Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Και γιατί να έρθει ο βιερινια για έναν προπονητή που είναι ένας θεατρινος; και δεν είναι καν προπονητής όπως λέμε εμείς τουλάχιστον;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 13 Αύγ 2017, 10:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Να λειπουν οι χαρακτηρισμοιDescartes έγραψε:Αγαπητοί διοικούντες φέρατε προπονητή απο Κίνα και τον αντικαταστήσατε με έναν τύπο που μόνον για θεατρική επιθεώρηση κάνει και κάνει τα στομάχια όλων μας να γυρίζουν. Όλα αυτά με δική σας ευθύνη και χωρίς να σας έχει πιέσει ο κόσμος για τίποτα.
Το Βιειρίνια και έναν στόπερ που θα τρώει σίδερα όμως, πρέπει να τους φέρετε. Εκεί δεν χωράνε πλέον εκπτώσεις, εκτός αν θέλετε να μας κοροϊδεύετε.

- paokovios1974
80000000 εκατομυρια δε βαζει καποιος που θελει να σε κοροιδεψει.
Ο μιχελ εριξε ζαρια οπως εριξε και ο ιβιτς τον Γεναρη.
Εχοντας εμπιστοσυνη στη αλεπου μας, ειμαι βεβαιος οτι εφερε εξαρες.
Ο μιχελ εριξε ζαρια οπως εριξε και ο ιβιτς τον Γεναρη.
Εχοντας εμπιστοσυνη στη αλεπου μας, ειμαι βεβαιος οτι εφερε εξαρες.
Σε μια βδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και περιμένουμε 3 με 4 (Βιεϊρίνια) βασικές προσθήκες.
Ευτυχώς βαστάει το υπάρχον ρόστερ και είναι ήδη ενισχυμένο σε σχέση με πέρσι, αλλά από άποψη χημείας δεν είναι και ότι καλύτερο να ενσωματώνεις τόσους παίκτες που προορίζεις για βασικούς, τόσο αργά.
Ευτυχώς βαστάει το υπάρχον ρόστερ και είναι ήδη ενισχυμένο σε σχέση με πέρσι, αλλά από άποψη χημείας δεν είναι και ότι καλύτερο να ενσωματώνεις τόσους παίκτες που προορίζεις για βασικούς, τόσο αργά.
Και δεν σε είπε καν ότι θα βάλει φουρνελο στην Τούμπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ντρεπεσαι να λες οτι μας κοροιδευουν οταν εχουν δωσιε 80.000.000 σε μια μαυρη τρυπα οπως το Ελληνικο ποδοσφαιρο και λεφτα για να αλλαξουν την χουντα στην ΕΠΟ? Δηλαδη αν ερθουν οι αλλοι 2, Σαμπρανο Τορρες Καντουρι, και δεν ερθει ο Βιερινια στα 32 του, θα μας εχουν κοροιδεψει?Descartes έγραψε:Αγαπητοί διοικούντες φέρατε προπονητή απο Κίνα και τον αντικαταστήσατε με έναν τύπο που μόνον για θεατρική επιθεώρηση κάνει και κάνει τα στομάχια όλων μας να γυρίζουν. Όλα αυτά με δική σας ευθύνη και χωρίς να σας έχει πιέσει ο κόσμος για τίποτα.
Το Βιειρίνια και έναν στόπερ που θα τρώει σίδερα όμως, πρέπει να τους φέρετε. Εκεί δεν χωράνε πλέον εκπτώσεις, εκτός αν θέλετε να μας κοροϊδεύετε.
-
Καλα το ότι ήρθε απο Κίνα δεν το κοιτάξαμε τόσο όσο τι έκανε οταν ήταν εδώ που άφησε καλό έργο τώρα σε εμάς για κάποιο λόγο δεν τον αφήσαμε ούτε να μας δείξει καν γνώμη μου είναι ότι πιο πολυ πλήρωσε ότι δεν δήλωνε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα και έλεγε ότι για να πάρουμε θέλω πρώτα να δω αν θα μου πάρουν παίχτες θύμιζε λίγο το στυλ του σαντος με σαρδέλες δεν κανεις αστακομακαρονάδα. Τώρα για τον καινούργιο ειλικρινά μόνο το ότι έχει απο πίσω τις πλάτες του πατέρα του δίνει κάποιο αέρα ίσως και να μας βγει νέος ιβιτς.Descartes έγραψε:Αγαπητοί διοικούντες φέρατε προπονητή απο Κίνα και τον αντικαταστήσατε με έναν τύπο που μόνον για θεατρική επιθεώρηση κάνει και κάνει τα στομάχια όλων μας να γυρίζουν. Όλα αυτά με δική σας ευθύνη και χωρίς να σας έχει πιέσει ο κόσμος για τίποτα.
Βιεϊρίνια να φέρουμε αλλα όχι με τα λευτα που ακούγονται ρε παιδιά είναι σαν μας κλέβουν για παίχτη 32 χρόνων να πληρώσουμε κιόλας δεν έχουμε και τα λευτα το champion league να τα πετάνε για γούστα για εμένα μόνο ελεύθερο και με 1,2 για δυο χρόνια μετά απλά θα κλαίμε ένα ποσό οστό απο το μπατζετ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- NIKOS_PAOK04
Και εκεί που τέλη Μαϊου η ομάδα ήθελε 2-3 ποιοτικές προσθήκες με τον ιδιο κορμό ξαφνικά σε 2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση οι ενδεκάδες που αναρτώνται από συοπαδούς περιέχουν 7 αλλαγές
1.Ρει
2.Λεβεκ
3.Ζαμπρανο(CB)
4.Τορες(6αρι)
5.ΕλΚαντουρι
6.Μακ
7.Βιερινια
Δηλαδή καινούργια ομάδα και όπως κάθε καινουργια ομάδα με καινουργιο προπονητή θέλει χρόνο κάντε λοιπόν υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.(το πότε πρέπει να το δουμε και λίγο ποδοσφαιρικά άμεσα θα ήταν παράλογο αλλά μέσα Σεπτέμβρη γιατί όχι να αρχίσει να δείχνει ώς τότε λιγο τύχη στα λεγόμενα μικρά ματς)
1.Ρει
2.Λεβεκ
3.Ζαμπρανο(CB)
4.Τορες(6αρι)
5.ΕλΚαντουρι
6.Μακ
7.Βιερινια
Δηλαδή καινούργια ομάδα και όπως κάθε καινουργια ομάδα με καινουργιο προπονητή θέλει χρόνο κάντε λοιπόν υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.(το πότε πρέπει να το δουμε και λίγο ποδοσφαιρικά άμεσα θα ήταν παράλογο αλλά μέσα Σεπτέμβρη γιατί όχι να αρχίσει να δείχνει ώς τότε λιγο τύχη στα λεγόμενα μικρά ματς)
Υπάρχει βασικός κορμός έτοιμος, που μπορεί να ξεκινήσει με αυτόν η ομάδα και σταδιακά να γίνει η ενσωμάτωση των νέων παικτών όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φόρμας και προσαρμογής στο σύστημα και γνωριμίας του τρόπου παιχνιδιού των υπόλοιπων παικτών.
Οπότε δεν θεωρώ πως υπάρχει περίοδος προσαρμογής όπως πέρυσι που είχαμε αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε δεν θεωρώ πως υπάρχει περίοδος προσαρμογής όπως πέρυσι που είχαμε αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω καθε μερα διαβάζω οτι έρχεται ο ενας έρχεται ο αλλος αλλά υπογραφές δεν ειδα. Πέρασε 1 μήνας απο την προθεσμία του Μιχελ οτι θα τελειωναν οι μεταγραφές....
- john4serres
Πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται.
Αν δεν γινουν 31 Αυγουστου οι ανακοινωσεις, αντε να γινουν μετα τις 25.
Εχουμε και τα ευρωπαικα, ο Ραζβαν πρεπει να δει ολο το υλικο για να κρινει, θα χρειαστει 10-15 μερες.
Εχουμε και τα ευρωπαικα, ο Ραζβαν πρεπει να δει ολο το υλικο για να κρινει, θα χρειαστει 10-15 μερες.
Εισαι ο ορισμός του αχαριστου κ μιζερου.Descartes έγραψε:Αγαπητοί διοικούντες φέρατε προπονητή απο Κίνα και τον αντικαταστήσατε με έναν τύπο που μόνον για θεατρική επιθεώρηση κάνει και κάνει τα στομάχια όλων μας να γυρίζουν. Όλα αυτά με δική σας ευθύνη και χωρίς να σας έχει πιέσει ο κόσμος για τίποτα.
Επιπλέον, η λογικη σου ειναι παιδικου, μην πω καφενειακου επιπεδου. Get a life...
...επειδη δεν θέλει η κακή ΠΑΕ;;Αυτο φσνταζομαι εννοείς.Tupac έγραψε:Εγω καθε μερα διαβάζω οτι έρχεται ο ενας έρχεται ο αλλος αλλά υπογραφές δεν ειδα. Πέρασε 1 μήνας απο την προθεσμία του Μιχελ οτι θα τελειωναν οι μεταγραφές....
Οκ φίλος
δεν χρειαζεται να κρινει τιποτα ο Ραζβαν,το υλικο εχει κριθει την περσινη χρονια και ο τεχν.διευθ εχει πληρη αποψη.john4serres έγραψε:Πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται.
Αν παρουν η δεν παρουν καποιον θα ναι γιατι πολυ απλα δεν θελαν να παρουν,οχι επειδη δεν χρειαζοντουσαν.
Παντως πιστευω πως θα κλεισουν τουλαχιστον 3 μεταγραφες πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος,οποτε δεν ανησυχω προσωπικα
ΥΓ: Το οτι με ελαχιστες μεταγραφες φετος,νιωθω ασφαλης στα προκριματικα europa απο αποψη ροστερ σημαινει οτι εχουμε κανει καποια βηματα μπροστα σε αυτον τον τομεα.Για μενα αυτο ειναι κερδος και απολαμβανω το να περιμενω τις μεταγραφες τελη Αυγουστου χωρις να τρεμει η καρδια μου για τις τρυπες του ροστερ στα προκριματικα.Ειναι αυτονοητο οτι θα περασουμε την σουηδικη μπυραρια και τουλαχιστον ξερω πως αν γινει χτυπα ξυλο η στραβη δεν θα φταιγαν οι μεταγραφες που δεν εγιναν,αλλα κατι αλλο
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε μια βδομάδα, ο προπονητής είναι στην ομάδα δύο μέρες κι έχουμε μπροστά μας ευρωπαικό παιχνίδι που η εικόνα της ομάδας το έχει κάνει αμφίρροπο, τουλάχιστον στα χαρτιά. Κι από τη στιγμή που, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, μάς λείπει ο ένας βασικός κεντρικός αμυντικός, το βασικό 6άρι, το βασικό 8-10ρο, όπου τελωσπάντων παίξει ο Καντουρί, δηλαδή όλος σχεδόν ο άξονας, δεν μπορούμε να είμαστε σε πανηγυρικό κλίμα και να ονειρευόμαστε πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη. Γιατί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός στην πρώτη στραβή, που υπάρχουν πολλές προυποθέσεις για να έρθει νωρίς, θα οδηγήσει στην υπερβολική απογοήτευση και το έχουμε ξαναζήσει αυτό πολλές φορές. Ας δούμε πρώτα ποιοι θα έρθουν, πότε, πώς θα ενσωματωθούν, τι μας μας κοστίσει μέχρι τότε και όταν όλα πάνε καλά πανηγυρίζουμε.
Ον τόπικ, για τα ονόματα που ακούγονται, περίμενα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο 6 αλλά μάλλον η λαική απαίτηση για τον Βιερίνια μας αναγκάζει να κάνουμε οικονομία εκεί. Από κει και πέρα περιμένω με ενδιαφέρον τις αποχωρήσεις, γιατί αποκλείεται να έρθουν άλλοι 2 χαφ και να μη φύγει κάποιος βασικός ή ημιβασικός.
Ον τόπικ, για τα ονόματα που ακούγονται, περίμενα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο 6 αλλά μάλλον η λαική απαίτηση για τον Βιερίνια μας αναγκάζει να κάνουμε οικονομία εκεί. Από κει και πέρα περιμένω με ενδιαφέρον τις αποχωρήσεις, γιατί αποκλείεται να έρθουν άλλοι 2 χαφ και να μη φύγει κάποιος βασικός ή ημιβασικός.