Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ακομη και αν βγει, εχω την εντυπωση οτι δε μπορει να ισχυσει για την επομενη μερα.
- Kostomanolis
Ενα σχολιο για τα tweets του Γιωργου και του καθε Γιωργου. Οσον αφορα στη δημιουργια βιας ο καθε χουλιγκανος δεν νομιζω να ξυπναει καθε μερα, να λεει τι γραφεται στα social media και αν δεν του αρεσει να κανει φασαρια. Αμφιβαλλω αν γνωριζει καν τι εχει ειπωθει. Τις πιο πολλες φορες και εγω απο εσας το μαθαινω. Τωρα το τι θεσμικη θεση εχει ο καθενας και το αν ειναι σοβαρος η οχι ο καθενας που γραφει δημοσιως, απο την στιγμη που το κανει δημοσιως κρινεται και end of story... Αλλα να συγκρινουμε τον Γιωργη με ενα πρεζακια, δεν μας τιμα, ανεξαρτητα αν συμφωνιυνε η οχι με οτι γραφει
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
PAOK_Antarctica έγραψε:Εντάξει, αν δεν καταλαβαίνουμε τις ευθύνες του να είναι κανείς δημόσιο πρόσωπο ας το αφήσουμε.
"Σαββίδη γλέντα τους" και ιστορίες, οπαδιλίκι επιπέδου γαύρου.
Κανε μας τη χαρη φιλε Antarctica κι εσυ κι ολοι οι υπολοιποι φιλοι που κανετε διαρκως αυτον τον παραλληλισμο. Ακου εκει επιπεδου γαυρου; Ποσα χρονια εισαι ΠΑΟΚ φιλε μου; Ξερεις τι σημαινει οπαδιλικι επιπεδου γαυρου ή χρειαζεται να σου το εξηγησω; Ευχαριστως να το κανω αν δεν ανακαλεσεις την παρομοιωση σου. Κανε μας τη χαρη σε παρακαλω. Το οπαδιλικι επιπεδου γαυρου ειναι οτι πιο σιχαμερο εχει φανταστει ο ανθρωπινος νους. Το να βαφτιζετε τις μαλακιτσες του Γιωργου, γαυροκαταστασεις, το ξαναειπα, αγγιζει τα ορια της συκοφαντιας και επιτελους ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ. Κραξτε τον, οκ, αν το θεωρειτε μαλακια αυτο που κανει, πειτε το οκ, αλλα οχι και να παρομοιωσουμε τις παιδικες του μαλακιουλες με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των γαυρων. Για σας παρακαλω ολους γιατι το εχετε παρακανει αυτο και ειναι προσβλητικο για ολους μας.
κι επειδη εχω γινει γραφικος να διαμαρτυρομαι συνεχως, να σου δωσω πιο χειροπιαστα να καταλαβεις τι ειναι αυτο που κανεις:
Ερμηνεια της πραγματικοτητας επιπεδου γαυρου ειναι το ποσταρισμα σου που με περισση ευκολια εκτοξευεις μια παρομοιωση η οποια δεν εχει καμια απολυτως βαση.
Πως το βλεπεις; Σου αρεσει που σου αποδιδω επιπεδο γαυρου; Φανταζομαι ο Taseos που εισεπραξε το ιδιο απο σενα δεν θα κολακευτηκε ιδιαιτερα. Και ξερεις ποια ειναι η αληθεια; Οτι η δικη σου λογικη (της ισοπεδωτικης παρομοιωσης) ειναι πολυ πιο κοντα σε επιπεδο γαυρου απ' οτι του Taseou.
Ερμηνεια της πραγματικοτητας επιπεδου γαυρου ειναι το ποσταρισμα σου που με περισση ευκολια εκτοξευεις μια παρομοιωση η οποια δεν εχει καμια απολυτως βαση.
Πως το βλεπεις; Σου αρεσει που σου αποδιδω επιπεδο γαυρου; Φανταζομαι ο Taseos που εισεπραξε το ιδιο απο σενα δεν θα κολακευτηκε ιδιαιτερα. Και ξερεις ποια ειναι η αληθεια; Οτι η δικη σου λογικη (της ισοπεδωτικης παρομοιωσης) ειναι πολυ πιο κοντα σε επιπεδο γαυρου απ' οτι του Taseou.
- PAOK_Antarctica
Δεν θα προσθέσω αλλο ενα σεντόνι με τα αυτονόητα στη συλλογή ομως κατάλαβε σε παρακαλώ το ποστ μου πριν μου ζητήσεις να κανω οποιαδήποτε χάρη.
Δεν είπα ότι τα ποσταρισμαρα του Σαββιδακου ειναι επιπέδου γαύρου, είπα ότι συμπεριφορές του στυλ "γλέντα τους πρόεδρε" σε κακόγουστες αναρτήσεις δήθεν καζουρας ειναι επιπέδου γαυρου. Αν διαφωνείς δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να ζητάς απο τον καθένα να ανακαλέσει οποιαδήποτε άποψη δεν σου αρέσει.
Δεν είπα ότι τα ποσταρισμαρα του Σαββιδακου ειναι επιπέδου γαύρου, είπα ότι συμπεριφορές του στυλ "γλέντα τους πρόεδρε" σε κακόγουστες αναρτήσεις δήθεν καζουρας ειναι επιπέδου γαυρου. Αν διαφωνείς δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να ζητάς απο τον καθένα να ανακαλέσει οποιαδήποτε άποψη δεν σου αρέσει.
Ρε μας έριξαν πρόστιμο στην ΠΑΕ για το εκτός έδρας με τον βαζελο!!!
Μάλλον κάναμε επεισόδια
SM-G935F
Μάλλον κάναμε επεισόδια
SM-G935F
- paokovios1974
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν θα προσθέσω αλλο ενα σεντόνι με τα αυτονόητα στη συλλογή ομως κατάλαβε σε παρακαλώ το ποστ μου πριν μου ζητήσεις να κανω οποιαδήποτε χάρη.
Το "γλεντα τους προεδρε στην καζουρα" δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το "γλεντα τους προεδρε στη σφαγη", δεν νομιζεις;
Κι εγω κακογουστες τις βρισκω τις αναρτησεις και ουδεποτε θα εγραφα τετοιου τυπου σχολιο, ομως ακομα κι ετσι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η καζουρα με τις απατες, τις σφαγες και τα εγκληματα.
Ναι, εννοειται οτι δεν μπορω να σε υποχρεωσω να ανακαλεσεις αν δεν θελεις. Αν δηλαδη πραγματικα θεωρεις οτι ειναι το ιδιο η κλεψια με την καζουρα και οτι το ξεσπασμα του σκασμενου ΠΑΟΚτση που τον κλεβουν επι δεκαετιες ειναι παρομοιο με το σιχαμα των γαυρων οπαδων οι οποιοι για τη σφαγη που μολις σου εκαναν σου λενε "φτιαξε πρωτα ομαδα". Και μην μου πεις παλι οτι δεν καταλαβα το ποστ σου.
Χωρίς σχόλιαΤη θετική απάντηση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως περιμένουν εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό, διαφορετικά οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν τη λύση του Τάκη Λεμονή για να μη χαθεί άλλος χρόνος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Μα κι εμείς γι' αυτό προχωράμε την υπόθεση Λεβέκ, αφού ο Μαρσέλο της Ρεάλ μας ευχαρίστησε και μας ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει εκεί για ακόμα έναν χρόνο...
Δεν είναι δυνατόν τόσο σανό...

Δεν είναι δυνατόν τόσο σανό...
Επίσης ο ΠΑΟΚ κλείνει τον ν ντου γιατι δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον φαμπρεγκας.Ε ρε γλέντια στον γαυροο 

Ο Ν ντου δεν ανακοινωνεται ακομα γιατι περιμενουμε την τελικη απαντηση του Πογκμπα.