Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

seaman έγραψε:Μάλλον μας κάνει τελικά και ο Κωνσταντινίδης, ο Κλάους ματαγύρισε. τον Πούγκουρα τον ζητάνε όλοι και επομένως κάτι ξέρουν και πρέπει να μείνει και ο Μαροκινός είναι συμφωνημένος, αλλά (σύμφωνα με το in) περιμένουμε τον Σαββίδη να επαναεπιβεβαιώσει την Τετάρτη ότι συμφωνεί, μη γίνει καμία παρανόηση.
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί τις Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.
Ρε λες ο Σέρβος να επέμεινε για μεταγραφές πριν το Σεπτέμβρη;
Ξέρω ξέρω, δεν τους θέλουμε τώρα για να περάσουμε από τη Λεβαδειά κλπ
Ε ναι ο Σέρβος ζήτησε μεταγραφές για να μπορεί η ομάδα να κάνει 3 (τρεις) σερί πάσες και να μαρκάρει τον Μπογκντανοφ και την παρέα του ώστε να μην κάνουν 14 τελικές στην τούμπα...
black death

Δημοσίευση από black death »

johnys999 έγραψε:Το 6άρι επείγει εδώ κι ένα μήνα αλλά φαίνεται να είναι τελευταία προτεραιότητα και ο κεντρικός αμυντικός, που έχουμε κολλήσει με τον Ζαμπράνο χειρότερα από τον Οτσόα. Λες και χρειαζόμαστε αντι Βαρέλα περισσότερο από αντι Κρέσπο.
Ε αυτό χρειαζόμαστε, αν και συμφωνώ ότι το κόλλημα με Ζαμπράνο (αν υπάρχει όντως) είναι λίγο χαζό.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

καταρχην απο που προκυπτει οτι ο Ζαμπρανο ειναι αντι-Βαρελα και δεν θα παρει την θεση του Κρεσπο?
black death

Όπως και να 'χει, αυτό που κάποιοι θεωρείτε το Βαρέλα καλύτερο του Κρέσπο, με ξεπερνά. Απορώ τι βλέπετε.

Πάντως φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που βλέπει το να κλείνουμε 3-4 παίχτες σε 15 μέρες λίγο χλωμό ε;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Έχουν περάσει τρεις ώρες χωρίς να πέσει στην αντίληψη μου άρθρο για Ελ Καντουρί. Εχω πάθει στέρηση.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εφοσον οι διαπραγματευσεις ειναι σε εξελιξη και οχι στην φαντασια των δημοσιογραφων,δεν ειναι καθολου χλωμο να κλεισουμε 3-4 παικτες.

Επισης ο Βαρελα παιζει εξαιρετικα man to man κατι που δεν εχει ο Κρεσπο,ειναι δυνατοτερος και στα στημενα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα.Γενικα ο Βαρελα ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος,ασχετως αν και ο Κρεσπο ειναι καλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Συμφωνώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Δε θεωρώ τον Βαρέλα καλύτερο του Κρέσπο, πού το είπα αυτό? Η δική μας η άμυνα θα παίζει ψηλά, τι είναι λοιπόν πιο λογικό, να παίζουν δυο ψηλοί μαζί ή ένας ψηλός κι ένας πιο ευέλικτος? Εμείς έχουμε Βαρέλα και Μαλεζά στο πιο ψηλό και αργό, Κρέσπο και Πούγγουρα στο πιο ευέλικτο. Ο Πούγγουρας δεν φαίνεται να υπολογίζεται πολύ και μπορεί να πάει και δανεικός, άρα θέλουμε έναν παίχτη περίπου σαν τον Κρέσπο κι αν γίνεται να βγάζει καλά τη μπάλα από την άμυνα. Ο Ζαμπράνο δεν είναι τέτοιο στυλ παίχτης ώστε να δικαιολογείται τέτοια επιμονή, από τη στιγμή μάλιστα που είναι και τόσο ακριβός. Ο Νέρβο πχ που ακούστηκε μου φαίνεται πιο κοντά σ αυτό που θέλουμε. Ή ο Ρόκο, που έχει όλο το πακέτο, ακριβός βέβαια κι αυτός. Νομίζω ότι είναι πολύ απλός ο συλλογισμός μου και δε σηκώνει παρερμηνείες.
black death

Alastor έγραψε:εφοσον οι διαπραγματευσεις ειναι σε εξελιξη και οχι στην φαντασια των δημοσιογραφων,δεν ειναι καθολου χλωμο να κλεισουμε 3-4 παικτες.

Επισης ο Βαρελα παιζει εξαιρετικα man to man κατι που δεν εχει ο Κρεσπο,ειναι δυνατοτερος και στα στημενα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα.Γενικα ο Βαρελα ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος,ασχετως αν και ο Κρεσπο ειναι καλος.
Τι εννοείς man to man; Γιατί στο ένας με έναν, μια δυσκολία στο στρίψιμο την έχει και τον έχουν κάνει πολλοί στοιχειωδώς γρήγοροι παίχτες γιογιο, αντίθετα με τον Κρέσπο. Τώρα αν εννοείς να μαρκάρει στενά πιο ψηλούς,βαρείς παίχτες, εκεί μπορεί να υπερισχύει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

joshua έγραψε:Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
Είμαι κατά βάση αισιόδοξος αλλά ένα δίκιο το έχεις....Μην πω και 2....!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Που πατε ρε καημενοι με 266 σελιδες?Θελετε και μεταγραφες μετα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να βάλουμε ένα χεράκι τότες!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

βαλτε ολοι οτι μπορειτε.Κανας Τιαμ θα ρθει παλι ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

joshua έγραψε:Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
Τον τελευταιο χρονο πολυ συγκλινουν οι αποψεις μας κι ανησυχω. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”