Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ο Βιερηνια έρχεται κλείνει είναι κοντά κ.τ.λ.Εχει κούρασει το θεμα.Βιερηνια άμα εισαι μάγκας λύσε το συμβόλαιό σου με τους Γερμανους και έλα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Άρα το πολύ σε 10 μέρες ωραία πράγματα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι παιχταρας είναι αυτός ο Ρίτσαρντ Αλμειδα της Καραμπάχ.
Λουκούμι θα ήταν για εμάς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Ωχ δεν θα επιβεβαιωθω δηλαδη?
Θα τις κραξω αγρια τις πηγες μου.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

skalon έγραψε:Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!

Προσωπική μου άποψη....
στο μυαλο μου εισαι
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

obanebane έγραψε:Τι παιχταρας είναι αυτός ο Ρίτσαρντ Αλμειδα της Καραμπάχ.
Λουκούμι θα ήταν για εμάς.
Τον έχω ποσταρει ουκ ολίγες φορές λόγω simba νομίζω..... Γκαρσιοειδες από τα λίγα....απλά ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paokovios1974 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Ωχ δεν θα επιβεβαιωθω δηλαδη?
Θα τις κραξω αγρια τις πηγες μου.
:shock: :shock:

Κράζεις? :? :roll:

Θ Α Υ Μ Α Ζ Ε Ι Σ ... :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Κοίτα μόνο μην τυχόν στερέψουν οι πηγές και μετά μας κοπιάσει καμιά λειψυδρία... :lol: :lol: :lol: :lol:
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

Petros1988 έγραψε:Ο Βιερηνια έρχεται κλείνει είναι κοντά κ.τ.λ.Εχει κούρασει το θεμα.Βιερηνια άμα εισαι μάγκας λύσε το συμβόλαιό σου με τους Γερμανους και έλα.
φιλε μου τι θα πει σπασε το συμβολαιο τι ειναι οι ομαδες καφενεια? αντε δεν γουσταρεις φυγε οποτε θελεις?ο παικτης εχει συμβολαιο και η ομαδα του ασχετο αν δεν τον θελει κοιταει πως θα βγαλει καποια χρηματα το ιδιο και εμεις πως θα μειωσουμε την αγορα ο παικτης μπορει να πιεσει αλλα εξαρταται απο τον ιδιο ποσο θελει να το τραβηξει ,δηλαδη οταν ο λουκας το επαιζε τρελιτσα μας αρεσε?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ωχ ωχ στερευουν οι πηγες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

skalon έγραψε:Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!

Προσωπική μου άποψη....

Έχουν γνώση οι φύλακες..

Πρόσεχε μερικοί βαρέθηκαν τη μίρλα και απαντάνε με το ίδιο και παραπάνω..τρολ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Νομίζω πως η ζαριά του γαύρου με το CL δεν είναι άνευ στην παρούσα στιγμή ενδιαφέροντος. Τι είναι προτιμητέο; + 35 μιλιόνια οι απόγονοι ή να μοιραστούμε το market pool του ΕL; Δεδομένου ότι στους ομίλους μπαίνεις μόνο από το μονομάτι του πρωταθλητή, θα πρέπει να είσαι βέβαιος για την ωριμότητα των συνθηκών να χτυπήσεις πρωτάθλημα. Θα το κάνεις με αντίπαλο με γεμάτο πορτοφόλι και με ποιά EΠΟ; Επομένως εξακολοθώ να πιστεύω ότι η ολοκλήρωση της όποιας προεργασίας θα εξαρτηθεί από τις άμεσες εξελίξεις στα συγκεκριμένα θέματα. Δεν είναι ο Μπρίκιτς, ο Ουάρντα και η αποζημίωση Στανό το μεγάλο ζήτημα
Άβαταρ μέλους
punisher

Δημοσίευση από punisher »

εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εχει τελειώσει το θέμα.
Ο Βιερίνια θα παίζει στον ΠΑΟΚ
Συμφωνημένο εδώ και ενα μήνα
Ολα γίνονται για να γλιτώσουν γύρω στο ένα εκατ
.απο τα δύο που ζήτησαν οι Γερμανοί

Κάποιοι εδώ μέσα τα εκατ. .τα έχουν για πέταμα φαίνεται...και κραζουν Ιβάν και Βιερίνια...
Λίγο υπομονή....

Υ.Γ. Η πιο μεγάλη μεταγραφικη επιτυχια του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει την ΕΠΟ ο Γραμμενος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ξερω απο καπου;;;
Τι μου θυμιζεις να δεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”