Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Taseos »

Μπαρλοου, προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι ποσταρει στους φιλους του ο γιωργης. Αδιαφορο μου ειναι. Απο τον βολο κ μετα η οικογενεια του μονο χαρα μου προσφερει. Ας γραφει ο,τι θελει. Οπως κ συ γραφεις ο,τι θες στους φιλους σου. Το αν υπαρχουν 2000 μλκες που ακολουθουν καποιον γιωργη για να νοιωθουν οτι εχουν φιλο και μιλανε με τον γιωργη δεν με αφορα. Αν ο εισαγγελεας θεωρει οτι ριχνει λαδι στην φωτια ας του ριξει προστιμο. Στα παπακια μου. Μπορουν να φερουν 4 παικταραδες να παοξω τσουλου; να μου κανουν μια γηπεδαρα; ας γραφουν μετα οτι θελουν οπου θελουν. Ξυπνας το πρωι να πιεις καφε προν πας δουλεια κ διαβαζεις παντου τι κανει ο κακος ο ΠΑΟΚ. Ο αλλος κανει εκπομπες μαγειρικης στην πατρα κ τον εβαλαν στο sportdog να γραψει για σαββιδη. Μουχαχαχα. Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε. Καλημερα απο την μακεδονια που μετα απο 100 χρονια σηκωσε κεφαλι
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από nikolasf »

Taseos έγραψε:Μπαρλοου, προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι ποσταρει στους φιλους του ο γιωργης. Αδιαφορο μου ειναι. Απο τον βολο κ μετα η οικογενεια του μονο χαρα μου προσφερει. Ας γραφει ο,τι θελει. Οπως κ συ γραφεις ο,τι θες στους φιλους σου. Το αν υπαρχουν 2000 μλκες που ακολουθουν καποιον γιωργη για να νοιωθουν οτι εχουν φιλο και μιλανε με τον γιωργη δεν με αφορα. Αν ο εισαγγελεας θεωρει οτι ριχνει λαδι στην φωτια ας του ριξει προστιμο. Στα παπακια μου. Μπορουν να φερουν 4 παικταραδες να παοξω τσουλου; να μου κανουν μια γηπεδαρα; ας γραφουν μετα οτι θελουν οπου θελουν. Ξυπνας το πρωι να πιεις καφε προν πας δουλεια κ διαβαζεις παντου τι κανει ο κακος ο ΠΑΟΚ. Ο αλλος κανει εκπομπες μαγειρικης στην πατρα κ τον εβαλαν στο sportdog να γραψει για σαββιδη. Μουχαχαχα. Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε. Καλημερα απο την μακεδονια που μετα απο 100 χρονια σηκωσε κεφαλι
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

Spiros_S έγραψε:
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται να προχωρήσουν σε καταγγελία για παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι συμμετείχαν στη σύρραξη που έγινε στην περιοχή του Στιλ, όπως για παράδειγμα ο Κίτσιου.

Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει την τιμωρία του Λέο Μάτος για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάρκους Μπεργκ στον επαναληπτικό ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και χθες πήρε σειρά ο ΠΑΟΚ κάνοντας το ίδιο για τον Νίκλας Χουλτ, με τους Θεσαλονικείς να θέλουν την τιμωρία του Σουηδού μπακ για την συμπεριφορά του στο ματς των πλέι οφ την περασμένη Τετάρτη στην Λεωφόρο.

Η εφημερίδα «Goal» μάλιστα αναφέρει πως μετά την καταγγελία του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να δοθεί συνέχεια από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν μία αντίστοιχη κίνηση για παίκτες του Δικεφάλου οι οποίοι συμμετείχαν στη σύρραξη που έγινε μέσα στην περιοχή του Λουκ Στιλ και ένας απ΄ αυτούς ήταν ο Στέλιος Κίτσιου.
Εκεί στη ζέλα έχουν πάθει παράκρουση. Δεν υπάρχει σωτηρία.

ΥΓ. Αυτό το "Θεσαλονικείς" με ένα "σ" βγάζει μάτι. Δεν τα κοιτάνε που δεν τα κοιτάνε πριν τα στείλουν, ας βάλουν έναν διορθωτή κειμένου τουλάχιστον.
Καλα το εχουν ξεφτιλίσει. Δεν πρεπει να τους αφήσει σε ησυχία το νομικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι βαζελοι εχουν πολυ γελιο,μου εφτιαξαν την ημερα.
Φευγει ο Μολεδο για οικογενειακους λογους λενε.

Βαζελος 1ος Ρε ούγκανοι Ελληναράδες..Ξερετε να διαβαζετε ή απλά θέλετε συνέχεια να πετάτε τη λαλακία σας??
Σου λεει έχει ζητησει να παει στη χωρα του λόγω προβλήματος....
Τι δεν καταλαβαίνετε???
Ψεμματα είναι ε για να κοροιδεύουν τους Παναθηναικούς...

Βαζελος 2ος προσωπικό πρόβλημα ε;;;...μου θυμίζει κάτι παλιότερες περιπτώσεις μεταγραφών που δεν γίνονταν στο γαύρο όπου χάλαγαν επειδή δεν γούσταρε να έρθει στην Ελλάδα η...γυναίκα ή η πεθερά του ποδοσφαιριστή!!....για τέτοιο παπατζηλίκι μιλάμε...βγες και πες ότι θα πουληθεί γιατί δεν βάζω φράγκο και άσε τα σάπια...πότε θα σταματήσετε επιτέλους να μας συμπεριφέρεστε σαν να είμαστε πρόβατα;;;...που είναι αλήθεια εκείνες οι εποχές που οι ποδοσφαιριστές ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ να έρθουν στον ΠΑΟ...

Ρε πως αλλαζουν οι καιροι,αντε και του χρονου στη Β' εθνικη μαζι με το Αιγαλεω και τη Προοδευτικη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και τα ονόματα που ακούγονται για αντικατάσταση είναι Μπανανά και Κολοβέτσιος.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

ρε παιδια ο πουγγουρας παιρνει τον ρουλη?τοσα λεφτα παιρνει απ τον ΠΑΟΚ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Οριστικός είναι ο υποβιβασμός του Ηρακλή, αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ο Γηραιός παραιτήθηκε από το δικόγραφο της έφεσης που είχε καταθέσει, και έτσι ισχύει η πρωτόδικη απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

straight to hell autonomous old bitches
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αρα, οσα λεγανε με στομφο με τη στηριξη των νεων φιλων τους των σκουληκιων, οτι και καλα ψηφισαμε και τους ριξαμε ΔΕΝ εχουν καμια σημασια, καθως δεν πεφτουν λογω πορτουλιδη, αλλα λογω ΜΗ αδειοδότησης...

άλλα λογια δε λεω γιατί θα ειναι βαριά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

15 μηνες λεει, αντι να τον ξηλωσουνε.. :lol:
Με ποινή εξαίρεσης από ορισμούς για 15 μήνες τιμωρήθηκε ο παρατηρητής του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, Κώστας Βρακάς.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, ο οποίος είχε οριστεί ως παρατηρητής αγώνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ κι Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Κώστα Βρακά με εξαίρεση από τους ορισμούς για τους 15 μήνες, λόγω πλημμελούς έκθεσης.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οι δικές μας αποφάσεις πότε βγαίνουν; Για σήμερα δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιός Ηρακλής ρε παιδιά;
Αυτός που ψήφισε υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας κόντρα στο δικό μας συμφέρον;
Αυτός που οι οπαδοί του σήκωσαν ΤΟ υβριστικό πανώ για τον μεγαλομέτοχο και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να το κατεβάσουν;
Αυτός που οι οπαδοί του είναι υπαίτιοι που ο νεαρός Νάσος δεν είναι μαζί μας;
Και να σκεφτεί κανείς ότι τους δώσαμε και μια μεγάλη οικονομική ανάσα με τον Λάμπρου! Τελικά ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.
Καλά να πάθουν!
Στο κάτω - κάτω δεν θα μας λείψει το Καυταντζόγλειο. Περισσότερους βαθμούς φέρνουμε από τη Λειβαδιά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Taseos έγραψε:Μπαρλοου, προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι ποσταρει στους φιλους του ο γιωργης. Αδιαφορο μου ειναι. Απο τον βολο κ μετα η οικογενεια του μονο χαρα μου προσφερει. Ας γραφει ο,τι θελει. Οπως κ συ γραφεις ο,τι θες στους φιλους σου. Το αν υπαρχουν 2000 μλκες που ακολουθουν καποιον γιωργη για να νοιωθουν οτι εχουν φιλο και μιλανε με τον γιωργη δεν με αφορα. Αν ο εισαγγελεας θεωρει οτι ριχνει λαδι στην φωτια ας του ριξει προστιμο. Στα παπακια μου. Μπορουν να φερουν 4 παικταραδες να παοξω τσουλου; να μου κανουν μια γηπεδαρα; ας γραφουν μετα οτι θελουν οπου θελουν. Ξυπνας το πρωι να πιεις καφε προν πας δουλεια κ διαβαζεις παντου τι κανει ο κακος ο ΠΑΟΚ. Ο αλλος κανει εκπομπες μαγειρικης στην πατρα κ τον εβαλαν στο sportdog να γραψει για σαββιδη. Μουχαχαχα. Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε. Καλημερα απο την μακεδονια που μετα απο 100 χρονια σηκωσε κεφαλι
Δωσε!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντάξει, αν δεν καταλαβαίνουμε τις ευθύνες του να είναι κανείς δημόσιο πρόσωπο ας το αφήσουμε.
"Σαββίδη γλέντα τους" και ιστορίες, οπαδιλίκι επιπέδου γαύρου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιός Ηρακλής ρε παιδιά;
Αυτός που ψήφισε υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας κόντρα στο δικό μας συμφέρον;
Αυτός που οι οπαδοί του σήκωσαν ΤΟ υβριστικό πανώ για τον μεγαλομέτοχο και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να το κατεβάσουν;
Αυτός που οι οπαδοί του είναι υπαίτιοι που ο νεαρός Νάσος δεν είναι μαζί μας;
Και να σκεφτεί κανείς ότι τους δώσαμε και μια μεγάλη οικονομική ανάσα με τον Λάμπρου! Τελικά ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.
Καλά να πάθουν!
Στο κάτω - κάτω δεν θα μας λείψει το Καυταντζόγλειο. Περισσότερους βαθμούς φέρνουμε από τη Λειβαδιά.
Έχει καλά σουβλάκια, και είναι και σαν ένα ακόμα εντός έδρας!!!

Χαίρεται καί το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απ το Αγρίνιο η μικρή Κατερίνα που έρχεται κάθε φορά με τους γονείς της.

SM-G935F
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ολόκληρη διατριβή για το αν ο οπαδός της ζέλας πέταξε άδειο ή γεμάτο κουτάκι.
Έπινε, λέει, τη μπύρα έξω από το γήπεδο, άρα το κουτάκι ήταν άδειο. Ότι αποκλείεται δηλαδή να πήρε και δεύτερη μπύρα. Ή ότι είναι τόσο βλάκας που θα επιβαρύνει ο ίδιος τη θέση του παραδεχόμενος ότι το κουτάκι ήταν γεμάτο.

Το ότι μπήκε με εισιτήριο άλλου, κατέβηκε 10 σειρές, πέρασε τους σεκιουριτάδες (οι οποίοι σημειωτέων κάθονται και βλέπουν τον αγώνα) πέταξε ό,τι πέταξε και μετά επέστρεψε στη θέση του, δεν περιλαμβάνει κάτι επιλήψιμο εκ μέρους της ζέλας. Όλα καλά.

Θλιβερά αστείοι άνθρωποι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”