Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Καλά ναι σίγουρα αλλά αλλάζεις όλο το κέντρο με τη μία έτσι... Λήγει το 18 το συμβόλαιο. Τον φέρνεις τον Γενάρη και άντε γεια, παιχταράς. Αναρωτιέμαι πως ξέμεινε στη Καραμπάχ!
Εγω λεω οτι ο Καντουρι ηταν ο αντιΒιειρινια. Αν ερθει ο Βιειρινια, δεν θα ερθει ο Καντουρι.
mbison έγραψε:Εγω λεω οτι ο Καντουρι ηταν ο αντιΒιειρινια. Αν ερθει ο Βιειρινια, δεν θα ερθει ο Καντουρι.

Το σενάριο να ΄ρθουν και οι 2 δεν το σκέφτηκές; *Που πιστεύω με αυτά που διαβάζω δηλαδή πως θα ΄ρθουν και οι 2.
Τι θέση παίζει;Hermann έγραψε:Αυτόν τον Ρίτσαρντ πρέπει να τον πάρουμε τον Γενάρη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κώστα, από την αίσθησή σου, πόσο % δίνεις στον καθένα από τους 3 να έρθουν?Kostas_Peraia4 έγραψε:Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
υγ. για τον ρίτσαρντ, τα χουμε πει.. ε σίμπα?

- Kostas_Peraia4
Δεν ειναι διαισθηση...Μονο με παρεμβαση προπονητη πχ θα χαλασει καποια μεταγραφη
Φτιαξε μας το βραδυ ρε φιλε!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν ειναι διαισθηση...Μονο με παρεμβαση προπονητη πχ θα χαλασει καποια μεταγραφη
sourmenetes έγραψε:Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ξερω απο καπου;;;punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
Τι μου θυμιζεις να δεις...
Καταλαβα καλα;sic-4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ξερω απο καπου;;;punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
- kataramenos5
Αφου κι η μεγαλοχαρη δεν μπορεσε τζαμπα περιμενετε.
Η μονη ομαδα που εχει φραγκα και 5 χρονια δε καλυπτει τις ελλειψεις της σε βασικες θεσεις.Μιρακολο.
Η μονη ομαδα που εχει φραγκα και 5 χρονια δε καλυπτει τις ελλειψεις της σε βασικες θεσεις.Μιρακολο.
- thanos-xanthi
επεστρεψε για να παρει την εκδικηση του..sic-4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ξερω απο καπου;;;punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?

ποιος ηταν τελικα;
μακαρι να κατσουν και οι 3 μεταγραφαρες που λεει ο Περαιας!

μακαρι να κατσουν και οι 3 μεταγραφαρες που λεει ο Περαιας!

- kataramenos5
Μπαν, τι ειναι αυτα που γραφεται μερικοι?Τιποτα δε χαθηκε ακομα.Δυσκολο ειναι αλλα θα το παλεψουμε οσο μπορουμε.paokovios1974 έγραψε:Το παιχνιδι με κομποτη ειναι ηδη χαμενο.Σιγα να μην προλαβει ο Λου να κανει την ομαδα να συνελθει.
Ειναι φανερο οτι παγωνουν ολες οι μεταγραφες.
Επαναξιολογηση του ροστερ και κυριως , κατεβασμα της αναρτησης Σαββιδη τζουνιορ, αληθεια αυτο με το 5 το κατεβασε?
Αν το κατεβασε εκτιμω οτι ειναι προαγγελος της αποχωρησης της οικογενειας απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.
Το πιο πιθανο ειναι να παραμεινουν σαν χορηγοι, ισα ισα για να βγαινει η χρονια.
Φοβαμαι πως τα χειροτερα ακομα δεν τα εχουμε δει.
Τα μεγαλα συμβολαια θα μας απειλησουν με προσφυγες αν δεν μεινουν ελευθεροι , κατι που τελικα θα γινει για να μην εχουμε και θεματα με την ουεφα.
Μακαρι να μην ξαναζησουμε στιγμες του παρελθοντος αλλα μοιαζει πιθανο πλεον παικτες μας να τους δουμε κατα τον γεναρη με πρασινοκοκκινοκιτρινες φανελες.Μακαρι να διαψευστω αλλα πολυ το φοβαμαι και αυτο.
Τελος παντων, υπομονη παιδια εχουμε περασει και απο χειροτερες καταστασεις και καταφεραμε να μην εξαφανιστουμε.Γι αυτο τουλαχιστον ειμαι αισιοδοξος.Κατι θα γινει, εχει ο θεος και για μας,καποιος θα βρεθει δεν μπορει, γωνια μαγαζι ειμαστε αλλωστε.
Α και για να μην ξεχνιομαστε.Λευτερια στον ΠΑΟΚ.
Χρονια πολλα.