Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- buffalobill4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
απο την φετινη σουπερ λιγκ μονο τον ανινγκο θελω σικ
- navigator11
buffalobill4 έγραψε:τωρα που θα διωξουν οι ξαδερφες τον χιμενεθ, να τον φερουμε εμεις που τον εχουμε και καψουρα εδω μεσα

Μήπως να περιμένουμε την άλλη Κυριακή μήπως είναι διαθέσιμος και ο συρ-τάκης ή ο μαρινος;
Δε βαριέστε μετά από κάποιο ανεπιτυχές αποτέλεσμα το ίδιο τροπάρι; Ο ένας πρώην θα είχε πετύχει την τάδε συγκομιδή, άλλος τη δείνα, παράλλος την ξέρω γω έτσι κοκ. Πώς προκύπτουν όλα αυτά; Από τη θολούρα της δίψας για διάκριση στο πλέον καλοπροαίρετο σενάριο. Το κατανοώ. Κι εγώ το θέλω. Αυτές οι εικασίες όμως δε βασίζονται πουθενά. Κι εγώ θα ήθελα σαν τρελός τον Σάντος φέτος προπονητή. Δεν έχει καμία λογική να εντεινω τη μη συμπάθειά μου απέναντι στον Λουτσέσκου βάσει της σκέψης πώς θα διαχειρίζοταν ο Φερνάντο χτες τον αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 23 Οκτ 2017, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
eorptol sorry που επιμενω αλλα τι εννοεις
Από την αεκ πάντως διωγμενος φεύγει ο Χιμένεθ

Είχε φύγει την προηγούμενη φορά και τώρα υπάρχει πολύ γκρίνια για Χιμένεθ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμεις Αυστριακο ειχαμε τον Σκοτσικ το ΄85.Sick Bastard έγραψε:Εγώ λέω να πάρουμε τον προπονητή του Ατρόμητου.
Διπλά σε τηγάνι κι ΟΑΚΑ (που δεν θυμάμαι πότε το έκανε ο ΠΑΟΚ τελευταία φορά)
8 ματς αήττητος, 6 σερί χωρίς να δεχθεί γκολ
Ειπαμε Γερμανοι, Αυστριακοι μας πάνε. Αλλά εμεις πηραμε Ρουμανο....
Λες και το κανουν επιτηδες οι διοικουντες με τις αστοχες επιλογες τους
- Sick Bastard
δεν έχω ιδέα τι λέει ο eorptol αλλά σε αυτό που ρωτάς:aspromaura ioannina έγραψε:eorptol sorry που επιμενω αλλα τι εννοεις

άσε που η κόμπλα του για τον ΠΑΟΚ τελειωμό δεν έχει
Φαντάσου. Αυτοί παίζουν /ευρώπη και κάνανε Χ με Μίλαν εκτός έδρας. Εμείς αποκλειστήκαμε από ένα χωριό, και έχοντας τριπλάσιο μπάτζετ από Αεκ δεν παίζουμε καλύτερη μπάλα και έχουμε περίπου ίσους βαθμούς με πιο εύκολο πρόγραμμα. Αν αυτοί γκρινιάζουν, εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλ? Με τη λογική σου ακόμη Στανόγιεβιτς θα είχαμε. Βασικά και εγώ να ήμουν, προπονητής στον ΠΑΟΚ για 20 χρόνια θα έμενα με τη λογική σου Εορτοπόλ, και ας είχα την ομάδα στη β' εθνική. Καλή η στήριξη, ρε αλάνι, αλλά μην πάμε στην υπερβολή.
Υγ: Μακάρι να τον διώξουν τον Μανόλο
Υγ: Μακάρι να τον διώξουν τον Μανόλο
- aspromaura ioannina

βλεπω να κανουμε διπλο στο οακα, να διωχνουν χιμενεθ, να παιρνουν για προπονητή Ivic
Την οποια με ψεμματα την εχει μεσα σε 3 στοχους. Εσυ με παιχταραδες τι λεει? Καλα?eorptol1 έγραψε:Από την αεκ πάντως διωγμενος φεύγει ο Χιμένεθ
Μια χαρά θα πάρουμε πρωτάθλημα και η αεκ θα έχει άλλον προπονητή, εμείς θα έχουμε τον αντιτουριστικο.....
Δεν ειναι αντιτουριστικος, ανικανος και λουζερ ειναι.
Και ακομα πιο επικινδυνη ειναι αυτη η τυφλη στηριξη που εχετε καποιοι ενω βλεπουν και οι τυφλοι οτι η ομαδα εχει μπλοκαρει
Και ακομα πιο επικινδυνη ειναι αυτη η τυφλη στηριξη που εχετε καποιοι ενω βλεπουν και οι τυφλοι οτι η ομαδα εχει μπλοκαρει
Θα πανυγηρισεις πάντως το πρωτάθλημα έτσι; θα είναι και αυτός τι να κάνουμε.... Ο Χιμένεθ θα είναι Ισπανία
- P.A.O.K.jim
Εχει πολύ δρόμο ακόμα για να αφορίζουμε, δεν γίνεται να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ, το είπαμε
ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Μας το δίνουνε και δεν το παίρνουμε! Πάλι καλά, χωρίς νίκη εκτός έδρας και είμαστε δεύτεροι στο -1 από ομάδα που θα κλατάρει και έχοντας παίξει τον γάβρο εκτός.
Πάντως κάποια στιγμή θα σταματήσουν και οι άλλοι να μας κάνουν "δώρα" και καλά θα είναι να αρχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα.
Πάντως κάποια στιγμή θα σταματήσουν και οι άλλοι να μας κάνουν "δώρα" και καλά θα είναι να αρχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα.