Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PNG
H Γοδόι Κρουζ ζητάει 1.800.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Δικέφαλος συμφωνεί με το ποσοστό μεταπώλησης, αλλά δίνει προς ώρας 1.300.000 ευρώ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

H θέση του τερματοφύλακα ειναι απο τις πιο περιέργες ,το λάθος στοιχίζει και η καλη εμφανιση για κάποιους ειναι ελα μωρε ολα πάνε πάνω του, πρέπει να εισαι τρελος για να παίξεις τερμα Ο συγκεκριμενός μου αρέσει αρκετα φαινεται σοβαρος τερματοφύλακας και εξυπνος .

[youtube]cUNCEZOlPlY[/youtube]
Για τις θέσεις ξενων , δεν ξέρω γιατι ασχολουμαστε ,οι υπευθυνοι γνωρίζουν τι θα κάνουν ,γνωρίζετε αν οι Ουκρανοι θα πιανονται ως ξένοι? γνωρίζεται μηπως ο Ενρικε βρηκε καμια γερμανίδα γιαγια και πάρει διαβατηριο ή αν θα μείνουν στην ομάδα Περειρα,Ζαιρο,Ουάρντα?

Τελικα ο σκιάς έχει μάτια παντού... Επίσης μερικοι δεν ακούτε τι λέει ή τι είχε πει ο Αρνεσεν ,το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι στο πάτο ,στον ΠΑΟΚ πρέπει να ερχονται παίκτες που να θέλουν να παίξουν στην ομάδα, οτι ακουνε Ελλαδα και τρέχουν και οτι στον ΠΑΟΚ θα φέρει οτι καλυτερο. Μεχρι τώρα ο συγκεκριμένος μου το έχει δείξει.

Ρε Γιωργαρε αφου σε αρέσουν οι Μεξικανοι παίκτες γιατι μας ξεφυγε ο παρακάτω:
https://www.transfermarkt.co.uk/carlos- ... ler/147266
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Λογικα φευγουν Ζαιρο και Περειρα απ τους ξενους γιατι στη συν. τυπου προχθες ειπαν οτι ο Ουαρντα υπολογιζεται κανονικα για 2-3 θεσεις μπροστα. Απ τους αλλους δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση να αποχωρησει κανεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και στον Ζαιρο αναφερθηκαν οτι επιστρεφει,μαλιστα εγινε ειδικη μνεια για τα κατορθωματα του στο πρωταθλημα της Σλοβακιας.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μηπως πουλησουν καναν Ενρικε;
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

george188 έγραψε: Αντε ρε βιερίνια, τελείωνε αγορι μου και συ τις διακοπές και έλα, εχουμε προετοιμασια :opaokara:
είσαι τρελός? με τετοιο καυσωνα?
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

nothu έγραψε:Μηπως πουλησουν καναν Ενρικε;
μακάρι να ερθει προταση που να πλησιαζει το ποσό που τον αγοράσαμε αλλά δεν το πιστεύω. όχι ότι με χαλάει αν μείνει αλλά με αυτά τα λεφτα θα μπορούσαμε να αγοράσουμε εσωτερικό μέσο. Γενικά νομίζω ότι πρέπει να αδειασει κατά πολύ το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

nothu έγραψε:Μηπως πουλησουν καναν Ενρικε;
μη λετε τέτοια
ειμαι και εγω ανάμεσα σε αυτους που πιστεύουν παρα πολύ στον Ενρικε
και σαν εξτρεμ και σαν 2ο φορ
Πάντως η αληθεια ειναι πως φαίνεται λιγο περιεργο για το ποτε προλαβε να αξιολογησει το ροστερ ο προπονητης και να πει φευγει ο Χαρισης ο Κίτσιου και ο Χατζηψηλέας.αλλά έχουμε εμπιστοσύνη τρελή στον Μίχελ και στις κινησεις που κάνει στις σκιες.καλα ξεκινησε η ομάδα.Παμε ρε Παοκαρααααααααααααα
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Εγώ περιμένω πολλά πράγματα από τον Ενρίκε φέτος,πιστεύω είναι μακράν ότι ποιοτικότερο έχουμε φέρει τα τελευταία χρόνια.(Με λίγα λόγια πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι παιχταράς).
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Την αξιολογηση μαλλον την εχει κανει ο Ιβιτς και ο Μιχελ κανει τις προσθαφαιρεσεις των δανεικων και των μικρων τωρα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Κλαμα παλι οι γνωστοι αρδ για τις αποχωρησεις και την "αφελληνοποιηση". Πολυ προμοταρισμα τελευταια στον Χαριση, για γελια. Καλο ταλεντο αλλα ποδοσφαιρικα τελειως ανεκπεδευτος και ακοντρολαριστος. Δανεικος στο εξωτερικο ηταν ακριβως αυτο που του χρειαζόταν.

Τιποτα το περιεργο στο να εχει αποφασισει ο τεχνικος διευθηντης. Ειδικα οταν μιλαμε για παικτες που βλεπουν την ενδεκαδα με κυαλι. Ο Κιτσιου δεν το περιμενα γιατι ειναι καλος παικτης δευτερης γραμμης αλλα σιγα την απώλεια φυσικα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαφνικα παντως ο πηχης ανεβηκε επικινδυνα και τον ανεβασε η ιδια η παε με τις διαρροες για Βιερινια,Μακ και τωρα την προθεση αγορας τερματοφυλακα.Μακαρι να επαληθευτει και με υπογραφες και η ευφορια που αυτη τη στιγμη νιωθουμε οι περισσοτεροι να βγει αληθινη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τί κάψα αυτή που έχετε μερικοί με το να πωληθεί ο Ενρίκε; Μακράν το πιο επικίνδυνο εξτρέμ μας είναι. Ταχύτατος, σκόρερ, καλός με το κεφάλι, δημιουργεί καταστάσεις μόνος του, δίνει ασσίστ, διεμβολίζει.. Τί άλλο θέλετε; Θα μάθει να ελέγχει λίγο τα νεύρα του και να είναι πιο συνεπής αμυντικά και όλα οκ.

Δύο κλάσεις πάνω από τον Ουάρντα που είδαμε.Καλά για Ζάιρο που σκοντάφτει μόνος του δεν το συζητώ καν.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

ενρικε παικτουρα και μπορει να κανει παπαδες σαν 2ος φορ
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ευφορία δικιά μας-------->Εφορία στον Ιβάν.....
:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”