Ε ναι ο Σέρβος ζήτησε μεταγραφές για να μπορεί η ομάδα να κάνει 3 (τρεις) σερί πάσες και να μαρκάρει τον Μπογκντανοφ και την παρέα του ώστε να μην κάνουν 14 τελικές στην τούμπα...seaman έγραψε:Μάλλον μας κάνει τελικά και ο Κωνσταντινίδης, ο Κλάους ματαγύρισε. τον Πούγκουρα τον ζητάνε όλοι και επομένως κάτι ξέρουν και πρέπει να μείνει και ο Μαροκινός είναι συμφωνημένος, αλλά (σύμφωνα με το in) περιμένουμε τον Σαββίδη να επαναεπιβεβαιώσει την Τετάρτη ότι συμφωνεί, μη γίνει καμία παρανόηση.
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί τις Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.
Ρε λες ο Σέρβος να επέμεινε για μεταγραφές πριν το Σεπτέμβρη;
Ξέρω ξέρω, δεν τους θέλουμε τώρα για να περάσουμε από τη Λεβαδειά κλπ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
-
Ε αυτό χρειαζόμαστε, αν και συμφωνώ ότι το κόλλημα με Ζαμπράνο (αν υπάρχει όντως) είναι λίγο χαζό.johnys999 έγραψε:Το 6άρι επείγει εδώ κι ένα μήνα αλλά φαίνεται να είναι τελευταία προτεραιότητα και ο κεντρικός αμυντικός, που έχουμε κολλήσει με τον Ζαμπράνο χειρότερα από τον Οτσόα. Λες και χρειαζόμαστε αντι Βαρέλα περισσότερο από αντι Κρέσπο.
καταρχην απο που προκυπτει οτι ο Ζαμπρανο ειναι αντι-Βαρελα και δεν θα παρει την θεση του Κρεσπο?
-
Όπως και να 'χει, αυτό που κάποιοι θεωρείτε το Βαρέλα καλύτερο του Κρέσπο, με ξεπερνά. Απορώ τι βλέπετε.
Πάντως φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που βλέπει το να κλείνουμε 3-4 παίχτες σε 15 μέρες λίγο χλωμό ε;
Πάντως φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που βλέπει το να κλείνουμε 3-4 παίχτες σε 15 μέρες λίγο χλωμό ε;
Έχουν περάσει τρεις ώρες χωρίς να πέσει στην αντίληψη μου άρθρο για Ελ Καντουρί. Εχω πάθει στέρηση.
εφοσον οι διαπραγματευσεις ειναι σε εξελιξη και οχι στην φαντασια των δημοσιογραφων,δεν ειναι καθολου χλωμο να κλεισουμε 3-4 παικτες.
Επισης ο Βαρελα παιζει εξαιρετικα man to man κατι που δεν εχει ο Κρεσπο,ειναι δυνατοτερος και στα στημενα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα.Γενικα ο Βαρελα ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος,ασχετως αν και ο Κρεσπο ειναι καλος.
Επισης ο Βαρελα παιζει εξαιρετικα man to man κατι που δεν εχει ο Κρεσπο,ειναι δυνατοτερος και στα στημενα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα.Γενικα ο Βαρελα ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος,ασχετως αν και ο Κρεσπο ειναι καλος.
Συμφωνώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θεωρώ τον Βαρέλα καλύτερο του Κρέσπο, πού το είπα αυτό? Η δική μας η άμυνα θα παίζει ψηλά, τι είναι λοιπόν πιο λογικό, να παίζουν δυο ψηλοί μαζί ή ένας ψηλός κι ένας πιο ευέλικτος? Εμείς έχουμε Βαρέλα και Μαλεζά στο πιο ψηλό και αργό, Κρέσπο και Πούγγουρα στο πιο ευέλικτο. Ο Πούγγουρας δεν φαίνεται να υπολογίζεται πολύ και μπορεί να πάει και δανεικός, άρα θέλουμε έναν παίχτη περίπου σαν τον Κρέσπο κι αν γίνεται να βγάζει καλά τη μπάλα από την άμυνα. Ο Ζαμπράνο δεν είναι τέτοιο στυλ παίχτης ώστε να δικαιολογείται τέτοια επιμονή, από τη στιγμή μάλιστα που είναι και τόσο ακριβός. Ο Νέρβο πχ που ακούστηκε μου φαίνεται πιο κοντά σ αυτό που θέλουμε. Ή ο Ρόκο, που έχει όλο το πακέτο, ακριβός βέβαια κι αυτός. Νομίζω ότι είναι πολύ απλός ο συλλογισμός μου και δε σηκώνει παρερμηνείες.
-
Τι εννοείς man to man; Γιατί στο ένας με έναν, μια δυσκολία στο στρίψιμο την έχει και τον έχουν κάνει πολλοί στοιχειωδώς γρήγοροι παίχτες γιογιο, αντίθετα με τον Κρέσπο. Τώρα αν εννοείς να μαρκάρει στενά πιο ψηλούς,βαρείς παίχτες, εκεί μπορεί να υπερισχύει.Alastor έγραψε:εφοσον οι διαπραγματευσεις ειναι σε εξελιξη και οχι στην φαντασια των δημοσιογραφων,δεν ειναι καθολου χλωμο να κλεισουμε 3-4 παικτες.
Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
- PaokPatraG4
Είμαι κατά βάση αισιόδοξος αλλά ένα δίκιο το έχεις....Μην πω και 2....!!!!joshua έγραψε:Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...
- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
- kataramenos5
Τον τελευταιο χρονο πολυ συγκλινουν οι αποψεις μας κι ανησυχω.joshua έγραψε:Πάντως ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα για τον σχεδιασμό και πάλι.2-3 εβδομάδες διαπραγματεύσεις για τον Ζαμπρανο,1 εβδομάδα συμφωνημένος ο Καντουρι αλλά ακόμα να έρθει,6ρι μια από τα ίδια και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται,με το ημερολόγιο να γράφει 14 Αυγούστου ,καταρρίπτοντας και το άλλοθι του χρόνου.Αν τώρα προσθέσουμε την αλλαγή προπονητή μια χαρά τα καταφέραμε και πάλι και ελπίζουμε η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της...