desperando έγραψε: Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είσαστε εσείς?
Έτσι να χουμε ένα καλό ερώτημα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.
Και επειδή δεν κατάλαβα...ποιο ακριβώς είναι το ποιντ σου?
Για ποιον ακριβώς λόγω προσπάθεις να μας βγάλεις καθαρό ακόμα και τον Λεβαδειακό του κομποτη?
Γιατί όλη αυτή η ανάγκη να επιτεθείς στους συνοπαδους για παιχνίδια ομάδων αποδεδειγμένα βρόμικα?
Εσεις ειστε αυτοι που πιστευετε οτι ολα τα ματς του γαυρου ειναι στημενα απο μεριας ομαδων και εμεις ειμαστε αυτοι που πιστευουμε πως τα περισσοτερα δεν ειναι αγωνιστικα στημενα απο μεριας ομαδων,οι διαιτητες ειναι αλλη ιστορια. Και το ποιντ που θελω να περασω ειναι το ιδιο ποιντ που ηθελα να περασω οτι δεν εφταιγε καμια διαιτησια για το χ με λαρισα. Ολο βλεπουμε φαντασματα και ολο η μας σφαζουν η τα ματς ειναι στημενα. Ναι υπαρχουν και αυτα στο μενου,αλλα οχι με την συχνοτητα που παρουσιαζονται στα καφενεια,ιντερνετικα και μη
Ο Μασουντ ειναι μετριος και αμυαλος παικτης,καθε 2 ματς παιρνει μια αποβολη. Το οτι ειναι παικτουρα μονο εδω μεσα το εχω διαβασει. Για Λαμπρου δεν ξερω γιατι δεν παιζει,παντως ο νιονιος επιθετικα δεν ειναι καμια φοβερη ομαδα,1-0 εχει κερδισει ολα τα ματς εκτος της πεθαμενης λαρισας.eorptol1 έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; είδες το πρώτο ημίχρονο; ο μασουντ τους δίνει αβέρτα κόντρες με παιδικά λάθη και φλερτάρει με την αποβολή, ο μπανάνα (ο γνωστός μπανάνα που δεν έφαγε ξύλο με τον πλατανιά στο Καραϊσκάκη έτσι έλεγε), επίθεση κόντρα φοβούνται να κάνουν στην αστεία άμυνα του γαβρου, τρώνε ένα γκολ γιατί ο άλλος Πέρσης χατζησαφι κοιμήθηκε, ο λαμπρου δεν παίζει.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελος παντων,οποτε κερδιζει ο γαυρος θα ειναι παραρτημα ο νιονιος,οποτε δεν θα κερδιζει θα του δινει βαθμους ηθελλημενα. Τουλαχιστον παιξτε το στο στοιχημα ρε μαγκες,1.50 εδινε. Βαζεις 1000 ευρω παιρνεις,1500. Αφου ειστε τοσο σιγουροι,γιατι δεν βγαζετε κανα φραγκο? Και δεν λεω για 10 ευρω,μιλαω για μηνιατικα. Εγω αν το ηξερα οτι το σημερινο ματς ηταν μιλημενο,θα πονταρα οτι ρευστο εχω σημερα κιολας