Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Το "πριν την επισημη ανακοινωση" λεγεται διαρροες, οχι κουραφεξαλα.
Κουραφεξαλα ειναι κατι πρωτοσελιδα της εμετικης βοθροσπορτ που ακουσα εδω μεσα πριν ακουσω οτιδηποτε απο την ΠΑΕ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ξερεις καμια σημαντικη ποδοσφαιρικη ειδηση που να μαθαινεται στην επισημη ανακοινωση; Οπουδηποτε.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ρε σεις αφηστε τις διαρροες οτι ηταν να γινει εγινε τωρα...Καμμια μεταγραφη θα κανουμε;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

MANIAKOS έγραψε:6 χρονια μιλάμε για λάθη ιβαν

Μήπως δεν ειναι λάθη ; Εμενα αυτο με τρώει

Δε μπορει συνεχεια τα ιδια
Κανεις δε μας παίρνει σοβαρα ερσι να ρθει μα δουλέψει
Τώρα μάλιστα η πλήρης ισοπέδωση μέσα από σενάρια συνομωσιας.... Τίποτε καλό δεν έκανε ο 'μονάρχης' τι να πω.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

MANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ

Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
τι θες να πεις ρε Μανιακέ;
Ότι είναι Πόντιος και έχει κουσούρια;;;;
Θα σε σκίσω ρε

:lol: :lol: Εντάξει τώρα, μπαμ κάνει, ότι θέλει γρήγορα επιτυχίες
Ξέρεις άμα γίνεις 60, φοβάσαι μη φύγεις για τον άλλο κόσμο, πριν προλάβεις να αλλάξεις τη μοίρα των παιδιών σου.....εδώ εγώ που έφθασα στα 43 το φοβάμαι
Και για το Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι και παιδί του.....κι οι Πόντιοι μπαμπάδες καμια φορα παραχαϊδεύουν, καμια φορα το παρακάνουν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

MANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ

Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
Μηδενισμός είναι.... Φυσικά θα πάρει την τελική απόφαση αυτός βάζει τα φράγκα.... Να αφήσει τον Μιχελ να δουλέψει όπως δουλεύει και όλα θα πάνε καλά

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ξερεις πουθενα οπουδηποτε, να ονομαζονται δημοσιογραφοι ανθρωποι που κανουν 3 ορθογραφικα λαθη καθε δυο συλλαβες, οσα γραφουν ειναι αναξιοπιστα κατα 90%, σπανιως εως ποτε αναφερουν πηγες του ..."ρεπορταζ" και μονιμως σπερνουν ζιζανια γυρω απο την ομαδα;
Οταν η ομαδα επιλεγει να μαθαινω απο αυτους τα σημαντικα νεα της, με προσβαλλει. Βασικα με προσβαλλει που δεν εχει κηρυξει πολεμο εναντιον αυτων των παρασιτων.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

MANIAKOS έγραψε:
abg12d34 έγραψε:ρε μανιακ για να λες ...λαθη...παει να πει οτι γνωριζεις τα σωστα.....

για λεγε ρε μανιακ ποια ειναι τα σωστα να μαθαίνουμε και εμεις οι ...βλαχοι...

Μονο που ειρωνεύεσαιδεν σου απαντάω
Μάθε ν μιλάς σωστα πρωτα κ τα ξαναλέμε
Πες μανιακε τα σωστά έκανε η όχι;

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μην φοβάστε .... τώρα που ήρθε ο "εκλεκτός¨θα τρέξουν όλα ροδάνι!
;)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Παίδες ξεκολλάτε ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του και με το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ...χάνεται χρόνο,δεν το απολαμβάνεται λέμε με αυτην την γκρίνια. Προχωράμε, έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος μην αναλώνεστε σε σενάρια και ίντριγκες αφήστε να τα κάνουν οι αρδ που τα έχουν σπουδάσει κιόλας.
Έτσι

black death

sic-4 έγραψε:Ξερεις πουθενα οπουδηποτε, να ονομαζονται δημοσιογραφοι ανθρωποι που κανουν 3 ορθογραφικα λαθη καθε δυο συλλαβες, οσα γραφουν ειναι αναξιοπιστα κατα 90%, σπανιως εως ποτε αναφερουν πηγες του ..."ρεπορταζ" και μονιμως σπερνουν ζιζανια γυρω απο την ομαδα;
Οταν η ομαδα επιλεγει να μαθαινω απο αυτους τα σημαντικα νεα της, με προσβαλλει. Βασικα με προσβαλλει που δεν εχει κηρυξει πολεμο εναντιον αυτων των παρασιτων.
Παντού έτσι είναι. Τουλάχιστον στην Ισπανία και στην Αγγλία που παρακολουθώ, παίζει να 'ναι και χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

nikolasf έγραψε:Μην φοβάστε .... τώρα που ήρθε ο "εκλεκτός¨θα τρέξουν όλα ροδάνι!
;)
Δεν ξέρω αν είναι καλός, αλλά ότι θα πάμε καλά το πιστεύω και θα το δεις

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εχω την αισθηση οτι στις χωρες που αναφερεις, αν και σιγουρα υπαρχουν και τετοια παρασιτα, υπαρχουν και σοβαρα μεσα που ασχολουνται με τον αθλητισμο δημοσιογραφικα και οχι κατινιστικα. Δεν ειμαι βεβαιος γι αυτο, μια και δεν παρακολουθω τοσο, αλλα νομιζω οτι ισχυει. Στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μεσο.
black death

sic-4 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι στις χωρες που αναφερεις, αν και σιγουρα υπαρχουν και τετοια παρασιτα, υπαρχουν και σοβαρα μεσα που ασχολουνται με τον αθλητισμο δημοσιογραφικα και οχι κατινιστικα. Δεν ειμαι βεβαιος γι αυτο, μια και δεν παρακολουθω τοσο, αλλα νομιζω οτι ισχυει. Στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μεσο.
Οι σοβαροί άνθρωποι (όπως κι εδώ) ακούγονται λιγότερο. Κι εδώ έχουμε πιο σοβαρούς δημοσιογράφους αλλά δεν βγάζουν λεφτά με το να κυνηγάνε το Μίχελ όλη μέρα από πίσω.
Ξέρεις τι εστί Sun, Daily Mail, AS, Marca, Sport; Η διαφορά είναι ότι εκεί ο κόσμος είναι πιο μυαλωμένος και δεν είναι τόσο άρρωστος με τη μπάλα, οπότε έχουν και λιγότερα μέσα και τα παίρνουν και λίγο στην πλάκα (ειδικά στην Αγγλία).
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Πότε θα καταλάβουμε πως ότι έχουμε πετύχει στην ιστορία μας το έχουμε πετύχει ενωμένοι;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”