Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω sick,δεν ειναι ωρα ομως για γκρινια,εχουν προαναγγελθει ηδη οι οποιες μεταγραφες,οι κινησεις του Σαββιδη δειχνουν οτι φετος το πιστευει και θα κανει οτι περναει απο το χερι του,μπορει να κανει χιλιες δυο μαλακιες αλλα χαζος δεν ειναι,
Θεωρω επισης οτι πηραμε καλο προπονητη (το γιατι δεν τον πηραμε απο την αρχη,εχει να κανει με τις μαλακιες που γραφω πιο πανω) γνωριζει την ομαδα και το πρωταθλημα της χωρας,φαινεται οτι ξερει να παιζει με το μυαλο τον ποδοσφαιριστων,η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικο πραγμα στο ποδοσφαιρο.
Οσο για τις μεταγραφες,ειναι δεδομενο οτι οι στοχοι ειναι υψηλου επιπεδου για το πρωταθλημα μας και γιαυτο υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες,στο τελος πιστευω οτι θα ερθουν,οι δηλωσεις τους μονο τυχαιες δεν ειναι,ψημενοι ειναι,απαιτουνται ομως καποια εκατομυρια,και αυτο οπως και να το κανουμε αυξανει τον χρονο των διαπραγματευσεων.
Άβαταρ μέλους
punisher

Δημοσίευση από punisher »

E?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

gk.box16 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Είναι σαν την πρόβλεψη του καιρού.... Η θα βρέξει η θα χιονίσει η καλό καιρό θα κάνει :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετσι λειτουργει η ΠΑΕ φιλε μου
Συνοψιζοντας.
Αν δεν ερθουν αυτοι... παμε για αλλους.
Και αν δεν ερθουν οι αλλοι δεν παμε για κανενα.
Πληρης επιβεβαιωση και του δικου μου ρεπορταζ.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Από που και ως που το παιχνίδι με το λεβαδιακό είναι χαμένο?

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ???

Εδώ ομάδες αλλάξουν προπονητές στη μέση της χρονιάς (Κυριακή - Τετάρτη αγώνα και αλλάζουν Δευτέρα με Τρίτη), και από τσίρκα γίνονται υπερομάδες σε ΜΙΑ ημέρα (κυριολεκτικά).

Και εμείς που έχουμε το καλύτερο υλικό στο Ελλάδα έχουμε χάσει ήδη από το λεβαδοχωριό?????

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Η ηττα απο τον κομποτη ειναι το λιγοτερο χειροτερο απο τις συμφορες που διαφαινονται.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!

Προσωπική μου άποψη....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paokovios1974 έγραψε:
gk.box16 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Είναι σαν την πρόβλεψη του καιρού.... Η θα βρέξει η θα χιονίσει η καλό καιρό θα κάνει :) :)

Ετσι λειτουργει η ΠΑΕ φιλε μου
Συνοψιζοντας.
Αν δεν ερθουν αυτοι... παμε για αλλους.
Και αν δεν ερθουν οι αλλοι δεν παμε για κανενα.
Πληρης επιβεβαιωση και του δικου μου ρεπορταζ.
Θα πέσεις μέσα Ρε μπαγάσα

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Συμφωνω sick,δεν ειναι ωρα ομως για γκρινια,εχουν προαναγγελθει ηδη οι οποιες μεταγραφες,οι κινησεις του Σαββιδη δειχνουν οτι φετος το πιστευει και θα κανει οτι περναει απο το χερι του,μπορει να κανει χιλιες δυο μαλακιες αλλα χαζος δεν ειναι,
Θεωρω επισης οτι πηραμε καλο προπονητη (το γιατι δεν τον πηραμε απο την αρχη,εχει να κανει με τις μαλακιες που γραφω πιο πανω) γνωριζει την ομαδα και το πρωταθλημα της χωρας,φαινεται οτι ξερει να παιζει με το μυαλο τον ποδοσφαιριστων,η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικο πραγμα στο ποδοσφαιρο.
Οσο για τις μεταγραφες,ειναι δεδομενο οτι οι στοχοι ειναι υψηλου επιπεδου για το πρωταθλημα μας και γιαυτο υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες,στο τελος πιστευω οτι θα ερθουν,οι δηλωσεις τους μονο τυχαιες δεν ειναι,ψημενοι ειναι,απαιτουνται ομως καποια εκατομυρια,και αυτο οπως και να το κανουμε αυξανει τον χρονο των διαπραγματευσεων.
Καμία γκρίνια.
Απλά λέω ότι έχουμε αργήσει πάρα πολύ.
Τώρα έπρεπε η ομάδα να τρώει σίδερα, να ήμαστε όλοι επί ποδός πολέμου.
Και φυσικά έτοιμοι από άποψη παιχτών.

Εσένα σε φαίνεται ότι ο σύλλογος είναι σε mode πρωταθλήματος;
Και τι, ο ίδιος ο Ιβάν είπε ότι θα πεθάνουμε για το πρωτάθλημα.
Στο βγάζει η ομάδα αυτό;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

skalon έγραψε:Είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν από εσάς, γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (έχω στείλει και προσωπικό μηνυμα παλαιότερα στους διαχειριστές), αλλά νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Έχω την άποψη ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και να σπείρουν "πανικό" στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και αυτοί φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Παοκτσήδες!

Προσωπική μου άποψη....
Να είσαι σίγουρος ότι με τον paokovio συμφωνείτε απόλυτα όπως και εγώ.... Απλά Τρολαρει τώρα

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Αμαν βρε Εορδαικαρα μου.
Μην πουμε καμια κουβεντα αμεσως να διευκρινισεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

paokovios1974 έγραψε:Το παιχνιδι με κομποτη ειναι ηδη χαμενο.Σιγα να μην προλαβει ο Λου να κανει την ομαδα να συνελθει.
Ειναι φανερο οτι παγωνουν ολες οι μεταγραφες.
Επαναξιολογηση του ροστερ και κυριως , κατεβασμα της αναρτησης Σαββιδη τζουνιορ, αληθεια αυτο με το 5 το κατεβασε?
Αν το κατεβασε εκτιμω οτι ειναι προαγγελος της αποχωρησης της οικογενειας απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.
Το πιο πιθανο ειναι να παραμεινουν σαν χορηγοι, ισα ισα για να βγαινει η χρονια.
Φοβαμαι πως τα χειροτερα ακομα δεν τα εχουμε δει.
Τα μεγαλα συμβολαια θα μας απειλησουν με προσφυγες αν δεν μεινουν ελευθεροι , κατι που τελικα θα γινει για να μην εχουμε και θεματα με την ουεφα.
Μακαρι να μην ξαναζησουμε στιγμες του παρελθοντος αλλα μοιαζει πιθανο πλεον παικτες μας να τους δουμε κατα τον γεναρη με πρασινοκοκκινοκιτρινες φανελες.Μακαρι να διαψευστω αλλα πολυ το φοβαμαι και αυτο.
Τελος παντων, υπομονη παιδια εχουμε περασει και απο χειροτερες καταστασεις και καταφεραμε να μην εξαφανιστουμε.Γι αυτο τουλαχιστον ειμαι αισιοδοξος.Κατι θα γινει, εχει ο θεος και για μας,καποιος θα βρεθει δεν μπορει, γωνια μαγαζι ειμαστε αλλωστε.

Α και για να μην ξεχνιομαστε.Λευτερια στον ΠΑΟΚ.
Χρονια πολλα.
βρε αδερφε, καταθλιψη με επιασε.....
μετα θα παρακαλαμε τον Αγγελο ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Τρί 15 Αύγ 2017, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω πώς η καθυστέρηση με τον Καντουρί έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου (δανεισμός, αγορά, ρήτρες κλπ). Ο παίκτης έχει κλείσει. Τώρα εάν η αγορά του επίσης σχετίζεται με πώληση Τσίμιροτ, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει.

Αυτό που ανησυχεί είναι ότι έχουμε Μπρκιτς και τον Αιγύπτιο που είναι εκτός πλάνων και ίσως καταλήξουμε να κάθονται και να τους πληρώνουμε. Φαντάζομαι κανένα μύριο μαζί με εφορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τρί 15 Αύγ 2017, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Και ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης λέει ότι ο αντρε πάει ΠΑΟΚ.... Αντε Ρε τσακαλε έλα και θα έχουμε ωραίο χειμώνα και τίτλο τον Μάιο....
Όσοι δεν ακολουθήσουν την ομάδα ραντεβού στον λευκό πύργο τον Μάιο :) :)
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Οσο για Κομπότηδες και Σουηδούς, το ρόστερ μας είναι υπεραρκετό. Πιστεύω θα κάνουμε περίπατο και με τον Λουτσέσκου, τολμώ να προβλέψω ότι θα περάσουμε με clean sheet.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

eorptol1 έγραψε:Και ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης λέει ότι ο αντρε πάει ΠΑΟΚ.... Αντε Ρε τσακαλε έλα και θα έχουμε ωραίο χειμώνα και τίτλο τον Μάιο....
Όσοι δεν ακολουθήσουν την ομάδα ραντεβού στον λευκό πύργο τον Μάιο :) :)
Η επιστροφη Βιερινια δεν εχει μονο αγωνιστικη σημασια,αλλα ουσιαστικα επιστρεφει μια ηγετικη φυσιογνωμια απο την ομαδα των προσωπικοτητων του 2010 που αγαπησε πολυ ο κοσμος. Και γενικα ο ΠΑΟΚ την μετεπειτα εποχη πασχει απο ηγετικες φυσιογνωμιες. Θα ναι τεραστια και αγωνιστικη αλλα και ψυχολογικη ωθηση να επιστρεψει ο Βιερινια το φετινο καλοκαιρι,ιδιως αν λεμε πως πηγαινουμε για πρωταθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”