Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Λογικό να φεύγει κόσμος τώρα από την στιγμή που δεν μπορούν να πάνε 50 άτομα προετοιμασία.
Προφανώς ο πιο ποιοτικός Κωνσταντινίδης θα πάρει ευκαιρίες.
Πιστεύω ότι και ο Πέλκας θα μείνει.
Μετά έχουμε το δίδυμο Κουλούρη, Κλάους που ο ένας τουλάχιστον φαντάζομαι θα φύγει.
Ο Κάτσε μυστήρια περίπτωση, μπορεί να μην θέλει ο ίδιος να πάει δανεικός.
Ο Φακούντο λογικά μας χαιρετάει επίσης.
Ο Ζάιρο, θεωρώ θα πάει προετοιμασία. Από κει και πέρα δεν ξέρω.
Ο Τσίμιροτ πωλείται αλλά δύσκολο χωρίς γκόλ και ασίστ να βρεθεί ομάδα να πληρώσει.
Ενδιαφέρουσα βδομάδα λοιπόν.
Προφανώς ο πιο ποιοτικός Κωνσταντινίδης θα πάρει ευκαιρίες.
Πιστεύω ότι και ο Πέλκας θα μείνει.
Μετά έχουμε το δίδυμο Κουλούρη, Κλάους που ο ένας τουλάχιστον φαντάζομαι θα φύγει.
Ο Κάτσε μυστήρια περίπτωση, μπορεί να μην θέλει ο ίδιος να πάει δανεικός.
Ο Φακούντο λογικά μας χαιρετάει επίσης.
Ο Ζάιρο, θεωρώ θα πάει προετοιμασία. Από κει και πέρα δεν ξέρω.
Ο Τσίμιροτ πωλείται αλλά δύσκολο χωρίς γκόλ και ασίστ να βρεθεί ομάδα να πληρώσει.
Ενδιαφέρουσα βδομάδα λοιπόν.
Σιγά μην ξέρουν, εμείς τους βλέπουμε κάθε μέρα, σε όλες τις προπονήσεις, έχουμε τα εργομετρικά, ιατρικά τα πάντα όλα τα ξέρουμεHermann έγραψε:Δε νομίζετε ότι οι διοικούντες ξέρουν καλύτερα από εμάς;
SM-G935F
Ο μόνος τρόπος να μας δώσει η Σάιντ τρουιντεν 1,5 ,ειναι να το μετα πουλήσει αμέσως με μεγαλύτερο ποσο σε άλλη..το κάνουν συχνά...για να βγάλουν κέρδος ..καλά κάναμε κ βάλαμε μεταπώληση...
Και αυτό με την οψιόν, δεν με χαλάει.
Αν δείξει ότι αξίζει, και τον θέλουν και οι 2 ομάδες (ΠΑΟΚ και καινούργια), στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο για να διαλέξει να μείνει σε μας...
Αν δείξει ότι αξίζει, και τον θέλουν και οι 2 ομάδες (ΠΑΟΚ και καινούργια), στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο για να διαλέξει να μείνει σε μας...
Ενταξει η λογικη λεει οτι ο Χαρισης θα επιστρεψει του χρονου σε μας, σε μια χρονια που θα πρεπει να του γινει ανανεωση συμβολαιου. Πρεπει να παει και να σκυλιασει στο Βλεγιο. Να γυρισει και να μεινει.
-
Πάμε για Οτσοα ,εμένα δεν μου αρέσει .... αλλα να δουμε αν γινει η μεταγραφη .... και αν γινει να τον δουμε στο γηπεδο....
Απορώ που προβληματίζεστε με την αποχώρηση Χαρίση. Καλός παιχτης με πνευμονια, σουτ κτλ κτλ κτλ ΑΛΛΑ οχι επαγγελματίας. Ας ρωτήσετε καποιοι που γνωρίζουν πως πήγαινε στις προπονήσεις.......αυτα!!!
- thanos-xanthi
αυτο..MANIAKOS έγραψε: Κουκουρ κλαους κατσε θελω αποχώρηση
και ειδικα για κλαους αμεσως εχεις μπατζετ που φετος το πεταξες στα σκουπιδια,
για να παρεις εξτρα χαφ η περιφερειακο φορ
Για να το λες μαλλον ξες. Για πες και σε μας που δεν ξερουμε.omerta76 έγραψε:Απορώ που προβληματίζεστε με την αποχώρηση Χαρίση. Καλός παιχτης με πνευμονια, σουτ κτλ κτλ κτλ ΑΛΛΑ οχι επαγγελματίας. Ας ρωτήσετε καποιοι που γνωρίζουν πως πήγαινε στις προπονήσεις.......αυτα!!!
Δεν παιζει ο Κλαους να μεινει με 800.000 συμβολαιο. Με τα μισα ισως.
Γιατι η Βασω θελει α επιστρεψει και να ζησει οικογενειακως στην πολη.ace1979 έγραψε:Εσύ θα έριχνες τον μισθό σου 50% επειδή ειναι καλο το εργασιακό περιβάλλον η αγαπάς το αφεντικό?αν οχι γιατι περιμένεις να το κάνει ο βιερινια?vs40 έγραψε:Θα αναφέρω μερικα από αυτά που δηλώσανε οι της διοίκησης:
1) Ιβάν: θέλω μετάλο ΠΑΟΚ. 1ο στην Ελλάδα, τοπ20 Ευρώπη κ.λπ.
2) Γιώργος Σαββίδης. Κάνουμε προσπάθειες να φέρουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
3) Μιχελ: Προσπαθούμε να φέρουμε φέτος παίκτες μόνο για την εντακάδα που να μας ανεβάσουν επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να πείσουμε παίκτες ποιότητας να έρθουν σο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρώμε πολλές χυλόπιτες.
Συμπέρασμα δικό μου:
Θα δεκτώ ότι ΟΛΑ τα παραπανω είναι αλήθεια. Τότε όμως όταν υπάρχουν παίκτες όπως ο Μακ που θέλουν να γυρίσουν, κάνεις την κίνηση και τον αγοράζεις. Ούτε δανεισμούς και χαζά. Αγορά. Ο παίκτης είναι 26 ετών, όχι 27 όπως επιμένουν να τον γράφουν πολλοί. Γενέθλια: Mar 8 1991. Προς το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει 27. Άρα ο παίκτης εκτός από τα πολλά χρόνια που έχει μπροστά του, έχει και μεταπωληική αξία. Μπορούμε να τον κρατήσουμε 2 σεζόν και να τον ξαναπουλήσουμε, βγάζοντας ίσως και κέρδος. Ο παίκτης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για την επίθεση σε 4-4-2 ή 3-4-3 πολύ physical που ήθελε ο κόουτς, και επίσης μπορεί και ως πλάγιος χαφ. Τ πάντα κάνει το παλικάρι, και θεωρώ πολύ θετικό ότι την προηγούμενη χρονιά ξεκουράστηκε, γιατί ήταν σκασμένος μετά το Εύρο. Σε μισθό, λογικα μορεί να πέσει στο 1εκ με 1,1εκ εφόσον έρθει με μεταγραφή.
Ο Βιεϊρίνια είναι ακριβή περίπτωση. Ρεαλιστικά θα μπορούσαμε να τον φέρουμε ελεύθερο την επόμενη σεζόν και να ρίξει το κασέ του στο μύριο. Πόσα πια ρε Αντελίνο (δε χόρτασες?)... Όμως, όταν λες ότι θέλεις να φέρεις παικταράδες και δε μπορείς, τότε αυτοί που θελουν να έρθουν, τους φέρνεις και δεν το πολυσκέφτεσαι.
Υγ: και οι 2 ποδοσφαιριστές δε χρειάζονται να εγκληματιστούν. Αυτές οι περιπτώσεις δε αφήνονται όταν λες πας για πρωτάθλημα και να ανέβεις στην Ευρώπη. Εφόσον υπό αυτά τα δεδομένα (αν ισχύουν ότι θέλουν να έρθουν), εφόσον δεν αποκτηθούν, και δε δω αντίστοιχες σοβαρές κινήσεις επιπέδου, τότε πλέον θα ξέρω ότι πέφτει δούλεμα (πολιτικών) εποχής 1960.
Οπως πληρωνεις με το παραπανω καποιον που "καιγεσαι" γι αυτον και σου κανει κορδελακια
το ιδιο θα κανεις κι εσυ σε αναλογη περιπτωση.
Βεβαια αν θελει να γυρισει στην πολη υπαρχουν και αλλες εναλλακτικες
η γρια και το σκουλικι,διαλεγει και παιρνει.
Ετσι ειναι ace,προσφορα και ζητηση.
Ψάξτε εσυ, ειμαι σίγουρος οτι μπορείς να το βρειςnothu έγραψε:Για να το λες μαλλον ξες. Για πες και σε μας που δεν ξερουμε.omerta76 έγραψε:Απορώ που προβληματίζεστε με την αποχώρηση Χαρίση. Καλός παιχτης με πνευμονια, σουτ κτλ κτλ κτλ ΑΛΛΑ οχι επαγγελματίας. Ας ρωτήσετε καποιοι που γνωρίζουν πως πήγαινε στις προπονήσεις.......αυτα!!!
Τι να ψαξω ρε φιλε; Πετας μια μπηχτη για τον παιχτη και μετα μου λες ψαξτο;