giapas έγραψε:όταν ψάχναμε αμυντικό για να κάνει τη διαφορά , κάναμε σιριαλ το Βαρέλα . Στα χτεσινά στιγμιότυπα , στο 6ο λεπτό φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο μέτριος παίκτης είναι ο συγκεκριμένος.
Επίσης ο Κρέσπο ήρθε με αμφισβήτηση. Με το που έκανε 4-5 καλές εμφανίσεις βγήκαν όλοι και φώναζαν Κρεσπούρα και Κρεσπούρα. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα κάθε φορά που ψωνίζαμε αντιεμπορικό όνομα , λέγαμε "τα ίδια λέγατε με Κρέσπο και είδατε πόσο υπερπαίκτης βγήκε". Το αποτέλεσμα είναι πως ένας μέτριος - συμπαθητικός παίκτης , είναι κολώνα στον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ
Ξανά μανά , θέλαμε χαφ να αντικαταστήσουμε το Τζιολη και πήραμε τον Κάνιας. Ψαχναμε κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά για αυτή τη τόσο ψαγμένη και μελετημένη μεταγραφή. Το αποτέλεσμα είναι πάλι μέτριο.
Τέλος , για αντικατάσταση Μακ και Ροντριγκεζ που όταν έφυγαν πραγματικά πέταγαν φωτιές στην ομάδα , πήραμε Τζάλμα και Ενρίκε. Πάλι μετά από ψάξιμο , δυνατό σκαουτινγκ.
Εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα ο Πρίγιοβιτς.
Τα γράφω όλα τα παραπάνω γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να πάρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως οι περισσότερες μεταγραφές μας είναι μέτριοι - καλούτσικοι παίκτες που όμως για κανένα λόγο δεν αποτελούν βαρύ χαρτί για να είσαι φαβορί πρωταθλήματος. Εφόσον πέρυσι και πρόπερσι δε μπορέσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί , γιατί να είμαστε φέτος ιδίως όταν ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ;
11 μέρες ακόμα μέχρι να οριστικοποιηθεί το ρόστερ. Αλλά ρε μάγκες ακόμα και το Μέσι να πάρεις τώρα, η ομάδα φαίνεται ότι είναι για το τσοπου οργανωτικά. Δε λέω, ίσως υπήρξε μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά κολλάμε στην υλοποίηση και την έγκριση όσων έχουν σχεδιαστεί. Ή μπορεί να ήταν της πλάκας σχεδιασμός. Δεν είμαι μέσα για να ξέρω, ξέρω όμως το αποτέλεσμα. Κι αν ένα χινάρι και η γκρίνια του κόσμου, κάνει τη κάνουλα να ανοίξει τελευταία στιγμή , δε μου λέει τίποτα. Δε λειτουργούν έτσι οι ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα , ούτε τα τοπ κλαμπ
Σμφωνώ οτι δεν λειτουργούν έτσι οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Επίσης εκτός απο τις ελλείψεις υπάρχει και κάτι άλλο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποχωρήσεις.
Είμαστε πολύ εύκολοι στο να πουλάμε ή να διώχνουμε παίκτες καλούς ή μέτριους, χωρίς ωστόσο να έχουμε βρεί αντικαταστάτες, με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε 2-3 μεταγραφικά παράθυρα και ένα σάκο λεφτά σε λύσεις του ποδαριού ή μέτριους παίκτες τους οποίους αλλάζουμε μετά πάλι. Εντέλει ξοδεύουμε πολύ περισσότερα απο το οικονομικό όφελος μιας πώλησης, προσπαθώντας να βρούμε αντικαταστάτη χωρίς μαλιστα να το καταφέρνουμε και έτσι καταλίγουμε να νοσταλγούμε τους παίκτες που είχαμε και πουλήσαμε ή διώξαμε.