Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Sera4 έγραψε:
tzelas έγραψε:Άφησε μόνο τον Σταθόπουλο (δανεικός;) και τον 18χρονο Χατζηδίμπα (Κ20)
δεν θα χωρουσαν αλλοι στο αεροπλανο :ugeek: :ugeek:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Με διπλάνο λέτε να τους πάνε??? :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το οτι θα συνεχίσει το πλάνο που υπήρχε δε σημαίνει οτι θα κάνει οτι έκανε ο ivic... Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο. Αυτό που ήθελαν να εξασφαλίσουν είναι οτι θα διατηρούνταν το υπάρχον ρόστερ συν τις 3-4 ποιοτικές προσθήκες που είχε προαναγγείλει ο michel και γιαυτό έγινε η σχετική δήλωση. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην δοκιμάσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν και έχουν συμβόλαιο...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ρε παιδιά ούτε ώρα δεν πέρασε από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου , έλεος ,
φέτος δεν έχουμε προκριματικά cl για να βιαζόμαστε δεν θα βρούμε κανέναν Αζαξ μπροστά μας .
Η deadline είναι για εμένα η 01/08 της Παναγιάς θα πάρουμε το δώρο μας τον Βιερίνια και άντε να μας φτάσουν !!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ωραιος :)
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

goran 64 έγραψε:
Sera4 έγραψε:
tzelas έγραψε:Άφησε μόνο τον Σταθόπουλο (δανεικός;) και τον 18χρονο Χατζηδίμπα (Κ20)
δεν θα χωρουσαν αλλοι στο αεροπλανο :ugeek: :ugeek:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Με διπλάνο λέτε να τους πάνε??? :D :opaokara: :opaokara:
Goran που είσαι χάθηκες, όλα καλά ?
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Κοιμάσαι όρθιος Μιχελς.
Δώδεκα και ένα έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί οι μεταγραφές για να πάνε προετοιμασία στην Ολλανδία. Αιντε ταγάρι,
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Theo G4 όλα καλά... 8-)
Σου λειψα? :D

Στο "Κοινωνία ώρα 0" έχω γράψει γιατί χάθηκα... ;)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Μίχελ, 1 ο μήνας και αντί να πάρουμε 33 παίχτες στην Ολλανδία για προετοιμασία με Μούτσα/Δημητρίου/Κάκκο και Πατράλη και δεν κέρω εγώ τι εγώ και ανακοινώσαμε μόνο Λεβέκ εγώ στο football manager τέτοια περίοδο είχα την ομάδα για τους 4 στο Europa League.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θέλω να μου πει κάποιος την γνώμη του σαν ΠΑΟΚια που είμαστε με αυτό το υπάρχον ρόστερ η ομάδα που πιστεύετε πως μπορεί να φτάσει;

Eγώ πάντος το βλέπω πως αν δεν πάρουμε 4-5 παίχτες με @@ δεν πάμε για πρωτάθλημα ούτε για πορία στο EuropaLeague και βλέπω πως με ΜΑΚ και δεν ξέρω εγώ που είπε και 1ας φίλος εδώ για πρωτοκλασάτος δεν πάμε μπροστά.
:pano:
Η ομάδα θέλει παίχτες: Vieirinha(ρίχνεις μαλλί να τον φέρεις)/Ochoa(ελεύθερος) Martin Cascres(πρώην παίχτης της Γιουβέντους ελεύθερος)/6άρι Cheikh Ndoye/Επιθετικό (με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Prijovic)
*και η ομάδα είναι "complete" και πάμε και για Πρωτάθλημα και για καλή πορία στην Ευρώπη
:nairepaok:
Έχουν πάει μέχρι στιγμής δανεικοί οι: Χαρίσης/Κίτσιου/Χαρίσης/Χ"σαιας/Πόζογλου/
Πρέπει να φύγουν οι να πωληθούν κτλπ οι: Αθανασιάδης(έδωσε ότι είναι να δώσει στην ΟΜΑΔΑ μας)/Cimirot(αν έρθει προσφορά καλή)/Antonis/Βrkic(αποδέσμευση)
Να σταλθούν δανεικοί οι: Μελισσάς/Κοροβέσης/Κάκο/Δεληγιαννίδης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γνωριζεις οτι ειναι 1 ιουλιου ετσι?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Dimg4 έγραψε:Γνωριζεις οτι ειναι 1 ιουλιου ετσι?
:pano:
Απλά ήθελα να πέρναμε παίχτες και να κάναν προετοιμασιά φίλος είναι το Α&τοΩ για όλη τη χρονιά τι να το κάνω αν έρθουν παίχτες 30 Αυγούστου να πιάσουμε μέχρι να προετοιμαστούν Δεκέμβρη και να λέμε μετά όλα τα αδέρφια ΠΑΟΚια εδώ μα μου σουξουμουξου+έχουμε να παίξουμε 1-2 προκριματικά στο Europa.
Μέχρι στιγμής μόνο ο Λεβέκ και Λημνιός που είχαμε κλήση πριν 1 μήνα ήρθαν!
Ας ερχόταν ο τερματάς πχ η ο το 6αρι ή κεντρικος αμυντικος και μετά παλεύαμε για αλλες 2προσθηκες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ace1979 έγραψε:Σε λιγο θα αρχίσουν τα άρθρα για το ποσο αναγεννημένος ειναΙ ο μπρικιτς και ποσο καλος ο σιαμπανης και αν πάρουμε τερματα γραψτε μου
Έτσι το κόβω και εγώ, ήδη άρχισαν να λένε για τον Jairo.
Σε λίγες μέρες κόβω να λένε και για τον Πούγγουρα και δεν θα πάρουμε ούτε αμυντικό.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Παιδιά νομίζω πως κάποιοι μπερδεύετε τις περσινές μεταγραφές με τις κανονικές.
Πέρυσι η ομάδα είχε αποφασίσει από τέλη Απρίλιου την διαδρομή της και αυτή έλεγε «Γενικό λίφτινγκ» μας βγείκε και η συγκιρία της Ντνιπρο που είχαμε κλείση τρείς από Μάϊο ασχετα εάν ο ένας δεν είρθε.Είχαμε και προκριματικά CL τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από σήμερα !
Εγώ δεν βλέπω κανένα λόγο για βιασύνες όσο για την προετοιμασία καλό θα ήτανε να υπάρχουν σε αυτήν όλες οι ματαγραφές αλλά αυτό δεν το πετυχαίνουν ούτε τα κορυφαία σωματεία.
Εχώ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιστευώ πως φέτος θα είμαστε έναν κλικ πάνω από πέρυσι.
Το Κέντρο (6αρο8αρι) και το CB απλά δεν ακούγονται πλέον και αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα έρθουν μόνο όταν καλύπτουν όλα τα απαιτούμενα προσόντα και όχι για να έρθουν
Το τέρμα θα έρθει προτιμό Λοντίγκιν αλλά και Οτσοα ή Ρει δεν με χαλάει(σε 10-15 μέρες θα ανακοινωθεί)
Ο Μακ αργά ή γρήγορα θα έρθει και ο Βιερίνια θα έρθει Αύγουστο
Όποιοι και εάν έρθουν όσοι και εάν έρθουν εμείς είμασταν είμαστε και θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ κάποιες ΕΟ καποιες που έρχονται ή που τελειώνουν.
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παιδιά, λίγο αυτό με το ''3-4 ποιοτικές προσθήκες και φύγαμε'' δεν έχει πλέον πολύ μεγάλο νόημα να το λέμε νομίζω.
Λογικά θα κάνει η ομάδα πάνω από 5-6 μεταγραφές (Λεβέκ+5 μίνιμουμ) καθώς πλέον, χρειάζεται τέρμα-στόπερ (να μη πω ότι θέλουμε 2 στόπερ)-6αρι-κεντρικό χαφ-επιθετικό.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

#GodoyCruz confirmado el destino de Rodrigo Rey. Finalmente será #Grecia #PAOK

αυτος ο τυπος λεει οτι μολις οριστικοποιηθηκε η μεταγραφη ρει στον ΠΑΟΚ

Juan Esteban Suraci
@juansuraci

εχει 19000 followers ,δεν ειναι παπατζης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”