Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
nothu έγραψε:Φιλε δε σε φταει κανεις οταν εχει Δεληγιαν και Κωνσταντινιδη να παιξουν δεξι μπακ κι ο προπονητης βαζει τον Κρεσπο...
Δηλαδη ποσο μυαλο θελει ρε συ nothu για να καταλαβεις οτι για να βαζει τον Κρεσπο εκει σημαινει οτι το παληκαρακι δε δειχνει τιποτα στις προπονησεις,τον Λημνιο γιατι τον εβαλε,δεν φοβηθηκε το ρισκο στην χρησιμοποιηση του;
Γιατι να φοβοταν να βαλει το αναπληρωματικο του δεξι μπακ;
Κανενας προπονητης δε φταιει.
Ο Δεληγιαννιδης ειναι τραυματιας.
Εστω τον Κωνσταντινιδη. Η θεση του ειναι. Ο Κρεσπο ρεζιλι εγινε, ποσο χειροτερος θα ηταν;
- PaokPatraG4
Το είπα και σε προηγούμενο ποστ ότι φέτος έχουν γίνει τεράστια λάθη και σε περίπτωση κακών αποτελεσμάτων το μάρμαρο θα το πληρώσουν και οι 2 Μιχελ-Λουτσεσκου είτε ο ένας έχει μικρότερο μερίδιο ευθύνης είτε όχι....
Το αδικαιολόγητο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ότι έφυγαν όσοι έφυγαν. Το αδικαιολόγητο είναι ότι δεν αντικαταστάθηκαν. Ιδανικά πριν φύγουν, αλλά έστω και αργότερα, χρόνος υπήρχε. Και μ αυτούς που έφυγαν πονόματους είχαμε πέρυσι και πρόπερσι. Αλλά σίγουρα ήταν καλύτεροι από τον κανένα που έχουμε τώρα σε μερικές θέσεις.
Επίσης, για κάποιους παίχτες πρέπει επιτέλους να παρθούν αποφάσεις. Μας κάνει ή όχι ο Κωνσταντινίδης? Ο Κάτσε? Ο Κουλούρης? Ο Χατζιησαίας? Κλπ κλπ. Αν μας κάνουν να τους βάζουν να παίζουν και να πάρουν την ευθύνη των αποφάσεων, να δείξουν κάποιο πλάνο ακόμα κι αν δεν μας αρέσει. Όχι να εμφανίζονται σαν λύσεις ανάγκης και μετά πάλι στην κερκίδα ή δανεικοί. Αν δεν μας κάνουν να τους διώξουν να ξέρουμε τι ρόστερ έχουμε και σε ποιους πρέπει να ποντάρουμε. Και να τους αναπληρώσουμε.
Υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα σχετικά με το ρόστερ που μου μοιάζει σαν το αποτέλεσμα αντίθετων απόψεων και πιέσεων από διαφορετικές μεριές και με διαφορετικό σκεπτικό. Υπάρχουν παίχτες με εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά, που ο καθένας παίζει σε εντελώς διαφορετικό τέμπο και τον βολεύει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Και η συνολική ποιότητα φαίνεται από την έλλειψη σοβαρών προτάσεων για τη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ποιος από την ομάδα μας μπορεί σήμερα να φέρει πρόταση πάνω από ένα μύριο? Ο Ρέι, ο Τσίμιροτ, ο Πρίγιοβιτς, άντε κι οι Λέοβατς, Μάτος, Μπίσεσβαρ με το ζόρι. Αν είχαμε παιχταράδες όπως πιστεύουμε θα είχαν και προτάσεις. Έτσι είναι σήμερα το ποδόσφαιρο.
Επίσης, για κάποιους παίχτες πρέπει επιτέλους να παρθούν αποφάσεις. Μας κάνει ή όχι ο Κωνσταντινίδης? Ο Κάτσε? Ο Κουλούρης? Ο Χατζιησαίας? Κλπ κλπ. Αν μας κάνουν να τους βάζουν να παίζουν και να πάρουν την ευθύνη των αποφάσεων, να δείξουν κάποιο πλάνο ακόμα κι αν δεν μας αρέσει. Όχι να εμφανίζονται σαν λύσεις ανάγκης και μετά πάλι στην κερκίδα ή δανεικοί. Αν δεν μας κάνουν να τους διώξουν να ξέρουμε τι ρόστερ έχουμε και σε ποιους πρέπει να ποντάρουμε. Και να τους αναπληρώσουμε.
Υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα σχετικά με το ρόστερ που μου μοιάζει σαν το αποτέλεσμα αντίθετων απόψεων και πιέσεων από διαφορετικές μεριές και με διαφορετικό σκεπτικό. Υπάρχουν παίχτες με εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά, που ο καθένας παίζει σε εντελώς διαφορετικό τέμπο και τον βολεύει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Και η συνολική ποιότητα φαίνεται από την έλλειψη σοβαρών προτάσεων για τη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ποιος από την ομάδα μας μπορεί σήμερα να φέρει πρόταση πάνω από ένα μύριο? Ο Ρέι, ο Τσίμιροτ, ο Πρίγιοβιτς, άντε κι οι Λέοβατς, Μάτος, Μπίσεσβαρ με το ζόρι. Αν είχαμε παιχταράδες όπως πιστεύουμε θα είχαν και προτάσεις. Έτσι είναι σήμερα το ποδόσφαιρο.
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν βρισκουν, το προβλημα ειναι οτι δεν ψαχνουν. οταν ψαξουν θα βρουν.axristeas έγραψε:Ποιος προπονητης τετοιος θα ερθει στον συγκεντρωτικο ΠΑΟΚ του σαββιδη?kos έγραψε:την στρατηγικη της ομαδας μπορεις να την καταλαβεις απο τις επιλογες προπονητων εδω και 5 χρονια.teod1980 έγραψε: Θα είχε νόημα αν ξεραμε όλη τη στρατηγική της ομάδας.
ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει ποτε πρωταθλημα με προπονητης που εχουν το 17 μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα.
ψαχνουμε 6αρια, 8αρια και 5αρια να μας αλλαξουν επιπεδο και πηραμε προπονητη απο τον πανοπουλο.
ποτε δεν σκεφτηκαν οτι πρωτα απο ολα θελουμε προπονητη να μας ανεβασει επιπεδο.
παρανοια σκετη.
ισως να μην θελουν κανεναν να του παιρνει τον δοξα. κανενας πανω απο αυτος. δεν ξερω. ξερω ομως οτι οταν ο ζαγορακης αποφασισε να κανει ομαδα ετρεχε στο αεροδρομιο του μοναχου να φερει προπονητη δυο κλασεις πανω απο την ομαδα που ειχε.
Εμενα με εκνευρίζει οτι φύγανε καμια 10αρια παικτες απο τον Παοκ και ουτε ενας δεν έφερε το παραμικρό κερδος - ουτε μια πώληση. Καμια στρατηγική.
Παρεμπιπτόντως ο Ελ Καντουρί ήρθε?
Παρεμπιπτόντως ο Ελ Καντουρί ήρθε?
Ρε φιλε, ευλογα μου εκανε εντυπωση (μην ανησυχείς, ουτε 20λεπτα δε μου πηρεomerta76 έγραψε:@ simba
Εσύ που την είδες την περίπτωση jekyl & hyde;;
Σου είπε κανείς ότι δεν θεωρώ ότι έχουμε αργήσει; Το έγραψα κ το ξαναγράφω: έχουμε αργήσει για τους 2-3 παίχτες που θέλουμε, τώρα αν άλλοι θέλουν καμιά 10αριά δικαίωμα τους.
Για την κούλα επαναλαμβάνω: αυτούς μπορεί κ αυτούς φέρνει αλλά τα κενά της τα κάλυψε. Πιστεύω όμως ότι να πάω να φέρω κ εγώ τον Τρίστασον κ τον Κολοβέτσιο είναι εύκολο, μου αρκούν;
Για τον Λεβέκ που μου αναφέρεις: δεν τον έχω δει ακόμη λόγω τραυματισμού, δεν ήταν λογικό όμως που κινηθήκαμε να πάρουμε ένα αριστερό μπακ; Επίσης αν παίξει κ φανεί τεφαρίκι δεν πρέπει να πιστωθεί κάπου; Πριν όμως παίξει ένας παίχτης, το να τον βγάζουμε άσχετο ή κακό είναι πολύ εύκολο και αναρωτήθηκα στο τότε post μου: ''δεν μάθαμε από τον Κρέσπο'';;
Από εκεί κ ύστερα το να μηδενίζουμε τα πάντα είναι το μόνο εύκολο. Όπως εύκολο (αλλά χρονοβόρο ρε φίλε) είναι να κάτσω να ψάχνω τα post κάποιου για να του την πω![]()

Ειδικα καποιες υπερβολές ή αστοχιες στο σεντονι, αλλα και η αντιδραση σου σ'αυτο που εγραψε ο Σερα, με τον οποίο κατα τ'αλλα συμφωνουσες (ή συμφωνείς, δεν εχω καταλαβει ακομα)..
Οπως και στο θεμα του Λεβεκ, το ζητημα είναι η αστοχη αντιδραση, η παντελώς ασχετη μ'αυτα που γραφτηκαν για τον παίκτη, αφου πουθενα δεν εγινε λογος για την ποιοτητα του, παρα μονο για το φισικ του..που ισα ισα, στα λιγα που επαιξε στα φιλικα, έδειξε παρα πολυ ωραια, ελπιδοφορα στοιχεία (εξ ου και τα "φτου φτου")
Γι'αυτο σου υπενθυμισα και αυτο που είπες
που στο'χα ζητησει πολλές φορες και στο παρελθόν.Σωστα, να βαζουμε την λογικη λεω και εγω και οχι κατευθειαν να την λεμε στον αλλο.
Κατα τ'αλλα, εννοειται πως με οσα σημείωσα δεν υπερθεματισα κανενα μηδενισμό, ειμαι αντιθετος.
Αλλωστε, σε οσα ειπες, υπαρχουν και πράγματα που με βρηκαν συμφωνο ..
Αλλα κάποιες υπερβολες ή αντιδρασεις για την αντιδραση, δε χρειαζονται. Δατς ολ
Υ.Γ. btw, επειδη εγινε ρητο αυτο με τον Κρεσπο, καλό ειναι να καταλάβουμε κατι
Στα 10 στοιχηματα, προφανως και θα βγει ενας πολυ καλος, τιμιος, μαχητης, ποιοτικος, αυτο ελειπε (ειδικα αν αυτος ειναι προϊόν σκαουτινγκ Φρανκ).Γι'αυτο λέγονται και στοιχηματα (υψηλου ρισκου αν πρόκειται για βασικο) αλλωστε.
Αυτο δε σημαινει οτι θα το κάνουμε σημαια σε καθε περίπτωση.
Και κακα τα ψεματα, πλεον με τετοια οικονομικά δεδομενα και τοσο υψηλες βλεψεις, οταν αναζηταμε παικτες 11αδας κ ηγετων δεν ειναι λογικη παρομοια μεταγραφικη πολιτικη (κοντα στα αντα με αναιμικο βιογραφικο, χωρις να στεριωσει καπου) , γτ (απειρο)ελαχιστες φορες βγαινει, οπως εχουμε μαθει απειρες φορες..
Αν προκειται για επιλογες που θα σου δωσουν βαθος ή που θες να δοκιμασεις, ναι, προφανως κ θα φερεις τετοιους.
@simba
οκ, καμιά παρεξήγηση, σίγουρα όλοι πονάμε κ στενοχωριόμαστε απλά δεν μπορώ τις πολύ ακραίες κ μηδενιστικές αντιδράσεις. Άμα έρθουν κ 2-3 παίχτες ακόμη καλύτερα

οκ, καμιά παρεξήγηση, σίγουρα όλοι πονάμε κ στενοχωριόμαστε απλά δεν μπορώ τις πολύ ακραίες κ μηδενιστικές αντιδράσεις. Άμα έρθουν κ 2-3 παίχτες ακόμη καλύτερα

Εγω επιμενω παντως,οσο κουραστικος και αν γινομαι.Ειναι εξοργιστικο ο μηνας να γραφει 21/8 και να μην υπαρχει η παραμικρη ενημερωση εκ μερους της παε για τις προθεσεις της.Ενα non paper ρε φιλε...Ειλικρινα αν ημουν 20 χρονια μικροτερος και εμενα Θεσσαλονικη θα πηγαινα μια βολτα απο τα γραφεια της ΠΑΕ.Δεν γινεται να ψαχνουμε το ινσταγκραμ του Γιωργακη για να μαθουμε καποιο νεο.
νταξ δεν υπάρχουμε..
δώσαμε ενα καρο λεφτά και ενεργεια για Επο για ενώσεις για χορηγίες
δώσαμε ενα καρο παιχτες δανεικούς επειδη δεν έκαναν στο Στανόγιεβιτς
εχουμε ΤΔ που είχε κάνει προγραμματισμό για Ιβιτς, του φορτώσανε τον Στανό, άλλαξε τον προγραμματισμό και στις μεταγραφές και για το ποιοι θα φύγουν αλλα και για το ποιοι πρέπει να αποκτηθούνε
τελικά αλλάζουμε προπονητή έρχεται η αρχική επιλογη για αντι-Ιβιτς αλλά εντωμεταξύ περιμένουμε να πέσουν οι τιμές για τους παίχτες που ηθελε ο Στανό τελικά ξανα-αλλάζουμε επιλογές αφούτ εχει έρθει ο Λουτσέσκου ο οποιος θέλει φυσικά με την σειρά του άλλους παίχτες
πχ θέλει τον Κλάους αλλά αυτός την κάνει για τους οβρέους
χαμός στο ίσιωμα
που να βγει ακρη
οι μισοι απο εμας κράζουνε τον Μιχελ και οι άλλοι τον Ιβαν κτλ κτλ
εμεις δεν θελουμε ΤΔ εξορκιστή και μάγο θελουμε για να βγεί άκρη
δώσαμε ενα καρο λεφτά και ενεργεια για Επο για ενώσεις για χορηγίες
δώσαμε ενα καρο παιχτες δανεικούς επειδη δεν έκαναν στο Στανόγιεβιτς
εχουμε ΤΔ που είχε κάνει προγραμματισμό για Ιβιτς, του φορτώσανε τον Στανό, άλλαξε τον προγραμματισμό και στις μεταγραφές και για το ποιοι θα φύγουν αλλα και για το ποιοι πρέπει να αποκτηθούνε
τελικά αλλάζουμε προπονητή έρχεται η αρχική επιλογη για αντι-Ιβιτς αλλά εντωμεταξύ περιμένουμε να πέσουν οι τιμές για τους παίχτες που ηθελε ο Στανό τελικά ξανα-αλλάζουμε επιλογές αφούτ εχει έρθει ο Λουτσέσκου ο οποιος θέλει φυσικά με την σειρά του άλλους παίχτες
πχ θέλει τον Κλάους αλλά αυτός την κάνει για τους οβρέους
χαμός στο ίσιωμα
που να βγει ακρη
οι μισοι απο εμας κράζουνε τον Μιχελ και οι άλλοι τον Ιβαν κτλ κτλ
εμεις δεν θελουμε ΤΔ εξορκιστή και μάγο θελουμε για να βγεί άκρη
Επιθετικά,δεν νομίζω να ήταν χειρότερος.nothu έγραψε:Εστω τον Κωνσταντινιδη. Η θεση του ειναι. Ο Κρεσπο ρεζιλι εγινε, ποσο χειροτερος θα ηταν;
Αμυντικά όμως, πιθανότατα θα ήταν πολύ χειρότερος.
Και όπως εξήγησε ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου, υπολόγιζε πολύ τον Κρέσπο στα στημένα στην άμυνα.
Η συγκεκριμένη επιλογή του Λουτσέσκου, ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Αν δεν βγήκε, τι να πω...
Ίσως έπρεπε να δοκιμάσει να το διορθώσει με αλλαγή.
Γαμα τα πειπερς και το τι ακούγεται-γραφεται τζος (αν κ με ρευ-καντουρι-ραζβαν-σταν μαλλομ επεσαν μεσα)
Το θεμα ειναι να γινεται..
Αυτο που πρέπει.
Και ας ειναι και 31 Αυγούστου στις 20.59 (και να μην ειναι ημιμετρο)..ρ
Πάντως οι συσχετισμοί, μετα το 1.2 του Καντουρι και ειδικα αν ερθει και ο Αντελινο, δε δημιουργούν ιδιαίτερη αισιοδοξία για χαφ..Ειδικα και με οσα έχει δειξει η ιστορία. Και οι δηλώσεις Μιχελ.
Παντως δε θελω να σκεφτομαι οτι το θεμα αντρε υπάρχει για να κατευνασει τα πνεύματα και οτι αν τελικα (ξανα)χαλασει λογω των αντικειμενικών δυσκολιων, θα μεινουμε με το πουλι στο χέρι και εκει και στο χαφ..
Υ,Γ, Ομερτα, χαιρομαι ρε φιλε
Απλα καταλαβαίνεις , να υπαρχει μια λογική στις αντιδρασεις (και συνεπεια), οπως αντιστοιχα και στις κριτικες. Οι ακρότητες δεν ειναι καλος συμβουλος σε αμφότερα.
Για μηδενισμους και απαξιωσεις συμφωνουμε.
Μιας και εχω καταλαβει οτι ξες ιταλικα, παίζει να μπορείς να ψαξεις απο δημοσιευματα αν εκανε προετοιμασια με Εμπολι ο καντουρις, να ξερουμε τι να περιμενουμε?
Το θεμα ειναι να γινεται..
Αυτο που πρέπει.
Και ας ειναι και 31 Αυγούστου στις 20.59 (και να μην ειναι ημιμετρο)..ρ
Πάντως οι συσχετισμοί, μετα το 1.2 του Καντουρι και ειδικα αν ερθει και ο Αντελινο, δε δημιουργούν ιδιαίτερη αισιοδοξία για χαφ..Ειδικα και με οσα έχει δειξει η ιστορία. Και οι δηλώσεις Μιχελ.
Παντως δε θελω να σκεφτομαι οτι το θεμα αντρε υπάρχει για να κατευνασει τα πνεύματα και οτι αν τελικα (ξανα)χαλασει λογω των αντικειμενικών δυσκολιων, θα μεινουμε με το πουλι στο χέρι και εκει και στο χαφ..
Υ,Γ, Ομερτα, χαιρομαι ρε φιλε

Για μηδενισμους και απαξιωσεις συμφωνουμε.
Μιας και εχω καταλαβει οτι ξες ιταλικα, παίζει να μπορείς να ψαξεις απο δημοσιευματα αν εκανε προετοιμασια με Εμπολι ο καντουρις, να ξερουμε τι να περιμενουμε?