες ήταν αποτυχημένες, προσέθεσε μόνος του στο τέλος το De Macedo da Silva.

- desperando
- Επικοινωνία:
οταν ειδα το πρωτο σου ματς απο κοντα με την ξανθη δεν περιμενα οτι θα κανω εναν ολοκληρο γυρο για να ξαναδω απο σενα μια εμφανιση αντιστοιχη των απαιτησεων που εχουμε απο σενα.
το ταλεντο το εχεις και με το παραπανω,λιγο περισσοτερο την ουσια να κοιτας και οχι μονο τις ποδιες (καλες ειναι και αυτες αλλα οχι συνεχεια) και δεν θα βγαινεις απο την 11αδα
σημερα και τα τρια γκολ δικα σου
το ταλεντο το εχεις και με το παραπανω,λιγο περισσοτερο την ουσια να κοιτας και οχι μονο τις ποδιες (καλες ειναι και αυτες αλλα οχι συνεχεια) και δεν θα βγαινεις απο την 11αδα
σημερα και τα τρια γκολ δικα σου
Βασικά, δεν είναι το δεκάρι που ψάχνει ο Τούντορ. Απ'ότι έχω καταλάβει, θέλει το 10 να περνάει κάθετες και να βλέπει γήπεδο. Ο Ζάιρο, έχει την κίνηση, έχει το γκολ (όπως δείχνει το παρελθόν του) αλλά δεν έχει την απαραίτητη αντίληψη για τον ρόλο.
- Μπαρκαρούτσος
Αλήθεια;;;;Mīngus έγραψε:Highlight του απογεύματος στην Τούμπα, ο τύπος από τα μεγάφωνα που μετά το γκολ φώναζε Ζάιρο και ο κόσμος απαντούσε Ζάιρο και αφού και οι 3 προσπάθειες ήταν αποτυχημένες, προσέθεσε μόνος του στο τέλος το De Macedo da Silva.

- James Moriarty
Ειναι ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ και αν παιζαμε εξαρχης 4231 και επαιζε εξτρεμ σε ΟΛΑ τα ματς τωρα θα ειχε 7 γκολ και αλλες τοσες ασσιστ και θα ειχε αποκτησει ρυθμο απο τα σερι ματς. Συνεχισε ετσι παικταρα.
Να θυμισω οτι και με βαζελο εκανε εκπληκτικο ματς.
Να θυμισω οτι και με βαζελο εκανε εκπληκτικο ματς.