Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
ρε παιδια δουλευομαστε?
Ποιος Μακ και ποιος Οτσοα και ποιος Αντρε μωρε τωρα
Ποιος Μακ και ποιος Οτσοα και ποιος Αντρε μωρε τωρα
- PaokPatraG4
Ψάχνω να βρω σε ξένα σάιτ κάτι που να αφορά τον Οτσόα και πιθανή μεταγραφή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ και δεν βρίσκω κάτι....Δεν ξέρω τι παίζει με την περίπτωση του αλλά σίγουρα οι απ'εξω δεν γράφουν τίποτα....Για ελληνικός παπάς μου φαίνεται....
- paokovios1974
- paoki_sweden
Very silent no signings......only cuts from the squad. Is the storm coming?
- paokovios1974
- pagotatzis
Σκέφτομαι τους καημένους τους απαδους που θα ψάξουν να βρουνε στατιστικά για Κλαους
όταν θα ακουστεί το όνομα του για πιθανή μεταγραφή στην αγαπημένη ομάδα τους
Κάτι σαν εμάς όταν είδαμε τα στατιστικά του Λεβεκ

Τουλάχιστον ο Λεβέκ είναι αμυντικός....pagotatzis έγραψε:Σκέφτομαι τους καημένους τους απαδους που θα ψάξουν να βρουνε στατιστικά για Κλαους
![]()
![]()
Για επιθετικό πώς το δικαιολογείς ???
Και του κρεσπο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι β.π αθηνα και την έχω πέσει στην πισίνα του ξαδερφου μου και εσείς διώξατε την μιση ομαδα?τι γίνεται ?διωξαν τον κιτσιου για ν κρατήσουν Μπακ απ του ματος τον γυάλινο κωνσταντινιδη?που ειναι πολυ καλύτερος παικτης αλλα πολλά προβλήματα τραυματισμού?όσο για χαριση ειναι θεμα κουτσολιακου το θεμα
-
ελπιζω να ειναι καποιο αποτυχημενο αστειο αυτο παγωτατζη...αν πηγαμε τοσες χιλιαδες αεροδρομιο για το μουσλι με τα στατιστικα που ειχε, αυτοι οι 'καημενοι οπαδοι' που λες θα πρεπει να το γκρεμισουν το αεροδρομιο τους με τα νουμερα του κλαους....
είναι μακρύς ο δρόμος μεχρι το τέλος των μεταγραφών ..βάσει οσο ειπε ο Μιχελ πρώτα θα ρθει ενας τερματας.μακάρι να ναι ο Οτσόα, το παλικαρι είναι Παοκτσάκι απλα δε το ξέρει.
απο όσα καταλαβαινουμε οι φημες περι απόκτηση του Μακ εστω και σαν δανεικός παίζει να γινεται για να πιέσουμε τον Βιερίνια..τώρα αν κάτσει κέντα και έρθουν και οι δυο και έχουμε στην επιθεση στο 4-4-2 μπροστά Πριγιο και Μακ και φτερά Βιερίνια και Ενρίκε θα έχουμε μακράν απο όλες τις χρονιές μας την καλύτερη επιθετική γραμμή.
Μένει να δούμε τι θα γινει στα χαφ με τις περιπτώσεις του Τσιμιροτ και με των εναλλακτικών πιθανων μεταγραφών
Στοπερ αφου φευγει ο Χατζησαιας σιγουρα θα πάρουμε κάποιον για βασικο
Σιγα σιγα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
υπομονη και στο τέλος θα μαστε καηλωμενοι
το μονο μου παραπονο ειναι οτι φετος που ξενιτευτηκα θα παρει η Παοκαρα τον τιτλο
αλλα ας ειναι ετσι και ας λειπω..

απο όσα καταλαβαινουμε οι φημες περι απόκτηση του Μακ εστω και σαν δανεικός παίζει να γινεται για να πιέσουμε τον Βιερίνια..τώρα αν κάτσει κέντα και έρθουν και οι δυο και έχουμε στην επιθεση στο 4-4-2 μπροστά Πριγιο και Μακ και φτερά Βιερίνια και Ενρίκε θα έχουμε μακράν απο όλες τις χρονιές μας την καλύτερη επιθετική γραμμή.
Μένει να δούμε τι θα γινει στα χαφ με τις περιπτώσεις του Τσιμιροτ και με των εναλλακτικών πιθανων μεταγραφών
Στοπερ αφου φευγει ο Χατζησαιας σιγουρα θα πάρουμε κάποιον για βασικο
Σιγα σιγα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
υπομονη και στο τέλος θα μαστε καηλωμενοι
το μονο μου παραπονο ειναι οτι φετος που ξενιτευτηκα θα παρει η Παοκαρα τον τιτλο
αλλα ας ειναι ετσι και ας λειπω..

Επειδη φευγει ενας στοπερ με 0(ολογραφως μηδεν) συμμετοχες σε μια χρονια αυτο ειναι σημαδι αποκτησης σεντερ μπακ?Apegner έγραψε: Στοπερ αφου φευγει ο Χατζησαιας σιγουρα θα πάρουμε κάποιον για βασικο
Σαν να λεμε παμε για χαφ γιατι φευγουν ο σαμπο με τον αντονις
- paokovios1974
χαχαχα..ενταξει οντως ετσι οπως το εγραψα σηκωνε την παρερμηνεία..εννουσα οτι αφου δεν τον υπολογιζει σαν νεα εσωτερική μεταγραφη και ο νεος προπονητης αρα σιγουρα παμε για στοπερ αφου ειπε οτι παμε για μια μεταγραφη σε καθε γραμμή.Στοπερ -> Μαλεζας Βαρελα Κρέσπο Πουγγουρας ..θελουμε ακόμα ενα 4 sure και μάλιστα για βασικόaxristeas έγραψε:Επειδη φευγει ενας στοπερ με 0(ολογραφως μηδεν) συμμετοχες σε μια χρονια αυτο ειναι σημαδι αποκτησης σεντερ μπακ?Apegner έγραψε: Στοπερ αφου φευγει ο Χατζησαιας σιγουρα θα πάρουμε κάποιον για βασικο
Σαν να λεμε παμε για χαφ γιατι φευγουν ο σαμπο με τον αντονις