Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Tupac

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Μακ ειναι παικταράς για μακραν καλυτερος απο καμπος και Ενρίκε. Ζαιρο ουτε για πλακα δεν τον θελω πισω δεν κανει, ασε που πιάνει και θεση ξενου. Βασικα νομίζω οτι η πρωτη δυο που θα ανακοινωθούν θα ειναι ο Μακ και ο Ρει. Μετα θέλουμε ενα καλο 8αρι ενα 6αρι και ενα Cb.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το καλό είναι πως η θέση που αγωνίζεται ο Vieri είναι τέτοια που δεν μας ενοχλεί να περιμένουμε... τα λέγαμε και το πρωί.
Όπως είπε ο Josh θα έχει πολλά επεισόδια.
Το θέμα είναι άλλες θέσεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χάρηκα που αρνηθήκαμε να παραχωρήσουμε τον Ματθαίου στον ΑΠΟΕΛ.
Και εγώ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δημοσίευμα από τη Ρωσία υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ και η Ζενίτ τα βρήκαν σε όλα και ο Ρόμπερτ Μακ, επιστρέφει ως δανεικός αυτή τη φορά στην Τούμπα, ένα χρόνο μετά την πώλησή του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ώραια νέα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Αν θέλουμε το βήμα παραπάνω του χρόνου πρέπει να πάρουμε έναν πολύ ποιοτικο μεσοαμυντικο.Εγώ εκεί θα εδεινα τα πιο πολλά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Μακ είναι ΨΥΧΑΡΑ
Και θα έρθει για να γ@μησει αυτούς που τον έδιωξαν από την χώρα.

Δε τα θυμάστε;
200 κιλά @@ έχει ο Μακ

SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 28 Ιουν 2017, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ ότι το θέμα Βιερίνια είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τόσο... Όσο χρειαστεί για να συνελθουν όσοι ζητάνε τον ουρανό με την άστρα (παίκτης και Γερμανοί).

Σίγουρα το δίδυμο Πρίγιοβιτς-Μακ είναι ενδιαφέρον αλλά δεν μπορώ να δηλώσω αισιόδοξος για αυτή την αλλαγή συστήματος που επιχειρείται.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μεγαλη επιστροφη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα κριθει απο τις προσθηκες στα χαφ rain,διαφορετικα πολυ γρηγορα θα αλλαξει αποψη για το κατα ποσο μπορει να παιξει 4-4-2.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο άνθρωπος ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ, τόνισε στην μια και μοναδική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για το σύστημα, ότι αυτά είναι ξεπερασμένα πλέον.
Εσείς συνεχίστε να λέτε για 454 και 347

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

pisakaipoupoula έγραψε:
skalon έγραψε:Ο Μακ μπορεί να έβγαλε 20 γκολ τη δεύτερη χρονιά, αλλά τα έβγαλε όλα μαζεμένα στην αρχή. Από τη μέση της χρονιάς και μετά δεν υπήρχε. Έχανε τα άχαστα. Και φυσικά είχε ελάχιστες ασσίστ. Γενικώς είχε πολλά νεκρά διαστήματα μέσα στη σεζόν. Και σπάνια έβγαζε 90λεπτο.

Αντίθετα, πολύ πιο ουσιαστικός φαίνεται ο Ενρίκε (και εξίσου γρήγορος). 5 γκολ, 4 ασσίστ σε λιγότερο από μισή χρονιά, χωρίς να έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα. Φοβερά προσόντα, φέτος θα είναι η χρονιά του!
Και ο Ουάρντα έβαλε ασσίστ και γκολ στα 4 του πρώτα ματς, θες πραγματικά να συγκρίνουμε τον Μακ με όλους όσους έχουμε τώρα?
Θες να θυμηθούμε όχι τα γκολ με τη Ντόρτμουντ, αλλά το 0-2 στα πλει οφ με τον Νιόνιο, πες μου έναν παίκτη του σημερινού ρόστερ που μπορεί να κάνει το ίδιο και η μπάλα να καταλήξει μέσα, ο Πρίγιο ίσως αν και πιο βαρύς, ο Ενρίκε μπορεί να κάνει την ίδια σκέψη αλλά η μπάλα 80% δε θα καταλήξει στα δίχτυα..
Τι συζητάμε τώρα μετά από 1 χρόνο με Τζάλμα Ουάρτνα και Ενρίκε, με τον Μακ ανεβαίνουμε 1 επίπεδο πάνω στα εξτρεμ
Το είπα και το ξαναλέω... Πολύ καλός παίκτης ο Μακ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ξαναδώ στην ομάδα.
Απλά λέω ότι δεν είναι κανένας ΣΟΥΠΕΡ παικταράς. Εχει τα καλά του και τα κακά του, όπως όλοι (πρώην, νυν και επόμενοι).
Μην θεοποιούμε και μην υποτιμάμε κανέναν.
Τώρα, ο Ουάρντα δεν είναι ούτε εξτρέμ, ούτε επιθετικός.
Και τέλος, εγώ προσωπικά θεωρώ τον Ενρίκε καλύτερο του Μακ (προσωπική μου άποψη - δεν θέλω να πείσω κανέναν).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τω οντι, μακάρι να έρθουν ανάλογοι παίκτες.

Βέβαια η προοπτική αυτή ξεκάθαρα ακυρώνει τις εξαγγελίες περί 3-4 καλών μεταγραφών και οδηγεί σε ανάγκη για περισσότερες ενώ παράλληλα δημιουργεί ερωτηματικά για την παρουσία σημαντικών παικτών.

Γενικά ο Στανογεβιτς ειπε μια μεγάλη αλήθεια : ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι ορθό να μιλάμε μόνο για σχηματισμούς με την παλιά προσέγγιση (442, 433 κλπ).

Αυτό που δεν του απάντησε κανείς όμως είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει κανείς να μας πείσει ότι όταν παίζουμε με 2 κι όχι 3 χαφ, δεν χάνουμε τ αυγά και τα πασχαλια.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Μακ και ρει και είμαστε καλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”