Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ο Βρύζας της τελευταίας χρονιάς του στον ΠΑΟΚ ήταν ότι χειρότερο έχουμε δει σε επίπεδο στελεχουςSunAce16 έγραψε:Ναι κακώς έγινε δεκτή η παραίτηση (αν έγινε δεκτή) χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακές οι φήμες περί Βρύζα (τώρα το διαβάζω για πρώτη φορά) σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μπράνκο.Gospi έγραψε:Τοτε κακως εγινε (αν εγινε) δεκτη η παραιτηση Μπρανκο και κακως ακουγονται φημες για επιστροφη ζηση βρυζα στην ομαδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Βρύζας τηρουμένων των αναλογιών έκανε παπάδες την εποχή που ήταν Τ.Δ.
Πρόσεχε τι γράφεις γιατί παρατηρώ ότι το χιούμορ έχει πάει περίπατο τον τελευταίο καιρό.paokovios1974 έγραψε:Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι, ήρθε η ώρα της ριξης.
Αρκετά τον ανεχτηκαμε.
Βλέπω να μην παίρνουν χαμπάρι ότι κάνεις πλάκα και να σου την πέφτουν.

Αν το να υπονοεις με ειρωνικο τροπο πως η οποιαδηποτε κριτικη αποσκοπεί στο να διωξουμε τον Ιβαν και το να χλευαζεις κατ αυτον τον τρόπο την αποψη του αλλου, θεωρειται χιουμορ, τοτε μαλλον κατι κανεις λαθος.
Στο ονομα του δηθεν χιουμορ πεταει ο καθενας την ειρωνια του και ολα καλα.
Απο εξυπναδες εδω μεσα αλλο τπτ. Να γραψετε καμια τεκμηριωμενη αποψη ομως, μπα. Μεχρι την ειρωνια φτανει το μυαλο σας...
Απο εξυπναδες εδω μεσα αλλο τπτ. Να γραψετε καμια τεκμηριωμενη αποψη ομως, μπα. Μεχρι την ειρωνια φτανει το μυαλο σας...
Είναι εύκολο να μηδενίζουμε καταστάσεις και ανθρώπους.Andrew R έγραψε:Ο Βρύζας της τελευταίας χρονιάς του στον ΠΑΟΚ ήταν ότι χειρότερο έχουμε δει σε επίπεδο στελεχουςSunAce16 έγραψε:Ναι κακώς έγινε δεκτή η παραίτηση (αν έγινε δεκτή) χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακές οι φήμες περί Βρύζα (τώρα το διαβάζω για πρώτη φορά) σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μπράνκο.Gospi έγραψε:Τοτε κακως εγινε (αν εγινε) δεκτη η παραιτηση Μπρανκο και κακως ακουγονται φημες για επιστροφη ζηση βρυζα στην ομαδα.
Ο Βρύζας τηρουμένων των αναλογιών έκανε παπάδες την εποχή που ήταν Τ.Δ.
Εγώ πάλι λέω ότι αν δεν ήταν ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Ποικιλίδης, ο Μιλιωρίδης, ο Παπαδόπουλος και μερικοί ακόμα η μετάβαση στην εποχή Σαββίδη δεν θα είχε γίνει ποτέ και ο ΠΑΟΚ θα έψαχνε με διοικήσεις πρωτοδικείου κανένα ΑΦΜ για να παίξει στην Α' Εθνική όπως τα τζάνκια στην Ναβαρίνου ψάχνουν κανένα 50λεπτο για να πάρουν την απογευματινή τους τυρόπιτα.
- paokovios1974
Πρεπει να ναι δυσκολο να ζεις εκει εξω και να μην μπορεις να κανεις διαλογο με κανεναν...
οποτε ερχεσαι εδω μεσα πετας κανα δυο ειρωνιες και χαλαρωνεις.
Λογικο και δικαιολογημενο.
Εμεις λοιπον την κριτικη μας οσο μας κοβει το μυαλουδακι μας και εσυ την ειρωνια σου.
Οσο τον κοβει τον καθενα
Δημοκρατια εχουμε
οποτε ερχεσαι εδω μεσα πετας κανα δυο ειρωνιες και χαλαρωνεις.
Λογικο και δικαιολογημενο.
Εμεις λοιπον την κριτικη μας οσο μας κοβει το μυαλουδακι μας και εσυ την ειρωνια σου.
Οσο τον κοβει τον καθενα
Δημοκρατια εχουμε
Διάβασε σε παρακαλώ την υπογραφή του paokoviou και θα καταλάβεις αν κάνει χιούμορ ή αν μιλάει σοβαρά. Η ειρωνεία είναι κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι και επειδή ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται ζητώ συγγνώμη αν εξέλαβες ως τέτοια την τοποθέτησή μου.Gospi έγραψε:Αν το να υπονοεις με ειρωνικο τροπο πως η οποιαδηποτε κριτικη αποσκοπεί στο να διωξουμε τον Ιβαν και το να χλευαζεις κατ αυτον τον τρόπο την αποψη του αλλου, θεωρειται χιουμορ, τοτε μαλλον κατι κανεις λαθος.
Στο κινητο δεν βγαζει υπογραφες. Καλο το χιουμορ αλλα με μετρο.
Οταν εμφανιζεσαι σε μια "συζητηση" και πετας μια αφοριστικη και ισοπεδωτικη ατακα δεν ειναι χιουμορ.
Ειναι απαξιωση του συνομιλητη.
Διαφωνεις με την κριτικη? Τοποθετήσου
Οταν εμφανιζεσαι σε μια "συζητηση" και πετας μια αφοριστικη και ισοπεδωτικη ατακα δεν ειναι χιουμορ.
Ειναι απαξιωση του συνομιλητη.
Διαφωνεις με την κριτικη? Τοποθετήσου
- paokovios1974
- Μπαρκαρούτσος
- paokovios1974
Βάνια κάνε κανα τραπέζωμα να ξαναγυρίσει (και έτσι) το οικογενειακό κλίμα.
Πάρτο πάνω σου
Πάρτο πάνω σου
Και επί γουμενου νομίζω λεγόταν όταν πρώτο ήρθε Γιαννιη άλλαξε και τα πλακάκιαpaokovios1974 έγραψε:Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι, ήρθε η ώρα της ριξης.
Αρκετά τον ανεχτηκαμε.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Ε, αφού είναι έτσι κι όλα όσα επετεύχθησαν είναι έργο Ιβάν, ποιός ο λόγος για όλην αυτήν την αναστάτωση εδώ και τόσον καιρό, με βέλη προς πάσα εξωΣαββιδική κατεύθυνση; Αν δεν τσουλήσει επιτυχώς η σεζόν, ας επωμιστεί αυτός και μόνον και το βάρος της αποτυχίας. Έχει λογική στις επιτυχίες να είναι ο απόλυτος ... επικαρπωτής και στις αποτυχίες ο δενευθύνογλου; Ποιό 4-4-2, ποιός Εσίτι, ποιός Καντουρί και ποιός Άμπελ μας ενοχλούν;Gospi έγραψε:Ετερον εκατερον.Mīngus έγραψε:3 σεζόν συνεχόμενα η ομάδα έχει πάρει 3 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.
Τα περί σκούπας είναι το λιγότερο υπερβολικά.
Το αφεντικο εριξε 150 μυρια για να τα πάρουμε. Ολα ειναι εργο Ιβαν. Δεν θεωρω πως τα στελεχη μας ειναι τοσο φοβερα. Εχω ενστασεις για Πουρλιωτοπουλο Σβουρα (που τις επιβεβαιωσε προσφατα), Γκαγκατση, για τους δυο πρωην διαιτητες κλπ
Σε επιπεδο μαρκετινγκ ειμαστε πολυ μπροστα.