Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ο Βιερηνια έρχεται κλείνει είναι κοντά κ.τ.λ.Εχει κούρασει το θεμα.Βιερηνια άμα εισαι μάγκας λύσε το συμβόλαιό σου με τους Γερμανους και έλα.
- Kostas_Peraia4
Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Άρα το πολύ σε 10 μέρες ωραία πράγματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι παιχταρας είναι αυτός ο Ρίτσαρντ Αλμειδα της Καραμπάχ.
Λουκούμι θα ήταν για εμάς.
- paokovios1974
Ωχ δεν θα επιβεβαιωθω δηλαδη?Kostas_Peraia4 έγραψε:Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Θα τις κραξω αγρια τις πηγες μου.
στο μυαλο μου εισαιskalon έγραψε:Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!
Προσωπική μου άποψη....
- PaokPatraG4
Τον έχω ποσταρει ουκ ολίγες φορές λόγω simba νομίζω..... Γκαρσιοειδες από τα λίγα....απλά ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.....obanebane έγραψε:Τι παιχταρας είναι αυτός ο Ρίτσαρντ Αλμειδα της Καραμπάχ.
paokovios1974 έγραψε:Ωχ δεν θα επιβεβαιωθω δηλαδη?Kostas_Peraia4 έγραψε:Επιμένω πάντως όπως έγραψα και σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες πως οι Ελ Καντουρί,Ζαμπράνο και Βιειρίνια αργά ή γρήγορα θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ
Θα τις κραξω αγρια τις πηγες μου.

Κράζεις?

Θ Α Υ Μ Α Ζ Ε Ι Σ ...

Υ.Γ. Κοίτα μόνο μην τυχόν στερέψουν οι πηγές και μετά μας κοπιάσει καμιά λειψυδρία...

φιλε μου τι θα πει σπασε το συμβολαιο τι ειναι οι ομαδες καφενεια? αντε δεν γουσταρεις φυγε οποτε θελεις?ο παικτης εχει συμβολαιο και η ομαδα του ασχετο αν δεν τον θελει κοιταει πως θα βγαλει καποια χρηματα το ιδιο και εμεις πως θα μειωσουμε την αγορα ο παικτης μπορει να πιεσει αλλα εξαρταται απο τον ιδιο ποσο θελει να το τραβηξει ,δηλαδη οταν ο λουκας το επαιζε τρελιτσα μας αρεσε?Petros1988 έγραψε:Ο Βιερηνια έρχεται κλείνει είναι κοντά κ.τ.λ.Εχει κούρασει το θεμα.Βιερηνια άμα εισαι μάγκας λύσε το συμβόλαιό σου με τους Γερμανους και έλα.
- paokovios1974
skalon έγραψε:Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!
Προσωπική μου άποψη....
Έχουν γνώση οι φύλακες..
Πρόσεχε μερικοί βαρέθηκαν τη μίρλα και απαντάνε με το ίδιο και παραπάνω..τρολ
Νομίζω πως η ζαριά του γαύρου με το CL δεν είναι άνευ στην παρούσα στιγμή ενδιαφέροντος. Τι είναι προτιμητέο; + 35 μιλιόνια οι απόγονοι ή να μοιραστούμε το market pool του ΕL; Δεδομένου ότι στους ομίλους μπαίνεις μόνο από το μονομάτι του πρωταθλητή, θα πρέπει να είσαι βέβαιος για την ωριμότητα των συνθηκών να χτυπήσεις πρωτάθλημα. Θα το κάνεις με αντίπαλο με γεμάτο πορτοφόλι και με ποιά EΠΟ; Επομένως εξακολοθώ να πιστεύω ότι η ολοκλήρωση της όποιας προεργασίας θα εξαρτηθεί από τις άμεσες εξελίξεις στα συγκεκριμένα θέματα. Δεν είναι ο Μπρίκιτς, ο Ουάρντα και η αποζημίωση Στανό το μεγάλο ζήτημα
εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
-
Εχει τελειώσει το θέμα.
Ο Βιερίνια θα παίζει στον ΠΑΟΚ
Συμφωνημένο εδώ και ενα μήνα
Ολα γίνονται για να γλιτώσουν γύρω στο ένα εκατ
.απο τα δύο που ζήτησαν οι Γερμανοί
Κάποιοι εδώ μέσα τα εκατ. .τα έχουν για πέταμα φαίνεται...και κραζουν Ιβάν και Βιερίνια...
Λίγο υπομονή....
Υ.Γ. Η πιο μεγάλη μεταγραφικη επιτυχια του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει την ΕΠΟ ο Γραμμενος
Ο Βιερίνια θα παίζει στον ΠΑΟΚ
Συμφωνημένο εδώ και ενα μήνα
Ολα γίνονται για να γλιτώσουν γύρω στο ένα εκατ
.απο τα δύο που ζήτησαν οι Γερμανοί
Κάποιοι εδώ μέσα τα εκατ. .τα έχουν για πέταμα φαίνεται...και κραζουν Ιβάν και Βιερίνια...
Λίγο υπομονή....
Υ.Γ. Η πιο μεγάλη μεταγραφικη επιτυχια του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει την ΕΠΟ ο Γραμμενος
- sourmenetes
- Moderator
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι σε ξερω απο καπου;;;punisher έγραψε:εγω παλι γιατι πιστευω οτι μονο ο ελ καντουρι θα κλεισει και κανενα τιαμοειδες στο παραπαντε των μεταγραφων?
Τι μου θυμιζεις να δεις...