Κι εγω αυτην την αποψη εχω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι ο Γιαννούλης είναι καλός για τον Ατρόμητο, αλλά μέχρις εκεί. Συμφωνώ με τον DimitrisS, ότι ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από Ατρόμητο και ότι τα μείον των παικτών αυτών θα φανούν μόλις επιστρέψουν.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Δεν έχει ολυτε κατά διάνοια το επίπεδο του ΠΑΟΚ ο Γιανούλης. Είναι οριακά στην 11άδα στον Ατρόμητο. Ομοίως ο Χατζηισαϊας, που είναι πιο αργός από το ριπλέι. Για ομάδες που δεν κουνιέται η 4άδα πίσω και παίζει narrow, μια χαρα είναι λόγω ύψους. Ο Ουάρντα βγήκε φέτος, γιατί νιώθει ο καλύτερος. Έχει νοοτροπία ψώνιου. Στον ΠΑΟΚ, που το πολύ έχει ρόο rotation, δε μπορεί να νιώσει σημαντικός, και γενικά το επίπδο και απαιτήσεις σε δύναμη/ταχύτητα είναι πολύ πιο μεγάλες. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες σαν τον Μακ στα καλά του και τον Ροντρίγκες.
Από τους δανεικούς μας, αυτόν που πιστεύω ότι έχει ταλέντο και καλή ηλικία για εξέλιξη είναι ο Χαρίσης. Ο παίκτης είναι για εθνική Ελλάδος αν δουλέψει και δεν καβαλήσει. Οι δανισμοί στο εξωτερικό είναι ότι καλύτερο. Αν δεν μας τον αγοράσουνε, θα ήταν καλό να προσεχθεί. Ο Κίτσιου επίσης έχει ταχύτητα/αντοχή. Στέκεται στο επίπεδο του ΠΑΟΚ ως αλλαγή. Ο δανεισμός θα του δώσει ψυχολογία. Δεν έχει αποδείξει ότι κάνει για παραπάνω από ρόλο ροτέισον, και είναι άτυχος να έχει τον σούπερ Μάτος να ανταγωνιστεί.
Από τους δανεικούς μας, αυτόν που πιστεύω ότι έχει ταλέντο και καλή ηλικία για εξέλιξη είναι ο Χαρίσης. Ο παίκτης είναι για εθνική Ελλάδος αν δουλέψει και δεν καβαλήσει. Οι δανισμοί στο εξωτερικό είναι ότι καλύτερο. Αν δεν μας τον αγοράσουνε, θα ήταν καλό να προσεχθεί. Ο Κίτσιου επίσης έχει ταχύτητα/αντοχή. Στέκεται στο επίπεδο του ΠΑΟΚ ως αλλαγή. Ο δανεισμός θα του δώσει ψυχολογία. Δεν έχει αποδείξει ότι κάνει για παραπάνω από ρόλο ροτέισον, και είναι άτυχος να έχει τον σούπερ Μάτος να ανταγωνιστεί.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγω ειμα ενας απο αυτους.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος έγραφε πως δε θα περάσει ο ατρόμητος από την σκοντα και αύριο θα είμαστε μόνοι πρώτοι;
Την επομενη που θα χασει απο τους Πανθηρες,θα ειμαστε πρωτοι.
Και αν οχι τοτε στο μεταξυ μας στην Τουμπα,την Δευτερα 20/11.
για να χασει απτους Πανθηρες και να μαστε πρωτοι,πρεπει να παρουμε διπλο στο ΟΑΚΑ. Ελπιζω να μην σας ξεφυγε αυτο 

αρα το πιο πιθανο ειναι την αλλη εβδομαδα να ειμαστε στο -4 απο ατρομητο...
Λεπτομερειες, στηριξη και εμπιστοσυνη και ολοι μαζι θα χορευουμε πρωταθλητεςAlastor έγραψε:για να χασει απτους Πανθηρες και να μαστε πρωτοι,πρεπει να παρουμε διπλο στο ΟΑΚΑ. Ελπιζω να μην σας ξεφυγε αυτο
- P.A.O.K.jim
Πρώτοι θα είμαστε την τελευταία αγωνιστική και όχι την 10η ή την 11η ή την ...

- potamda
- Bet Guru 2023
Έτσι! Αρκετά πρωταθλήματα Οκτωβρίου πήραμε, ας πάρουμε κι ένα τον Μάιο. 

βλεπω το αρηθ γαυρος στο μπασκετ και αυτη τη στιγμη ο γκει παιζει με 4 ελληνες και κανουν παρτυ...
- Παλαιολόγος
οποιος παιζει με παθος και εχει καποια ποιοτητα θα το σηκωσει το κατσαρολι
εμεις γενικα εχουμε μπλαζε υφος οταν παιζουμε(ολα τα χρονια επι σαββιδη με εξαιρεση καποιους μηνες με αναστασιαδη και καποια ματς με ιβιτς),με αποκορυφωμα την καλαμαρια,αν συνεχιστει αυτο το φαινομενο δεν νομιζω να εχουμε πολλες ελπιδες για τιτλο
εμεις γενικα εχουμε μπλαζε υφος οταν παιζουμε(ολα τα χρονια επι σαββιδη με εξαιρεση καποιους μηνες με αναστασιαδη και καποια ματς με ιβιτς),με αποκορυφωμα την καλαμαρια,αν συνεχιστει αυτο το φαινομενο δεν νομιζω να εχουμε πολλες ελπιδες για τιτλο
εγω το εγραψα παντως, δεν το περιμενα οπως και η πλειοψηφιαΜαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος έγραφε πως δε θα περάσει ο ατρόμητος από την σκοντα και αύριο θα είμαστε μόνοι πρώτοι;
Το -4 είναι μια διαφορά που με ανησυχεί πάρα πολύ. Για να μην πω και τον μεγάλο μου φόβο, σε μια εβδομάδα να είμαστε στο -7.
Όσο δεν ξυπνάνε τα βλαστάρια μας, στο χορτάρι και στον πάγκο, προκοπή δεν θα δούμε. Τι άλλο να κάνουμε όμως, μέχρι και 10,000 κόσμο σε προπόνηση είχαμε και πάλι χάλια παίξαμε με τον γάβρο.
Μόνη μου ελπίδα απομένει ο πρόεδρος, ο οποίος μόνο αφελής δεν είναι.
Όσο δεν ξυπνάνε τα βλαστάρια μας, στο χορτάρι και στον πάγκο, προκοπή δεν θα δούμε. Τι άλλο να κάνουμε όμως, μέχρι και 10,000 κόσμο σε προπόνηση είχαμε και πάλι χάλια παίξαμε με τον γάβρο.
Μόνη μου ελπίδα απομένει ο πρόεδρος, ο οποίος μόνο αφελής δεν είναι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γιατι ακομη και με ισοπαλια εμεις,μεσα στην κο@λ@,δεν παμε πρωτοι,με ηττα του Ατρομητου,απο τον Πανιωνιο.Alastor έγραψε:για να χασει απτους Πανθηρες και να μαστε πρωτοι,πρεπει να παρουμε διπλο στο ΟΑΚΑ. Ελπιζω να μην σας ξεφυγε αυτο
Ο Πανιώνιος φέτος είναι ένα κλικ κάτω σε σχέση με το παρελθόν,είναι εύκολο να το αντιληφθείς παρακολουθώντας κάποιο παιχνίδι τους.
Μεγάλη απώλεια ο Ρισβανης,αυτός ο μπανανα είναι για γέλια.
Μεγάλη απώλεια ο Ρισβανης,αυτός ο μπανανα είναι για γέλια.