Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

seaman έγραψε:Μάλλον μας κάνει τελικά και ο Κωνσταντινίδης, ο Κλάους ματαγύρισε. τον Πούγκουρα τον ζητάνε όλοι και επομένως κάτι ξέρουν και πρέπει να μείνει και ο Μαροκινός είναι συμφωνημένος, αλλά (σύμφωνα με το in) περιμένουμε τον Σαββίδη να επαναεπιβεβαιώσει την Τετάρτη ότι συμφωνεί, μη γίνει καμία παρανόηση.
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί τις Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.
Ρε λες ο Σέρβος να επέμεινε για μεταγραφές πριν το Σεπτέμβρη;
Ξέρω ξέρω, δεν τους θέλουμε τώρα για να περάσουμε από τη Λεβαδειά κλπ
Μην τα λες αυτα, γίνεσαι αχάριστος. Πολλοί απο εμάς φοβούνται περισσότερο να μην βρεθούν στην θέση των σκουλικαραίων παρα στην θέση του ολυμπιακού. Οποίος επισημαίνει το πόσο αντοποδοσφαιρικα λειτουργούμε σαν συλλογος ακούει την κλασική ιστορία για τα χρέη κ τα 80 μυρια (αλήθεια κ αυτό απο αρδ δεν το μάθαμε;) κ ότι αν δεν ηταν ο Ιβαν θα παίζαμε με το Αγιονέρι. Εγώ να συμπληρώσω ότι όσο λειτουργούμε έτσι ως συλλογος κ παράγκα δικιά μας να στήσουμε πάλι ο γαύρος θα το πάρει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τώρα ό,τι και να λέμε δεν πάει και ρολόι ο σχεδιασμός.
Πέρσι μετά τον τελικό, είχαμε την αίσθηση ότι με Ίβιτς και 4 πολύ ποιοτικές προσθήκες θα μαστε τζάμι.
Σε 3 μήνες μέσα πήγαμε από Ίβιτς σε Στανό και από κει σε Λουτσέσκου και μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα περιμένουμε 3 με 4 παίκτες.
Χάθηκε ένα θεωρητικό προβάδισμα που είχαμε απέναντι στο γαύρο. Αυτό της ομάδας και του προπονητή που ξέρει καλά ο ένας τον άλλον. Αν ξαφνικά έχουμε 4-5 αλλαγές στην 11άδα, φτου κι απ' την αρχή.
Εγώ και με 2 προσθήκες είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Κι ας αργήσαμε.
Αλλά ειδικά στο θέμα του προπονητή έχει παιχτεί μαλακία.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

joshua έγραψε:Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
No Comment!
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Alastor έγραψε:εφοσον οι διαπραγματευσεις ειναι σε εξελιξη και οχι στην φαντασια των δημοσιογραφων,δεν ειναι καθολου χλωμο να κλεισουμε 3-4 παικτες.

Επισης ο Βαρελα παιζει εξαιρετικα man to man κατι που δεν εχει ο Κρεσπο,ειναι δυνατοτερος και στα στημενα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα.Γενικα ο Βαρελα ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος,ασχετως αν και ο Κρεσπο ειναι καλος.
Σε αυτό θα συμφωνήσω αν και αρκετοί με την μίρλα ακόμα και Ραπτόπουλος(στα ράδια) τον έκραζε και έλεγε για τον κρέσπο αύτο που έγραψες!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο Λου τον ξερει τον ΠΑΟΚ του Βλαντο απ εξω κι ανακατωτα .Αλλιως δε θα κερδιζε μεσα στη Τουμπα.Αυτο ειναι μεγαλο κερδος(σε χρονο)Δεν ερχεται καποιος ασχετος που πρεπει να μαθει πως επαιζε η ομαδα.Το ξερει και θα παιξει και το ιδιο συστημα.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Ελ Καντουρί τελικα προσγειώθηκε? Τι να πω ρε παιδια ειδη παμε μεσα Αυγούστου και ο αξονας μας παραμένει οπως ηταν.....
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

[youtube]yRIMlBoMJXE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Dimitris_L4 έγραψε:Το βραδυ θα σας πω περαιτερω...χθες εμαθα οτι σημερα ερχεται ο καντουρι και το ειπα αμεσως..
μητσο τι εγινε τελικα ρε φιλε
για ρωτα λιγο τις ακρες η απο που το μαθες, γιατι η παραμυθια λενε η αυτος θα ειναι στο μακεδονια παλας ηδη
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παραδοσιακά ανακοινωνονται παικτες μετα τους ευρωπαικους αγώνες. Πέμπτη βραδυ λοιπον 3 πλο χτύπημα. Νερβο, Καγκουρας, Τορες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο πολ παντως ειχε ραντεβου με μιχελ σημερα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποτακι η φαγητο;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ημανε μπροστα....
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αυτό πάντως που τους λέμε ΑΡΔ αναπαράγουμε ότι γράφουν και μετά κράζουμε, την διοίκηση, γιατί δεν έγιναν με ξεπερνάει.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

logios έγραψε:Αυτό πάντως που τους λέμε ΑΡΔ αναπαράγουμε ότι γράφουν και μετά κράζουμε, την διοίκηση, γιατί δεν έγιναν με ξεπερνάει.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη αλήθεια είπες...
Το πρόβλημα μας σαν ΠΑΟΚ είναι ότι η επικοινωνία ανάμεσα στους οπαδούς και την διοίκηση βασίζεται μόνο σε αυτήν ανάμεσα στην διοίκηση και τους συνδέσμους (δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συνδέσμους, είμαι σε έναν...).
Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει ο Μιχελ μια φορά τον μήνα (που λέει ο λόγος) και να ενημερώνει τον κόσμο ... και άσε τους ΑΡΔ να σκουζουν!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”