Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Χωρίς να ξέρω το παληκάρι το καλούπι του μου φέρνει σε Πασχαλάκη της Αργεντινής....Θα δείξει μπορεί να είναι παιχταράς δεν τον ξέρω....Ο Μιχελ ξέρει παραπάνω από εμάς σίγουρα εάν είναι αυτός ο εκλεκτός....
- pirate_salonica
-
Για άλλη μια φορά αποδεικνύει η ΠΑΕ ότι έχει αποκτήσει απίστευτα στεγανά
Δεν είχε ακουστεί το παραμικρό
Δεν είχε ακουστεί το παραμικρό
- ΑποστόληςΑ
Rodrigo Rey, γεν. 08.03.1991, ύψος 1,90. Αξία (transfermarkt) 1,4 μύρια ευρώ, συμβόλαιο μέχρι 31.12.2018.
δε μ κολλάει παντως λόγω ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ
μαλλον κάποιος χαιρετάει απ τους πεντε
μακάρι να ειναι ο ενρικε και να καλυφθεί με βιέρι
Εχει πλάκα γιατί τα βιντεάκια του Οτσόα δεν έχουν ούτε μία έξοδο, μόνο αποκρούσεις.
Τα δέ βιντεάκια του Ρέι έχουν πολλές εξόδους, σέντρες κλπ, ακόμα και πάσες, παιχνίδι με τα πόδια. Πραγματικά δυνατός και γρήγορος για 1.90, αλλά ΟΚ αυτά είναι βιντεάκια, θα πρέπει να τον δούμε.
Τα δέ βιντεάκια του Ρέι έχουν πολλές εξόδους, σέντρες κλπ, ακόμα και πάσες, παιχνίδι με τα πόδια. Πραγματικά δυνατός και γρήγορος για 1.90, αλλά ΟΚ αυτά είναι βιντεάκια, θα πρέπει να τον δούμε.
Ζάιρο να χαιρετήσει, γιατί ο Ενρίκε;che4 έγραψε:δε μ κολλάει παντως λόγω ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ
γιατί σου έδωσε ΤΙΤΛΟ, αλλά ήταν οφσάιντ;Magpies4 έγραψε:Ζάιρο να χαιρετήσει, γιατί ο Ενρίκε;che4 έγραψε:δε μ κολλάει παντως λόγω ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ
γιατί έχει δώσει κάτι ασίστ, πάρε-βάλε στον Πρίγιο;
και θα σε έβγαζε και τσου λου στο τελευταίο μάτς με γκόλ που το φτιάχνει μόνος του.
Σιγουρα παντως με την ελευση ενος μη κοινοτικου καποιος θα μεινει εκτος και μαλλον θα ειναι ενας εκ των ζαιρο ή ουαρντα...
ο Ουάρντα θεωρώ ότι πρέπει να μείνει μιας και είναι 23, εν ενεργεία διεθνής! σου ανοίγει πόρτα σε μία αγορά που κατά καιρούς έχει πολλά λαυράκια σε χαμηλές τιμές, πέρα από το ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τρελά και δουλεύει για την ομάδα σε πολλά επίπεδα.
μια μπουτίκ ΠΑΟΚ στο Κάιρο στο γήπεδο της Αλ Αχλί, θα πουλούσε τρελά φανέλες...

μια μπουτίκ ΠΑΟΚ στο Κάιρο στο γήπεδο της Αλ Αχλί, θα πουλούσε τρελά φανέλες...

Αυτός μάλιστα, είναι μεταγραφή από πάνω ράφι, Οτσοα και μλκιες
2-3 ματς έχω δει Λιμπερταδόρες με αυτόν, δεν είχα παράπονο σε όσα είδα!
2-3 ματς έχω δει Λιμπερταδόρες με αυτόν, δεν είχα παράπονο σε όσα είδα!
- sourmenetes
- Moderator
Ο ουαρντα θεωρω πως θα εχει τεραστια διαφορα φετος.pilotos έγραψε:ο Ουάρντα θεωρώ ότι πρέπει να μείνει μιας και είναι 23, εν ενεργεία διεθνής! σου ανοίγει πόρτα σε μία αγορά που κατά καιρούς έχει πολλά λαυράκια σε χαμηλές τιμές, πέρα από το ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τρελά και δουλεύει για την ομάδα σε πολλά επίπεδα.
μια μπουτίκ ΠΑΟΚ στο Κάιρο στο γήπεδο της Αλ Αχλί, θα πουλούσε τρελά φανέλες...![]()