Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Τον Ατρόμητο θα τον πάρουμε, δε βλέπω πώς δε θα χάσουμε στο ΟΑΚΑ
- sourmenetes
- Moderator
Το χωριο αυτη τη μιλαν την παταει..vs40 έγραψε:Φαντάσου. Αυτοί παίζουν /ευρώπη και κάνανε Χ με Μίλαν εκτός έδρας. Εμείς αποκλειστήκαμε από ένα χωριό, και έχοντας τριπλάσιο μπάτζετ από Αεκ δεν παίζουμε καλύτερη μπάλα και έχουμε περίπου ίσους βαθμούς με πιο εύκολο πρόγραμμα. Αν αυτοί γκρινιάζουν, εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλ? Με τη λογική σου ακόμη Στανόγιεβιτς θα είχαμε. Βασικά και εγώ να ήμουν, προπονητής στον ΠΑΟΚ για 20 χρόνια θα έμενα με τη λογική σου Εορτοπόλ, και ας είχα την ομάδα στη β' εθνική. Καλή η στήριξη, ρε αλάνι, αλλά μην πάμε στην υπερβολή.
Υγ: Μακάρι να τον διώξουν τον Μανόλο

Στεγνά.sourmenetes έγραψε:Το χωριο αυτη τη μιλαν την παταει..vs40 έγραψε:Φαντάσου. Αυτοί παίζουν /ευρώπη και κάνανε Χ με Μίλαν εκτός έδρας. Εμείς αποκλειστήκαμε από ένα χωριό, και έχοντας τριπλάσιο μπάτζετ από Αεκ δεν παίζουμε καλύτερη μπάλα και έχουμε περίπου ίσους βαθμούς με πιο εύκολο πρόγραμμα. Αν αυτοί γκρινιάζουν, εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλ? Με τη λογική σου ακόμη Στανόγιεβιτς θα είχαμε. Βασικά και εγώ να ήμουν, προπονητής στον ΠΑΟΚ για 20 χρόνια θα έμενα με τη λογική σου Εορτοπόλ, και ας είχα την ομάδα στη β' εθνική. Καλή η στήριξη, ρε αλάνι, αλλά μην πάμε στην υπερβολή.
Υγ: Μακάρι να τον διώξουν τον Μανόλο:lol:
Ο Χατζηισαίας κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Τι παέι να πει για τον Ατρόμητο καλός είναι; Στον Ατρόμητο παίζει και είναι σέντερ μπακ ο άνθρωπος, δεν παίζει σεντερ φορ. Εντάξει ο Βαρέλα έχει βελτιωθεί, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι ο παίκτης που θρυλούνταν πως είναι εδώ μέσα, αλλά το να παραγκωνίζεις παίκτη 1.93 σε αυτή τη θέση και να παίζεις με δύο παίκτες βαριά 1.80+ (Κρέσπο, Τζαβέλα) σε αυτή τη θέση, εγώ δεν το πολυκατάλαβα ποτέ.
Δεν το πετάς έτσι το 1.93 χωρίς να το δοκιμάσεις οργανωμένα και με σύστημα. Τέλος πάντων.
Δεν το πετάς έτσι το 1.93 χωρίς να το δοκιμάσεις οργανωμένα και με σύστημα. Τέλος πάντων.
GoMaRoS έγραψε:βλεπω να κανουμε διπλο στο οακα, να διωχνουν χιμενεθ, να παιρνουν για προπονητή Ivic
Άκου τι θα γίνει. Θα κερδίσουμε εμείς και θα γκελαρει η κούλα θα είμαστε μια βδομάδα αυτοί χιμενεθ φυγε μας ντροπιαζεις αμα χασεις φεύγεις και μεις άιντε γιουργια πάμε για διπλό αν οχι τωρα πότε και θα χάσουμε σαν ΠΑΟΚ με 1-0 χωρίς να καταλάβουμε πώς.
Φέρτε χαρτί να το υπογράψω
Να μαστε λοιπόν επιτέλους βαθμολογικά "αγκαλίτσα" με τον χοντρέμπορα της λουκουμόσκονης και τον γκάγκστερ...
Πότε με σπρωξίματα των δύο εγκλημ@τικών οργανώσεων, πότε με "αποτυχίες" και των τριών μας έως τώρα, ΟΚ...
Προφητικές λοιπόν οι δηλώσεις του Προέδρου μας ότι "φέτος βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα"...
Οφείλουμε να του το πιστώσουμε ότι μέχρι τώρα φαίνεται διορατικός κι αν συνεχιστεί αυτό, θα ναι δικαιωμένος!!!!
Με πιθανό αποτέλεσμα όλης αυτής της εξέλιξης, ΑΝ πάει έτσι, να κρυφτούν όλα τα σκουπίδια μας κάτω απ το χαλί...
Κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, μιας κι έτσι σχέδιο δεν θα χαθεί μόνο η φετινή αλλά κι άλλες χρονιές!!!!

Πότε με σπρωξίματα των δύο εγκλημ@τικών οργανώσεων, πότε με "αποτυχίες" και των τριών μας έως τώρα, ΟΚ...
Προφητικές λοιπόν οι δηλώσεις του Προέδρου μας ότι "φέτος βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα"...
Οφείλουμε να του το πιστώσουμε ότι μέχρι τώρα φαίνεται διορατικός κι αν συνεχιστεί αυτό, θα ναι δικαιωμένος!!!!
Με πιθανό αποτέλεσμα όλης αυτής της εξέλιξης, ΑΝ πάει έτσι, να κρυφτούν όλα τα σκουπίδια μας κάτω απ το χαλί...
Κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, μιας κι έτσι σχέδιο δεν θα χαθεί μόνο η φετινή αλλά κι άλλες χρονιές!!!!

- Duke_Rolson
Χαζός λέτε να είναι ο μελισσανίδης;
Πρώτα θα προκριθεί στον επόμενο γύρο στο γιουρόπα, και μετά θα σουτάρει τον μανολο...εκει στις στραβες του μαρτιου..
Πρώτα θα προκριθεί στον επόμενο γύρο στο γιουρόπα, και μετά θα σουτάρει τον μανολο...εκει στις στραβες του μαρτιου..
Μαθηματα για το πως τετραγωνιζεται ο κυκλος κτλ
Διευκρίνιση από την ΑΕΚ για τη δήλωση Χιμένεθ
Τη σωστή ερμηνεία της δήλωσης του Μανόλο Χιμένεθ έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, διορθώνοντας την αρχική μετάφραση.
Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της Nova. Μία φράση του Ισπανού τεχνικού μεταφράστηκε ως: «Δεν είμαστε ικανοί να παίζουμε παιχνίδι κάθε τέσσερις ημέρες», ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε διευκρίνιση από την ΑΕΚ για την συγκεκριμένη τοποθέτηση.
Ο μεταφραστής του Χιμένεθ, Πάνος Αναστασόπουλος, μέσω του γραφείου Τύπου τόνισε πως η λέξη που χρησιμοποίησε ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει δύο ερμηνείες στα ισπανικά, με την σωστή μετάφραση να είναι: «Δεν είμαστε εκπαιδευμένοι να παίζουμε παιχνίδι κάθε τέσσερις ημέρες».
σε ελευθερη μεταφραση δηλαδη, δεν εχουμε ροστερ για 3 διοργανωσεις

Διευκρίνιση από την ΑΕΚ για τη δήλωση Χιμένεθ
Τη σωστή ερμηνεία της δήλωσης του Μανόλο Χιμένεθ έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, διορθώνοντας την αρχική μετάφραση.
Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της Nova. Μία φράση του Ισπανού τεχνικού μεταφράστηκε ως: «Δεν είμαστε ικανοί να παίζουμε παιχνίδι κάθε τέσσερις ημέρες», ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε διευκρίνιση από την ΑΕΚ για την συγκεκριμένη τοποθέτηση.
Ο μεταφραστής του Χιμένεθ, Πάνος Αναστασόπουλος, μέσω του γραφείου Τύπου τόνισε πως η λέξη που χρησιμοποίησε ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει δύο ερμηνείες στα ισπανικά, με την σωστή μετάφραση να είναι: «Δεν είμαστε εκπαιδευμένοι να παίζουμε παιχνίδι κάθε τέσσερις ημέρες».
σε ελευθερη μεταφραση δηλαδη, δεν εχουμε ροστερ για 3 διοργανωσεις
σαν τον τσιπρα με την τροικα και τους θεσμους δηλαδη
Καμία σχέση. Εκεί ο ισχυρισμός είναι πως δεν καταλαβαίνουμε Ελληνικά. Εδώ τουλάχιστον υπάρχει και ο μανδύας της μετάφρασηςAlastor έγραψε:σαν τον τσιπρα με την τροικα και τους θεσμους δηλαδη

Όσο χάνει και η κουλίτσα έτσι σχέδιο βαθμούς και μένει ο Χιμένεθ, τόσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται το Πρωτάθλημα!
Αναρωτιέμαι πλέον, μήπως στο τελείως ξαφνικό φέτος, απ όσα φαίνονται, ο γκάγκστερ-τίγρης έγινε γατάκι?
"Νιάου νιάου στα κεραμίδια" κάνει... :ugeek:
Βρε τι να είναι, τι να είναι άραγε?
Ίσως και να είναι ο φετινός κεραμιδόγατος και μέχρι πριν 2-3 μήνες τίγρης-γκάγκστερ, τώρα, στα 60φεύγα του...
Αναρωτιέμαι πλέον, μήπως στο τελείως ξαφνικό φέτος, απ όσα φαίνονται, ο γκάγκστερ-τίγρης έγινε γατάκι?

"Νιάου νιάου στα κεραμίδια" κάνει... :ugeek:
Βρε τι να είναι, τι να είναι άραγε?

Ίσως και να είναι ο φετινός κεραμιδόγατος και μέχρι πριν 2-3 μήνες τίγρης-γκάγκστερ, τώρα, στα 60φεύγα του...

ΠΑΟΚ ειμαι. Παλι εχασες την ροη της συζητησης. Δεν θα παρουμε πρωταθλημα ομως με αυτον. Σημειωσε μερα που στο ειπα.eorptol1 έγραψε:Θα πανυγηρισεις πάντως το πρωτάθλημα έτσι; θα είναι και αυτός τι να κάνουμε.... Ο Χιμένεθ θα είναι Ισπανία
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Μην εισαι πολυ σιγουρος...goran 64 έγραψε:Να μαστε λοιπόν επιτέλους βαθμολογικά "αγκαλίτσα" με τον χοντρέμπορα της λουκουμόσκονης και τον γκάγκστερ...
Δεν ειναι απολυτα αυτα που λες.
- ΑποστόληςΑ
Ας πάρουμε πρώτα τις δύο εκτός έδρας νίκες του Ατρόμητου σε γαύρο και κούλα και μετά να μιλήσουμε για Ατρόμητοsourmenetes έγραψε:Για τον ατρομητο καλος ειναι.για τον ΠΑΟΚ οχι.
Να μην ξεχνιομαστε.