Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Το "πριν την επισημη ανακοινωση" λεγεται διαρροες, οχι κουραφεξαλα.
Κουραφεξαλα ειναι κατι πρωτοσελιδα της εμετικης βοθροσπορτ που ακουσα εδω μεσα πριν ακουσω οτιδηποτε απο την ΠΑΕ.
Κουραφεξαλα ειναι κατι πρωτοσελιδα της εμετικης βοθροσπορτ που ακουσα εδω μεσα πριν ακουσω οτιδηποτε απο την ΠΑΕ.
-
Ξερεις καμια σημαντικη ποδοσφαιρικη ειδηση που να μαθαινεται στην επισημη ανακοινωση; Οπουδηποτε.
- PaokPatraG4
Ρε σεις αφηστε τις διαρροες οτι ηταν να γινει εγινε τωρα...Καμμια μεταγραφη θα κανουμε;;;
Τώρα μάλιστα η πλήρης ισοπέδωση μέσα από σενάρια συνομωσιας.... Τίποτε καλό δεν έκανε ο 'μονάρχης' τι να πω.....MANIAKOS έγραψε:6 χρονια μιλάμε για λάθη ιβαν
Μήπως δεν ειναι λάθη ; Εμενα αυτο με τρώει
Δε μπορει συνεχεια τα ιδια
Κανεις δε μας παίρνει σοβαρα ερσι να ρθει μα δουλέψει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τι θες να πεις ρε Μανιακέ;MANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ
Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
Ότι είναι Πόντιος και έχει κουσούρια;;;;
Θα σε σκίσω ρε

Ξέρεις άμα γίνεις 60, φοβάσαι μη φύγεις για τον άλλο κόσμο, πριν προλάβεις να αλλάξεις τη μοίρα των παιδιών σου.....εδώ εγώ που έφθασα στα 43 το φοβάμαι
Και για το Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι και παιδί του.....κι οι Πόντιοι μπαμπάδες καμια φορα παραχαϊδεύουν, καμια φορα το παρακάνουν

Μηδενισμός είναι.... Φυσικά θα πάρει την τελική απόφαση αυτός βάζει τα φράγκα.... Να αφήσει τον Μιχελ να δουλέψει όπως δουλεύει και όλα θα πάνε καλάMANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ
Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
Ξερεις πουθενα οπουδηποτε, να ονομαζονται δημοσιογραφοι ανθρωποι που κανουν 3 ορθογραφικα λαθη καθε δυο συλλαβες, οσα γραφουν ειναι αναξιοπιστα κατα 90%, σπανιως εως ποτε αναφερουν πηγες του ..."ρεπορταζ" και μονιμως σπερνουν ζιζανια γυρω απο την ομαδα;
Οταν η ομαδα επιλεγει να μαθαινω απο αυτους τα σημαντικα νεα της, με προσβαλλει. Βασικα με προσβαλλει που δεν εχει κηρυξει πολεμο εναντιον αυτων των παρασιτων.
Οταν η ομαδα επιλεγει να μαθαινω απο αυτους τα σημαντικα νεα της, με προσβαλλει. Βασικα με προσβαλλει που δεν εχει κηρυξει πολεμο εναντιον αυτων των παρασιτων.
Πες μανιακε τα σωστά έκανε η όχι;MANIAKOS έγραψε:abg12d34 έγραψε:ρε μανιακ για να λες ...λαθη...παει να πει οτι γνωριζεις τα σωστα.....
για λεγε ρε μανιακ ποια ειναι τα σωστα να μαθαίνουμε και εμεις οι ...βλαχοι...
Μονο που ειρωνεύεσαιδεν σου απαντάω
Μάθε ν μιλάς σωστα πρωτα κ τα ξαναλέμε
Μην φοβάστε .... τώρα που ήρθε ο "εκλεκτός¨θα τρέξουν όλα ροδάνι!

ΈτσιΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Παίδες ξεκολλάτε ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του και με το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ...χάνεται χρόνο,δεν το απολαμβάνεται λέμε με αυτην την γκρίνια. Προχωράμε, έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος μην αναλώνεστε σε σενάρια και ίντριγκες αφήστε να τα κάνουν οι αρδ που τα έχουν σπουδάσει κιόλας.
-
Παντού έτσι είναι. Τουλάχιστον στην Ισπανία και στην Αγγλία που παρακολουθώ, παίζει να 'ναι και χειρότερα.sic-4 έγραψε:Ξερεις πουθενα οπουδηποτε, να ονομαζονται δημοσιογραφοι ανθρωποι που κανουν 3 ορθογραφικα λαθη καθε δυο συλλαβες, οσα γραφουν ειναι αναξιοπιστα κατα 90%, σπανιως εως ποτε αναφερουν πηγες του ..."ρεπορταζ" και μονιμως σπερνουν ζιζανια γυρω απο την ομαδα;
Δεν ξέρω αν είναι καλός, αλλά ότι θα πάμε καλά το πιστεύω και θα το δειςnikolasf έγραψε:Μην φοβάστε .... τώρα που ήρθε ο "εκλεκτός¨θα τρέξουν όλα ροδάνι!
Εχω την αισθηση οτι στις χωρες που αναφερεις, αν και σιγουρα υπαρχουν και τετοια παρασιτα, υπαρχουν και σοβαρα μεσα που ασχολουνται με τον αθλητισμο δημοσιογραφικα και οχι κατινιστικα. Δεν ειμαι βεβαιος γι αυτο, μια και δεν παρακολουθω τοσο, αλλα νομιζω οτι ισχυει. Στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μεσο.
-
Οι σοβαροί άνθρωποι (όπως κι εδώ) ακούγονται λιγότερο. Κι εδώ έχουμε πιο σοβαρούς δημοσιογράφους αλλά δεν βγάζουν λεφτά με το να κυνηγάνε το Μίχελ όλη μέρα από πίσω.sic-4 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι στις χωρες που αναφερεις, αν και σιγουρα υπαρχουν και τετοια παρασιτα, υπαρχουν και σοβαρα μεσα που ασχολουνται με τον αθλητισμο δημοσιογραφικα και οχι κατινιστικα. Δεν ειμαι βεβαιος γι αυτο, μια και δεν παρακολουθω τοσο, αλλα νομιζω οτι ισχυει. Στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μεσο.
Ξέρεις τι εστί Sun, Daily Mail, AS, Marca, Sport; Η διαφορά είναι ότι εκεί ο κόσμος είναι πιο μυαλωμένος και δεν είναι τόσο άρρωστος με τη μπάλα, οπότε έχουν και λιγότερα μέσα και τα παίρνουν και λίγο στην πλάκα (ειδικά στην Αγγλία).
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πότε θα καταλάβουμε πως ότι έχουμε πετύχει στην ιστορία μας το έχουμε πετύχει ενωμένοι;;;