Εννοειται, αν δεν φερεις 3 παιχταραδες απο τον Ιουλιο για να παιξεις με Λαμια, Λεβαδειακο, Κερκυρα στα πρωτα ματς τι να τους κανεις μετα? Το ροστερ το αλλο ειναι για τα σκουπιδια προφανως και δεν βγαινει ουτε καν δευτερο στην κανονικη σεζον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό που λέω είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε ενισχυθεί στις δύο θέσεις που είχαμε πρόβλημα διαγνωσμένο από πέρυσι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- aspromaura ioannina
Τουλαχιστον μας "προτεινεις" δεν μας "επιβαλλεις" κατι ειναι κι αυτο. Σας ευχαριστουμε και μας συγχωρειτε.PAOKSAV έγραψε:Οι αλλες δυο μεταγραφες, στοπερ και χαφ, θα αργησουν οποτε προτεινω για να μην μας τα πριζεται εσεις οι ανυπομονοι να κλεισετε λιγο το φορουμ και να ξανα ερθετε τελη αυγουστου που θα εχουν ολοκληρωθει.
Για Βιεϊρίνια που έγραψα πριν δε διαφωνώ ότι έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Όμως ζητάει 1,7εκ που σημαίνει ότι θα πέσει μέχρι το 1,5εκ/έτος σε 3ετές συμβόλαιο. Πιστεύω ότι άνω από 1εκ δεν αξίζει, σε 3ετές γιατί μετά η ηλικιά θα παραείναι μεγάλη. Αν ήταν ελεύθερος και του κάναμε μονοετές στο 1,5εκ είναι ΟΚ. Το value/money αμφισβητώ και όχι τα χαρακτηριστικά του που χρειάζονται. Όντως δεν είναι μόνο η ταχύτητα την οποία πλέον έχουμε στα εξτρέμ. Στην τελική άμα έρθει θα χαλαστώ? -> Καθόλου ρε εννοείται. Από την τσέπη μου βγάινουν? Παικτουρα είναι + τα διαρκείας που θα φύγουν. Ίσως πιο πολύ θα μετρήσει ως κίνηση για να συσπειρώσει τον κόσμο και να ανεβάσει την ψυχολογία στο θέμα κατάκτησης πρωταθλήματος.
Υγ: Πάντως ΜΑΚ κεντρικό φορ σε 4-2-3-1 μη περιμένετε να δείτε από κάποιον προπονητή - Κουλούρη θα φάτε μέχρι να χορτάσετε.. Ο Μακ είναι εξτρέμ που μπορεί και secondary striker. Εμείς χρειαζόμαστε Secondary striker που να μπορεί και ως φορ. Κάτι πιο δυνατό σε κορμι - δηλ Μπόου.
Υγ: Πάντως ΜΑΚ κεντρικό φορ σε 4-2-3-1 μη περιμένετε να δείτε από κάποιον προπονητή - Κουλούρη θα φάτε μέχρι να χορτάσετε.. Ο Μακ είναι εξτρέμ που μπορεί και secondary striker. Εμείς χρειαζόμαστε Secondary striker που να μπορεί και ως φορ. Κάτι πιο δυνατό σε κορμι - δηλ Μπόου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 13 Αύγ 2017, 22:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν υπάρχει περιπτωση να παιρνει 35 ετων 1,7 καθαρά εκτός αν την είδε Μπερμπάτοφ. Ο Αντελίνος θα έρθει είτε τώρα είτε τον Γεναρη, δεν υπαρχει περίπτωση να παει αλλου να κλεισει την καριερα του.
- sourmenetes
- Moderator
Ειπατε για τον Μακ οτι σαν μοναδικο φορ σιγουρα δεν μπορει.
Οταν ο Μακ επαιξε κορυφη ειχαμε αρκετα αργη αναπτυξη απο πισω.Ενας γκαρυ ηταν ο δυναμιτης απο πλευρας ταχυτητας και εκρηκτικοτητας.
Αν το κεντρο ισχυροποιηθει και στα εξτρεμ εισαι φωτια το ξανασυζηταμε.
Οταν ο Μακ επαιξε κορυφη ειχαμε αρκετα αργη αναπτυξη απο πισω.Ενας γκαρυ ηταν ο δυναμιτης απο πλευρας ταχυτητας και εκρηκτικοτητας.
Αν το κεντρο ισχυροποιηθει και στα εξτρεμ εισαι φωτια το ξανασυζηταμε.
Έχεις δίκαιο απλά μην εκνευρίζε δεν υπάρχει λόγοςPAOKSAV έγραψε:Οι αλλες δυο μεταγραφες, στοπερ και χαφ, θα αργησουν οποτε προτεινω για να μην μας τα πριζεται εσεις οι ανυπομονοι να κλεισετε λιγο το φορουμ και να ξανα ερθετε τελη αυγουστου που θα εχουν ολοκληρωθει.
Την αποψη σου θα την λες κοσμια εδω μεσα.δεν ειμαστε καφενειο.Μη συνεχισεις στο ιδιο στυλ.
sourmenetes
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά μπορεί Φορ ο Μακ. 20 γκολ τη σεζόν θα σε κάνει. Άντε πες το στον Ίβιτς, στον Σάντος, στον Μπόλονι, στον Στανόγιεβιτς, στον Λουτσέσκου. Εγώ δεν είμαι ο προπονητής. Αναρωτηθείτε αν ποτέ ένας κόουτς όταν έχει Κλάους και Κουλούρη στον πάγκο και θα θέλει να ξεκουράσει τον Πρίγιο ποιον θα επιλέξει. Μόνο σε κάνα παιχνίδι με Ντόρτμουντ θα το κάνει. Όταν λέμε να ξεκουράσει τον Πρίγιο στα 60 παιχνίδια, θέλω ο φορ να μου κάνει 18-20 ματς και όχι μόνο για 1-2 στο Europa League. Σίγουρα σε σύστημα με 2 επιθετικούς ο Μακ επιλέγεται από τους προπονητές - αυτό είναι ξεκαθαρο.
-
Παιδιά χαλαρώστε που θέλετε και μεταγραφές 15 Αυγούστου... κάντε μια βόλτα στο κέντρο και δείτε πως όλα κλειστά είναι...η ΠΑΕ χαζή είναι να δουλεύει; πότε ανακοίνωσε παίχτη Κυριακή για να το κάνει και τώρα...από Τετάρτη και βλέπουμε...
- anekfrastos
-
Οτι ναναι ειρωνεια. Ο ανθρωπος λεει κατι απολυτα λογικο, δηλαδη επειδη παιζουμε με λαμιες κλπ ας ερθουν δεκεμβριο οι παικτες. Ωραια νοοτροπια αφου ως γνωστον με το που φτασουν αεροδρομιο, ετοιμοι για 11αδα ειναιPAOKSAV έγραψε:Εννοειται, αν δεν φερεις 3 παιχταραδες απο τον Ιουλιο για να παιξεις με Λαμια, Λεβαδειακο, Κερκυρα στα πρωτα ματς τι να τους κανεις μετα? Το ροστερ το αλλο ειναι για τα σκουπιδια προφανως και δεν βγαινει ουτε καν δευτερο στην κανονικη σεζον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό που λέω είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε ενισχυθεί στις δύο θέσεις που είχαμε πρόβλημα διαγνωσμένο από πέρυσι.
Για να στα πρηξουν, πρεπει να ξερεις και πως γραφονται. Μαθε τροπουςPAOKSAV έγραψε:Οι αλλες δυο μεταγραφες, στοπερ και χαφ, θα αργησουν οποτε προτεινω για να μην μας τα πριζεται εσεις οι ανυπομονοι να κλεισετε λιγο το φορουμ και να ξανα ερθετε τελη αυγουστου που θα εχουν ολοκληρωθει.
Την αποψη σου θα την λες κοσμια εδω μεσα.δεν ειμαστε καφενειο.Μη συνεχισεις στο ιδιο στυλ.
sourmenetes
Την μπαλάρα με Ίβιτς την έπαιξες με το υπάρχον ρόστερ και με μικρές ομάδες. Από συγκυρία αυτά έχουμε τις πρώτες αγωνιστικές, επομένως προλαβαίνουν να προσαρμοστούν, οι νέοι που θα έρθουν, χωρίς επιπτώσεις.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk