Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Προς τους διαχειριστές.
Διαβάζω κάποια σχόλια στα οποία δεν βλέπω σκοπό διατύπωσης απόψεων, αλλά ειρωνίες και ευτελισμούς.
Μήπως πρέπει κάτι να γίνει με αυτά?
Διαβάζω κάποια σχόλια στα οποία δεν βλέπω σκοπό διατύπωσης απόψεων, αλλά ειρωνίες και ευτελισμούς.
Μήπως πρέπει κάτι να γίνει με αυτά?
- paokovios1974
Αλα της , και πισινα ο ξαδερφος του γκρινιαρηace1979 έγραψε:Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα

- Petros1988
Ιβαν δωσε 1 Εκ τον χρονο στον Οτσοα με διετες συμβολαιο να ρθει αυριο να τελιωνουμε με τον Τερματοφυλακα!Εχουμε αργησει πιστευω!Μεγαλος Τερματας ο Μεξικανος θα κανει τη διαφορα!Ετσι παιρνει Πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ με παικτες οπως ο Οτσοα ο Βιερηνια Μακ Αντρε Καστρο(Κασιμπασα)Τα σκας χοντρα και πας να το Παρεις!
Κριονερι Αττικής bitchezzzzzzzzzpaokovios1974 έγραψε:Αλα της , και πισινα ο ξαδερφος του γκρινιαρηace1979 έγραψε:Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα
- pagotatzis
Αποτυχημένο αστείο είναι τα στατιστικά του Κλαους αυτή την σεζόν φίλε μουKsenitemenos4 έγραψε:ελπιζω να ειναι καποιο αποτυχημενο αστειο αυτο παγωτατζη...αν πηγαμε τοσες χιλιαδες αεροδρομιο για το μουσλι με τα στατιστικα που ειχε, αυτοι οι 'καημενοι οπαδοι' που λες θα πρεπει να το γκρεμισουν το αεροδρομιο τους με τα νουμερα του κλαους....
Ο Κλαους όσο δεν είχες παίχτες κλάσεις ,φαινόταν και έκανε την δουλειά του
Τώρα όμως φαίνεται ότι είναι ποδοσφαιρικά γυμνός συν το ότι τόσα χρόνια μείνε στάσιμος
χωρίς να βελτιώσει κάτι !!!!
Συγνώμη Κλαους ,αλλά η αλήθεια να γράφετε !
Βρε μπας και είναι καμμια γούρνα;ace1979 έγραψε:Κριονερι Αττικής bitchezzzzzzzzzpaokovios1974 έγραψε:Αλα της , και πισινα ο ξαδερφος του γκρινιαρηace1979 έγραψε:Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έχεις και Βιεϊρίνια. Πλάκα κάνεις;ace1979 έγραψε:Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα
- paoki_sweden
My brother Petrus why in such a hurry? We have time......we can finish with the signings in August loose valuable time for the players to play together and be one strong team. We can always sign players in january.Petros1988 έγραψε:Ιβαν δωσε 1 Εκ τον χρονο στον Οτσοα με διετες συμβολαιο να ρθει αυριο να τελιωνουμε με τον Τερματοφυλακα!Εχουμε αργησει πιστευω!Μεγαλος Τερματας ο Μεξικανος θα κανει τη διαφορα!Ετσι παιρνει Πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ με παικτες οπως ο Οτσοα ο Βιερηνια Μακ Αντρε Καστρο(Κασιμπασα)Τα σκας χοντρα και πας να το Παρεις!
ρε σεις,ο Οτσοα δεν θυμιζει λιγο Στανογεβιτς με μαλλια? Μηπως ηταν ατακτος στα νιατα του με καμια μεξικανα?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 25 Ιουν 2017, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Petros1988
Φιλε μου απτον Τερματοφυλακα ξεκιναει ολη η ομαδα οσο πιο νωρις ερθει πιο καλα για την ομαδα!Ευχομαι να πω αυριο Ochoa welcome to PAOK!paoki_sweden έγραψε:My brother Petrus why in such a hurry? We have time......we can finish with the signings in August loose valuable time for the players to play together and be one strong team. We can always sign players in january.Petros1988 έγραψε:Ιβαν δωσε 1 Εκ τον χρονο στον Οτσοα με διετες συμβολαιο να ρθει αυριο να τελιωνουμε με τον Τερματοφυλακα!Εχουμε αργησει πιστευω!Μεγαλος Τερματας ο Μεξικανος θα κανει τη διαφορα!Ετσι παιρνει Πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ με παικτες οπως ο Οτσοα ο Βιερηνια Μακ Αντρε Καστρο(Κασιμπασα)Τα σκας χοντρα και πας να το Παρεις!
Διαβασα ενα αρθρο το οποιο εγειρει προβληματισμο: Ο Οτσοα λογω confederations cup θα θελει κανενα 20ημερο διακοπες και εμεις δεν εχουμε αυτη τη πολυτελεια...
Αν θέλουν τερματοφύλακα άμεσα και να συμμετάσχει στην προετοιμασία αυτός δύσκολα μπορεί να είναι ο Ochoa.
Ακόμα εκκρεμεί η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, έ δε θα θέλει και χρόνο να ξεκουραστεί;
Κάτι άλλο ψάχνουμε μάλλον
Ακόμα εκκρεμεί η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, έ δε θα θέλει και χρόνο να ξεκουραστεί;
Κάτι άλλο ψάχνουμε μάλλον
Απο τη μία τους λέμε αρδ, από την άλλη ο εθισμός στη μεταγραφολογία και τους παπάδες μάς αναγκάζει να τρώμε τον πρόλογό τους. Ο Οτσόα δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ, και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα.
- sourmenetes
- Moderator
http://m.bild.de/sport/fussball/werder- ... obile.html
Μηπως αυτος ειναι ο τερματας που μας εριξε χυλοπιτα;;;;
Μηπως αυτος ειναι ο τερματας που μας εριξε χυλοπιτα;;;;