Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
SDNA: «Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί» όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com.
Άιντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.
Άιντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.
Αν δεν το είπε ο τοσκιτσης θα έρθει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ισως θεωρηθει και σπαμ αυτο το ποστ , αλλα κλαιν.
INPAOK.com κύριοι
INPAOK.com κύριοι
Χθες και σήμερα τίποτα όμως.Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί
05. Αυγούστου 2017 10:49 Γιάννης Μάλαμας
«Επαφές ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί»
07. Αυγούστου 2017 15:00 Πάνος Γεωργογιάννης
Φορτσάρει για Ελ Καντουρί!
07. Αυγούστου 2017 18:35 Νίκος Τοσκίτσης
Επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ-Ελ Καντουρί
07. Αυγούστου 2017 22:39 Θόδωρος Χαστάς
«Έρχομαι σύντομα!»
08. Αυγούστου 2017 18:00 Μάνος Τσαλγατίδης
Γι αυτό το «7» του Γ. Σαββίδη
08. Αυγούστου 2017 21:46 Πάνος Γεωργογιάννης
Διπλή πρόταση για Ελ Καντουρί
09. Αυγούστου 2017 15:50 Μάνος Τσαλγατίδης
Πιέζει ο Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ
09. Αυγούστου 2017 18:49 Μάνος Τσαλγατίδης
Στον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί!
10. Αυγούστου 2017 02:24 Μάνος Τσαλγατίδης
Ελ Καντουρί… τριετίας!
10. Αυγούστου 2017 11:17 Θόδωρος Χαστάς
Ο Ελ Καντουρί εν δράσει (videos)
10. Αυγούστου 2017 16:10 Πάνος Γεωργογιάννης
Υπογράφει ο Ελ Καντουρί
12. Αυγούστου 2017 15:30 Νίκος Τοσκίτσης
- PaokPatraG4
Λογικά ότι είναι να γίνει μετά τον πρώτο αγώνα με τους Σουηδούς....
- sourmenetes
- Moderator
Τετάρτη 16 Αυγούστου... 
Αν δεν προλάβουν σήμερα μέχρι τις 19:00...
Υ.Γ. Διαίσθηση...

Αν δεν προλάβουν σήμερα μέχρι τις 19:00...

Υ.Γ. Διαίσθηση...

Προς τι η ειρωνεία;;;;
Σας εκνεύρισε βέβαια η έκφραση "μας πρήζεται" από άλλον συνφορουμίτη, αλλά η απαξίωση είναι στα λογικά πλαίσια όπως και η ειρωνική διάθεση και οι εξυπνακισμοί.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας εκνεύρισε βέβαια η έκφραση "μας πρήζεται" από άλλον συνφορουμίτη, αλλά η απαξίωση είναι στα λογικά πλαίσια όπως και η ειρωνική διάθεση και οι εξυπνακισμοί.
logios έγραψε:Προς τι η ειρωνεία;;;;
Ακριβως αυτο. Δηλαδη ο καθενας μπορει να λεει οποιαδηποτε καφενειακη μπουρδα και αν πω εγω μην μας "πριζεται", τρωω ποινη και παρατηρηση "προσεχε τι λες" ενω οι αλλοι προφανως μπορουν να λενε οτι θελουν καπιλευοντας το "δικαιωμα" της ελευθεριας του λογου που μολις μου στερησαν. Τεσπα, εγω δεν ξανα γραφω.
Τι έγινε ρε παιδια?ο κλεισμένος ελ καντουρι μετά την τέταρτη και αν τον εγκρίνει ο μεγαλομετόχος ?τόσο κλεισμένος?
Μετά την Τετάρτη λένε τώρα.john4serres έγραψε:Ισως θεωρηθει και σπαμ αυτο το ποστ , αλλα κλαιν.
INPAOK.com κύριοιΧθες και σήμερα τίποτα όμως.Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί
05. Αυγούστου 2017 10:49 Γιάννης Μάλαμας
«Επαφές ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί»
07. Αυγούστου 2017 15:00 Πάνος Γεωργογιάννης
Φορτσάρει για Ελ Καντουρί!
07. Αυγούστου 2017 18:35 Νίκος Τοσκίτσης
Επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ-Ελ Καντουρί
07. Αυγούστου 2017 22:39 Θόδωρος Χαστάς
«Έρχομαι σύντομα!»
08. Αυγούστου 2017 18:00 Μάνος Τσαλγατίδης
Γι αυτό το «7» του Γ. Σαββίδη
08. Αυγούστου 2017 21:46 Πάνος Γεωργογιάννης
Διπλή πρόταση για Ελ Καντουρί
09. Αυγούστου 2017 15:50 Μάνος Τσαλγατίδης
Πιέζει ο Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ
09. Αυγούστου 2017 18:49 Μάνος Τσαλγατίδης
Στον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί!
10. Αυγούστου 2017 02:24 Μάνος Τσαλγατίδης
Ελ Καντουρί… τριετίας!
10. Αυγούστου 2017 11:17 Θόδωρος Χαστάς
Ο Ελ Καντουρί εν δράσει (videos)
10. Αυγούστου 2017 16:10 Πάνος Γεωργογιάννης
Υπογράφει ο Ελ Καντουρί
12. Αυγούστου 2017 15:30 Νίκος Τοσκίτσης
Μετά την Τετάρτη λεεί το inpaok.
Ελ Καντουρί… μετά την Τετάρτη
14. Αυγούστου 2017 20:32 Μάνος Τσαλγατίδης
Μπορεί τα ιταλικά ΜΜΕ να ανέφεραν πως ο Ελ Καντουρί θα έπαιρνε το αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 14/8, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος έχει έρθει σε συμφωνία, τόσο με την Έμπολι, όσο και με τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.
Αυτό αναμένεται να γίνει μετά την Τετάρτη 16/8 όταν και έρθει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και συσκεφθεί με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος για μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα.
Ο Ελ Καντουρί πάντως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, παρά το γεγονός πως είχε, αλλά και έχει προτάσεις από την Ιταλία και την Τουρκία.
Ελ Καντουρί… μετά την Τετάρτη
14. Αυγούστου 2017 20:32 Μάνος Τσαλγατίδης
Μπορεί τα ιταλικά ΜΜΕ να ανέφεραν πως ο Ελ Καντουρί θα έπαιρνε το αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 14/8, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος έχει έρθει σε συμφωνία, τόσο με την Έμπολι, όσο και με τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.
Αυτό αναμένεται να γίνει μετά την Τετάρτη 16/8 όταν και έρθει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και συσκεφθεί με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος για μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα.
Ο Ελ Καντουρί πάντως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, παρά το γεγονός πως είχε, αλλά και έχει προτάσεις από την Ιταλία και την Τουρκία.
Μάλλον μας κάνει τελικά και ο Κωνσταντινίδης, ο Κλάους ματαγύρισε. τον Πούγκουρα τον ζητάνε όλοι και επομένως κάτι ξέρουν και πρέπει να μείνει και ο Μαροκινός είναι συμφωνημένος, αλλά (σύμφωνα με το in) περιμένουμε τον Σαββίδη να επαναεπιβεβαιώσει την Τετάρτη ότι συμφωνεί, μη γίνει καμία παρανόηση.
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί της Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.
Ρε λες ο Σέρβος να επέμεινε για μεταγραφές πριν το Σεπτέμβρη;
Ξέρω ξέρω, δεν τους θέλουμε τώρα για να περάσουμε από τη Λεβαδειά κλπ
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί της Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 15 Αύγ 2017, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
seaman έγραψε:Μάλλον μας κάνει τελικά και ο Κωνσταντινίδης, ο Κλάους ματαγύρισε. τον Πούγκουρα τον ζητάνε όλοι και επομένως κάτι ξέρουν και πρέπει να μείνει και ο Μαροκινός είναι συμφωνημένος, αλλά (σύμφωνα με το in) περιμένουμε τον Σαββίδη να επαναεπιβεβαιώσει την Τετάρτη ότι συμφωνεί, μη γίνει καμία παρανόηση.
Και ξαφνικά θα τον θέλουν και άλλοι που μαθαίνουν ότι κολλήσαμε, γιατί τις Παναγίας (Μεγάλη η Χάρη Της) κοιμόμαστε όρθιοι ως λαός πανυγυρίζοντας και χρονιαπολίζοντας, μέχρι να καούμε όρθιοι από ότι φαίνεται.

Είδωμεν..

Καλά, ο Καντουρί και τελευταία μέρα να έρθει δεν μας πειράζει, άλλα 2 8-10αρα έχουμε, τζάμπα μεταγραφή φαίνεται με βάση το ρόστερ. Το 6άρι επείγει εδώ κι ένα μήνα αλλά φαίνεται να είναι τελευταία προτεραιότητα και ο κεντρικός αμυντικός, που έχουμε κολλήσει με τον Ζαμπράνο χειρότερα από τον Οτσόα. Λες και χρειαζόμαστε αντι Βαρέλα περισσότερο από αντι Κρέσπο. Για Κωνσταντινίδη αναμενόμενο κι άμα συνεχίσει ο Μάτος να παίζει όπως τον περσινό β γύρο και στα φιλικά θα έχουμε μια ωραιότατη τρύπα εκεί.
Επίσης, αναρωτιέμαι αν πάρουμε Ζαμπράνο, Τόρες, Καντουρί δανεικούς όπως έχει γραφτεί, και με δεδομένο ότι έχει κι ο Μακ 4 μύρια ρήτρα, αν όλοι αυτοί τραβήξουν και φτιάξουμε ομαδάρα, πού θα βρούμε του χρόνου 8-9 μύρια μόνο για τις ρήτρες τους. Βαριέμαι τις γιορτές και είπα να γκρινιάξω λίγο, με συμπαθάτε.
Επίσης, αναρωτιέμαι αν πάρουμε Ζαμπράνο, Τόρες, Καντουρί δανεικούς όπως έχει γραφτεί, και με δεδομένο ότι έχει κι ο Μακ 4 μύρια ρήτρα, αν όλοι αυτοί τραβήξουν και φτιάξουμε ομαδάρα, πού θα βρούμε του χρόνου 8-9 μύρια μόνο για τις ρήτρες τους. Βαριέμαι τις γιορτές και είπα να γκρινιάξω λίγο, με συμπαθάτε.