Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
Άσε τι πιστεύεις ο Κώστας ξέρει κάτι παραπάνω από μας..... Και μένα κάτι με θυμίζεις.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 15 Αύγ 2017, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Εχει τελειώσει το θέμα.
Ο Βιερίνια θα παίζει στον ΠΑΟΚ
Συμφωνημένο εδώ και ενα μήνα
Ολα γίνονται για να γλιτώσουν γύρω στο ένα εκατ
.απο τα δύο που ζήτησαν οι Γερμανοί

Κάποιοι εδώ μέσα τα εκατ. .τα έχουν για πέταμα φαίνεται...και κραζουν Ιβάν και Βιερίνια...
Λίγο υπομονή....

Υ.Γ. Η πιο μεγάλη μεταγραφικη επιτυχια του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει την ΕΠΟ ο Γραμμενος
Πεστα ρε τάγμα.... Πέφτει και το μπουρδελο κοντά είναι..... Άρε φιλοξενουμενε σε τι μπελάδες έβαλες του ΠΟΚιτες

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Stelios Bagios έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι, η αίσθησή μου είναι ότι υπάρχει αναμονή για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΟ.
πεμπτη σκορ προκρισης
παρασκευη πεφτει η χουντα
μεχρι την δευτερα 2 μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια και χρόνια πολλά!
Άβαταρ μέλους
punisher

Δημοσίευση από punisher »

eorptol1 έγραψε:
punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
Άσε τι πιστεύεις ο Κώστας ξέρει κάτι παραπάνω από μας..... Και μένα κάτι με θυμίζεις.....
δεν αμφισβητω τον κωστα,απλα φοβαμαι γιατι ο ζαμπρανο και ο βιερινια ειναι κινησεις εκατομμυριων και φοβαμαι πωληση του ζαμπρανο σε αλλη ομαδα στο παραπεντε των μεταγραφων και οχι να ερθει σε εμας δανεικος αυτο λεω φιλε μου,οσο για βιερινια φοβαμαι μην παει για γεναρη το θεμα
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πολύ καλή η επιστροφή του Αντελίνο αν πραγματοποιηθεί αλλά προηγούνται για μένα οι κινήσεις για τα 2 χαφ (6-8) και κεντρικός αμυντικός και πρέπει να κλείσουν άμεσα
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

eorptol1 έγραψε:
γιατι αλλιως θα ησουν γιαλαντζι παοκι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στόπερ και 6ρι θεωρώ ότι είναι οι πιο σημαντικές μεταγραφές της ομάδας για φέτος. Νομίζω μάλιστα ότι μεταξύ 6ριου κι 8ριου το μεγαλύτερο έλλειμμα το έχουμε στη θέση 6. Για την ακρίβεια στη θέση αυτή έχουμε μόνο τον οριακά επαρκή Canas, που αν τραυματιστεί θα έχουμε πρόβλημα.
Ουσιαστικά από την περυσινή ομάδα του β΄ γύρου που έκανε πραγματικά πορεία πρωταθλητισμού, στις θέσεις αυτές είχαμε τη μεγαλύτερη ανάγκη βελτίωσης. Αυτές θα είναι οι κρίσιμες μεταγραφές γιατί με δύο καλούς παίκτες στις θέσεις αυτές μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο.
Παρ' όλα αυτά οι φετινές μεταγραφές, μέχρι τώρα, αφορούν σε:
1. Δύο τερματοφύλακες (Rey, Πασχαλάκης)
3. Δύο εξτρέμ (Mak, Λημνιός)
5. Ένα αριστερό μπακ (Leveque).
Τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή ως πιο κοντινά να έρθουν στον ΠΑΟΚ (El Kaddouri, Vieirinha), πάλι δεν αφορούν στις θέσεις αυτές.
Τον Αντελίνο τον θεωρώ πολύ σημαντικό, όχι απλά επειδή είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή θα παίξει το ρόλο του επόμενου ηγέτη του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν είχαμε στη μετά Garcia εποχή, Τον περίμενα να έρθει φέτος, αλλά μετά τις 25 Αυγούστου.
Αυτόν που δεν ξέρω πού ακριβώς θα παίξει είναι ο Μαροκινός. Διαβάζω όμως ότι είναι καλός παίκτης, οπότε είναι ευπρόσδεκτος.
Το άγχος ωστόσο θα μου φύγει όταν ανακοινωθούν οι δύο παίκτες του άξονα.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Εχουμε ποιτοκο ροστερ κ με El-Kadouri-κεντρικό αμυντικό διαφορετικο style απ' αυτούς που έχουμε-6άρι επίσης style N'Doye&Vieirinha και Έναν αξιόλογο προπονητή που ήταν στις επιλογες του Μichel(ξέρει απ εξω κ ανακατωτα το συστημα του ΠΑΟΚ απο οταν ηταν στην Ξανθη" η ΟΜΑΔΑΡΑ μας παει για 8 του Europa League+Πρωτάθλημα.
ArChAnGeLonfire4

ilovegame27 έγραψε:Πολύ καλή η επιστροφή του Αντελίνο αν πραγματοποιηθεί αλλά προηγούνται για μένα οι κινήσεις για τα 2 χαφ (6-8) και κεντρικός αμυντικός και πρέπει να κλείσουν άμεσα
Συμφωνώ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πφφφ...Με άγχωσες κι εμένα ανήμερα της Παναγιάς, με ένα μήνα ήδη καθυστέρηση σε όσα είχε δηλώσει ο Μίχελ...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

συμφωνω σε ολα με Αποστολη
χωρις στοπερ και ειδικα χωρις αμυντικο χαφ δε πας πουθενα
και Βιερινια με Καντουρι να φερεις
θα σε γλεντανε στον αξονα, και δε θα ξερεις πως να τα βγαλεις περα
θα φτανει το καθε χωριο για πλακα εξω απο την περιοχη παλι
ArChAnGeLonfire4

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στόπερ και 6ρι θεωρώ ότι είναι οι πιο σημαντικές μεταγραφές της ομάδας για φέτος. Νομίζω μάλιστα ότι μεταξύ 6ριου κι 8ριου το μεγαλύτερο έλλειμμα το έχουμε στη θέση 6. Για την ακρίβεια στη θέση αυτή έχουμε μόνο τον οριακά επαρκή Canas, που αν τραυματιστεί θα έχουμε πρόβλημα.
Ουσιαστικά από την περυσινή ομάδα του β΄ γύρου που έκανε πραγματικά πορεία πρωταθλητισμού, στις θέσεις αυτές είχαμε τη μεγαλύτερη ανάγκη βελτίωσης. Αυτές θα είναι οι κρίσιμες μεταγραφές γιατί με δύο καλούς παίκτες στις θέσεις αυτές μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο.
Παρ' όλα αυτά οι φετινές μεταγραφές, μέχρι τώρα, αφορούν σε:
1. Δύο τερματοφύλακες (Rey, Πασχαλάκης)
3. Δύο εξτρέμ (Mak, Λημνιός)
5. Ένα αριστερό μπακ (Leveque).
Τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή ως πιο κοντινά να έρθουν στον ΠΑΟΚ (El Kaddouri, Vieirinha), πάλι δεν αφορούν στις θέσεις αυτές.
Τον Αντελίνο τον θεωρώ πολύ σημαντικό, όχι απλά επειδή είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή θα παίξει το ρόλο του επόμενου ηγέτη του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν είχαμε στη μετά Garcia εποχή, Τον περίμενα να έρθει φέτος, αλλά μετά τις 25 Αυγούστου.
Αυτόν που δεν ξέρω πού ακριβώς θα παίξει είναι ο Μαροκινός. Διαβάζω όμως ότι είναι καλός παίκτης, οπότε είναι ευπρόσδεκτος.
Το άγχος ωστόσο θα μου φύγει όταν ανακοινωθούν οι δύο παίκτες του άξονα.
:pano:
Οσο αφορα ο Vieirinha ενοειται θα μόνο που σε έμας έπαιζε "την μπάλα" και αγωνίστηκε τοσα χρόνια στην Wolsburgh που έπαιζε αντίπαλο με την Bayern-Dortmund φτάνει!

Ο El-Kadouri δεν είναι μόνο που διαβάζεις "οτι ειναι καλος παιχτης" απ ομάδες που αγωνίστηκε και επαιξε κ ειναι σε καλη ηλικια 27 ανεβάζουν επίπεδο την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Αυτόν τον Ρίτσαρντ πρέπει να τον πάρουμε τον Γενάρη!
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Hermann έγραψε:Αυτόν τον Ρίτσαρντ πρέπει να τον πάρουμε τον Γενάρη!
Και τώρα εάν γινόταν πήγαινα και τον έφερνα εγώ από το Αζερμπαϊτζάν....!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”