++++++Παλαιολόγος έγραψε:κατσε ζαιρο χαρισης ειναι λαθος να τους πουλησεις,εχουν να προσφερουν και τους δινεις και κοψοχρονια χωρις να τους εχεις αναδειξει
ιδιως τον χαριση και γω δεν ξερω γιατι τον εχουν περιθωριοποιησει τοσο!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- sourmenetes
- Moderator
Το να μην εχει προταση ο κατσε ή να μη βρεθηκε ακομα προταση δε σου περνα απο το μυαλο.joshua έγραψε:Όντως δεν είναι δυνατόν να φεύγει ο Χαρίσης και να μείνει ο Κάτσε.Θα πηδηχτω από το παράθυρο...Βλέπω πάντως προσπάθεια να ελαφρύνει το ρόστερ και ίσως και το μπατζετ για να γίνουν οι κινήσεις που χρειάζονται.Πλεον πάντως επιβεβλημένη η προσθήκη στα χάφ ανεξαρτήτως Τσιμιροτ.Ελπιζω πάντως να δίνεται με στόχο να επιστρέψει.Τον πίστευα πολύ αυτόν τον παίκτη.
Επισης αν ο χαρισης δεν υπολογιζοταν καλυτερα να παρει ματς.
Και γω θεωρω οτι ο χαρισης ειχε να δωσει πραγματα παντως.
desperando έγραψε:Εγώ τον καημένο τον tzelas λυπάμαι που θα ψάχνει λιγκ για καμιά δεκαριά ομάδες
Και μετά κάτσε κάνε ριπορτ για 20 παίκτες

Γι χαριση ιςως σοβαρευτεί κ εξωαγωνιστικά εξω
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει 11 τουλάχιστον Έλληνες η μείωση του ρόστερ είναι επιτακτική αλλά ο αφελληνισμός όχι.
1. Σιαμπάνης
2. Κωνσταντινιδης
3. Μαλεζάς
4. Πουγγουρας
5. Δεληγιαννίδης
6. Μυστακίδης
7. Λημνιός
8. Πέλκας
9. Κουλούρης
10.Αθανασιάδης
Οι άλλοι ακούστηκε ότι πάνε δανεικοί (Κιτσιου/Χαρίσης/Γιαννούλης/Χατζηϊσαίας)
και απο αυτούς προβλέπω Λημνιο/Κλάους/Δελληγιανίδη/Πούγγουρα να μην τους κρατάμε και σε ένα ροστερ 25-26 παικτών μόλις με 6 Έλληνες και για βασικός κανένας δεν μου πολύ αρέσει και φυσικά δεν έχει να κάνει με εθνικισμούς και διαφορα τέτοια έχει να κάνει με αυτό που λέμε να παίζεις για την φανέλα και για το όνομα αυτό δύσκολα το κάνεις με ξένους και μόνο.
1. Σιαμπάνης
2. Κωνσταντινιδης
3. Μαλεζάς
4. Πουγγουρας
5. Δεληγιαννίδης
6. Μυστακίδης
7. Λημνιός
8. Πέλκας
9. Κουλούρης
10.Αθανασιάδης
και απο αυτούς προβλέπω Λημνιο/Κλάους/Δελληγιανίδη/Πούγγουρα να μην τους κρατάμε και σε ένα ροστερ 25-26 παικτών μόλις με 6 Έλληνες και για βασικός κανένας δεν μου πολύ αρέσει και φυσικά δεν έχει να κάνει με εθνικισμούς και διαφορα τέτοια έχει να κάνει με αυτό που λέμε να παίζεις για την φανέλα και για το όνομα αυτό δύσκολα το κάνεις με ξένους και μόνο.
δε θέλω Έλληνες παίχτες, θέλω καλούς παίχτες
οι ξένοι τα τελευταία χρόνια είναι πιο παθιασμένοι με την ομάδα
περιμένω δανεισμό κουλούρη ή πώληση κλάους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Κυρ 25 Ιουν 2017, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που ξέρω ειναι πως οτι και να κάνουν στην ΠΑΕ ο κόσμος γκρινιάζει....απίστευτο....
Ο Λημνιος θα μειενι λογικα
Ο δεληγιαννιδης ιςως μεινει σαν τρίτος αρ κ δεξης φουλμπακ
Κουκουρ κλαους κατσε θελω αποχώρηση
Ο δεληγιαννιδης ιςως μεινει σαν τρίτος αρ κ δεξης φουλμπακ
Κουκουρ κλαους κατσε θελω αποχώρηση
- Παλαιολόγος
για κιτσιου χατζησαια ειναι κατανοητος ο δανεισμος,για χαριση οχι.η κινηση ειναι λανθασμενη.και μιλαμε για εναν αξονα που πελαγοδρομουσε φετος γιατι του ελειπε η ταχυτητα(αυτην την εχει)κ τα αθλητικα προσοντα,ποσα χαφ περιμενουν να παρουν για να αλλαξει αυτο;
καθολου εξυπνη κινηση,οταν μαλιστα ουτε εχεις κλεισει χαφ ,ουτε τα εχουμε δει αν οντως μπορουν να προσφερουν
καθολου εξυπνη κινηση,οταν μαλιστα ουτε εχεις κλεισει χαφ ,ουτε τα εχουμε δει αν οντως μπορουν να προσφερουν
-
Νομιζω οτι πρέπει να μην ειναι απλως Ελληνες αλλα να ειναι και παικτες απο την ακαδημια και γι αυτο προβλέπω ο Κατσε να μην φευγειNIKOS_PAOK04 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει 11 τουλάχιστον Έλληνες η μείωση του ρόστερ είναι επιτακτική αλλά ο αφελληνισμός όχι.
1. Σιαμπάνης
2. Κωνσταντινιδης
3. Μαλεζάς
4. Πουγγουρας
5. Δεληγιαννίδης
6. Μυστακίδης
7. Λημνιός
8. Πέλκας
9. Κουλούρης
10.Αθανασιάδης
Σωστες κινησεις. Καλυτερα να παιξουν ποδοσφαιρο τα παιδια παρα να παρουν 10 ματς εδω, αρκει βεβαια να παρουν παιχνιδια, να δειξουν θεληση να βελτιωθουν.
Κατα την γνώμη σου ειναι λάθος...για μένα ειναι σωστή αν γίνει ειδικά με ενα χρόνο επέκταση και αυτοί να κρατήσουν όψιον 2-3 εκ...στο Βέλγιο για κάποιο λόγο οι αξίες παικτών ανεβαίνουν τρέλα...
εσύ που ξέρεις αν κλείσανε η οχι χαφ?? Ξέρεις τι προεργασία εκανε ο Μιχελ???
Να παει το παιδί να μάθει ποδόσφαιρο γιατι κλοτσοσκουφι ξέρει να παίζει...
εσύ που ξέρεις αν κλείσανε η οχι χαφ?? Ξέρεις τι προεργασία εκανε ο Μιχελ???
Να παει το παιδί να μάθει ποδόσφαιρο γιατι κλοτσοσκουφι ξέρει να παίζει...
- desperando
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς από τη στιγμή που αγνιζεσαι σε ευρωπαϊκες διοργανώσεις θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 8danirifle έγραψε:δε θέλω Έλληνες παίχτες, θέλω καλούς παίχτες
- desperando
- Επικοινωνία:
Που πελαγοδρομησε ο άξονας σου πέρα των πλέι οφ?Παλαιολόγος έγραψε:για κιτσιου χατζησαια ειναι κατανοητος ο δανεισμος,για χαριση οχι.η κινηση ειναι λανθασμενη.και μιλαμε για εναν αξονα που πελαγοδρομουσε φετος γιατι του ελειπε η ταχυτητα(αυτην την εχει)κ τα αθλητικα προσοντα,ποσα χαφ περιμενουν να παρουν για να αλλαξει αυτο;
Μη λέμε ότι θέλουμε
-
Λεω και εγω πως βρηκαμε ακρη στο Βελγιο καιπάνε παικτες:
https://www.transfermarkt.co.uk/jumplis ... verein/475
πήγε ο Λεκο προπονητης....
https://www.transfermarkt.co.uk/jumplis ... verein/475
πήγε ο Λεκο προπονητης....