Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Πιστεύω οτι μεχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει έρθει ο ελ καντουρι,ο ζαμπρανο θα πουληθει σε ομάδα που θα πληρώσει όχι σε εμας,ο βιερινια θα πάει στουτγκαρδη η νις και ο τορες δεν θα έρθει σ εμας
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει 6αρι από Μάρτιο και την Κυριακή παίζει στη Λειβαδιά
Τον Μάρτιο που τον έψαχνε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ABALAEA2
4εκ + 4 εκ, πόθεν?? Τα παραφούσκωσες.
Από τα τηλεοπτικά με κάποιoν τρόπο θα έχουμε τουλάχιστον τα ίδια έσοδα(Ε ή kosmote)
Επίσης από τα κεκλεισμένων με τα λιμά αποκλείεται το κόστος να φτάσει τα 4 εκ.
Από τα τηλεοπτικά με κάποιoν τρόπο θα έχουμε τουλάχιστον τα ίδια έσοδα(Ε ή kosmote)
-
Επίσης έψαχνε τέρμα εσπευσμένα και βρήκε ένα μήνα πριν. Και? Η λογική λέει ότι καλύπτεις πρώτα βασικές ανάγκες και μετά ανάλογα με Ευρώπη πωλήσεις κτλ αποφασίζεις για βάθος πάγκου ή για κάποια ιδιαίτερη περίπτωση. Ούτε πιστεύουν οι οπαδοί αυτό και ιστορίες για αρκούδες. Άρα είτε δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητες τους το εξαρι είτε είναι δύσκολη περίπτωση και πιστεύουν ότι για τα προκριματικά αρκούν όσοι έχουμε.
Αδερφέ μόνο από τις απείρως μειωμένες τιμές των διαρκείας προσεγγίζεις μεγάλο νούμερο... Βάλε και από τα απλά εισιτήρια, από τις διαφημίσεις κλπ, μπορεί στο τέλος να είναι και μικρό το νούμερο που προσεγγιστικά έγραψα...KOSTAS54 έγραψε:ABALAEA2
Για τα τηλεοπτικά, τα μισά από τα 4 να τους προσέφερε αύριο κάποιος θα υπέγραφαν και με τα 2 χέρια με τέτοιο αδιέξοδο που υπάρχει...
Ρε παιδια προφανως το καλυτερο θα ηταν ολοι οι παικτες που θελουμε να ηταν εδω αρχες Ιουνιο, αλλα μην ειμαστε ισοπεδωτικοι.
Ξαφνικα δεν μας κανουν καθολου οι περσινοι παικτες;
Να μου πειτε οτι περσι ηταν μια αθλια χρονια με αυτους τους παικτες, να το δεχτω. Αλλα δεν γινεται ξαφνικα να ειναι αχρηστος ο Κανιας, ο Σακχοφ, ο Τσιμιροτ, ο Μπισεσβαρ, ο Κρεσπο και ο Βαρελα.
Εχουμε πολυ καλο υλικο, κι αν βλεπαμε λιγο καλυτερη μπαλα στα εως τωρα φιλικα και στα 2 πρωτα επισημα δεν θα υπηρχε αυτη η γκρινια πιστευω. Μπερδευτηκε λιγο ομαδα με την λαθος (;) επιλογη προπονητη που ειχε αλλες αντιληψεις και αλλα πιστευω που οπως φανηκε δεν μπορουσε να τα καλυψει το ροστερ.
Παμε λιγο αισιοδοξα. Εχουμε για μενα το καλυτερο υλικο στην Ελλαδα. Πρεπει να βρουμε χημεια και μαζι με 2-3 ποιοτικους ποδοσφαιριστες που θα ερθουν, ολα καλα θα πανε.
Να μου πειτε οτι περσι ηταν μια αθλια χρονια με αυτους τους παικτες, να το δεχτω. Αλλα δεν γινεται ξαφνικα να ειναι αχρηστος ο Κανιας, ο Σακχοφ, ο Τσιμιροτ, ο Μπισεσβαρ, ο Κρεσπο και ο Βαρελα.
Εχουμε πολυ καλο υλικο, κι αν βλεπαμε λιγο καλυτερη μπαλα στα εως τωρα φιλικα και στα 2 πρωτα επισημα δεν θα υπηρχε αυτη η γκρινια πιστευω. Μπερδευτηκε λιγο ομαδα με την λαθος (;) επιλογη προπονητη που ειχε αλλες αντιληψεις και αλλα πιστευω που οπως φανηκε δεν μπορουσε να τα καλυψει το ροστερ.
Παμε λιγο αισιοδοξα. Εχουμε για μενα το καλυτερο υλικο στην Ελλαδα. Πρεπει να βρουμε χημεια και μαζι με 2-3 ποιοτικους ποδοσφαιριστες που θα ερθουν, ολα καλα θα πανε.
-
Χρόνια πολλά σε όλους!
Οι μεταγραφές , ιδίως όταν αφορούν παίκτες βεληνεκούς αυτών που χτυπάμε, απαιτούν πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις.
Έχουμε και λέμε:
1. O El Kaddouri φέρεται συμφωνημένος τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης τον θεώρησε εμμέσως πλην σαφών τελειωμένη μεταγραφή.
2. Ο Βιειρίνια θέλει ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θέλει Βιειρίνια και όλη η καθυστέρηση οφείλεται σε προσπάθεια μείωσης των χρημάτων που θα χρειαστούν. Η απόφαση είναι ειλημμένη , το θέμα είναι να γλιτώσουμε όσα περισσότερα γίνεται αν είναι εφικτό.
3. Ζαμπράνο συμφωνημένος , περιμένουμε την ομάδα να κατέβει στις απαιτήσεις της για αγορά, αλλιώς δανεισμό. Ο δεύτερος που φωτογράφησε ο Γιώργος Σαββίδης.
4. Συμφωνία με Αλαβές για Torres, περιμένουμε την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Δανεικός.
Αυτά λίγο εν πολλοίς ακούμε , διαβάζουμε, και πιθανότατα ισχύουν όσον αφορά το ρεπορτάζ της ομάδας μας. Με βάση λοιπόν τα δεδομένα θα περίμενα απλά υπομονή και συγρατημένο ενθουσιασμό από τους περισσότερους εδώ μέσα. Εγώ τουλάχιστον είμαι αισιόδοξος και περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις στα πολύ κοντά.
Οι μεταγραφές , ιδίως όταν αφορούν παίκτες βεληνεκούς αυτών που χτυπάμε, απαιτούν πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις.
Έχουμε και λέμε:
1. O El Kaddouri φέρεται συμφωνημένος τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης τον θεώρησε εμμέσως πλην σαφών τελειωμένη μεταγραφή.
2. Ο Βιειρίνια θέλει ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θέλει Βιειρίνια και όλη η καθυστέρηση οφείλεται σε προσπάθεια μείωσης των χρημάτων που θα χρειαστούν. Η απόφαση είναι ειλημμένη , το θέμα είναι να γλιτώσουμε όσα περισσότερα γίνεται αν είναι εφικτό.
3. Ζαμπράνο συμφωνημένος , περιμένουμε την ομάδα να κατέβει στις απαιτήσεις της για αγορά, αλλιώς δανεισμό. Ο δεύτερος που φωτογράφησε ο Γιώργος Σαββίδης.
4. Συμφωνία με Αλαβές για Torres, περιμένουμε την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Δανεικός.
Αυτά λίγο εν πολλοίς ακούμε , διαβάζουμε, και πιθανότατα ισχύουν όσον αφορά το ρεπορτάζ της ομάδας μας. Με βάση λοιπόν τα δεδομένα θα περίμενα απλά υπομονή και συγρατημένο ενθουσιασμό από τους περισσότερους εδώ μέσα. Εγώ τουλάχιστον είμαι αισιόδοξος και περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις στα πολύ κοντά.
ΑυτοDimitrisS έγραψε:Ρε παιδια προφανως το καλυτερο θα ηταν ολοι οι παικτες που θελουμε να ηταν εδω αρχες Ιουνιο, αλλα μην ειμαστε ισοπεδωτικοι.
Ειναι φανερο , εδω και καιρο ,
οτι η διοικηση περιμενει
το αυτονοητο. Να περασει η ομαδα
στους ομιλους για να υπατχουν και καποια εσοδα.
Αν δεν περασεις την εστεργουντ
τι περιμενει α να ριξει η διοικηση;
οτι η διοικηση περιμενει
το αυτονοητο. Να περασει η ομαδα
στους ομιλους για να υπατχουν και καποια εσοδα.
Αν δεν περασεις την εστεργουντ
τι περιμενει α να ριξει η διοικηση;
Δανεισμό λόγω εφορίας κσι αγορά 1200000 του χρόνου τόση θα είναι η ρήτρα έτσι άκουσα
[youtube]A32KIHm6Q3g[/youtube]
Ενας τετοιος δεν υπαρχει γαμω το φελεκι μου;
Ενας τετοιος δεν υπαρχει γαμω το φελεκι μου;
- aspromaura ioannina
Συμφωνω κι εγω σε μεγαλο βαθμο.eorptol1 έγραψε:ΑυτοDimitrisS έγραψε:Ρε παιδια προφανως το καλυτερο θα ηταν ολοι οι παικτες που θελουμε να ηταν εδω αρχες Ιουνιο, αλλα μην ειμαστε ισοπεδωτικοι.
Αν γυρισουμε στις αρχες Ιουνιου θα δουμε οτι ολοι μας λιγο πολυ συμφωνουσαμε οτι το υπαρχον ροστερ ειναι πολυ καλο και το μονο που χρειαζεται η ομαδα ειναι η προσθηκη "3-4 παικταραδων".
Μαλιστα αυτο ηταν και ειναι το μεγαλο μας πλεονεκτημα απεναντι στους υπολοιπους διεκδικητες του πρωταθληματος οι οποιοι αναγκαστηκαν να κανουν παρα πολλες μεταγραφες.
Λογω δυσαρεσκειας για το θεμα του προπονητη και της καθυστερησης στο επιπεδο των μεταγραφων εχουμε φτασει σε σημειο να αμφιβαλλουμε αν η περυσινη ομαδα(συν Μακ,Ρει), που κατεκτησε το κυπελλο και επαιξε πολυ καλη μπαλα κατα διαστηματα, θα καταφερει να περασει την Εστερουντ και να νικησει τον εκαστοτε πλατανια.
Αυτο δεν σημαινει βεβαια πως η δυσαρεσκεια για τις μεταγραφες ειναι αδικαιολογητη. Σημαινει ομως οτι θα πρεπει να διαχωρισουμε τα πραγματα στο μυαλο μας και να μη τα συγχεουμε ολα μαζι με αποτελεσμα την καταστροφολογια. Ακομη και αν συνδεονται στενα μεταξυ του ειναι αλλο πραγμα η ποιοτητα του υπαρχοντος ροστερ και αλλο η εξελιξη του μεταγραφικου σχεδιασμου.Αποψεις του τυπου "αν δεν ερθει συντομα 8αρι θα καταστραφει ολη η χρονια" δεν στεκουν και δεν βοηθανε.
Μια μικρη σουμα για οσα συμβαινουν (δεκτες διορθωσεις):
- Ανεβοκατεβαινουν αναρτησεις για κλεισμενα 7αρια, 5αρια και ολοι μπαινουμε στο τρυπακι να βρουμε τι και πως.
- Φαινεται να συμφωνησε ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ και να γινεται διαπραγματευση με την Ομαδα του που απαιτει ρευστο.
- Ο Ελ Καντουρι θεωρειται παικτης του ΠΑΟΚ.
- Η Αλαβες δινει τον ΤΟΡΡΕΣ αλλα δσν υπαρχει συμφωνια με τον παικτη.
- Πολυ κοντα ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ περιμενοντας να ριξει τις απαιτησεις της η ομαδα του.
- Μενουν οι ΚΛΑΟΥΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (θολο ακομη του Λημνιου).
- Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ προσπαθει να ετοιμασει το ροστερ για τα 3 πρωτα ματς.
- Σημερα (15αυγουστος) δεν κουνιεται φυλλο.
- Μεθαυριο παιζουμε με το χωριο απο την Σουηδια που θα κρινει και την πορεια μας στη Ευρωπη φετος.
Ελπιζω τελος Αυγουστου να εχουμε παρει τα 3 ματς και να ολοκληρωθουν οι φημολογουμενες μεταγραφες ωστε να ειμαστε ετοιμοι για τους στοχους της νεας χρονιας.
- Ανεβοκατεβαινουν αναρτησεις για κλεισμενα 7αρια, 5αρια και ολοι μπαινουμε στο τρυπακι να βρουμε τι και πως.
- Φαινεται να συμφωνησε ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ και να γινεται διαπραγματευση με την Ομαδα του που απαιτει ρευστο.
- Ο Ελ Καντουρι θεωρειται παικτης του ΠΑΟΚ.
- Η Αλαβες δινει τον ΤΟΡΡΕΣ αλλα δσν υπαρχει συμφωνια με τον παικτη.
- Πολυ κοντα ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ περιμενοντας να ριξει τις απαιτησεις της η ομαδα του.
- Μενουν οι ΚΛΑΟΥΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (θολο ακομη του Λημνιου).
- Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ προσπαθει να ετοιμασει το ροστερ για τα 3 πρωτα ματς.
- Σημερα (15αυγουστος) δεν κουνιεται φυλλο.
- Μεθαυριο παιζουμε με το χωριο απο την Σουηδια που θα κρινει και την πορεια μας στη Ευρωπη φετος.
Ελπιζω τελος Αυγουστου να εχουμε παρει τα 3 ματς και να ολοκληρωθουν οι φημολογουμενες μεταγραφες ωστε να ειμαστε ετοιμοι για τους στοχους της νεας χρονιας.