Νυχτα και γουστα αδερφε...pisakaipoupoula έγραψε:Για κάνε ένα ριπιτ γτ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παραμεριστεί έτσιOdi έγραψε:Ο Χαρίσης έφαγε το κεφάλι του μόνος του. Τα έχουμε ξαναγράψει..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Χαχαχαχαχχαχαχαχαpilotos έγραψε:όντως αυτός ήταν φιλότιμος, με τους άλλους τους αφιλότιμους τό θα γίνει...........
απ το στόμα σου φιλαράκιpaokpantou έγραψε:μακ δανεικος...βιερινια το ιδιο...οτσοα μεταγραφη..στοπερ...και ενα 8αρι box to box...
και παμε για πρωταθλημα ξεκαθαρα!!
δανεικους ξεδανεικους φερτους και παμε να τα παρουμε ολα φετος
Να έρθουν αλλά θα τους ήθελα δικούς μου. Ειδικά τον Μακ. Του χρόνου έχει μουντιάλ. Μπορεί να τον ξαναπουλησω.Apegner έγραψε:απ το στόμα σου φιλαράκιpaokpantou έγραψε:μακ δανεικος...βιπωςρινια το ιδιο...οτσοα μεταγραφη..στοπερ...και ενα 8αρι box to box...
και παμε για πρωταθλημα ξεκαθαρα!!
δανεικους ξεδανεικους φερτους και παμε να τα παρουμε ολα φετος

- painkiller4
https://www.transfermarkt.com/rodrigo-r ... ler/166591
Ο νεος τερματοφυλακας συμφωνα με τους αργεντινους
Ο νεος τερματοφυλακας συμφωνα με τους αργεντινους
- Kostas_Peraia4
Έχει βουήξει το twitter απο Αργεντινή μεριά ότι κλείσαμε τον τερματοφύλακα της Γοδόυ Κρούζ.
[youtube]0jiuOrFEaDk[/youtube]
[youtube]0jiuOrFEaDk[/youtube]
Πάντως στο Ίντερνετ λέγανε για Μπόκα κ Ρίβερ ,ρασινκ ενδιαφέρον..και μάλιστα η ρασινκ εκανε 1-1,5 εκ προταση...
- Kostas_Peraia4
Πιστεύετε ότι πρέπει να πάμε σε αγορά τερματοφύλακα ή σε δανεικό?
Αν πάμε σε αγορά μάλλον ένας εκ των Γλύκο ή Σιαμπάνη θα θέλει να αποχωρήσει (τον χειμώνα ή το ερχόμενο καλοκαίρι το αργότερο)
Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Αν πάμε σε αγορά μάλλον ένας εκ των Γλύκο ή Σιαμπάνη θα θέλει να αποχωρήσει (τον χειμώνα ή το ερχόμενο καλοκαίρι το αργότερο)

- painkiller4
Ωραιος ο σκιας εβαλε ολους να ασχολουνται με Οτσοες Ραικοβιτς και δεν συμμαζευεται και εκανε οπως παντα αθορυβα την δουλεια του. Ακουγονται πολυ καλα λογια για αυτον εχω δικια μου αισθηση οτι θα ειναι πολυ καλη κινηση η αποκτηση του.

Τον Οτσόα θα τον πάρουμε για δεύτερο ρε...
Παρ' ολίγον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ των ΑΡΔ...

Παρ' ολίγον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ των ΑΡΔ...

painkiller4 έγραψε:Ωραιος ο σκιας εβαλε ολους να ασχολουνται με Οτσοες Ραικοβιτς και δεν συμμαζευεται και εκανε οπως παντα αθορυβα την δουλεια του. Ακουγονται πολυ καλα λογια για αυτον εχω δικια μου αισθηση οτι θα ειναι πολυ καλη κινηση η αποκτηση του.![]()
Μπράβο στον Μιχελ αν αληθεύει. Θα τους τρελάνει τους ΑΡΔ. Δεν έχουν πετύχει όνομα παίκτη ούτε μια φορά από πέρυσι.
Σε αγορα ξεκαθαρα.Νομιζω θες 2 ισαξιους τερματοφυλακες πανω κατω.Ουτως η αλλως ο Γλυκος θα επιστρεψει απο χειμωνα.Ουσιαστικα θα ναι η χρονια του νεου τερματα φετος.speedy.g έγραψε:Πιστεύετε ότι πρέπει να πάμε σε αγορά τερματοφύλακα ή σε δανεικό?
Αν πάμε σε αγορά μάλλον ένας εκ των Γλύκο ή Σιαμπάνη θα θέλει να αποχωρήσει (τον χειμώνα ή το ερχόμενο καλοκαίρι το αργότερο)![]()
![]()
Αν μας βγει πολυ καλος,ο Γλυκος μενει ως δευτερος.Αλλιως το αντιστροφο. Φυσικα κοιτας να μην ξαναπαρεις περιπτωση Μπρικιτς
- Kostas_Peraia4
Ηταν αναμεσα σε μας και σε ρασινγκ κλουμπ. Το κοστος της μεταγραφης 2εκ δολαρια για το 80%. 4ετες συμβολαιο