Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Parolos έγραψε:
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Κανείς νομίζω δεν υπερασπίζεται τον Τζαβέλα.
Και κανείς απ την άλλη δεν αναφέρει πειστικά γιατί έπρεπε πρώτα να γίνει το δημόσιο δόσιμο
παιχτών (υπενθυμίζω τον πληθυντικό γιατί μοιάζει να ξεχάστηκε) και μετά να γίνουν οι κατάλληλες κουβέντες προς την ιεραρχία και να παρθούν οι αποφάσεις.
Δηλαδή καθαρά αγωνιστικά, εσένα σε καλύπτει ο Βαρέλα ασπούμε; Στο επόμενο αυτογκόλ του, τι πρέπει να γίνει;
(λέω ένα απλό παράδειγμα και επίτηδες δεν αναφέρω τον Κάνιας που έκανε χοντρό λάθος, γιατί δεν έχει προηγούμενο)
Δηλαδή πόσο πιο ωραία θα ήταν τα πράγματα αν μετά το αγώνα είχαμε τον Ίβιτς να λέει ουδεν σχόλιον
να κάνει ότι έκανε με τον Ιβάν και την Δευτέρα να μας ανακοινώσουν ένα-δύο-δέκα πράγματα.
Εκεί δεν θα μπορούσε να πει κανείς τίποτα.
Για τον χειρισμό.
Αν τώρα, νομίζουμε, ότι μετά απ αυτό, θα υπάρχει εμπιστοσύνη για να πάει η ομάδα μπροστά
ή εμπιστοσύνη και πίστη για να γίνουν οι όποιες αλλαγές χρειάζονται για να πάει η ομάδα μπροστά
θα φανεί.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια μιας ομάδας πέρα από τους παίχτες και τον προπονητή. Ούτε ο κόσμος ούτε ο ιδιοκτητης. Ότι και να έχουν προσφέρει ότι θυσίες και να έχουν κάνει. Αν θέλουν αυτές οι θυσίες να πιάσουν τόπο. Επίσης κανένας οπαδός δεν έχει δικαίωμα να μαθαίνει τι γίνετε μέσα στα αποδυτήρια. Το μονο που πρέπει να νοιάζει έναν οπαδό είναι τι κάνει η ομάδα στο χόρτο. Επίσης οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην ομάδα δεν είναι δουλειά του οπαδού να το λύσει. Αυτά όλα αν μιλάμε για ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό σωματείο και όχι για τον Λεβαδειακό η την Ξανθη.
Ζω για τη μέρα που ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα είναι ΜΟΝΟ πελάτης. Θα πληρώνει το εισιτήριο του η το διαρκειας του θα πηγαίνει στο γήπεδο δυο τρεις τέσσερις ώρες και θα φεύγει χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με όλες αυτές τις μ@λ@κίες που ασχολούμαστε εδώ και 3 μέρες.
Το ότι υπάρχει απόστημα στον ΠΑΟΚ ή έστω στα πέριξ του, είναι γνωστό. Από παλιά. Πολύ πριν τον Ιβάν. Από τότε που πετύχαινα (δις) παρακαλώ ως περαστικός τον Κυριάκο Τοχούρογλου να σαπακιάζει σουτζουκάκια και ρετσίνες στο "Άριστον" με τον Βασιλόπουλο. Ένα παρασιτικό κύκλωμα που δρούσε στις παρυφές του ΠΑΟΚ και σιγότρωγε το σαράκι της ομάδας. Ένα κύκλωμα όμως που ζούσε με την ανοχή όλων μας. Ένα κύκλωμα που δρα ως συμπληρωματική και όχι κύρια πληγή.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ιδιόμορφη περίπτωση, με πολλές επιμέρους παραμέτρους. Την απίστευτη ατιτλία σε σύγκριση με το πρεστίζ και τη λαοφιλία της ομάδος. Την πρεμούρα για το Άγιο Δισκοπότηρο του πρωταθλήματος που οδηγεί συχνά σε εξιδανικεύσεις των δυνατοτήτων της ομάδος. Την πρόσφατη έλευση φραγκάτου ιδιοκτήτη για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος και τις επακόλουθες τάσεις νεοπλουτισμού. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φραγκάτος φέρεται σαν Ρώσος μέχρι το μεδούλι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Την απίστευτη τραμπάλα άκριτης αποθέωσης - ενθουσιασμού σε μεμονωμένες νίκες και ισοπεδωτικής απαξίωσης - απογοήτευσης σε μεμωνομένες ήττες. Την έλλειψη know-how νίκης και πρωταθλητισμού. Τον εθισμό στα λίγα και καλά, στην προσπάθεια που μετράει, στη μόνιμη δικαιολογία της αδικίας. Την ιδιόμορφη φύση μας ως οπαδών που επιζητούμε και παιχταράδες και τα "δικά μας τα παιδιά" και αρτίστες και αλήτες και επαγγελματίες και "ντόμπρους". (Όπου ακούς για πολύ κούτελο και ντομπροσύνη σαν ηχογραφημένη κασέτα, φοβού τα μάλα)
Όντως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς ακριβώς θα γίνει αυτό με το να μπει απλώς ο Τζαβέλας στον πάγο. Σπάει το απόστημα με μία τέτοια απλή κίνηση; Ήταν τόσο απλό και δεν το είχαμε βρει; Μα τι χαζούληδες που είμαστε τελικά, ήταν μπροστά στα μάτια μας… Όσοι κρατούν μνημονικό record των όσων γράφονται εδώ μέσα, θα θυμούνται τη σταθερή μου απέχθεια προς τον Τζαβέλα, που την κατέπνιγα σε ανοχή επειδή ήταν βασικός στην ομάδα. Εννοείται ότι θα πανηγύριζα έξαλλα κάθε γκολ του, ότι θα επικροτούσα κάθε καλή του ενέργεια, αλλά τα "Γιώργαρε ψυχάρα, τους πουλάς τρέλα, είσαι μάγκας" μου έφερναν ανακατωσούρα στο στομάχι.
Ως χαρακτήρα τον θεωρούσα ανέκαθεν ως την ενσάρκωση του βλαχαδερού (στην ψυχή, όχι στην καταγωγή) ντεμέκ μάγκα ποδοσφαιριστή που νιώθει ότι έπιασε τον παπά από τους όρχεις επειδή κλωτσάει μία μπάλα καλά. Αλλά δεν τον θέλω ούτε για φίλο ούτε για αδερφό. Για καλό ποδοσφαιριστή τον θέλω, οπότε τα άφηνα όλα στην ακρή. Αυτά τα γράφω για να μην νομίσει κανείς ότι τρέφω καμιά συμπάθεια προς τον Τζαβέλα και τον υπερασπίζομαι. Δεν σοκάρομαι διόλου στην ιδέα ότι ένας τέτοιος χαρακτήρας μπορεί και να πετούσε αϊτό για να στήσει ένα προπονητή. Εδώ ο Λανς Άρμστρονγκ είχε στήσει κύκλωμα μεταγγίσεων αίματος για να αποφεύγει το ντόπινγκ, θα σοκαριστώ με ένα πέταγμα αϊτού του Γιωργάκη του Τζαβέλα σε μία σέντρα σε ένα ματς της Σούπερ Λιγκ; Εν ολίγοις τον έχω ικανό για όσα του καταλογίζονται σε αντίθεση με την κοινή συνισταμένη που έβλεπε ένα ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα κι άλλες τέτοιες πίπες. Αλλά τώρα, δεν θα μπω στη λογική ότι τον φάγαμε και όλα καλά. Μακάρι βέβαια να πάνε όλα καλά, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
Από εκεί και πέρα, αυτό που έγινε είναι πρωτόγνωρο. Είμαστε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το απόλυτο σούργελο και φέρνουμε στους πάντες αισιοδοξία, κάνοντάς τους να σκεφτούν "ε δεν είμαστε και σαν τον ΠΑΟΚ". Ο Ίβιτς αναμενόμενα θα είχε τη στήριξη της πλατιάς μάζας σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ψοφά για "σταράτα λόγια και ξεμπροστιάσματα". Το ότι είπε όσα είπε δημοσίως, προφανώς είχε και ως σκοπό να χτίσει μία ασπίδα γύρω του. Δεν έχω εξ ορισμού θέμα με αυτό, αν το αποτέλεσμα καταλήξει ευεργετικό για την ομάδα. Δεν ζω σε κάποιο σύμπαν παραμυθιού όπου όλοι έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. Αν τυχόν ωφεληθεί η ομάδα, δεν με νοιάζει να ωφεληθεί παράλληλα και ο Ίβιτς, μέσα από μία πιθανώς ιδιοτελή κίνηση. Αλλά διατηρώ τις ισχυρότατες επιφυλάξεις μου ότι θα μπορέσει όλο αυτό το πράγμα να γυρίσει προς όφελος της ομάδος. Ο Ίβιτς με είχε ήδη προβληματίσει με τις δηλώσεις του με τον δαφνομπουκωμένο, οι οποίες ήταν στη λογική του crowd pleasing, το οποίο απεχθάνομαι. Φυσικά, δεν είπα τίποτα υπό τον φόβο ότι διάφοροι καβατζωμένοι snipers - Μακεδονομάχοι θα με γάζωναν μπερδεύοντας την αντίρρησή μου με υποχωρητικότητα μπροστά στο σίχαμα που λέγεται οσφπ.
Προς το παρόν, εφόσον ο Ιβάν αναγκαστικά έπρεπε να πάρει θέση, ο Ίβιτς θα είναι σίγουρα για λίγο καιρό ακόμη στο τιμόνι. Αν με μαγικό τρόπο η ομάδα ορθοποδήσει θα βγει νικητής και τροπαιούχος ως ο φέρων την κάθαρση. Το σίγουρος είναι πως με κανέναν τρόπο ο Ίβιτς δεν πρέπει να αποκτήσει ελέω θεού χρίσμα μόνο και μόνο για αυτές τις δηλώσεις. Ακόμη και αυτοί που τις αποθεώνουν, δεν πρέπει να του το δώσουν. Θα πρέπει να κριθεί ως προπονητής που φέρνει αποτελέσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 30 Νοέμ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Parolos έγραψε:
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Κανείς νομίζω δεν υπερασπίζεται τον Τζαβέλα.
Και κανείς απ την άλλη δεν αναφέρει πειστικά γιατί έπρεπε πρώτα να γίνει το δημόσιο δόσιμο
παιχτών (υπενθυμίζω τον πληθυντικό γιατί μοιάζει να ξεχάστηκε) και μετά να γίνουν οι κατάλληλες κουβέντες προς την ιεραρχία και να παρθούν οι αποφάσεις.
Δηλαδή καθαρά αγωνιστικά, εσένα σε καλύπτει ο Βαρέλα ασπούμε; Στο επόμενο αυτογκόλ του, τι πρέπει να γίνει;
(λέω ένα απλό παράδειγμα και επίτηδες δεν αναφέρω τον Κάνιας που έκανε χοντρό λάθος, γιατί δεν έχει προηγούμενο)
Δηλαδή πόσο πιο ωραία θα ήταν τα πράγματα αν μετά το αγώνα είχαμε τον Ίβιτς να λέει ουδεν σχόλιον
να κάνει ότι έκανε με τον Ιβάν και την Δευτέρα να μας ανακοινώσουν ένα-δύο-δέκα πράγματα.
Εκεί δεν θα μπορούσε να πει κανείς τίποτα.
Για τον χειρισμό.
Αν τώρα, νομίζουμε, ότι μετά απ αυτό, θα υπάρχει εμπιστοσύνη για να πάει η ομάδα μπροστά
ή εμπιστοσύνη και πίστη για να γίνουν οι όποιες αλλαγές χρειάζονται για να πάει η ομάδα μπροστά
θα φανεί.
Σε περιπτωση που γινοταν σιωπηρα,θεωρω πως η παραφιλολογια θα γινοταν ακομα πιο εντονοτερη.Ολοι θα λεγαν οτι ο Ιβιτς το χασε και βρισκει φταιχτες απτο πουθενα,ο Τζαβελλας θα εκανε αινιγματικα ποστ στο ινσταγκραμ οπως καθε φορα που δεν γουσταρε τους προπονητες και οι παικτες κ.ο.κ.Τωρα που εγινε λιγος χαμος βγαινουν στην φορα διαφορα απτο backround που ισως να μην κανουν και τοσο τρελο τον Ιβιτς
Οπως και να χει,μην νομιζεις οτι θα χε τεραστια διαφορα προς το καλυτερο η προς το χειροτερο μια σιωπηρη αντιδραση ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα.Ετσι θεωρω εγω τουλαχιστον
Βγαίνουν σήμερα πληροφορίες ότι ο Τζαβέλας μίλησε υποτιμητικά για τον Ιβιτς,τις πιθανότητες νίκης στην Φλωρεντια και μετά έπαθε "ίωση" και δεν ταξίδεψε.Και αμέσως μετά ακολούθησαν τα αίσχη με τον Ατρόμητο.Αμεσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Και εσείς κάθεστε και ασχολείστε με το αν έκανε καλα ο Ιβιτς.Σηκωνω τα χέρια ψηλα.
Aureliano Buendia έγραψε:Το ότι υπάρχει απόστημα στον ΠΑΟΚ ή έστω στα πέριξ του, είναι γνωστό. Από παλιά. Πολύ πριν τον Ιβάν.
Από τότε που πετύχαινα (δις) παρακαλώ ως περαστικός τον Κυριάκο Τοχούρογλου να σαπακιάζει σουτζουκάκια και ρετσίνες στο "Άριστον" με τον Βασιλόπουλο. Ένα παρασιτικό κύκλωμα που δρούσε στις παρυφές του ΠΑΟΚ και σιγότρωγε το σαράκι της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ιδιόμορφη περίπτωση, με πολλές επιμέρους παραμέτρους. Την απίστευτη ατιτλία σε σύγκριση με το πρεστίζ και τη λαοφιλία της ομάδος. Την πρεμούρα για το Άγιο Δισκοπότηρο του πρωταθλήματος που οδηγεί συχνά σε εξιδανικεύσεις των δυνατοτήτων της ομάδος. Την πρόσφατη έλευση φραγκάτου ιδιοκτήτη για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος και τις επακόλουθες τάσεις νεοπλουτισμού. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φραγκάτος φέρεται σαν Ρώσος μέχρι το μεδούλι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Την απίστευτη τραμπάλα άκριτης αποθέωσης - ενθουσιασμού σε μεμονωμένες νίκες και ισοπεδωτικής απαξίωσης - απογοήτευσης σε μεμωνομένες ήττες. Την έλλειψη know-how νίκης και πρωταθλητισμού. Τον εθισμό στα λίγα και καλά, στην προσπάθεια που μετράει, στη μόνιμη δικαιολογία της αδικίας. Την ιδιόμορφη φύση μας ως οπαδών που επιζητούμε και παιχταράδες και τα "δικά μας τα παιδιά" και αρτίστες και αλήτες και επαγγελματίες και "ντόμπρους". (Όπου ακούς για πολύ κούτελο και ντομπροσύνη σαν ηχογραφημένη κασέτα, φοβού τα μάλα)
Όντως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς ακριβώς θα γίνει αυτό με το να μπει απλώς ο Τζαβέλας στον πάγο. Σπάει το απόστημα με μία τέτοια απλή κίνηση; Ήταν τόσο απλό και δεν το είχαμε βρει; Μα τι χαζούληδες που είμαστε τελικά, ήταν μπροστά στα μάτια μας… Όσοι κρατούν μνημονικό record των όσων γράφονται εδώ μέσα, θα θυμούνται τη σταθερή μου απέχθεια προς τον Τζαβέλα, που την κατέπνιγα σε ανοχή επειδή ήταν βασικός στην ομάδα. Εννοείται ότι θα πανηγύριζα έξαλλα κάθε γκολ του, ότι θα επικροτούσα κάθε καλή του ενέργεια, αλλά τα "Γιώργαρε ψυχάρα, τους πουλάς τρέλα, είσαι μάγκας" μου έφερναν ανακατωσούρα στο στομάχι.
Ως χαρακτήρα τον θεωρούσα ανέκαθεν ως την ενσάρκωση του βλαχαδερού (στην ψυχή, όχι στην καταγωγή) ντεμέκ μάγκα ποδοσφαιριστή που νιώθει ότι έπιασε τον παπά από τους όρχεις επειδή κλωτσάει μία μπάλα καλά. Αλλά δεν τον θέλω ούτε για φίλο ούτε για αδερφό. Για καλό ποδοσφαιριστή τον θέλω, οπότε τα άφηνα όλα στην ακρή. Αυτά τα γράφω για να μην νομίσει κανείς ότι τρέφω καμιά συμπάθεια προς τον Τζαβέλα και τον υπερασπίζομαι. Δεν σοκάρομαι διόλου στην ιδέα ότι ένας τέτοιος χαρακτήρας μπορεί και να πετούσε αϊτό για να στήσει ένα προπονητή. Εδώ ο Λανς Άρμστρονγκ είχε στήσει κύκλωμα μεταγγίσεων αίματος για να αποφεύγει το ντόπινγκ, θα σοκαριστώ με ένα πέταγμα αϊτού του Γιωργάκη του Τζαβέλα σε μία σέντρα σε ένα ματς της Σούπερ Λιγκ; Εν ολίγοις τον έχω ικανό για όσα του καταλογίζονται σε αντίθεση με την κοινή συνισταμένη που έβλεπε ένα ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα κι άλλες τέτοιες πίπες. Αλλά τώρα, δεν θα μπω στη λογική ότι τον φάγαμε και όλα καλά. Μακάρι βέβαια να πάνε όλα καλά, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
Από εκεί και πέρα, αυτό που έγινε είναι πρωτόγνωρο. Είμαστε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το απόλυτο σούργελο και φέρνουμε στους πάντες αισιοδοξία, κάνοντάς τους να σκεφτούν "ε δεν είμαστε και σαν τον ΠΑΟΚ". Ο Ίβιτς αναμενόμενα θα είχε τη στήριξη της πλατιάς μάζας σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ψοφά για "σταράτα λόγια και ξεμπροστιάσματα". Το ότι είπε όσα είπε δημοσίως, προφανώς είχε και ως σκοπό να χτίσει μία ασπίδα γύρω του. Δεν έχω εξ ορισμού θέμα με αυτό, αν το αποτέλεσμα καταλήξει ευεργετικό για την ομάδα. Δεν ζω σε κάποιο σύμπαν παραμυθιού όπου όλοι έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. Αν τυχόν ωφεληθεί η ομάδα, δεν με νοιάζει να ωφεληθεί παράλληλα και ο Ίβιτς, μέσα από μία πιθανώς ιδιοτελή κίνηση. Αλλά διατηρώ τις ισχυρότατες επιφυλάξεις μου ότι θα μπορέσει όλο αυτό το πράγμα να γυρίσει προς όφελος της ομάδος. Ο Ίβιτς με είχε ήδη προβληματίσει με τις δηλώσεις του με τον δαφνομπουκωμένο, οι οποίες ήταν στη λογική του crowd pleasing, το οποίο απεχθάνομαι. Φυσικά, δεν είπα τίποτα υπό τον φόβο ότι διάφοροι καβατζωμένοι snipers - Μακεδονομάχοι θα με γάζωναν μπερδεύοντας την αντίρρησή μου με υποχωρητικότητα μπροστά στο σίχαμα που λέγεται οσφπ.
Προς το παρόν, εφόσον ο Ιβάν αναγκαστικά έπρεπε να πάρει θέση, ο Ίβιτς θα είναι σίγουρα για λίγο καιρό ακόμη στο τιμόνι. Αν με μαγικό τρόπο η ομάδα ορθοποδήσει θα βγει νικητής και τροπαιούχος ως ο φέρων την κάθαρση. Το σίγουρος είναι πως με κανέναν τρόπο ο Ίβιτς δεν πρέπει να αποκτήσει ελέω θεού χρίσμα μόνο και μόνο για αυτές τις δηλώσεις. Ακόμη και αυτοί που τις αποθεώνουν, δεν πρέπει να του το δώσουν. Θα πρέπει να κριθεί ως προπονητής που φέρνει αποτελέσματα.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια μιας ομάδας πέρα από τους παίχτες και τον προπονητή. Ούτε ο κόσμος ούτε ο ιδιοκτητης. Ότι και να έχουν προσφέρει ότι θυσίες και να έχουν κάνει. Αν θέλουν αυτές οι θυσίες να πιάσουν τόπο. Επίσης κανένας οπαδός δεν έχει δικαίωμα να μαθαίνει τι γίνετε μέσα στα αποδυτήρια. Το μονο που πρέπει να νοιάζει έναν οπαδό είναι τι κάνει η ομάδα στο χόρτο. Επίσης οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην ομάδα δεν είναι δουλειά του οπαδού να το λύσει. Αυτά όλα αν μιλάμε για ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό σωματείο και όχι για τον Λεβαδειακό η την Ξανθη.
Ζω για τη μέρα που ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα είναι ΜΟΝΟ πελάτης. Θα πληρώνει το εισιτήριο του η το διαρκειας του θα πηγαίνει στο γήπεδο δυο τρεις τέσσερις ώρες και θα φεύγει χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με όλες αυτές τις μ@λ@κίες που ασχολούμαστε εδώ και 3 μέρες.
Θα συμφωνήσω μαζί σου παλικάρι μου, ή μάλλον θα συμφωνούσα, για τα χρόνια όμως που το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό ή για τα (ονειρεμένα) χρόνια που η ομάδα μου δεν θα τρώει 4 γκολ σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από κάποιον απλά "ατρόμητο", τον οποίο μάλιστα είχε στο άλλο ημίχρονο "στα σχοινιά" ή "στα 4"!!!!
Για την μέρα που ζεις εσύ πάλι, προσωπικά θα έδινα και του λόγου μου τα πάντα, μιας κι έχω ζήσει τέτοιες "μέρες αθωότητας" και τις θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία, που μου φέρνει μέχρι και δάκρυα στα μάτια!!!!
Είναι μεγάλη κουβέντα για να την κάνουμε εδώ και μάλιστα off topic (και sorry απ όλους γι αυτό)...
Υ.Γ. Από τότε που το ΠΡΟ-ΠΟ σταμάτησε να βγαίνει σε τρίπτυχο δελτίο με δύο καρμπόν ανάμεσα κι άρχισε να επικυρώνεται μέσα σε μηχανή-Η/Υ, το ποδόσφαιρο έχασε την αθλητική αθωότητα-ομορφιά του αλλά κι ο γνήσιος οπαδός τον ύπνο του τις νύχτες μετά από τέτοιες περίεργες ήττες...Ειδικότερα δε στον Π.Α.Ο.Κ.!!!! "Πάμε στοίχημα"???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Odi έγραψε:Βγαίνουν σήμερα πληροφορίες ότι ο Τζαβέλας μίλησε υποτιμητικά για τον Ιβιτς,τις πιθανότητες νίκης στην Φλωρεντια και μετά έπαθε "ίωση" και δεν ταξίδεψε.Και αμέσως μετά ακολούθησαν τα αίσχη με τον Ατρόμητο.Αμεσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Και εσείς κάθεστε και ασχολείστε με το αν έκανε καλα ο Ιβιτς.Σηκωνω τα χέρια ψηλα.
astnord έγραψε:Βρε παιδιά (joshua, simba, psykoman, kastrakis μεταξύ άλλων) να σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε.
Δηλαδή εσείς είδατε τον αγώνα της ομάδας στο β ημίχρονο και θεωρείτε πως δεν έγινε απολύτως τίποτε?
Ο τζαβέλας έπαιξε κανονικά σαν κεντρικός αμυντικός κι όλα τα υπόλοιπα είναι επιστημονική φαντασία?
Αν ναι τότε εγώ είμαι μαζί σας, να αποπεμφθεί ο Ιβιτς γιατί έθιξε με δόλο την προσωπικότητα του παίκτη, να επιστρέψει ο τζαβ στην ομάδα κι όλα μέλι-γάλα.Επίσης να έρθει πίσω κι ο κλάους γιατί όχι?
Και την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτες θα διαφωνούν με τον προπονητή να το γυρίζουν στον καλαματιανό για ένα 20λεπτο διασύροντας την ομάδα ΜΑΣ.
Τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Συγνώμη εγώ δεν αντέχω να το βλέπω άλλο αυτό το πράγμα.
Δεν μιλάνε οι προπονητές, έχουν άδικο οι προπονητές.
Προσπαθούν να το λύσουν μέσα στην ομάδα για να μη γίνουμε βούκινο, γιατί δε βγαίνετε με ονόματα να πείτε στον κόσμο την αλήθεια?
Μας λένε ονόματα και τους λόγους, ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου-κάνατε μεγάλο κακό.
Τι ακριβώς θέλουμε, τι πρέπει να κάνει ο προπονητής για να είμαστε οκ, τι πρέπει να περιμένουμε?
Να μην λέει τίποτε μην τυχόν και μειώσει την προσωπικότητα των κακομαθημένων παικτών ΜΑΣ?
Να εξακολουθούμε να είμαστε εμείς στα πρόθυρα εγκεφαλικού μετά από κάθε διασυρμό της ομάδας ΜΑΣ και οι παικταράδες μας στα πούπουλα με τα ουισκάκια, τα πουτανάκια, τα τσιγαράκια,τις τσίχλες, τις κλίκες και όλες αυτές τις ομορφιές?
Φιλε astnord, δεν με νοιαζει καθολου για τον τζαβελλα. Ας τον καρατομουσαν παραυτα , χωρις ομως να κανουν ρδελομπου την ομαδα.
Κατ αρχην , εμενα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι Ιβιτς δεν μιλησε για 1 μονο ποδοσφαιριστη. Οι άλλοι ποιοι ειναι συνεπως??? Ο Γλυκος που " φανερα κοροιδεψε τον κοσμο" με τον τραυματισμο του??? Ο εμπειρος Κανιας που
"εκανε ηθελημενο χερι" για ν αποβληθει??? Ο Κλαους που εχει τον ιδιο κολλητο αρδ με τον τζαβελλα???? Μηπως ακομη-ακομη κι ο ιδιος ο Γιωργης που ειναι "κολλητος" του παρεακιου???
Βλεπεις λοιπον οτι το "στιγμα" που μενει στην ομαδα ειναι πολυ χειροτερο???
Ο Αποστολης λεει οτι οποιος ξερει ποδοσφαιρο ευκολα ξεχωριζει αν καποιος κανει παιχτικα λαθη ή ηθελημενα. Εγω πραγματικα δεν μπορω να το κανω αυτο, οποιος μπορει μπραβο του. Για παραδειγμα θεωρω απαραδδεκτο το μαρκαρισμα με τα ματια του Κρεσπο στον Μπαμπακαρ, στο 2ο γκολ της φιορεντινα. Θεωρω απαραδεκτο οτι ο Τζαλμα στον αγωνα μ τους γαυρους σε κενη εστια μπουρδουκλωσε τα μπουτια του......Ειναι αυτοι στημενοι ή οχι?
Παραδειγματα πολλα......Τι θα επρεπε να πουμε για τον Σαλπι στον τελικο με την βαζελα που δεν απλωσε το ποδι του να κανει το γκολ στην 1η ευκαιρια του αγωνα και τραβηξε το σωμα του οταν ηταν πανω στην γραμμη για να βαλει γκολ ο βαζελος.Ηταν στημενος?
Φαντασου λεει τωρα πχ. να γινει καμμια στραβη μες στην Τουμπα με καμμια τσεχικη ή με καμμια άλλη ομαδα....Τι θα επακολουθησει?Ποιος θα πει στον κοσμο ποιοι ειναι οι στημενοι και ποιοι οχι?