Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
αν σε ενα απιθανο μεν αλλα υποθετικο σεναριο
γυρναει ο Τζαβελας και λεει του Βλανταν
"οκ μιστερ εκανα μαλακια γτ δεν σε γουσταρα κλπ κλπ. ζηταω συγνωμμη και υποσχομαι οτι απο δω και περα θα ειμαι οπως πρεπει να ειμαι" και του λεει ο Βλανταν "οκ παληκαρι μου ξαναπαιζεις"
εκει τι θα βγουμε να πουμε?
θελω να πω οτι απ οσο καταλαβα δεν τον κατηγορησε κανεις οτι στηνει παιχνιδια στο στοιχημα αλλα οτι πρωτοστατει σε κλικα στα αποδυτηρια και κανει την ομαδα μπουρδελο.
προτεινω να χαλαρωσουμε λιγο γιατι ετσι οπως παμε θα ξεθαψουμε ολα τα παιχνιδια της ομαδας απο το 1926
και το κυριοτερο απο δω και περα θα παιζει η ομαδα 90 λεπτα και εμεις θα κανουμε αλλα 360 λεπτα φυλλα και φτερα το ματς καρε - καρε για να βρουμε τον "πουλημενο"
Να μην πω τι ξεψαχνισμα θα γινεται σε καθε ονομα που θα ακουγεται για μεταγραφη.
για μενα το μονο προβλημα ειναι η νοοτροπια μερικων παικτων. Αν τους την κοψουνε γτ να μην ξαναπαιξουν δηλαδη?
"οκ μιστερ εκανα μαλακια γτ δεν σε γουσταρα κλπ κλπ. ζηταω συγνωμμη και υποσχομαι οτι απο δω και περα θα ειμαι οπως πρεπει να ειμαι" και του λεει ο Βλανταν "οκ παληκαρι μου ξαναπαιζεις"
θελω να πω οτι απ οσο καταλαβα δεν τον κατηγορησε κανεις οτι στηνει παιχνιδια στο στοιχημα αλλα οτι πρωτοστατει σε κλικα στα αποδυτηρια και κανει την ομαδα μπουρδελο.
προτεινω να χαλαρωσουμε λιγο γιατι ετσι οπως παμε θα ξεθαψουμε ολα τα παιχνιδια της ομαδας απο το 1926
και το κυριοτερο απο δω και περα θα παιζει η ομαδα 90 λεπτα και εμεις θα κανουμε αλλα 360 λεπτα φυλλα και φτερα το ματς καρε - καρε για να βρουμε τον "πουλημενο"
Να μην πω τι ξεψαχνισμα θα γινεται σε καθε ονομα που θα ακουγεται για μεταγραφη.
για μενα το μονο προβλημα ειναι η νοοτροπια μερικων παικτων. Αν τους την κοψουνε γτ να μην ξαναπαιξουν δηλαδη?
Πως θα κοψεις τη νοοτροπία. Δεν ειναι 5 χρονων μωρο για να τους μαθεις τωρα 30 χρονων μαντραχαλοι είναι. Και εστω λεει συγγνωμη ο τζαβελλας. Τι θα τον πιστεψει ο ιβιτς? Και με την πρωτη ευκαιρία παλι τα ίδια? Δε νομιζω....
Ωραίο ποστ ο Αουρελιάνο. Διαφωνώ πάντως με το ξεμπρόστιασμα. Έπρεπε να γίνει. Η ομάδα τόσα χρόνια νοσεί και τίποτα δεν αλλάζει. Τόσα χρόνια νομίζετε ότι δεν έχουν γίνει εσωτερικά άπειρες κινήσεις? Νομίζετε ότι ο ΑΑ πριν μιλήσει, δεν του είχαν γίνει ήδη 5-6 φουστιές και ξέσπασε? Δε μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι με το γαύρο. Τον φτάσανε στα όριά του και μετά μίλησε. Το ίδιο και ο Ίβιτς. 20 μέρες με 1 μήνα λέει υπάρχει αυτή η κατάσταση. Σε αυτά τα θέματα δεν μπορούσε όμως να είναι 100% σίγουρος και τον έβαλε μέσα. Την πλήρωσε που τον εμπιστεύτηκε και πολύ άσχημα. Για την ανανέωση συμβολαίου αμφιβάλλω αν ο προπονητής την είχε δει θετικά. Ίσως μάλιστα από εκεί να ξεκίνησαν τα κόλπα. Άλλα θέλει ο Ίβιτς και άλλα ο μικρός Γιωργάκης. Εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα, μιας που ο μπαμπάς δεν έχει και χρόνο να ασχοληθεί παραπάνω. Είναι απαράδεκτα πράγματα οι φιλίες του εργοδότη με παίκτες.
Ο προπονητής σε κάθε ομάδα στον πλανήτη είναι πάνω από όλους. Μόνο σε εμάς αμφισβητούνται τα αυτονόητα. Αν γίνονταν αυτό Γερμανία θα γελούσαν και οι πέτρες για τη διοίκηση της ομάδας. Θα το θεωρούσαν ντροπή για το έθνος τους. Το να φτάσει η διοίκηση τον προπονητή του ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο είναι για πολλές μπάτσες. Όπως είπαμε δεν ήταν 1η φορά: Το κανανε με ΓΔ, όπου η ίδια η διοίκηση καθάρισε προπονητή που με σαρδέλες πέρασε τους 60 πόντους. Αφήσανε την επόμενη σεζόν να αλωνίζουν οι παίκτες εναντίον του Στέφενς, ενός έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή. Την επόμενη φαγώθηκε ο Άγγελος σε φάση που είχε την ομάδα στο +5 και μπορούσε να πάει στο +7 και ο στόχος του πρωταθλήματος μπροστά στα μάτια μας μετά από 30 έτη. Πάλι τπτ δε σεβάστηκαν οι παίκτες. Ακολουθεί ο Τούντορ (που εγώ δεν εκτίμησα καθόλου προπονητικά) όπου όταν είδα τον "αρχηγό" Κλάους να σατηρίζει το "μπαλαρίνες" κατάλαβα τι παίζει. Επίσης είδα μια αμηχανία από τον ΙΤ όταν τον ρωτήσανε και αναγκάστηκε να αποσυμφωρήσει και να το καταπιεί το θέμα δικαιολογώντας την πλάκα. Ακόμη και από το πως κατάπιε κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του τότε, και λέει δε μαμιέται. Όσο κάτσω έκατσα. Προσπάθησε ο άνθρωπος, άσχετα αν δεν ήταν καλός προπονητής. Ο χειρότερος του κόσμου να ήταν, η διοικηση οφείλει να τον στηρίει πλήρως για να ασκεί πειθαρχία. Οταν έχεις το Γιωργάκη να κάνει πλάτες τους παίκτες και να έχουν τους προπονητές στη φάπα, τι αποτέλεσμα να δεις?
Ο Άγγελος και μόνο που δήλωσε ότι δε μπορω να πω κακή κουβέντα για έναν που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ από τα χρέη τα λέει όλα για το πόσο δύσκολο είναι να ασκηθεί ουσιαστική κριτική μέσα στον ΠΑΟΚ και να βρεθεί επιτέλους η λύση. Όλοι μιλάνε πλάγια, αλλά όλα συγκλίνουν στο πόσο αναλώσιμο έχουν τον προπονητή, που είναι το ΘΕΜΕΛΙΟ του αγωνιστικού. Τελικά θα πω μπράβο στον Δώνη που εναντιώθηκε σε αυτό το lol σύστημα διοίκησης. Σε ειχα παρεξηγήσει. Τελικά θέλει πολλά κιλά @@ να το κάνεις και να μπεις στη μαύρη λίστα όλου του κόσμου για χάρη του Ιβάν που γίνεται από μόνος του κορόιδο. Το ίδιο έκανε ο Ιβάν και με τον Άγγελο απαξιώνοντάς τον στις δηλώσεις του το καλοκαίρι μιλώντας ειρωνικά "εγώ τα παλικάιρια μου κτλ. Εγώ τον πίστεψα και τον ανέβασα στον θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν γραφικός, και "παλικάρια" και πάμε έχω παλικάιρια. Άκου λοιπόν τον ΖΒ και τον Τσιστιακόφ και πλήρωνε. Μετά μη μας κλαίγεσαι ότι μπαίνεις μέσα.
Και μόνο που σήμερα οι ΑΡΔ είναι εναντίον της κίνησης Ίβιτς, καταλαβαίνω πόσο καλό έκανε με τις δηλώσεις του.
Ο προπονητής σε κάθε ομάδα στον πλανήτη είναι πάνω από όλους. Μόνο σε εμάς αμφισβητούνται τα αυτονόητα. Αν γίνονταν αυτό Γερμανία θα γελούσαν και οι πέτρες για τη διοίκηση της ομάδας. Θα το θεωρούσαν ντροπή για το έθνος τους. Το να φτάσει η διοίκηση τον προπονητή του ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο είναι για πολλές μπάτσες. Όπως είπαμε δεν ήταν 1η φορά: Το κανανε με ΓΔ, όπου η ίδια η διοίκηση καθάρισε προπονητή που με σαρδέλες πέρασε τους 60 πόντους. Αφήσανε την επόμενη σεζόν να αλωνίζουν οι παίκτες εναντίον του Στέφενς, ενός έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή. Την επόμενη φαγώθηκε ο Άγγελος σε φάση που είχε την ομάδα στο +5 και μπορούσε να πάει στο +7 και ο στόχος του πρωταθλήματος μπροστά στα μάτια μας μετά από 30 έτη. Πάλι τπτ δε σεβάστηκαν οι παίκτες. Ακολουθεί ο Τούντορ (που εγώ δεν εκτίμησα καθόλου προπονητικά) όπου όταν είδα τον "αρχηγό" Κλάους να σατηρίζει το "μπαλαρίνες" κατάλαβα τι παίζει. Επίσης είδα μια αμηχανία από τον ΙΤ όταν τον ρωτήσανε και αναγκάστηκε να αποσυμφωρήσει και να το καταπιεί το θέμα δικαιολογώντας την πλάκα. Ακόμη και από το πως κατάπιε κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του τότε, και λέει δε μαμιέται. Όσο κάτσω έκατσα. Προσπάθησε ο άνθρωπος, άσχετα αν δεν ήταν καλός προπονητής. Ο χειρότερος του κόσμου να ήταν, η διοικηση οφείλει να τον στηρίει πλήρως για να ασκεί πειθαρχία. Οταν έχεις το Γιωργάκη να κάνει πλάτες τους παίκτες και να έχουν τους προπονητές στη φάπα, τι αποτέλεσμα να δεις?
Ο Άγγελος και μόνο που δήλωσε ότι δε μπορω να πω κακή κουβέντα για έναν που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ από τα χρέη τα λέει όλα για το πόσο δύσκολο είναι να ασκηθεί ουσιαστική κριτική μέσα στον ΠΑΟΚ και να βρεθεί επιτέλους η λύση. Όλοι μιλάνε πλάγια, αλλά όλα συγκλίνουν στο πόσο αναλώσιμο έχουν τον προπονητή, που είναι το ΘΕΜΕΛΙΟ του αγωνιστικού. Τελικά θα πω μπράβο στον Δώνη που εναντιώθηκε σε αυτό το lol σύστημα διοίκησης. Σε ειχα παρεξηγήσει. Τελικά θέλει πολλά κιλά @@ να το κάνεις και να μπεις στη μαύρη λίστα όλου του κόσμου για χάρη του Ιβάν που γίνεται από μόνος του κορόιδο. Το ίδιο έκανε ο Ιβάν και με τον Άγγελο απαξιώνοντάς τον στις δηλώσεις του το καλοκαίρι μιλώντας ειρωνικά "εγώ τα παλικάιρια μου κτλ. Εγώ τον πίστεψα και τον ανέβασα στον θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν γραφικός, και "παλικάρια" και πάμε έχω παλικάιρια. Άκου λοιπόν τον ΖΒ και τον Τσιστιακόφ και πλήρωνε. Μετά μη μας κλαίγεσαι ότι μπαίνεις μέσα.
Και μόνο που σήμερα οι ΑΡΔ είναι εναντίον της κίνησης Ίβιτς, καταλαβαίνω πόσο καλό έκανε με τις δηλώσεις του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 14:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Επειδή μίλησε για παίχτες κι όχι για έναν το λέω...Επειδή περιμένω να προπονούνται με την 2η ομάδα κι άλλοι...sn0ufel4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Εγώ ένα ξέρω και το δηλώνω από σήμερα:
Αν από εδώ και μπρος δεν παρθούν μέτρα αλλά ημίμετρα, μόνο ο Βλάντο δεν θα είναι ο πρωταρχικός αίτιος!!!! :ugeek:
Όπως ακριβώς δεν είναι και για όσα συμβαίνουν έως τώρα στην ομάδα μας!!!!
Δε νομιζω να μεινει καν αν δε παρθουν μετρα
Τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις εσύ και θα χεις και τα δίκια σου, αν τον πείσει η διοίκηση να μείνει στην ομάδα μέχρι τον Γενάρη η υπόλοιπη "φουρνιά", έτσι ώστε είτε να μπορούν να παραδειγματιστούν είτε να μοσχοπουληθούν, αλλά και να βοηθήσουν να μην μείνει η ομάδα "χωρίς παίχτες" ή εκτεθειμένη νομικά, θα φταίει ο Βλάντο ή όχι???
Όχι, θα σε απαντήσω σ αυτήν την υποτιθέμενη ερώτηση σου...Μέχρι τον Γενάρη όμως το πολύ πολύ...
Ο λόγος??? "Χωρίς παίχτες" κάναμε και το ένδοξο διπλό-χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας στο Αρτέμιο Φράνκι...

Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο η πιθανο.sn0ufel4 έγραψε:Πως θα κοψεις τη νοοτροπία. Δεν ειναι 5 χρονων μωρο για να τους μαθεις τωρα 30 χρονων μαντραχαλοι είναι. Και εστω λεει συγγνωμη ο τζαβελλας. Τι θα τον πιστεψει ο ιβιτς? Και με την πρωτη ευκαιρία παλι τα ίδια? Δε νομιζω....
Ομως οταν εισαι στα σχοινια με κινδυνο να χαλασεις το μελλον σου και δεν σκεφτεις να το παρεις αλλιως τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.
Ζήτω οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού
Ζήτω οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ
Ζήτω ο Κουτσολιάκος
Αλήτη Ίβιτς

Ζήτω ο Κουτσολιάκος
Αλήτη Ίβιτς

Μήπως κατά πρώτον γιατί είναι μεγάλη αλεπού και κατά δεύτερον για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και το δικό του, το οποίο όμως έβαλε μ αυτές τις δηλώσεις-ξεμπρόστιασμα του πλέον σε μεγάλο κίνδυνο???simba έγραψε:Γτ εμεινε αφου φερεται οτι τον καπελωσε ο Γιωργης κ το παρεακι το καλοκαιρι?
Μήπως γιατί πιστεύει απόλυτα στις καλές προθέσεις του Ιβάν για τον Π.Α.Ο.Κ.???
Θα δείξει λοιπόν η συνέχεια...

- Sick Bastard
Πάρ το μόνος σου, παλικάρι μου.Aureliano Buendia έγραψε:Το ότι υπάρχει απόστημα στον ΠΑΟΚ ή έστω στα πέριξ του, είναι γνωστό. Από παλιά. Πολύ πριν τον Ιβάν. Από τότε που πετύχαινα (δις) παρακαλώ ως περαστικός τον Κυριάκο Τοχούρογλου να σαπακιάζει σουτζουκάκια και ρετσίνες στο "Άριστον" με τον Βασιλόπουλο. Ένα παρασιτικό κύκλωμα που δρούσε στις παρυφές του ΠΑΟΚ και σιγότρωγε το σαράκι της ομάδας. Ένα κύκλωμα όμως που ζούσε με την ανοχή όλων μας. Ένα κύκλωμα που δρα ως συμπληρωματική και όχι κύρια πληγή.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ιδιόμορφη περίπτωση, με πολλές επιμέρους παραμέτρους. Την απίστευτη ατιτλία σε σύγκριση με το πρεστίζ και τη λαοφιλία της ομάδος. Την πρεμούρα για το Άγιο Δισκοπότηρο του πρωταθλήματος που οδηγεί συχνά σε εξιδανικεύσεις των δυνατοτήτων της ομάδος. Την πρόσφατη έλευση φραγκάτου ιδιοκτήτη για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος και τις επακόλουθες τάσεις νεοπλουτισμού. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φραγκάτος φέρεται σαν Ρώσος μέχρι το μεδούλι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Την απίστευτη τραμπάλα άκριτης αποθέωσης - ενθουσιασμού σε μεμονωμένες νίκες και ισοπεδωτικής απαξίωσης - απογοήτευσης σε μεμωνομένες ήττες. Την έλλειψη know-how νίκης και πρωταθλητισμού. Τον εθισμό στα λίγα και καλά, στην προσπάθεια που μετράει, στη μόνιμη δικαιολογία της αδικίας. Την ιδιόμορφη φύση μας ως οπαδών που επιζητούμε και παιχταράδες και τα "δικά μας τα παιδιά" και αρτίστες και αλήτες και επαγγελματίες και "ντόμπρους". (Όπου ακούς για πολύ κούτελο και ντομπροσύνη σαν ηχογραφημένη κασέτα, φοβού τα μάλα)
Όντως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς ακριβώς θα γίνει αυτό με το να μπει απλώς ο Τζαβέλας στον πάγο. Σπάει το απόστημα με μία τέτοια απλή κίνηση; Ήταν τόσο απλό και δεν το είχαμε βρει; Μα τι χαζούληδες που είμαστε τελικά, ήταν μπροστά στα μάτια μας… Όσοι κρατούν μνημονικό record των όσων γράφονται εδώ μέσα, θα θυμούνται τη σταθερή μου απέχθεια προς τον Τζαβέλα, που την κατέπνιγα σε ανοχή επειδή ήταν βασικός στην ομάδα. Εννοείται ότι θα πανηγύριζα έξαλλα κάθε γκολ του, ότι θα επικροτούσα κάθε καλή του ενέργεια, αλλά τα "Γιώργαρε ψυχάρα, τους πουλάς τρέλα, είσαι μάγκας" μου έφερναν ανακατωσούρα στο στομάχι.
Ως χαρακτήρα τον θεωρούσα ανέκαθεν ως την ενσάρκωση του βλαχαδερού (στην ψυχή, όχι στην καταγωγή) ντεμέκ μάγκα ποδοσφαιριστή που νιώθει ότι έπιασε τον παπά από τους όρχεις επειδή κλωτσάει μία μπάλα καλά. Αλλά δεν τον θέλω ούτε για φίλο ούτε για αδερφό. Για καλό ποδοσφαιριστή τον θέλω, οπότε τα άφηνα όλα στην ακρή. Αυτά τα γράφω για να μην νομίσει κανείς ότι τρέφω καμιά συμπάθεια προς τον Τζαβέλα και τον υπερασπίζομαι. Δεν σοκάρομαι διόλου στην ιδέα ότι ένας τέτοιος χαρακτήρας μπορεί και να πετούσε αϊτό για να στήσει ένα προπονητή. Εδώ ο Λανς Άρμστρονγκ είχε στήσει κύκλωμα μεταγγίσεων αίματος για να αποφεύγει το ντόπινγκ, θα σοκαριστώ με ένα πέταγμα αϊτού του Γιωργάκη του Τζαβέλα σε μία σέντρα σε ένα ματς της Σούπερ Λιγκ; Εν ολίγοις τον έχω ικανό για όσα του καταλογίζονται σε αντίθεση με την κοινή συνισταμένη που έβλεπε ένα ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα κι άλλες τέτοιες πίπες. Αλλά τώρα, δεν θα μπω στη λογική ότι τον φάγαμε και όλα καλά. Μακάρι βέβαια να πάνε όλα καλά, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
Από εκεί και πέρα, αυτό που έγινε είναι πρωτόγνωρο. Είμαστε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το απόλυτο σούργελο και φέρνουμε στους πάντες αισιοδοξία, κάνοντάς τους να σκεφτούν "ε δεν είμαστε και σαν τον ΠΑΟΚ". Ο Ίβιτς αναμενόμενα θα είχε τη στήριξη της πλατιάς μάζας σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ψοφά για "σταράτα λόγια και ξεμπροστιάσματα". Το ότι είπε όσα είπε δημοσίως, προφανώς είχε και ως σκοπό να χτίσει μία ασπίδα γύρω του. Δεν έχω εξ ορισμού θέμα με αυτό, αν το αποτέλεσμα καταλήξει ευεργετικό για την ομάδα. Δεν ζω σε κάποιο σύμπαν παραμυθιού όπου όλοι έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. Αν τυχόν ωφεληθεί η ομάδα, δεν με νοιάζει να ωφεληθεί παράλληλα και ο Ίβιτς, μέσα από μία πιθανώς ιδιοτελή κίνηση. Αλλά διατηρώ τις ισχυρότατες επιφυλάξεις μου ότι θα μπορέσει όλο αυτό το πράγμα να γυρίσει προς όφελος της ομάδος. Ο Ίβιτς με είχε ήδη προβληματίσει με τις δηλώσεις του με τον δαφνομπουκωμένο, οι οποίες ήταν στη λογική του crowd pleasing, το οποίο απεχθάνομαι. Φυσικά, δεν είπα τίποτα υπό τον φόβο ότι διάφοροι καβατζωμένοι snipers - Μακεδονομάχοι θα με γάζωναν μπερδεύοντας την αντίρρησή μου με υποχωρητικότητα μπροστά στο σίχαμα που λέγεται οσφπ.
Προς το παρόν, εφόσον ο Ιβάν αναγκαστικά έπρεπε να πάρει θέση, ο Ίβιτς θα είναι σίγουρα για λίγο καιρό ακόμη στο τιμόνι. Αν με μαγικό τρόπο η ομάδα ορθοποδήσει θα βγει νικητής και τροπαιούχος ως ο φέρων την κάθαρση. Το σίγουρος είναι πως με κανέναν τρόπο ο Ίβιτς δεν πρέπει να αποκτήσει ελέω θεού χρίσμα μόνο και μόνο για αυτές τις δηλώσεις. Ακόμη και αυτοί που τις αποθεώνουν, δεν πρέπει να του το δώσουν. Θα πρέπει να κριθεί ως προπονητής που φέρνει αποτελέσματα.
Το μελλον τους ποδοσφαιρικα το χουν φτιαξει. Προτασεις θα βρουν. Το καλο συμβολαιο ειναι το θεμα7sins έγραψε:Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο η πιθανο.sn0ufel4 έγραψε:Πως θα κοψεις τη νοοτροπία. Δεν ειναι 5 χρονων μωρο για να τους μαθεις τωρα 30 χρονων μαντραχαλοι είναι. Και εστω λεει συγγνωμη ο τζαβελλας. Τι θα τον πιστεψει ο ιβιτς? Και με την πρωτη ευκαιρία παλι τα ίδια? Δε νομιζω....
Ομως οταν εισαι στα σχοινια με κινδυνο να χαλασεις το μελλον σου και δεν σκεφτεις να το παρεις αλλιως τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.
Συμφωνω και επαυξανω αυτο που λες στο πρωτο σκελος.Ωστοσο ΟΛΗ η ουσια ειναι αν το εκανε για να καλυψει τα λαθη του η πολυ απλα για να προστατευτει σε περιπτωση που πανε να τον φανε.Ειναι δυσκολο στην παρουσα φαση να το ξερουμε,ΑΛΛΑ εκει ειναι ΟΛΗ η ουσια.Να σας θυμισω τα καμωματα Γκαρσια με Μπερεττα?Ηταν σοβαρα πραγματα για επαγγελματια παικτη? Ωστοσο η ιστορια εδειξε πως πραγματικα δεν εχει περασει πιο ανιδεος προπονητης απτον ΠΑΟΚ την τελευταια 10ετια.Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και πέρα, αυτό που έγινε είναι πρωτόγνωρο. Είμαστε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το απόλυτο σούργελο και φέρνουμε στους πάντες αισιοδοξία, κάνοντάς τους να σκεφτούν "ε δεν είμαστε και σαν τον ΠΑΟΚ". Ο Ίβιτς αναμενόμενα θα είχε τη στήριξη της πλατιάς μάζας σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ψοφά για "σταράτα λόγια και ξεμπροστιάσματα". Το ότι είπε όσα είπε δημοσίως, προφανώς είχε και ως σκοπό να χτίσει μία ασπίδα γύρω του. Δεν έχω εξ ορισμού θέμα με αυτό, αν το αποτέλεσμα καταλήξει ευεργετικό για την ομάδα. Δεν ζω σε κάποιο σύμπαν παραμυθιού όπου όλοι έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. Αν τυχόν ωφεληθεί η ομάδα, δεν με νοιάζει να ωφεληθεί παράλληλα και ο Ίβιτς, μέσα από μία πιθανώς ιδιοτελή κίνηση. Αλλά διατηρώ τις ισχυρότατες επιφυλάξεις μου ότι θα μπορέσει όλο αυτό το πράγμα να γυρίσει προς όφελος της ομάδος. Ο Ίβιτς με είχε ήδη προβληματίσει με τις δηλώσεις του με τον δαφνομπουκωμένο, οι οποίες ήταν στη λογική του crowd pleasing, το οποίο απεχθάνομαι. Φυσικά, δεν είπα τίποτα υπό τον φόβο ότι διάφοροι καβατζωμένοι snipers - Μακεδονομάχοι θα με γάζωναν μπερδεύοντας την αντίρρησή μου με υποχωρητικότητα μπροστά στο σίχαμα που λέγεται οσφπ.
Τελικα ειχε κανει καλα η οχι ο Γκαρσια? Η ιστορια εδειξε.Αν δολοφονησεις εναν δικτατορα,διαπραττεις φονο,αλλα ελευθερωνεις ισως και εναν ολοκληρο λαο.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως πολλες συζητησεις απο χθες εχουν επικεντρωθει στα προσχηματα και ισως οχι στην ουσια που ειναι και το σημαντικοτερο.
Και θελωντας να σου απαντησω για το αν θα βγει καποιο ωφελος για την ομαδα,θα σου πω πως ΑΝ ο Τζαβελλας ειναι κλικαδορος και ετρωγε τον Ιβιτς χωρις να παρουμε μυρωδια,και μετα τον προχτεσινο ντορο αυτο αποφευχθει,πιστευω πως ΝΑΙ η ομαδα θα εχει ωφελος χωρις καμια επιφυλλαξη.
Αφηστε το θεμα να κυλισει για λιγο καιρο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 30 Νοέμ 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
fossa έγραψε:Ζήτω οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού
Ζήτω ο Κουτσολιάκος
Αλήτη Ίβιτς
Πονηρευτειτε και μονο απο αυτα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τοτε φευγει ή τον φευγουμε τον Ιβιτς.'Η το λες ή δεν το λες.Τι ειναι κανενα παιδακι.Αλλα πρωτα πρεπει να φυγει απο την διοικηση ο υιος.7sins έγραψε:αν σε ενα απιθανο μεν αλλα υποθετικο σεναριο