Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Descartes »

giapas έγραψε:όταν ψάχναμε αμυντικό για να κάνει τη διαφορά , κάναμε σιριαλ το Βαρέλα . Στα χτεσινά στιγμιότυπα , στο 6ο λεπτό φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο μέτριος παίκτης είναι ο συγκεκριμένος.

Επίσης ο Κρέσπο ήρθε με αμφισβήτηση. Με το που έκανε 4-5 καλές εμφανίσεις βγήκαν όλοι και φώναζαν Κρεσπούρα και Κρεσπούρα. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα κάθε φορά που ψωνίζαμε αντιεμπορικό όνομα , λέγαμε "τα ίδια λέγατε με Κρέσπο και είδατε πόσο υπερπαίκτης βγήκε". Το αποτέλεσμα είναι πως ένας μέτριος - συμπαθητικός παίκτης , είναι κολώνα στον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Ξανά μανά , θέλαμε χαφ να αντικαταστήσουμε το Τζιολη και πήραμε τον Κάνιας. Ψαχναμε κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά για αυτή τη τόσο ψαγμένη και μελετημένη μεταγραφή. Το αποτέλεσμα είναι πάλι μέτριο.

Τέλος , για αντικατάσταση Μακ και Ροντριγκεζ που όταν έφυγαν πραγματικά πέταγαν φωτιές στην ομάδα , πήραμε Τζάλμα και Ενρίκε. Πάλι μετά από ψάξιμο , δυνατό σκαουτινγκ.

Εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα ο Πρίγιοβιτς.

Τα γράφω όλα τα παραπάνω γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να πάρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως οι περισσότερες μεταγραφές μας είναι μέτριοι - καλούτσικοι παίκτες που όμως για κανένα λόγο δεν αποτελούν βαρύ χαρτί για να είσαι φαβορί πρωταθλήματος. Εφόσον πέρυσι και πρόπερσι δε μπορέσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί , γιατί να είμαστε φέτος ιδίως όταν ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ;

11 μέρες ακόμα μέχρι να οριστικοποιηθεί το ρόστερ. Αλλά ρε μάγκες ακόμα και το Μέσι να πάρεις τώρα, η ομάδα φαίνεται ότι είναι για το τσοπου οργανωτικά. Δε λέω, ίσως υπήρξε μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά κολλάμε στην υλοποίηση και την έγκριση όσων έχουν σχεδιαστεί. Ή μπορεί να ήταν της πλάκας σχεδιασμός. Δεν είμαι μέσα για να ξέρω, ξέρω όμως το αποτέλεσμα. Κι αν ένα χινάρι και η γκρίνια του κόσμου, κάνει τη κάνουλα να ανοίξει τελευταία στιγμή , δε μου λέει τίποτα. Δε λειτουργούν έτσι οι ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα , ούτε τα τοπ κλαμπ

Σμφωνώ οτι δεν λειτουργούν έτσι οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Επίσης εκτός απο τις ελλείψεις υπάρχει και κάτι άλλο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποχωρήσεις.

Είμαστε πολύ εύκολοι στο να πουλάμε ή να διώχνουμε παίκτες καλούς ή μέτριους, χωρίς ωστόσο να έχουμε βρεί αντικαταστάτες, με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε 2-3 μεταγραφικά παράθυρα και ένα σάκο λεφτά σε λύσεις του ποδαριού ή μέτριους παίκτες τους οποίους αλλάζουμε μετά πάλι. Εντέλει ξοδεύουμε πολύ περισσότερα απο το οικονομικό όφελος μιας πώλησης, προσπαθώντας να βρούμε αντικαταστάτη χωρίς μαλιστα να το καταφέρνουμε και έτσι καταλίγουμε να νοσταλγούμε τους παίκτες που είχαμε και πουλήσαμε ή διώξαμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ειχε ενδιαφερον παντως καποια στιγμη να εξετασουμε τι λεφτα εχουν δοθει για μεταγραφες επι Μιχελ και κατα ποσο η εικονα της ομαδας ειναι αναλογη τους, καθως δεν εχω καταλαβει ιδιαιτερα γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στο προσωπο του.Εγω σε γενικες γραμμες ουτε απογοητευμενος ειμαι,επουδενι ομως και ενθουσιασμενος με τον τροπο που εχει χειριστει προσωπα και καταστασεις.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Δευτερα 21/8 μετα απο ακομη μια κακη εμφανιση της ομαδας, και καμια ανακοινωση παιχτη σε θεση που χρειαζομαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πηραμε βρε 2 τερματοφυλακες,τι γκρινιαζεις?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

joshua έγραψε:Θα ειχε ενδιαφερον παντως καποια στιγμη να εξετασουμε τι λεφτα εχουν δοθει για μεταγραφες επι Μιχελ και κατα ποσο η εικονα της ομαδας ειναι αναλογη τους, καθως δεν εχω καταλαβει ιδιαιτερα γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στο προσωπο του.Εγω σε γενικες γραμμες ουτε απογοητευμενος ειμαι,επουδενι ομως και ενθουσιασμενος με τον τροπο που εχει χειριστει προσωπα και καταστασεις.
Θα είχε νόημα αν ξεραμε όλη τη στρατηγική της ομάδας.
Να εξετάσουμε και τι κόφτης έχει μπει στα λεφτά που θα μπορούσε να δώσει για να κλείσει παίκτες.
Δλδ αν μπορούσε να κλείσει καποιους και είτε επειδή δε πληρώνουμε ομάδες, είτε επειδή δε δίνουμε πάνω από ένα ποσό στο συμβόλαιο τους χάσαμε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη δεν μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο του Μαλεζα και του Κατσε,ενω μας περισσευε ενα 200ρι για τον Πασχαλακη?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Pablito έγραψε:Δευτερα 21/8 μετα απο ακομη μια κακη εμφανιση της ομαδας, και καμια ανακοινωση παιχτη σε θεση που χρειαζομαστε
Αυτό ακούστηκε κάπως ετσι....Δευτέρα 21/8/2125....Ακόμα περιμένουμε 6αρι Στόπερ Καντουρί Βιεϊρίνια....

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δε μιλάω για αντικαταστάτες του Κάτσε και του Μαλεζά, αλλά προσθήκες που θα σε αναβάθμιζαν στην πρώτη ενδεκάδα. Εκεί είναι τα λεφτά που πρέπει να πέσουν
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

omerta76 έγραψε:
Sera4 έγραψε:omerta ο καθενας εχει τους στοχους του σαν ομαδα...ο ΠΑΟΚ νομιζω εθεσε ξεκαθαρα το στοχο του πρωταθληματος...

οποτε ναι θα ηθελα απο τον ιουνιο να υπαρχει μια ξεκαθαρη στρατηγικη για το πρωταθλημα...θα ηθελα να μην παλευω 2 βδομαδες για μια τελειωμενη υποθεση οπως του ιβιτς...θα ηθελα να μην εχω αλλαξει προπονητη σε 50 μερες...θα ηθελα στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας μου να εχω συμπληρωμενο το ροστερ κατα ενα 70-80%...

μαλλον ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις ομως για τον ΠΑΟΚ εχεις δικιο...στον ΠΑΟΚ οπου παρεπιπτοντως ποτε και κανενας δε φταιει, φταιει απλα η μοιρα μας :ugeek:
Άλλο να κάνουμε κριτική ότι έχουν γίνει λάθη κ άλλο να μηδενίζουμε τα πάντα. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν δουλεύει

Οταν γίνονται ακριβώς τα ίδια λάθη καθε φορά δεν πρεπει η οπαδική κουβέντα να αλλάξει επίπεδο;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:
joshua έγραψε:Θα ειχε ενδιαφερον παντως καποια στιγμη να εξετασουμε τι λεφτα εχουν δοθει για μεταγραφες επι Μιχελ και κατα ποσο η εικονα της ομαδας ειναι αναλογη τους, καθως δεν εχω καταλαβει ιδιαιτερα γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στο προσωπο του.Εγω σε γενικες γραμμες ουτε απογοητευμενος ειμαι,επουδενι ομως και ενθουσιασμενος με τον τροπο που εχει χειριστει προσωπα και καταστασεις.
Θα είχε νόημα αν ξεραμε όλη τη στρατηγική της ομάδας.
Να εξετάσουμε και τι κόφτης έχει μπει στα λεφτά που θα μπορούσε να δώσει για να κλείσει παίκτες.
Δλδ αν μπορούσε να κλείσει καποιους και είτε επειδή δε πληρώνουμε ομάδες, είτε επειδή δε δίνουμε πάνω από ένα ποσό στο συμβόλαιο τους χάσαμε;
ποια στρατηγικη?τη στρατηγικη χωρις συγκεκριμενο μπατζετ??τη στρατηγικη που δινει την τελικη αποφαση για την επιλογη οποιουδηποτε ποδοσφαιριστη στον μεγαλομετοχο ο οποιος δεν εχει επαφη με το αθλημα?

μην τα λες αυτα θοδωρη θα πεσει φωτια να μας καψει...

δυστυχως ειναι τοσο μυλος η κατασταση στον ΠΑΟΚ που ολοι μπορουν να κρυφτουν και κανενας δεν μπορει να κριθει αντικειμενικα...αυτο ισως τελικα να τους βολευει και ολους...
Άβαταρ μέλους
teod1980

για αυτό είπα ρε σερα αν ξεραμε τη στρατηγική.
Μπορεί και να μην υπάρχει. Γράφουμε και δε ξερουμε για τι γραφουμε τελικά.
Ανοργανωσιά, αποχωρήσεις χωρίς σχέδιο, μόνο για να μειωθεί το μισθολόγιο;

Στην τελική εκτίθονται και οι παίκτες γιατί παίζουν σε άλλη θέση, είτε γιατί δεν έχουν την απαιτούμενη βοήθεια και περιμένουμε πράγματα πάνω από τις δυνατότητές τους τελικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 21 Αύγ 2017, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

joshua έγραψε:Δηλαδη δεν μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο του Μαλεζα και του Κατσε,ενω μας περισσευε ενα 200ρι για τον Πασχαλακη?
Καλύτερο των Μαλεζά και Κάτσε, με τα λεφτά που παίρνουν αυτοί οι 2 ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε.
Και για τον Πασχαλάκη, όταν καιγόμασταν, κοντά στο εκατομμύριο ήθελε ο ΠΑΣ για να μας τον δώσει. Ποιον, αυτόν, που όταν αγοράσαμε το Ρέυ τον άφησαν ελεύθερο για να γλυτώσουν 20-30 χιλιάρικα που του χρωστούσανε.

Για τον Ανσαριφάρ ήθελε ο άλλος 700.000€, τον Ουάρντα τον πήραμε κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο. και πάει λέγοντας.
Το να δίνεις αυτά τα λεφτά για αναπληρωματικούς είναι εξωφρενικά.
Το γεγονός ότι ο ΤΔ και ο πρόεδρος θέλουν να φέρουν παίκτη του 1,5 εκ, αλλά να τον πληρώσουν μέχρι 1,6-1,8 εκ. είναι απόλυτα λογικό και ουσιαστικό.
Αν τον φέρουν αυτόν με 3 εκ., τότε σημαίνει ότι έρχεται για τουρισμό, θα κάνει διακοπές, θα καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του και θα σου δεσμεύσει θέση και ποσά για να μπορέσεις να κινηθείς στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν κάναμε δεν κάνουμε καθόλου μεταγραφές αλλά και ότι δεν έχουνε ακουστεί ούτε ονόματα τις τελευταίες μέρες καθόλου. Για το στόπερ Ζαμπρανο Και του Νερβο και μείνανε εκεί τα πράγματα για το 6αρι που δεν βλέπω να παίρνουμε μόνο του Τορρες πριν 2 βδομάδες και έμεινε εκεί το θέμα ο Βιερηνια από τον Γενάρη ακούγετε. Για αντί Κλάους αντί Λεοβατς η Δεξί μπακ δε το συζητάω.Για να δούμε λοιπόν που θα βγάλει όλο αυτό.Η θα μείνουμε γυμνοί(δε θέλω να το σκέφτομαι) και θα πούνε δε συμφωνήσαμε με παίκτες που θα κάνανε τη διαφορά και προτιμήσαμε να μείνουμε έτσι.Η θα έχουμε μαζικές ανακοινώσεις πιο πολύ δανεισμούς τις απομένες 10 μέρες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Η καθυστερηση στα του Καντουρι ειναι σχετικά δικαιολογημένη, λογω ραιολα, ύψους μεταγραφης, διαδικαστικων..
Αν και χωρις προπονησεις στην Εμπολι (οπως γραφτηκε -για προετοιμασια δν ξερω, όποιος ξέρει ιταλικά ας ψάξει ), θα χρειαστεί καιρο να παρει μπρος.

Στα αλλα να δουμε τι θα γίνει..

Γιατι οι συσχετισμοί, μετα το 1.2 που θα κοστισει ο Καντουρι και ειδικα αν ερθει και ο Αντελινο, δε δημιουργούν ιδιαίτερη αισιοδοξία για χαφ..Ειδικα και με οσα έχει δειξει η ιστορία. Και οι δηλώσεις Μιχελ.

Ουφ, δύσκολο παζλ.

Παντως δε θελω να σκεφτω οτι το θεμα αντρε υπάρχει για να κατευνασει τα πνεύματα και οτι αν τελικα (ξανα)χαλασει λογω των αντικειμενικών δυσκολιων, θα μεινουμε με το πουλι στο χέρι και εκει και στο χαφ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 21 Αύγ 2017, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

john4serres έγραψε:
Sera4 έγραψε:αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι και παιχτες να ερθουν δεν ειναι ρομποτακια να μπουν και να θυμιζουμε ομαδα...ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 3-4 παιχτες 11αδας...

ο πρωταθλητισμος ξεκιναει τον ιουνιο οχι τον σεπτεμβρη και ο φετινος σχεδιασμος του ΠΑΟΚ ηταν σχεδιασμος φουτμπολ λιγκ και οχι πρωταθλητριας ομαδας...[/quote

Του χρόνου καλοκαίρι 2018, πάλι τα ίδια θα βλέπουμε και θα γράφουμε.

Καλά να ειμαστε αδερφέ, του χρονου με υγεία

ανοργανωσιά
η έλλειψη οργάνωσης
η κακή οργάνωση
η κατάσταση του ανοργάνωτου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”