Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Azrael »

δυστυχως φταιει το κακο ξεκινημα στο πρωταθλημα και οτι το ακουμε εδω και 2 μηνες :?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Mīngus έγραψε:Το ότι έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στην Νάπολι και δεν κοσμούσε απλά ως γλάστρα το ρόστερ, κάτι σημαίνει. Μακάρι να φανεί και στην πράξη.

κακα τα ψεματα,τα λιμα της Ναπολι ειναι ηγετες για τον ΠΑΟΚ. Εδω εμεις διωξαμε τον Σαμπο με...τις κλωτσιες και οι αλλοι τον καναν αρχηγο στο ισραηλ. Τα δευτερα των μεγαλων ομαδων ειναι πρωτα του ΠΑΟΚ,τα δευτερα του ΠΑΟΚ πρωτα του Παναιτωλικου και συνεχιζει η αλυσιδα μεχρι το κατωτερο επιπεδο.
Odi έγραψε:
Apegner έγραψε:
Mīngus έγραψε:Το ότι έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στην Νάπολι και δεν κοσμούσε απλά ως γλάστρα το ρόστερ, κάτι σημαίνει. Μακάρι να φανεί και στην πράξη.
νομίζω επαιζε ως αντι Χάμσικ και αυτο σίγουρα λεει πολλά
μόλις άκουσα στο αρδπολις οτι πάμε για 4 παίχτες
Αμυντικό χαφ
στόπερ
Επιθετικό
και βιερινια
και παίζει να φύγει και ο Τσίμιροτ ελεγε ο rockωτός οπότε θα πάμε και για ακόμη ενα χαφ
διαλέχτεεεεεε
Οκ, κλείδωσε η παραμονή Τσίμιροτ.
εγω φοβαμαι μην κλειδωσαν και οι μεταγραφες,αν ελεγαν οτι δεν θα κινηθουμε για αλλους παικτες θα ειχα καθησυχασει η αληθεια ειναι :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τρί 22 Αύγ 2017, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αντε να δούμε τώρα πότε θα ρθει ο επόμενος και σε ποια θέση Στόπερ η 6αρι?
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Και εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για άλλη μεταγραφή. Να δούμε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο τερματας της εστερσουντ καλος με φανηκε..
Να τον παρουμε να κανουμε συλλογη :mrgreen:

Υ.Γ. Μακαρι να ερχονται.παικτες σαν τον Καντουρι και ας μην το "συνειδητοποιουμε" :mrgreen:

Πάντως πρεπει να βρεθει η χρυσή τομη με Μπις και ναναι και οι 2 συνειδητοποιημένοι και ενεργοι, χωρις μουτσουνακια και γκρινιες.

σδνα έγραψε: Στην 1η του θητεια στη Ναπολι
Το ντεμπούτο του στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα είναι αρκετό και ο Μαροκινός, ο οποίος ουδέποτε ήταν ικανοποιημένος σε ρόλο κομπάρσου, θα ζητήσει μερικούς μήνες μετά να δοθεί δανεικός για να μπορεί να παίζει.

Στη 2, μετα την επιστροφή απτον 2ετη δανεισμο του στην Τορινο

Η απογοήτευση για τον Μαροκινό μετα τον αποκλεισμο απτη λιστα του τσουλου είναι μεγάλη και προφανώς αναμενόμενη. «Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τον Σάρι, οι σχέσεις μας ήταν καλές, ίσως τους τελευταίους μήνες όχι τόσο στενές. Ενδεχομένως να άξιζα κάτι περισσότερο, επί ενάμιση χρόνο με κρατούσε στον πάγκο χωρίς να μου δώσει ευκαιρία να παίξω. Προφανώς δεν μου άρεσε η απόφαση να μείνω εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να αντιπαρατεθώ μαζί του» είπε ο Ελ Καντουρί.
Ο μάνατζέρ του, βέβαια, ο... περιβόητος Μίνο Ραϊόλα, θα είναι πιο «επιθετικός» προς τον προπονητή της Νάπολι. «Ήταν έκπληξη για εμάς ο αποκλεισμός του παίκτη από το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τον Σάρι και θα δούμε πόσο αυτό θα επηρεάσει την απόφασή μας για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του» ήταν τα λόγια του Ολλανδού ατζέντη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 22 Αύγ 2017, 19:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

desperando έγραψε:Επειδή έγινε σήριαλ η μεταγραφή του δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την μεγάλη αυτή μεταγραφή

Αν γινόταν πέρσι η πρόπερσι θα είχε τουλάχιστον 500 άτομα στο αεροδρόμιο. Για πιο παλιά ας μην πω καν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τώρα που τον είδα όρθιο μια χαρά φαίνεται ο Μαροκινος.
Πήρα μια κρυάδα με την selfie προηγουμένως.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ωραία! Ο Ελ Καντουρί ήρθε. Για να πιστέψω όμως στις καλές προθέσεις του Ιβάν, θέλω μέσα στις επόμενες 216 ώρες ( ! ) να φέρει τρεις ακόμη ποιοτικότατους παίκτες. Απαραίτητα λοιπόν και πρωτίστως ένα εξάρι, ακολούθως έναν στόπερ και στη συνέχεια τον Βιερίνια. Αν φέρει και έναν "Λίνο", θα του ανάψω και λαμπάδα...!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

οι επόμενες 216 ώρες είναι κρίσιμες
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Περιμένω τους εμπνευσμενους φίλους να μας παρουσιάσουν τα περί Καντουρί συνθήματα.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Ηρθε ο 7. El-Kadouri

Επομενες μεταγραφες θα περιμενουμε προφανως μέσα Σαββατο-Κυριακου μην πω απο εβδομάδα.
Εξεχουν τα ματς Ostersund(Πεμπτη)κ(Κυριακη)Κερκυρα

Βαση λογικης...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δε νομίζω ρε παιδιά στην άμυνα να μείνουμε μόνο με Κρεσπο Βαρελα Μαλεζα θα είναι έγκλημα θα πάρουμε σίγουρα στόπερ δεν βγαίνει με τίποτα η χρονιά με 3 στόπερ τετιου επιπέδου.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μετά τις αποκλειστικές ειδήσεις, μόνο προσδοκίες και ευχές.
Το λες και "κατάντια". "Με την καλή έννοια".
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ωραία! Ο Ελ Καντουρί ήρθε. Για να πιστέψω όμως στις καλές προθέσεις του Ιβάν, θέλω μέσα στις επόμενες 216 ώρες ( ! ) να φέρει τρεις ακόμη ποιοτικότατους παίκτες. Απαραίτητα λοιπόν και πρωτίστως ένα εξάρι, ακολούθως έναν στόπερ και στη συνέχεια τον Βιερίνια. Αν φέρει και έναν "Λίνο", θα του ανάψω και λαμπάδα...!!!
Τις καλές προθέσεις πού τις είδες, ότι και να σε φέρει μην τσιμπάς ήρθε να μας τρυπήσει πορκυ, δεν έφερε ούτε καν αυτούς που πρότεινες τι να λέμε.....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αριστερα μπακ κλπ μην ονειρευεστε ακομα. Μας καιει ενα χαφ τειχος ειδικα αν φυγει ο τσιριμογκος και ενα στοπερ προσωπικοτητα. Ο βιερινια ειναι κλεισμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”