Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
agios

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από agios »

CCCP έγραψε:
agios έγραψε:Και μια ερώτηση ρε μάγκες...Αυτό το καλόπαιδο ο Λέοβατς που σέρνεται και χθες μου φάνηκε το ίδιο ύποπτος προσωπικά εμένα με τον Τζαβέλα ξέρεις κανείς ποιον έχει μάνατζερ????
O Λεοβατς δεν θεωρω οτι σερνεται, απλα ειναι κακος αμυντικα. Επιθετικα ειναι αρκετα καλος τελευταια με καλα ανεβασματα και οβερλαπς
Μάνατζερ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

agios έγραψε:
psykoman έγραψε:
agios έγραψε:Joshua πάντα συμφωνούσα μαζί σου και συμφωνώ για την μετριότητα,συμφωνώ ότι φταίει η κεφαλή,αλλα πιστεύω ότι πιάστηκε κώτσος γιατί δεν ξέρει ή γιατί δεν ''νιώθει''..Όμως..πιστεύω ότι παρά τα χάλια το τρύπημα είναι κάτι εξτρά..κάτι σαν κερασάκι στην τούρτα που μας πάει πίσω..
Όλοι μας μιλάμε για ''παρεάκι'' αλλά κάνουμε το ίδιο με τον Ίβιτς...δεν λέμε ονόματα!!!Εγώ θα πω την γνώμη μου με ονόματα και αν θέλουν κάποιοι ας με κράξουν...Τονίζω ότι είναι η γνώμη μου...
Οι Αμερικάνοι όταν κόλλησαν σε σημαντικές υποθέσεις εγκλήματος (ναρκωτικά,λαθρεμπόριο,όπλα) είπαν το σοφό για να βρουν λύση ''follow the money''..Και επειδή στο ποδόσφαιρο παίζει πλέον τεράστιο ρόλο το money για να δούμε κάποιες συνομοσιολογίες που κάποιοι μ@λ@κες σαν και μένα που δεν κοιμούνται τα βράδια για τον ΠΑΟΚ αν τα λένε τους λένε γραφικούς...
Έχουμε και λέμε..
Πολ Κουτσολιάκος
Κολλητός με ΖΒ λήνει και δένει μέσα στην εθνική.Πούλησε Βιερίνια και Σταφυλλίδη (ότι καλύτερο είχαμε σε τιμές black Friday).Τώρα έχει Πέλκα,Κουλούρη,Τζιώλη,Τζαβέλα.Το εμπόρευμα του δεν παίζει.Ο μόνος που παίζει συνέχεια και μπορεί να σε τρυπήσει αγωνιστικά είναι (οοοο τι σύμπτωση) ο Τζαβέλας.Τον οπόίο στην τελευταία χρονιά στην Μονακό (για όσους δεν θυμούνται μας έφτυσε τότε) του είπε δεν θα πας στον ΠΑΟΚ..
Όταν ήρθε ο Άρνεσεν κοπήκαν οι δουλείες με Κουτσολιάκο,τον βγάλαμε άχρηστο,δεν μάθαμε τι ακριβώς έγινε και ξαφνικά ακούγεται τι???????Γκαλίτσιος για ΠΑΟΚ!!!Ποιος?????Γκαλίτσιος?????Ποιανού???Μα φυσικά Κουτσολιάκου!!!Ποιανού κολλητός ο Γκαλίτσιος γάμοι βαφτίσια πάντα μαζί??Μα φυσικά του Τζαβέλα!!!Αφού γλιτώνουμε το εγκεφαλικό ο Κουτσολιάκος λυσσάει να πάρει σαν πελάτη τον Χαρίση,που τον έφερε ποιος??Ο ΖΒ!!!
Φυσικά στην περίπτωση που θέλαμε να αποκτήσουμε τον Φορτούνη (και ντόοορος τότε) τρώμε χ και ο παίκτης καταλήγει που?Στον γάβρο.Ο παίκτης ποιανού??Μα φυσικά του κύριου Κουτσολιάκου (πρώην πάικτη του γάβρου επί Κοσκωτά για να μην ξεχνιόμαστε..)
Με ποιους είναι κολλητός ο Κόλκας??Μα με τον κύριο Τζαβέλα,Τζιώλη και τα συνάφια..Τι κάνει ο κύριος Κόλκας?Γράφει ασταμάτητα για τα Ελληνόπουλα που δεν παίζουν πάντα στην επικαιρότητα και στην αδικία για να φαίνεται το εμπόρευμα!!!Τι συνέβαινε με ΖΒ και Κουτσολιάκο με τις μεταγραφές??Μα φυσικά πρώτος τις έβγαζε ο Κόλκας!!!Με Άρνεσεν??Κατόπιν εορτής...Αυτά είναι τα παρεάκια κι ο Ιβάν δείχνει αθώος να τους ελέγχει και κυρίως από μακριά...Και να μην ξεχνάμε ότι ο Ίβιτς της έζησε αυτές τις εποχές ως παίκτης..έχει ''μυρωδιά'' για όλους..
''Είναι πολλα τα λεφτά'' μάγκες..
Σορρυ για το σεντόνι αλλα θα έσκαγα..
Υ.Γ. Τις ανταρσίες και τις επαναστάσεις δεν τις ξεκινούν οι νηστικοί.Τις ξεκινούν οι πλούσιοι που έχουν να φάνε 3 μέρες και υποκινούν τους άλλους...

Και απ ολους αυτους ''στηθηκε'' αυτος που απ αυτον ξεκιναει η 11αδα για να κερδισει τι;
Γιατί έχει να χάσει τίποτα?Συμβόλαιο έχει καβατζωμένος είναι,εξάλλου πριν ανανεώσει καβατζωμένο τον είχε ο άλλος με δυο ομάδες στο εξωτερικό αν ήθελε..Γιατί έμεινε?Πιο πολλά φράγκα.Τι έχει να κερδίσει?Μπορεί φράγκα ταγμένα αλλά σίγουρα μια ήσυχη ζωή στην Αθήνα στην καφετέρια του,αφού φύγει από εδώ και πάει κάτω με τους κολλητούς του να τα έχει όλα καλά..μέρος του συστήματος δικό μας παιδί και τέτοια..δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι θα ζήσει εδώ?????Θα χαθεί στα 5 εκ. της Αθήνας γιατί εδώ δύσκολά..και πρέπει να διορθώσει και κάποια πραματάκια με κάτω έχει ένα παρελθόν κάτι τσαμπουκάδες μην τα ξεχνάμε...
Όλη η αλήθεια σε ένα σεντονάκι...ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ!!!!

@Άγιε μου για μια ακόμα φορά γίνεσαι Θεός!!!!

Όσοι γουστάρουν έναν Π.Α.Ο.Κ. βρωμιάρη, μίζερο, μαύρο και φοβικό, ας διαφωνήσουν ελεύθερα, ΤΩΡΑ όμως!!!!

Μπράβο, μπράβο και 1.000.000 μπράβο και πάλι σ αυτόν τον παλίκαρο που λέγεται Βλάντο Ίβιτς!!!!

Υ.Γ. Μην φοβάστε ρε μάγκες...Μην τρέμετε στις αλήθειες...Ο Π.Α.Ο.Κ. υπάρχει εδώ και 90 χρόνια...
Πριν απ όλους όσοι βρίσκονται σήμερα στην ομάδα φυσικά...Ο Π.Α.Ο.Κ. ήρθε πρόσφυγας και ρίζωσε, πέτυχε!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπάρχει για εκατοντάδες ακόμα χρόνια, ίσως μέχρι όλοι εμείς, οι επόμενοι, αλλά και η Γη ακόμα γίνουμε παρέα αστρόσκονη στα πέρατα του Σύμπαντος!!!!
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η ιδέα των αέναων αγώνων και των επιτυχιών, έστω και λίγων, αλλά πάντα επικών και πάντα καθαρών επιτυχιών!!!!
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η ιδέα ενός γενναίου λαού, του λαού του!!!! Είναι πρώτα και πάνω απ όλα κι απ όλους!!!!
Έξω τα λαμόγια και οι δειλοί λοιπόν από τον Π.Α.Ο.Κ.

:pano: :nairepaok:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

agios έγραψε:Και μια ερώτηση ρε μάγκες...Αυτό το καλόπαιδο ο Λέοβατς που σέρνεται και χθες μου φάνηκε το ίδιο ύποπτος προσωπικά εμένα με τον Τζαβέλα ξέρεις κανείς ποιον έχει μάνατζερ????
Δεν ξερω ποιον εχει μανατζερ αλλα εγω πιστευω ότι εχω δει αυτά, αν σε βοηθάνε.
Μετά τη κλίση του Λεοβατς στην εθνικη του,και το 2πλο στη Φιορεντινα, οπου ο Λεοβατς ειχε το περιβραχιονιο του αρχηγου,και ειδαμε κανονικο ΠΑΟΚ, ειχαμε δημοσιεύματα ότι η παε ψαχνει αριστερο μπακ.Εδω να προσθεσω ότι ο Λεοβατς,για πολλους μηνες όταν ηρθε,δεν επερνε τη μπαλα με τιποτα,παρα μονο όταν ηταν κλεισμενος.
Ο δε Μπρικιτς που επαιξε στη Φιορεντινα από το πουθενα????,με τον Ατρομητο επρεπε να του φωναζει ο Ιβιτς για βγενει,οχι γιατι δεν μπορουσε,αλλα μαλλον γιατι δεν ηξερε αν μπορει η αν πρεπει να βγενει.Ο Λεο αλλα και ο Μπρικιτς εμενα μου δινουνε την εντυπωση ότι εχουνε φαει χοντρο ψαρωμα.
Εγω αυτό που αναρωτιέμαι είναι,οι επαγγελματιες παιχτες της ομαδας,οπως πχ ο Ματος,αλλα και ολοι γενικα οι ξενοι,τι λενε για όλα αυτά?Και θα θελουνε να παιζουνε,η θα τους χασουμε?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

nasos66 έγραψε:
joshua έγραψε:Ποιο πεσιμο μωρε,ποια κοινωνικη ζωη,ποιον κινδυνο για τους δικους σου,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?
Tα θεωρεις απλα και ευκολα και στο στυλ,δε τρεχει τιποτα αυτά που γινονται?Δηλ η παε δεν είναι μπιζνα εκατμμυριων?
Δεν υπαρχουν κλικες και μαφια στο χωρο?Μισθοι και συμβολαια των 500 και 700χιλιαδων είναι καθημερινο φενομενο?
Δηλ εσυ με οποιον εχεις θεμα πας και του τη λες στα ισια, ενώ τα ποσα είναι τετοιου μεγέθους?
απολυμενος ηταν μετα το χτεσινο αποτελεσμα, οποτε πανευκολο ηταν. επαιξε το τελευταιο του χαρτι για να μεινει η να φυγει με την θεληση του και οχι ως απολυμενος. το να κολας ρετσινια σε μια ομαδα οτι εχει στημενους παικτες και μαλιστα να το λεει επισημα οχι οποιοσδηποτε τυχαιος αλλα ο προπονητης της ομαδας δεν ειναι ουτε μαγκια ουτε ηρωισμος. μαγκας θα ηταν αν τον εστελνε σπιτι του τον τζαβελα χωρις να πει κουβεντα σε κανεναν. τωρα ειναι απλα καποιος που εσωσε την καρεκλα του και τον μισθο του ξεπουλωντας τα παντα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Τι αποψεις ειναι αυτες ρε παιδια;;; Πλακα κανουμε;;;
Τι πρακτικες ειναι αυτες;;;
Αντε και εγω να πω οτι οποιος διαφωνει με μενα οτι ειναι πουστης και πρεζακιας;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Άβαταρ μέλους
goran 64

KOSTAS54 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Δεν τίναξε μόνο αυτή τη χρονιά.
Συμφωνώ...Τίναξε (ελπίζω και εύχομαι τουλάχιστον) κι όλες τις προηγούμενες επί Ιβάν Σαββίδη, όπου όλοι αναρωτιόμασταν "Τι ΦΤΑΙΕΙ & ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ"...Ή μήπως όχι??? :?

Μακάρι λοιπόν η συνέχεια να είναι πλέον...ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ κι όχι σημειωτόν και λανθασμένα όπως πριν... ;)
Θα δείξει.

ΥΓ. Η ομάδα που έφαγε 4 από ΠΑΣ για το κύπελλο, χτύπησε το πρωτάθλημα, γιατί είχε προπονητή που δεν μυξόκλαιε σαν παιδάκι του νηπιαγωγείου. Ή μήπως δεν έγινε τίποτε στο 4-0 με τον ΠΑΣ?
Επειδή με φαίνεται Κώστα μου ότι δεν παρακολουθείς σωστά όσα γράφω, θα σε θυμίσω ότι τότε ο Π.Α.Ο.Κ. είχε έναν Θ.Ζ., ο οποίος είχε τραβήξει μια ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ εξ αρχής!!!!

Γι αυτό η ομάδα δεν έγινε τότε ένα τεράστιο κωλοχ@νείο, παρά το ότι ο καλύτερος απ τους παίχτες μας κουβαλούσε 100 κιλά εγωκεντρισμό και ο χειρότερος είχε και 10 κιλά @ρχίδια ανάμεσα στα σκέλια του!!!!

ΟΙ διαφορές λοιπόν με το τώρα δεν είναι ότι "κλαψουρίζει" ο παλίκαρος ο Βλάντο, αλλά ότι η σημερινή γραμμή είναι ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗ και οι παίχτες-@ρχιδάκια παίζουν τζόγο πάνω της & όχι το αντρικό άθλημα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!

Τα υπόλοιπα τα έχουν καταμαρτυρήσει πλέον κι άλλοι εκτός εμού, αλλά για μεγαλύτερη ευκολία στην συζήτηση μας, αν θέλεις πήγαινε στην σελίδα 230 του παρόντος topic, απάντησε μονάχος σου στα 7 ρητορικά ερωτήματα που παίρνουν αφορμή απ τις "διαφορές" μας επί του θέματος κι άμα αντέχεις μετά, έλα να ξανακουβεντιάσουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Γκουερινο έγραψε:
nasos66 έγραψε:
joshua έγραψε:Ποιο πεσιμο μωρε,ποια κοινωνικη ζωη,ποιον κινδυνο για τους δικους σου,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?
Tα θεωρεις απλα και ευκολα και στο στυλ,δε τρεχει τιποτα αυτά που γινονται?Δηλ η παε δεν είναι μπιζνα εκατμμυριων?
Δεν υπαρχουν κλικες και μαφια στο χωρο?Μισθοι και συμβολαια των 500 και 700χιλιαδων είναι καθημερινο φενομενο?
Δηλ εσυ με οποιον εχεις θεμα πας και του τη λες στα ισια, ενώ τα ποσα είναι τετοιου μεγέθους?
απολυμενος ηταν μετα το χτεσινο αποτελεσμα, οποτε πανευκολο ηταν. επαιξε το τελευταιο του χαρτι για να μεινει η να φυγει με την θεληση του και οχι ως απολυμενος. το να κολας ρετσινια σε μια ομαδα οτι εχει στημενους παικτες και μαλιστα να το λεει επισημα οχι οποιοσδηποτε τυχαιος αλλα ο προπονητης της ομαδας δεν ειναι ουτε μαγκια ουτε ηρωισμος. μαγκας θα ηταν αν τον εστελνε σπιτι του τον τζαβελα χωρις να πει κουβεντα σε κανεναν. τωρα ειναι απλα καποιος που εσωσε την καρεκλα του και τον μισθο του ξεπουλωντας τα παντα
Δηλ την ειπε δημοσια στον αρχηγο της ομαδας,αλλα και κολητο του γιου του ιδιοκτητη,και ητανε για τη καρεκλα?Και ο γιος γιατι δεν τον εδιωξε χτες?Ο Τζαβελας που είναι?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

psykoman έγραψε:Οποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Αντε και εγω να πω οτι οποιος διαφωνει με μενα οτι ειναι πουστης και πρεζακιας;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Γρηγόρη, όλοι όσοι έχουμε διαφορετική άποψη από σένα για την ενέργεια του Ίβιτς είμαστε όλα αυτά που λες? Δειλοί ή λαμόγια? Πας καλά? Δεν εισαι και κανένα δεκαπεντάχρονο!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έρχεστε στα λόγια μου μερικοι για μερικούς :lol:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Γκουερινο έγραψε: απολυμενος ηταν μετα το χτεσινο αποτελεσμα, οποτε πανευκολο ηταν. επαιξε το τελευταιο του χαρτι για να μεινει η να φυγει με την θεληση του και οχι ως απολυμενος. το να κολας ρετσινια σε μια ομαδα οτι εχει στημενους παικτες και μαλιστα να το λεει επισημα οχι οποιοσδηποτε τυχαιος αλλα ο προπονητης της ομαδας δεν ειναι ουτε μαγκια ουτε ηρωισμος. μαγκας θα ηταν αν τον εστελνε σπιτι του τον τζαβελα χωρις να πει κουβεντα σε κανεναν. τωρα ειναι απλα καποιος που εσωσε την καρεκλα του και τον μισθο του ξεπουλωντας τα παντα
Να είχε υποψίες για συγκεκριμένους παίκτες, τυχαία όλοι του Κουτσολιάκου και χθες να σιγουρεύτηκε γι αυτό δεν παίζει?
Αν αληθεύει το σενάριο, που ακριβώς το ίδιο είχε πει κ ο Άγγελος, εσύ τι θα κανες?Θα λεγες οκ απέτυχα αλλά όλα καλά πάμε παρακάτω ενώ σε τρυπάνε εσκεμμένα από μέσα.
Και άντε ο Βλάνταν δεν έχει παράσημα ακόμα, ο Άγγελος τι λόγο είχε να τα πει όλα αυτά?Δεν θα 'βρισκε έτοιμη δουλειά αλλού σε μια μέρα?
Η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών μας χρόνια τώρα δεν υπάρχει κάτω στ' αποδυτήρια της Τούμπας και μολύνει κάποιους τυχαία, η νοοτροπία φτιάχνεται όταν οι από πάνω σου δίνουν την αίσθηση ότι ο μόνος αναλώσιμος εκεί μέσα είναι ο προπονητής, κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν, άλλοι όχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τετ 30 Νοέμ 2016, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

pisakaipoupoula έγραψε:
Γκουερινο έγραψε: απολυμενος ηταν μετα το χτεσινο αποτελεσμα, οποτε πανευκολο ηταν. επαιξε το τελευταιο του χαρτι για να μεινει η να φυγει με την θεληση του και οχι ως απολυμενος. το να κολας ρετσινια σε μια ομαδα οτι εχει στημενους παικτες και μαλιστα να το λεει επισημα οχι οποιοσδηποτε τυχαιος αλλα ο προπονητης της ομαδας δεν ειναι ουτε μαγκια ουτε ηρωισμος. μαγκας θα ηταν αν τον εστελνε σπιτι του τον τζαβελα χωρις να πει κουβεντα σε κανεναν. τωρα ειναι απλα καποιος που εσωσε την καρεκλα του και τον μισθο του ξεπουλωντας τα παντα
Να είχε υποψίες για συγκεκριμένους παίκτες, τυχαία όλοι του Κουτσολιάκου και χθες να σιγουρεύτηκε γι αυτό δεν παίζει?
Αν αληθεύει το σενάριο, που ακριβώς το ίδιο είχε πει κ ο Άγγελος, εσύ τι θα κανες?Θα λεγες οκ απέτυχα αλλά όλα καλά πάμε παρακάτω ενώ σε τρυπάνε εσκεμμένα από μέσα.
Και άντε ο Βλάνταν δεν έχει παράσημα ακόμα, ο Άγγελος τι λόγο είχε να τα πει όλα αυτά?Δεν θα 'βρισκε έτοιμη δουλειά αλλού σε μια μέρα?
Ολοι είδαμε πότε βρήκε , που βρήκε κ πόσο την κράτησε.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Προτάσεις είχε απ την επόμενη μέρα πάντως, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ άσχετα
Άβαταρ μέλους
goran 64

KOSTAS54 έγραψε:
psykoman έγραψε:Οποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Γρηγόρη, όλοι όσοι έχουμε διαφορετική άποψη από σένα για την ενέργεια του Ίβιτς είμαστε όλα αυτά που λες? Δειλοί ή λαμόγια? Πας καλά? Δεν εισαι και κανένα δεκαπεντάχρονο!
Πάλι με παραφράζεις και με διαστρεβλώνεις ρε Κώστα??? Δεν βαρέθηκες να το κάνεις ακόμα??? Έλεος πια!!!!

Έξω οι δειλοί και τα λαμόγια από τον Π.Α.Ο.Κ. γράφω πεντακάθαρα και φυσικά δεν απευθύνομαι στον κόσμο!!!!
Για τον κόσμο γράφω ότι όποιος διαφωνεί να το πει τώρα!!!!
Φυσικά σέβομαι την διαφορετική άποψη, αλλά θέλω να ξέρω και με ποιους έχω να κάνω στα ίσια και παλικαρίσια!!!!

Απευθύνομαι σ αυτούς που πληρώνονται απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά, όχι σ αυτούς που πληρώνουμε γι αυτόν!!!!

Αν (κάνετε μερικοί ότι) δεν καταλαβαίνετε όσα γράφω, ευτυχώς για μένα, δεν φταίω του λόγου μου... :oops:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν χθες σιγουρεύτηκε, ο δρόμος ήταν προς το Μίχελ και τον Ιβάν και μόνο προς αυτούς. Σαυτους και μόνο έπρεπε να πει : εγώ ή αυτοί? Τα άλλα είναι δημαγωγικά και καθόλου ηρωικά . Κι όποιος δεν το κατάλαβε έχει ήδη φύγει και όσο θα είναι ο Ιβάν ΠΑΟΚ δεν ξαναβλέπει.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”