Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παντως απο κει που ελεγε οτι θα το προσπαθησει, τωρα τον βλεπω καθετο.
Θα δουλέψουμε ξανά σε αυτό αλλά το βασικό μας σύστημα είναι το 4 4 2 και με αυτό θα αγωνιζόμαστε
Υ.Γ.
Φυσικα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, αυτο ειναι το συστημα μου (κ εναλλακτικα το 3-4-3)
Σιγουρα, δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές.
Αρχικα, το σημαντικο για μενα ειναι να προσπαθησουμε να παιξουμε με τον τροπο μου. Θα δειτε και εσεις κ οι παικτες (θα μαθουν συντομα).
Κοουτς εμενα μου βγαζεις κατι πολυ θετικο ΑΛΛΑ προβλεπω απολυση η παραιτηση καπου στα μεσα νοεμβρη αφου ηδη εχει πεσει γραμμη πριονισματος απο τα ινπαοκ και κατι αλλα πουστοαρδοσαιτ. Γινεται με πολυ γλοιωδη τροπο και απο τα σχολια που γραφουν κατω τα προβατα ηδη εχει περαστει η γραμμη οτι προκειται για κοκοτοβιτς
Σε μια ομάδα σχεδόν έτοιμη από πέρυσι, που σε 20 ματς δίνει πολύ σημαντικό ματς, κι εσύ κάνεις πραγματικά ότι ναι
Παίδες καλή η αισιοδοξία αλλά όταν παίρνεις προπονητή με μικρή εμπειρία από β εθνική Κίνας σε μια ομάδα που λέει ότι θέλει πρωτάθλημα, έχει συνεργάτες κάτι απίθανους που δούλευαν σε λευκορωσιες και Λιθουανίας κάτι βρωμάει. Πάει να αλλάξει συστήματα ενώ έχει ήδη έτοιμη ομάδα που το μόνο που θέλει είναι κάποιες λίγες προσθήκες. Προβλέπω με κάνα άσχημο αποτέλεσμα να μην βγάζει ούτε καλοκαίρι.
Αντε παλι χτισιμο απ την αρχη κι υπομονη μεχρι δεκεμβρη που η ομαδα θ αρχισει να ρολαρει.Μετα , αμα βγαλεις και τις διακοπες 2 μηνακια εμειναν για το Μαρτη.Ολα καλα,ολα καλα.
είναι κρίμα πάντως μία τόσο κομβική χρονιά, να πάει στράφει λόγω της επιλογής προπονητή
όποια ομοιογένεια χτίστηκε πέρσι όλη τη χρονιά, τώρα με την αλλαγή συστήματος, χάθηκε
α ρε ίβιτς, ας το λεγες νωρίτερα ότι δε θα συνεχίσεις, να ψάξουν νωρίτερα προπονητή...
και κάτι ακόμα... πλει οφ θα μπούμε. ωραία. εκεί είναι όλα ντέρμπι. θα πάμε στα ντέρμπι με 4-4-2?
θα γελάσει ο κάθε πικραμένος
Δεν έχω και δε θα μπορούσα να έχω κανένα λόγο για να πω κάτι αρνητικό για σένα σε σχέση με το πόσο καλός προπονητής είσαι. Η φάτσα σου, το στήσιμο σου και όσες φορές σε έχω ακούσει μέχρι τώρα, μου δίνουν μια αίσθηση παρόμοια με εκέινη που έχει κανείς, όταν αναγκάζεται να αλλάξει λάστιχα και βάζει κάτι Zeta γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Μακάρι να μας βγεις premium ελαστικό αλλά μέχρι τότε θα κρατήσω το ένστικτο μου καβάτζα.
Δεν θα υπαρξει προπονητης στον ΠΑΟΚ που θα μπορεσει να συναγωνιστει ποτε τον Μπερεττα,θα εχουμε να το λεμε και στα εγγονια μας
Δεν θα ξεχασω ποτε σε ενα φιλικο που ειχαμε χασει νομιζω 1-0 και δεν ειχαμε περασει το κεντρο,να βγαινει και να δηλωνει οτι του αρεσε πολυ η ομαδα εκεινη τη μερα και πως ειναι στον σωστο δρομο.
Ασε που στις προπονησεις εβαζε τους παικτες να παιζουν πολο,χαντμπολ και μπασκετ,αλλα σιγουρα οχι ποδοσφαιρο. Η μεγαλυτερη καρικατουρα προπονητη που περασει απο την ομαδα μας και ισως απτην Ελλαδα
Στα του Στανογεβιτς τωρα,ειπε πως το 3-4-3 θα ειναι εναλλακτικο συστημα και το δουλεψαν μονο μια-δυο μερες,οποτε εχουν ελαφρυντικα.Απο κει και περα ομως,το σημαντικοτερο ελαφρυντικο νομιζω ειναι πως η Γανδη εκανε λιγες αλλαγες κατα την διαρκεια του αγωνα σε σχεση με μας και κατεβηκε με βασικο σχημα,ενω εμεις βαλαμε σχεδον ολο το ροστερ ανακατεμενο για να παρει λεπτα συμμετοχης.Π.χ αν κατεβαζαμε Πριγιο-Μακ στο ιδιο ημιχρονο,τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.Ισως ηταν ο μεγαλυτερος παραγοντας της μετριας προς κακης εμφανισης και σε δευτερο βαθμο το συστημα που δοκιμασθηκε σημερα(αν και εξακολουθει να μην μ'αρεσει σαν συστημα)
Dimg4 έγραψε:Κοουτς εμενα μου βγαζεις κατι πολυ θετικο ΑΛΛΑ προβλεπω απολυση η παραιτηση καπου στα μεσα νοεμβρη αφου ηδη εχει πεσει γραμμη πριονισματος απο τα ινπαοκ και κατι αλλα πουστοαρδοσαιτ. Γινεται με πολυ γλοιωδη τροπο και απο τα σχολια που γραφουν κατω τα προβατα ηδη εχει περαστει η γραμμη οτι προκειται για κοκοτοβιτς
Αν η ομαδα φερνει αποτελεσματα και παιζει την μπαλα που πρεπει να παιξει,κανενα σαιτ δεν θα τον ριξει.Και τον Ιβιτς πολυς κοσμος δεν τον γουσταρε,αλλα σου φερε κουπα και σε ειχε στο -3 οποτε οτι και να λεγαν οι διαφοροι Κολκες μικρη σημασια ειχε.Εδω οταν ειχε διωξει Τζαβελλα,δεν κουνηθηκε φυλλο.
Οποτε ο Στανογεβιτς αν κανει καλα την δουλεια του,δεν εχει να φοβηθει τιποτα
Μια χαρα κανει και δοκικαζει και παικτες και συστήματα και τακτικη. Βασικα σασα, κανε και μονο ηττες στα φιλικα δεν με πειραζει αρκει να καταλάβεις εγκαιρως το υλικο που διαθετει η ομάδα και τα κουσουρια της ατομικα και ομαδικα