Ναι,αλλα και σαν ακραιος στο 3-4-3. Παντως ο δανεισμος του Μακ δεν φαινεται καθολου απιθανος,ειναι πολυ ρεαλιστικος. Απτην μια εμεις θελουμε διακαως εναν τετοιο παικτη,απτην αλλη αυτος θελει να ερθει γιατι δεν θα παρει χρονο στην Ζενιτ και αυτοι θελουν να τον δωσουν οπως δωσαμε και εμεις τον Ζαιρο περσι στα Γιαννενα. Θα πληρωσουμε και ενα μερος του συμβολαιου του και θα μας βγει "φθηνα". Ασε που δεν θα ερθει για τουρισμο γιατι παθιαζετε με τον ΠΑΟΚPaokPatraG4 έγραψε:Λογικά εάν έρθει ο Μακ θα λογίζεται ως δεύτερος επιθετικός για το 4-4-2 έτσι δεν είναι;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ο προπονητής δεν ειπε στην ερώτηση για περειρα οτι θέλει κάποιος ποιο ογκώδη εκει?αυτος ειναι ο μακ?
ναι ρε εις πιο αθλητικό είπε
ο μακ ειναι για τη θέση που παιζει απ τους πιο φισικαλ παιχτες
ποστευω οτι τον θελει αλλα φοβάμαι οτι δε θα μπορέσουμε να τον παρουμε
ειναι πολλα τα λεφτα
ο μακ ειναι για τη θέση που παιζει απ τους πιο φισικαλ παιχτες
ποστευω οτι τον θελει αλλα φοβάμαι οτι δε θα μπορέσουμε να τον παρουμε
ειναι πολλα τα λεφτα
Ο Μάκ από Ελλάδα πήγε Ρωσία ,δεν πήγε Ισπανία πχ όπως ο Λουκάς.Οταν ένας παίκτης κάνει το πρώτο δρομολόγιο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία δεν είναι εύκολο να βρει θέση σε ανεπτυγμένο πρωτάθλημα, για να καρπωθεί λεφτά η Ζενίτ.Ειναι πιο εύκολο να τον δώσει δανεικό σε εμάς και αν κάνει καλή χρόνια ,αν δεν μπορέσουμε να τον κρατήσουμε εμείς, να σώσει η και να πάρει παραπάνω από όσα έδωσε αρχικά μέσω ημων.
Θεωρώ οτι με δανεισμό υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τον αποκτησουμε. Μακάρι θα πώ εγώ! Δεν ειναι δανεισμός στοίχημα,ξέρεις τον παικτη και σε ξέρει. Επισης γνωρίζει το "ιδιαιτερο" ελληνικό πρωτάθλημα οποτε δεν θα χρειαστει χρόνο προσαρμογής. φέρτε τον να κανει παπάδες με πριγιο μπροστα
Ούτε τον έναν θα παρει ούτε τον άλλον γιατι ειναι πολλά τα λεφτά.Εδω έχεις πρώτη προτεραιότητα τον τερματα και ακομη είσαι σε αναζητηση,μήν σε πω οτι θα μείνει ο μπρικιτς;
ace για γούρι γκρινιάζεις χαχαχαχα
δυστυχως βλεπω και εγω οτι παμε σε λοου μπατζετ μετα το σταν και το λεβεκ και κακώς κανουμε όνειρα για παοχταραδες
δυστυχως βλεπω και εγω οτι παμε σε λοου μπατζετ μετα το σταν και το λεβεκ και κακώς κανουμε όνειρα για παοχταραδες
- desperando
- Επικοινωνία:
Καρπούζια μας τα έκανες
Με τετράδα μπροστά
Πριγιο.μακ.βιερινια.μπισεσβαρ
Ακόμα και Ευρώπη αν είμαι λίγο τυχερός στις κληρώσεις μπορώ να προχωρήσω αρκετά.
Δηλαδή μια ομάδα με
Οτσοα.
Ματος.χατσεριδη.βαρελα.λεβεκ/λεοβατς
Βιερίνια.τσιμιροτ.κανιας.μπισεσβαρ.
Πριγιο.μακ
Και 4-4-2 αλά τσολο δεν έχει να φοβηθεί πολλές ομάδες του Γιουρόπα
Με τετράδα μπροστά
Ακόμα και Ευρώπη αν είμαι λίγο τυχερός στις κληρώσεις μπορώ να προχωρήσω αρκετά.
Δηλαδή μια ομάδα με
Οτσοα.
Πριγιο.μακ
Θα αναφέρω μερικα από αυτά που δηλώσανε οι της διοίκησης:
1) Ιβάν: θέλω μετάλο ΠΑΟΚ. 1ο στην Ελλάδα, τοπ20 Ευρώπη κ.λπ.
2) Γιώργος Σαββίδης. Κάνουμε προσπάθειες να φέρουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
3) Μιχελ: Προσπαθούμε να φέρουμε φέτος παίκτες μόνο για την εντακάδα που να μας ανεβάσουν επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να πείσουμε παίκτες ποιότητας να έρθουν σο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρώμε πολλές χυλόπιτες.
Συμπέρασμα δικό μου:
Θα δεκτώ ότι ΟΛΑ τα παραπανω είναι αλήθεια. Τότε όμως όταν υπάρχουν παίκτες όπως ο Μακ που θέλουν να γυρίσουν, κάνεις την κίνηση και τον αγοράζεις. Ούτε δανεισμούς και χαζά. Αγορά. Ο παίκτης είναι 26 ετών, όχι 27 όπως επιμένουν να τον γράφουν πολλοί. Γενέθλια: Mar 8 1991. Προς το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει 27. Άρα ο παίκτης εκτός από τα πολλά χρόνια που έχει μπροστά του, έχει και μεταπωληική αξία. Μπορούμε να τον κρατήσουμε 2 σεζόν και να τον ξαναπουλήσουμε, βγάζοντας ίσως και κέρδος. Ο παίκτης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για την επίθεση σε 4-4-2 ή 3-4-3 πολύ physical που ήθελε ο κόουτς, και επίσης μπορεί και ως πλάγιος χαφ. Τ πάντα κάνει το παλικάρι, και θεωρώ πολύ θετικό ότι την προηγούμενη χρονιά ξεκουράστηκε, γιατί ήταν σκασμένος μετά το Εύρο. Σε μισθό, λογικα μορεί να πέσει στο 1εκ με 1,1εκ εφόσον έρθει με μεταγραφή.
Ο Βιεϊρίνια είναι ακριβή περίπτωση. Ρεαλιστικά θα μπορούσαμε να τον φέρουμε ελεύθερο την επόμενη σεζόν και να ρίξει το κασέ του στο μύριο. Πόσα πια ρε Αντελίνο (δε χόρτασες?)... Όμως, όταν λες ότι θέλεις να φέρεις παικταράδες και δε μπορείς, τότε αυτοί που θελουν να έρθουν, τους φέρνεις και δεν το πολυσκέφτεσαι.
Υγ: και οι 2 ποδοσφαιριστές δε χρειάζονται να εγκληματιστούν. Αυτές οι περιπτώσεις δε αφήνονται όταν λες πας για πρωτάθλημα και να ανέβεις στην Ευρώπη. Εφόσον υπό αυτά τα δεδομένα (αν ισχύουν ότι θέλουν να έρθουν), εφόσον δεν αποκτηθούν, και δε δω αντίστοιχες σοβαρές κινήσεις επιπέδου, τότε πλέον θα ξέρω ότι πέφτει δούλεμα (πολιτικών) εποχής 1960.
2) Γιώργος Σαββίδης. Κάνουμε προσπάθειες να φέρουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
3) Μιχελ: Προσπαθούμε να φέρουμε φέτος παίκτες μόνο για την εντακάδα που να μας ανεβάσουν επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να πείσουμε παίκτες ποιότητας να έρθουν σο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρώμε πολλές χυλόπιτες.
Συμπέρασμα δικό μου:
Θα δεκτώ ότι ΟΛΑ τα παραπανω είναι αλήθεια. Τότε όμως όταν υπάρχουν παίκτες όπως ο Μακ που θέλουν να γυρίσουν, κάνεις την κίνηση και τον αγοράζεις. Ούτε δανεισμούς και χαζά. Αγορά. Ο παίκτης είναι 26 ετών, όχι 27 όπως επιμένουν να τον γράφουν πολλοί. Γενέθλια: Mar 8 1991. Προς το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει 27. Άρα ο παίκτης εκτός από τα πολλά χρόνια που έχει μπροστά του, έχει και μεταπωληική αξία. Μπορούμε να τον κρατήσουμε 2 σεζόν και να τον ξαναπουλήσουμε, βγάζοντας ίσως και κέρδος. Ο παίκτης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για την επίθεση σε 4-4-2 ή 3-4-3 πολύ physical που ήθελε ο κόουτς, και επίσης μπορεί και ως πλάγιος χαφ. Τ πάντα κάνει το παλικάρι, και θεωρώ πολύ θετικό ότι την προηγούμενη χρονιά ξεκουράστηκε, γιατί ήταν σκασμένος μετά το Εύρο. Σε μισθό, λογικα μορεί να πέσει στο 1εκ με 1,1εκ εφόσον έρθει με μεταγραφή.
Ο Βιεϊρίνια είναι ακριβή περίπτωση. Ρεαλιστικά θα μπορούσαμε να τον φέρουμε ελεύθερο την επόμενη σεζόν και να ρίξει το κασέ του στο μύριο. Πόσα πια ρε Αντελίνο (δε χόρτασες?)... Όμως, όταν λες ότι θέλεις να φέρεις παικταράδες και δε μπορείς, τότε αυτοί που θελουν να έρθουν, τους φέρνεις και δεν το πολυσκέφτεσαι.
Υγ: και οι 2 ποδοσφαιριστές δε χρειάζονται να εγκληματιστούν. Αυτές οι περιπτώσεις δε αφήνονται όταν λες πας για πρωτάθλημα και να ανέβεις στην Ευρώπη. Εφόσον υπό αυτά τα δεδομένα (αν ισχύουν ότι θέλουν να έρθουν), εφόσον δεν αποκτηθούν, και δε δω αντίστοιχες σοβαρές κινήσεις επιπέδου, τότε πλέον θα ξέρω ότι πέφτει δούλεμα (πολιτικών) εποχής 1960.
desperando έγραψε:Καρπούζια μας τα έκανες
Με τετράδα μπροστά
Δηλαδή μια ομάδα με
Οτσοα.
Πριγιο.μακ
ωραια απαντηση στην αντίθετη γνώμη,δεν σε μίλησα ποτε έτσι ούτε ξέρεις για αυτό κοφτο .
Εσύ θα έριχνες τον μισθό σου 50% επειδή ειναι καλο το εργασιακό περιβάλλον η αγαπάς το αφεντικό?αν οχι γιατι περιμένεις να το κάνει ο βιερινια?vs40 έγραψε:Θα αναφέρω μερικα από αυτά που δηλώσανε οι της διοίκησης:
Συμπέρασμα δικό μου:
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν είναι καμία αντίθετη γνώμη το πρόβλημαace1979 έγραψε:desperando έγραψε:Καρπούζια μας τα έκανες
Με τετράδα μπροστά
Δηλαδή μια ομάδα με
Οτσοα.
Πριγιο.μακ
ωραια απαντηση στην αντίθετη γνώμη,δεν σε μίλησα ποτε έτσι ούτε ξέρεις για αυτό κοφτο .
Το πρόβλημα είναι η συνεχής και χωρίς λόγο μοιρολατρική επανάληψη στα όρια της τρέλας
Πολλά τα λεφτά, πολλοί και οι παίκτες για Μακ και Βιερίνια!
Εκτιμώ πως ή ο ένας μπορεί να έρθει ή ο άλλος. Ίσως δανικός για φέτος ο πρώτος και ελέυθερος του χρόνου ο δεύτερος.
Πάντως και οι δύο έχουν τα προβληματάκια τους... Ο Βιερίνια φέτος 31, του χρόνου 32, πόσα χρόνια μπορεί να έχει μπροστά του? (μιλάμε για παίκτη κλασσικά ταχυδυναμικό, με την ηλικία πέφτει απότομα η ταχύτητα). Για το δε Μακ, ας μην ξεχνάμε κάποια πράγματα: 1) Ολόκληρο αγώνα δεν έβγαζε 2) Είχε τρομερά σκαμπανεβάζματα στη διάρκεια της χρονιάς (για μεγάλα χρονικά διαστήματα σχεδόν δεν υπήρχε στην ομάδα) 3) Το κεφάλι δεν το σήκωνε με τίποτα 4) Δεν τον λες και τον πιο συνεπή σκόρερ - φυσικά έχει πολλά άλλα καλά!
Για 'μ'ενα το μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή στη θέση του 2ου στράικερ-winger είναι ο Ενρίκε! Έχει τρομερά προσόντα, και σε δύναμη, και σε ταχύτητα και σε τεχνική, σκοράρει με μεγάλη ευκολία (και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι), απλά θα πρέπει να βρει τη θέση του στην ομάδα, να βάλει το μυαλό του να δουλέψει λίγο περισσότερο και να τον αξιοποιήσει κατάλληλα ο προπονητής! Φέτος έκανε 5 γκολ και 4 ασσίστ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
Εκτιμώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει ποτέ στην ομάδα μας.
Εκτιμώ πως ή ο ένας μπορεί να έρθει ή ο άλλος. Ίσως δανικός για φέτος ο πρώτος και ελέυθερος του χρόνου ο δεύτερος.
Πάντως και οι δύο έχουν τα προβληματάκια τους... Ο Βιερίνια φέτος 31, του χρόνου 32, πόσα χρόνια μπορεί να έχει μπροστά του? (μιλάμε για παίκτη κλασσικά ταχυδυναμικό, με την ηλικία πέφτει απότομα η ταχύτητα). Για το δε Μακ, ας μην ξεχνάμε κάποια πράγματα: 1) Ολόκληρο αγώνα δεν έβγαζε 2) Είχε τρομερά σκαμπανεβάζματα στη διάρκεια της χρονιάς (για μεγάλα χρονικά διαστήματα σχεδόν δεν υπήρχε στην ομάδα) 3) Το κεφάλι δεν το σήκωνε με τίποτα 4) Δεν τον λες και τον πιο συνεπή σκόρερ - φυσικά έχει πολλά άλλα καλά!
Για 'μ'ενα το μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή στη θέση του 2ου στράικερ-winger είναι ο Ενρίκε! Έχει τρομερά προσόντα, και σε δύναμη, και σε ταχύτητα και σε τεχνική, σκοράρει με μεγάλη ευκολία (και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι), απλά θα πρέπει να βρει τη θέση του στην ομάδα, να βάλει το μυαλό του να δουλέψει λίγο περισσότερο και να τον αξιοποιήσει κατάλληλα ο προπονητής! Φέτος έκανε 5 γκολ και 4 ασσίστ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
Εκτιμώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει ποτέ στην ομάδα μας.
Μην το κανεις ετσι ντεσπε. Θα θυμωσει παλι και θα πει δεν ξαναγραφω.