31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Μπορει να μου πει καποιος ποιος απ ολους τους τσακωμους και τσαμπουκαδες που εγιναν με συμμετοχη του Γιωργου ηταν χωρις αιτια;;;
καποιοι παικτες μας ως τωρα ετρωγαν τσαμπουκα,ετρωγαν σκαρια, και γυρνουσαν απ την αλλη με κατεβασμενο το κεφαλι...ε ο Γιωργος δν ειναι ετσι....
δν θα λαικισω λεγοντας οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι, νιωθει ΠΑΟΚ κτλ...απλος σαν χαρακτηρας υπερασπιζετε το δικιο του... και του την σπαει να την πεφτουν σε συμπαικτες του κτλ...
Στην φαση του Κατσε αλλωστε δειχνει ποιος ειναι...μπαινει αναμεσα στον Κατσε και 4 σκουλικια...και καλυπτει με τα χερια του το κεφαλι του Κατσε...με κινδυνο να τις φαει ολες αυτος...αλλα και να τον προστατεψει απο τυχον αντιδραση του Κατσε...
Αυτος ειναι ο Τζαβελλας κυριοι...με τα καλα του και τα ''στραβα'' του...καποιοι θα τον γουσταρουν καποιοι οχι...ετσι ειναι αυτα...
καποιοι παικτες μας ως τωρα ετρωγαν τσαμπουκα,ετρωγαν σκαρια, και γυρνουσαν απ την αλλη με κατεβασμενο το κεφαλι...ε ο Γιωργος δν ειναι ετσι....
δν θα λαικισω λεγοντας οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι, νιωθει ΠΑΟΚ κτλ...απλος σαν χαρακτηρας υπερασπιζετε το δικιο του... και του την σπαει να την πεφτουν σε συμπαικτες του κτλ...
Στην φαση του Κατσε αλλωστε δειχνει ποιος ειναι...μπαινει αναμεσα στον Κατσε και 4 σκουλικια...και καλυπτει με τα χερια του το κεφαλι του Κατσε...με κινδυνο να τις φαει ολες αυτος...αλλα και να τον προστατεψει απο τυχον αντιδραση του Κατσε...
Αυτος ειναι ο Τζαβελλας κυριοι...με τα καλα του και τα ''στραβα'' του...καποιοι θα τον γουσταρουν καποιοι οχι...ετσι ειναι αυτα...
- PAOK_Antarctica
Η διαφορά μεταξύ του μάγκα και του αρκουδόμαγκα είναι η διαφορά μεταξύ του Τζαβέλα και του Τάτου.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται Τζαβέλες.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται Τζαβέλες.
- desperando
- Επικοινωνία:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
ολα τ αλλα ειναι για να παμε εναντια στο ρευμα γιατι εμεις δεν ειμαστε ΄΄φυτα΄΄
ολα τ αλλα ειναι για να παμε εναντια στο ρευμα γιατι εμεις δεν ειμαστε ΄΄φυτα΄΄
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Δεν διαφωνω.Αλλα ειπα και αλλα παραπανω.Dimg4 έγραψε:Ναι αλλα ο Λινο ανασταλτικα σιγουρα δεν ειναι Τζαβελλας!sotiris1960 έγραψε:Σιγουρα παικτικα ΛΙΝΟ δεν ειναι

Επέδειξε καλώς εννοούμενη μαγκιά σε όλο τον αγώνα...
και ένα παράπονο: μακάρι να ήσουν έτσι όλη τη χρονιά.
και ένα παράπονο: μακάρι να ήσουν έτσι όλη τη χρονιά.
-
Όλη την χρονιά την έπαιξε ως σεντερ μπακ κ μου ήταν ιδιαιτέρως αντιπαθής. Μασαγε κ αυτή την τσίχλα...... Τώρα ωςαριστερό μπακ είναι ννομίζω πολύ καλύτερος
Από το facebook του παίκτη.Την αφοσίωση σε αυτούς που σου δίνουν δύναμη, σε τιμούν και σε εμπιστεύονται, στην Ελλάδα το ονομάζετε "οπαδιλίκι". Επίσης το να λες τη γνώμη σου το ονομάζετε "λαΐκισμό". Καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του και να με θεωρεί "κωλόπαιδο" και "αλήτη". Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι όπου κι αν αγωνιζόμουν, σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Φρανκφούρτη, Μονακό, ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδος, ήμουν ο ίδιος είτε είχαν πολύ κόσμο, είτε όχι και πάντα προσπαθούσα για την ομάδα μου. Αυτό μου αρκεί κύριοι… Άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα πρέπει μόνο να παίζει μπάλα και να μην μιλάει… Σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα επικοινωνία μας φίλοι μου
Μια χαρα ειναι ο Τζαβελας,και οταν βελτιωσει ακομα περισσοτερο την αποδοση του θα ειναι ακομα καλυτερα.
- Aureliano Buendia
Αναφερόμενος μονάχα στην αγωνιστική αξία του παίκτη και όχι στη συμπεριφορά του,
να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχει επιστρέψει στη φυσική του θέση.
Θεωρώ πως είναι από τα κέρδη της φετινής χρονιάς,
υπό την έννοια πως είναι μεταξύ των νέων σταθερών της ομάδας
που ήρθαν φέτος και θα μείνουν (όπως φαίνεται) για καιρό.
να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχει επιστρέψει στη φυσική του θέση.
Θεωρώ πως είναι από τα κέρδη της φετινής χρονιάς,
υπό την έννοια πως είναι μεταξύ των νέων σταθερών της ομάδας
που ήρθαν φέτος και θα μείνουν (όπως φαίνεται) για καιρό.
- koylispontios
τσιριγώτης έγραψε:Όλη την χρονιά την έπαιξε ως σεντερ μπακ κ μου ήταν ιδιαιτέρως αντιπαθής. Μασαγε κ αυτή την τσίχλα...... Τώρα ωςαριστερό μπακ είναι ννομίζω πολύ καλύτερος
α να γεια σου...

-
Μπορει μερικοι απο εμας να τον κραζουν λεγοντας πως πουλαει οπαδιλικι..εγω θα πω πως φυσικα και τετοιες προσωπικοτητες χρειαζονται στην ομαδα μας.δεν πιστευω οτι επαιξε τυχαια Μπουντεσλιγκα,Σαμπιονα και εθνικη Ελλαδος
χρειαζομαστε εναν τσαμπουκα γιατι σκεφτειτε να ειχαμε μονο soft παικτες τι θα γινοτνε

- Sick Bastard