Ιβάν Σαββίδης ΙV
- theodorsalonika
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
κ τωρα ολοι μαζι ενα follow στον γιωργη, για να δουμε αν πινει καφε στο l.a. κ να σχολιασουμε μαζι τους πως τρωει τα λεφτα του
Ο ΠΑΟΚ είχε 5 τίτλους σε 90 χρόνια επειδή ο κακός λαός του ΠΑΟΚ έφερνε βιοτέχνες λέει. Και περιμένει να τον πάρουμε στα σοβαρά. Συνέχισε να προκαλείς, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις άλλωστε.
Φυσικά νεόπλουτος είναι ο οπαδός που υποστηρίζει ότι με το χρήμα εξαγοράζεται η λογική. Ο Γιώργος απλά είναι κακομαθημένος γόνος δισεκατομμυριούχου.Taseos έγραψε:Νεοπλουτος ειναι ο οπαδος του ΠΑΟΚ.Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Γιωργης ειναι 25 ετων κ δεν υπηρξε ποτε φτωχος.φτωχος υπηρξε ο πατερας του το 88.
Διακρινω μια ζηλια. ετσι ριναι αυτα.εσυ κ γω το psp κ ο γιωργης τον ΠΑΟΚ.κ η πλακα ειναι οτι πηρε κ νταμπλ.εγω στο psp οχι
Εσύ κράζε τον μεροκαματιάρη ΠΑΟΚτσή που έφερε βιοτέχνες για προέδρους και γι αυτό πήραμε 5 τίτλους.
Οχι θα κραζω αυτον που πηρε αλλους τοσους σε μια εξαετια επειδη το θελουν συγκεκριμενα συμφεροντα ντοπια κ αθηνεζικα
Πανελουδης βιοτεχνης ΠΑΟΚτσής......Taseos έγραψε:Οχι κανεις λαθος..ο γιωργις ειναι μεγαλομετοχος της dimera αρα κ της ΠΑΕ.αμα δεν σας αρεσει να φερετε καλυτερον.τοσους κ τοσους κουβαλησατς 90 χρονια.ολο κ καποιον βιοτεχνη θα βρειτε ή καναν λαμαρινα. Σιγα τα επιτευγματα
3 κυπελα ενα νταμπλ
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχα αυτό είναι το μόνο σίγουροTaseos έγραψε:κ τωρα ολοι μαζι ενα follow στον γιωργη, για να δουμε αν πινει καφε στο l.a. κ να σχολιασουμε μαζι τους πως τρωει τα λεφτα του
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Γιώργος διοικει με επιλογή του Ιβάν... Αν δεν μας αρέσει να πουμε στον ιβαν να τον αποσύρει.... Με τα λάθη του ελπίζω να είναι ο μελλοντικός π πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για το καλό μας.... Και ας μην άρεσει σε κάποιους γιατί είναι πλούσιος τρώει σε ακριβά εστιατόρια και έχει πολλά λεφτά που δεν εχουμε εμείς...
Ακριβώς η περίοδος Σαββίδη ήδη είναι η ποιο επιτυχημένη στην ιστορία μας.....Taseos έγραψε:Οχι θα κραζω αυτον που πηρε αλλους τοσους σε μια εξαετια επειδη το θελουν συγκεκριμενα συμφεροντα ντοπια κ αθηνεζικα
- kataramenos5
Βανια απλα ειναι τα πραγματα. Αν βαρεθηκες να πετας λεφτα σ ενα βαρελι διχως πατο ασε αυτους που ξερουν απο ποδοσαφιρο να κανουν κουμαντο. Δωστους τα κλειδιά κρατα προπονητη γι πολλα χρονια και θα δεις την ομαδα να ανεβαινει δυο δυο τα σκαλια. Αλλιως παντα στα ιδια θα γυρναμε
mavros4 έγραψε:Απόλυτη στήριξη στον ΠΑΟΚ μας και στον πρόεδρο. Όλοι μας στεναχωρηθηκαμε, αλλά από την επόμενη μέρα η δουλειά μας είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Έχουμε μια οικογένεια που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και βάζει τα λεφτά της στην ομάδα. Τώρα πρέπει να δείξουμε την τρέλλα μας και την στήριξη στην ομάδα. Αυτός που αγαπάει πραγματικά την ομάδα, είτε θα είναι στο γήπεδο είτε θα στηρίξει το PAOK TV.
++++
Συμφωνώ, δε γίνεται να ξέχασαν τη μπαλαMANIAKOS έγραψε:Ύποπτη εμφάνιση από πολλούς παιξτες
Ρίξτε τους χεσιμο κ στηρίξτε τον προπονητή πριν είναι αργά
Sent from my iPhone using Tapatalk